Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martínez: ‘We zijn niet op slag meer favoriet geworden voor de wereldtitel’

Laatste update:

België startte het WK maandagmiddag met een 3-0 zege op Panama. De Rode Duivels kwamen pas in de tweede helft tot scoren tegen de stugge Panamezen, maar bondscoach Roberto Martínez maakte zich geen zorgen over een valse start van het toernooi. “Panama was zoals verwacht een stugge ploeg”, zegt de Spaanse oefenmeester in gesprek met de VRT.

“De organisatie van Panama stond goed, maar we zijn geduldig gebleven en in de tweede helft hebben we dan kunnen profiteren van de kwaliteiten van spelers als Dries Mertens, Kevin De Bruyne of Romelu Lukaku. Ook De Bruyne had in bijna elke gevaarlijke aanval een voet en dat was mooi om te zien, net als onze teamspirit”, stelt Martínez. België won het duel met Panama uiteindelijk door treffers van Mertens en Lukaku (tweemaal).

“We wisten dat we rustig en geduldig moesten blijven. Panama speelde heel gesloten en het was gewoon zaak om iets vinden om daar verandering in te brengen”, vervolgt de keuzeheer van België, die van mening is dat zijn ploeg goed verdedigd heeft. “Als Panama leek te gaan counteren, verdedigden zelfs onze aanvallers vol overgave mee. Dat vind ik heel positief. Deze drie punten zijn een opluchting en nu kunnen we vooruitkijken naar de volgende wedstrijd.”

Martínez stelt dat er weinig is veranderd aan de verwachtingen na de eerste speeldag van het WK. “We zijn niet op slag meer favoriet geworden voor de wereldtitel. Elke wedstrijd is verschillend en laat ons maar gewoon focussen op het duel met Tunesië. Ook dat is een goede ploeg. We gaan nu goed recupereren.”

Gaat België hoge ogen gooien dit WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect, maar Belgie is niveau Zwitserland, Kroatië en er zijn serieus grotere kalibers waar belgie weinig of geen kans tegen maakt..

18 juni 2018 om 19:50

Kroatië ongeveer, maar Zwitserland is niet waar. Belgie heeft veel meer voetballend vermogen dan een Zwitserland, Zweden, etc.

18 juni 2018 om 19:54

Dan onderschat is Zwitserland, zijn er elke wk en ek bij.. niemand wint makkelijk van hun.

18 juni 2018 om 19:58

Zwitserland moet het voornamelijk hebben van wilskracht en teamspirit, maar hebben echt weinig voetbal in hun elftal. Belgie is qua talent toch veel verder dan hun. Ik verwacht meer van België dan van bv. een Zwitserland.

18 juni 2018 om 22:56

De zwitsers hebben ook bijna altijd een dikke pauper poule met kwalificeren. (Blatter....)

18 juni 2018 om 19:54

Mensen het is nog maar de eerste wedstrijd. Pas na de 1/8e finale kun je meer zeggen over de titelkansen. 1 wedstrijd zegt absoluut niks. Ze hebben gewonnen, hun spits scoort twee keer en geen tegendoelpunt. Allemaal goede tekens om in het toernooi te groeien en met deze spelers kunnen ze absoluut van iedereen winnen. En om kampioen te worden heb je ook altijd geluk nodig.

18 juni 2018 om 19:59

Idd als we iedereen gaan beoordelen op de eerste wedstrijd. Dan kunnen we duitsland, brazilie en frankrijk ook wel afschrijven.

18 juni 2018 om 20:33

man zou wat is zijn als alle grote landen het ineens niet halen haha

18 juni 2018 om 20:10

Het was, zeker met Panama als tegenstander, nog wat matig. Maar om België qua niveau gelijk te stellen aan Zwitserland?

Als je naar de spelers kijkt ligt België tegen topniveau aan, Zwitserland is op dit moment een prima subtopper.

18 juni 2018 om 23:04

Zwitserland, Kroatië jongens toch. Die komen al 6 jaar niet meer in de buurt van het niveau van de Rode Duivels. Zoek de oefenpotjes maar eens op.

19 juni 2018 om 01:45

Tuurlijk, daarom plaatst Belgie zich zonder problemen voor het wk 2014 en het ek 2016 als eerste in een poule met oa Kroatie...

Je hebt het er echt lastig mee he knullie?

19 juni 2018 om 07:49

Met wat heb ik het moeilijk? De kwalificatie voor het EK is 5 tot 6 jaar geleden.. nu schat ik belgie niet hoger in dan een Kroatië.

19 juni 2018 om 08:00

2 jaar...?

19 juni 2018 om 08:18

Voor het WK bedoelde ik dus, want daar zaten ze met Kroatië in de groep..

19 juni 2018 om 08:19

Buiten Kroatië is dat een relatief makkelijke groep.. wat de Belgen de laatste jaren vrijwel altijd hebben. Tegen grotere ploegen gaan ze de boot in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren