Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mathijsen schaamde zich kapot: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

Laatste update:

Joris Mathijsen maakte donderdagavond één van de meest merkwaardige duels mee in zijn lange loopbaan. De centrale verdediger kwam met Feyenoord comfortabel op voorsprong in de play-offronde van de Europa League tegen Zorya Luhansk: 3-0. De Oekraïense tegenstander vocht zich echter terug tot een 3-3 tussenstand en vlak voor tijd zorgde Elvis Manu uiteindelijk voor de allesbeslissende zevende treffer.

Mathijsen sprak na afloop van een wedstrijd die hij nooit meer wenst mee te maken. “Je gaat bijna af als een gieter en dan win je in de laatste minuut. En nu is iedereen blij”, aldus de routinier aan NUsport. Hij schaamde zich kapot dat Feyenoord het zover liet komen op eigen veld en snapte wel, dat het Legioen letterlijk schaam je kapot scandeerde. Na dat moment ging men er echter weer vol achter staan.

De hele wedstrijd liet aparte gevoelens na bij Mathijsen, die toch honderden duels speelde in zijn loopbaan. “Ik heb geen gevoel van opluchting. Misschien komt dat nog, maar ik ben absoluut niet blij. Dit heb ik nooit meegemaakt. Misschien is het nog die schaamte. Ik had er niet aan moeten denken dat het 3-3 was gebleven, dan had ik niet willen weten wat hier was gebeurd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahn(vermeer)
Wilkshire , v Beek , Mathijsen , Kongolo
El Ahmadi , Toornstra , Vilhena
Schaken , Dost , Boetius

Clasie verkopen en dan El Ahmadi(3 jarig contract) en Dost(huur) terug halen. Hahn of Vermeer opvolger van Mulder die te licht is.

29 augustus 2014 om 00:12

Alsof vermeer echt naar feyenoord komt. Een vervanger van matijsen mag ook wel komen. Rutte doett iets verkeerds. Hij is niet hard genoeg. Koeman was dat wel.

29 augustus 2014 om 07:37

Exact! ik snap dat jonge jongens fouten mogen en misschien wel moeten maken. Maar dat neemt toch niet weg dat je bij Feyenoord I in een Topsport klimaat werkt? Rutten wordt niet betaald om met iedereen vriendjes te zijn, maar om dit elftal naar de coolsingel te leiden!

29 augustus 2014 om 00:12

Heel leuk maar ik kan me toch niet voorstellen dat Vermeer voor Feyenoord zou kiezen na zo kang trouwe dienst bij Ajax.
Hoop dat de Nederlandse teams het allemaal wat beter gaan doen in Europa, echt goed gevoetbald word er niet.

29 augustus 2014 om 00:14

Ik zeg doen! Zo zie ik het ook graag, behalve Vermeer is idd niet echt realistisch. Verder toch een goede selectie dan, alleen is natuurlijk de vraag of Hahn nu al beter is dan mulder. Maar goed Mulder pakt ook geen punten dus die gok kunnen we misschien wel gaan nemen onderhand.

29 augustus 2014 om 00:16

Haha leuk vermeer bij jullie? hij wilt een stap hoger op en niet een stap lager.

29 augustus 2014 om 00:20

Ja persoonlijk een stap hoger of qua club?

Eerlijkheidshalve zijn jullie uiteraard als club verder, maar qua persoonlijk is het een stap hoger als je altijd speelt ipv op de bank.

Overigens zie ik hem idd niet komen, en hoef ik hem eerlijk gezegd ook niet.
Goede keeper hoor, maar die overstap hoort gewoon niet

29 augustus 2014 om 04:33

@ Voetballr

Wat een onzin, in het seizoen dat we de derde ster binnensleepte was hij 1 van de beslissende spelers die Ajax die titel bezorgde. Het daarop volgende seizoen heeft hij ook nog genoeg punten voor Ajax gepakt. Goed nu liep het op een gegeven moment de spuigaten uit met zijn "vermeertjes", maar hij zou wel degelijk een versterking zijn voor Feyenoord.

Ondanks zijn "vermeertjes" heeft hij in tegenstelling tot Mulder en Hahn al laten zien dat hij punten voor je ploeg kan pakken. Hij is in ieder geval beter dan Mulder waar men vaak over klaagt dat hij te vaak aan de grond genageld staat, daar waar Vermeer een goede lijnkeeper is. een katachtige reflex in huis heeft en een goed penalty "track record" kan overleggen.

Wees gerust, Vermeer gaat zo ie zo niet naar Feyenoord, ik denk niet dat hij zin heeft in een club waar voorlopig technisch nog niks mogelijk is. Daarnaast denk ik ook dat hij niet bereid is om salaris in te leveren voor Feyenoord. Tot slotte vraag ik mij ook ten zeerste af of de eerder door Ajax genoemde "1 miljoen" bedoeld is voor Nederlandse clubs. Het lijkt mij stug dat Ajax een directe concurrent zo goedkoop zou willen versterken.

29 augustus 2014 om 08:45

Hij speelt nu eerste divisie dus iedere eredivisieclub is hogerop voor hem.

Mulder dus uit het doel, straalt niks uit en hij wordt ook gewoon niks beter. Tijd dan Hahn een kans krijgt.

29 augustus 2014 om 09:15

maar dat weet iedereen al een paar jaar.
En toch altijd maar weer Mulder in t doel. Die komt gewoon veel en veel te kort voor het niveau waar feyenoord ooit weer eens naar toe wil.
Maar hij komt ook te kort voor het niveau waar feyenoord nu op zit

29 augustus 2014 om 13:08

Mulder lijkt ook echt een jochie van 16. Zo keept hij ook, zelfs ik zou het nog beter doen dan hem.

Zelfde geldt natuurlijk voor Immers, het is te vaak dat coaches niet durfen te wisselen als spelers slecht zijn. Ook Wenger met Arteta.

29 augustus 2014 om 10:34

Dat was gisteren ook het eerst waar ik aan dacht. Er wordt gepraat over te Vrede, die het niet zou hebben maar wel elke wedstrijd scoort.
Wellicht moeten ze eens naar de achterhoede kijken. Wat een gatenkaas en slap zooitje.

En dat in je al lange carriere. Het kan alleen maar beter gaan met Feyenoord. Te Vrede laat het iedere wedstrijd zien dat hij 'toch wel' een doelpunt kan maken. Feyenoord heeft Toornstra binnen en gaat Clasie mogelijk behouden.
Ze hebben ervaren krachten erbij zoals Boularouz en Wilshire.
Plus een nieuwe spits die zich eerst maar even fit moet gaan maken.

29 augustus 2014 om 00:57

Ik heb liever een goede LB dan een spits. Te Vrede scoort elke wedstrijd, wat wil je nog meer.

29 augustus 2014 om 01:02

Ben ik wel met je eens. Voetballend is het niet geweldig maar zijn rendement is hoog. Als er een goede linksback gehaald word kan Kongolo tenminste in het centrum spelen

29 augustus 2014 om 01:52

Een spits die kan meevoetballen en niet alleen maar koppen. Te Vrede is geen spits die in 4-3-3 past. Aan hem heb je veel meer in een 4-4-2 of 5-3-2 met een snelle aanvaller naast hem. Dan kun je namelijk af en toe een lange bal spelen die door Mitchell doorgekopt kan worden. Met Manu naast hem heb je gewoon een goeie aanval staan. Als te Vrede alleen in de punt staat, raakt ie te geisoleerd. Hij heeft niet net als Pelle de kracht om de bal vast te houden en te wachten op de aansluiting. Als hij dan wel de bal bij een buitenspeler krijgt of hij moet van buiten de 16 in positie komen, is ie 9 van de 10 keer te laat, waardoor een voorzet makkelijk verwerkt kan worden door de tegenstander. Op de een of andere manier kan hij vanuit een lopende situatie niet anticiperen op een voorzet.

29 augustus 2014 om 10:40

Het probleem zit hem erin dat in Nederland een spits alles moet kunnen.
Hij moet kunnen kaatsen, koppen, passen, lopen, ingooien, kappen, draaien, schaartjes.
Hij doet tot op heden elke wedstrijd 1 ding en dat is scoren.
Ik denk als je nu 10 miljoen mag besteden, dat je geen veel betere speler kan halen, die ook wil komen.
Persoonlijk vind ik het juist achterin heel beroerd bij Feyenoord.
Als het achterin elke wedstrijd potdicht is heb je in ieder geval een punt.
Nu zag je wel weer als de aanval gewoon zijn werk doet en de verdediging niet heb je 4 doelpunten nodig.

Het is toch wel jammer dat Mathijsen die leidersrol niet echt op zich kan nemen. Feyenoord mist duidelijk een leider, bij elke tegengoal zakt de moed dieper in de schoenen. Natuurlijk ook wel logisch dat het vertrouwen minder is als je je vier beste spelers kwijt bent, maar dit verval is gewoon niet om aan te zien. Dat moet absoluut beter, gelukkig is de selectie nog niet compleet. Dat geeft hoop.

29 augustus 2014 om 01:59

Daarom denk ik ook dat een centrum Boulahrouz-Kongolo beter gaat werken. Mathijsen is gewoon niet het type dat graag een leider is, hij is meer het type dat stil zijn werk uitvoert. Boulahrouz is in mijn ogen meer een leider en is ook een echt harde verdediger. Hij is iemand die de rest een beetje kan opzwepen, Joris heeft die uitstraling ook gewoon niet. Daarnaast vind ik van Beek op dit moment erg onrustig en druistig spelen. Hij heeft dit seizoen toch in bijna alle wedstrijden domme overtredingen gemaakt op gevaarlijke plekken door veel te wild inkomen. Dat heeft misschien ook wel te maken met een gebrek aan coaching door Mathijsen.

29 augustus 2014 om 09:25

Van Beek is nog niet top idd, ik weet niet of we daar Mathijsen echt de schuld van kunnen geven, die jongen moet gewoon ervaring op gaan doen om constanter te worden.
Gasten als van beek, vilhena, kongolo, basacikoglu, boetius, enz zijn gewoon te jong om de kar echt te trekken als het niet loopt. Er zijn gewoon geen spelers die de leiding kunnen nemen in de kleedkamer en op het veld.
Met een El Ahmadi, Dost en Toornstra erbij zou er in ieder geval meer rust in het spel zijn, die jongens brengen veel voetbal en drive en goals, en zijn al wat ouder dus eerder constant. En daar kunnen die jonge gasten zich dan weer aan optrekken. Wordt spannend de komende dagen.

29 augustus 2014 om 10:35

Van Beek heeft absoluut nog veel te leren. En ik wil ook niet de schuld bij Mathijsen neerleggen, want die kan er in zijn eentje natuurlijk ook niks aan veranderen. Ik denk wel dat van Beek beter zal gaan spelen als hij iemand als Boulahrouz naast zich zou hebben staan. Dat is een combinatie die ik niet snel zie gebeuren, omdat ik denk dat Rutten niet met 2 rechtsbenige Cv's gaat spelen.

Van Beek is gewoon nog erg onrustig en dat zal voor een groot deel liggen aan zijn karakter, maar coaching door teamgenoten kan ervoor zorgen dat hij rustiger word en minder wild gaat inkomen. En dan kun je eigenlijk van minstens 2 personen die coaching verwachten. Van Mulder en van Mathijsen, in sommige gevallen ook van Wilkshire. Als hij van die 3 geen coaching krijgt, dan weet ie ook niet waar ie naartoe moet.

Dus ik denk dat je zeker van Mathijsen goeie coaching naar van Beek toe mag verwachten, helemaal gezien de ervaring die hij meebrengt. Maar dat wil niet zeggen dat ik de verantwoordelijkheid alleen bij Mathijsen leg, want er is bijvoorbeeld ook nog een trainer die daar wat mee moet doen.

Wat jij ook al zegt, van die jonge gasten kun je niet verwachten dat ze de kar gaan trekken en ik denk ook dat er binnen Feyenoord niemand is die wil dat ze dat doen. Clasie is iemand die de uitstraling en ervaring inmiddels heeft om de leiding te pakken, maar de kans dat hij na het weekend nog bij ons speelt acht ik erg klein. Vooral El Ahmadi erbij zou voor dit team een boost zijn.

Ik denk ook dat Dost halen een goeie zet is, maar we hoeven denk ik niet te treuren als er geen andere spits komt. Ik denk namelijk dat we met de spelers die we nu hebben plus El Ahmadi een perfect team hebben voor een 4-4-2. Zie de opstelling hieronder maar.

In deze opstelling heb je op de rechterkant Bilal of Boetius die hun snelheid kunnen gebruiken om toto voorzetten te komen. Op links staat op papier Vilhena, maar in de praktijk zal die meer het centrum opzoeken zodat Nelom of Woudenberg de linkerflank kan bestrijken. Toornstra en El Ahmadi spreken voor zich.

Te Vrede is geen spits voor 4-3-3 en Manu ook niet. Te Vrede kan goed koppen, maar is voetballend gewoon niet goed genoeg en kan ook niet een bal vasthouden. Met Manu naast hem kan Te Vrede lekker de ballen doorkoppen en kan Manu zijn snelheid gebruiken om gevaar te stichten. Op de plek van Manu zou eventueel ook nog Schaken of Kazim kunnen spelen.

Dat zou mijn idee zijn als er geen andere spits meer word aangetrokken. Je moet als coach namelijk altijd spelen naar de mogelijkheden van je team en niet vasthouden aan een tactiek waar je de spelers eigenlijk niet voor hebt.

Mulder/Hahn
Wilkshire
Boulahrouz
Kongolo
Nelom/Wouden
Bilal/Boetiu
Toornstra
El Ahmadi
Vilhena
Te Vrede
Manu

En vooraf vertelden ze nog dat het een makkie ging worden, dat ze meer klasse hadden en wat weet ik allemaal. Je kent dat wel, typische Nederlandse bluf zo.

Komen ze even goed weg zeg.

Gelukkig maar, een Europese winter met slechts Ajax en PSV aan de haard, het zou niet echt verwarmen.

29 augustus 2014 om 15:11

Dat is vooraf nergens gezegd,dat maakt de pers er vaak van dat de nl clubs wel ff winnen. De waarheid is dat geen 1 nl zomaar ff wint nog. Spelers die in België floppen worden hier topscorer,dat is ons niveau en daar zullen we alleen nog maar verder mee omlaag gaan. Al was de wedstrijd gisteren vooral te wijten aan Feyenoord zelf,niet aan de sterkte van de tegenstander.

29 augustus 2014 om 15:24

Rutten: " We gaan dit klusje klaren", klonk het woensdag optimistisch. "ik vind dat wij kwalitatief beter zijn dan deze tegenstander, daar moeten we van profiteren."

Ruben Schaken beaamde die woorden. Hij zei het een grote teleurstelling te vinden als Feyenoord het karwei donderdagavond in eigen huis niet afmaakt. " Of dit de zwakste Europese tegenstander in mijn vijf jaar hier is? Ja, vind ik wel."

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=223062

Heerlijke Hollandse bluf! Hehe, ik geniet er wel van hoor.

Enige juiste reactie dit. Dit droevige team eindigt in de Eredivisie op de plekken 6 tm 12. Wanvertoning.

Martin er is werk aan de winkel. Niet met die scihijnheilige kop blijven verkondigen dat het allemaal wel goed komt. Eerst vormer Verhoek nelom Mulder verkopen vandaag. Zorgen dat immers en Mathijssen gaan banken. Boer en bijker halen.
Die Mulder kan echt niet meer. Die heeft je de laatste 3 jaar 2 kampioenschappen gekost plus een beker in 2010 met zijn gegraai.

Boer
Wilkshire beek kongolo bijker
Clasie toornstra vilhena
Bilal te vrede boetius

Spits wordt lastig om te halen. Te vrede heeft 6 goals gemaakt de laatste 7 wedstrijden. Daar staat hij voor. Manu kun je op 3 posities brengen voorin om een wedstrijd te breken.

Ach het is al vaker geschreven. Dit is een club die echt omhoog geschreven is met echt maar middelmatige spelers

29 augustus 2014 om 09:29

Precies. De laatste 3 jaar zijn we zomaar geschreven op de 2e plaats...................

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren