Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martins Indi is klaar voor Messi en co: ‘Ik los sommige dingen anders op’

Laatste update:

Met of zonder de momenteel geblesseerde Ron Vlaar aan zijn zijde, Bruno Martins Indi is klaar voor de krachtmeting tussen Nederland en Argentinië. De verdediger van Oranje krijgt woensdag in Sao Paulo te maken met onder meer Lionel Messi, maar in de voorbereiding zal hij zich niet puur op de sterspeler focussen. “Ik kijk niet naar één individu, maar naar het hele team”, geeft Martins Indi aan.

/

“Argentinië is als team gewoon goed hoor”, benadrukt Martins Indi in gesprek met NUsport. “Toch kregen de Belgen ook een aantal kansen tegen Argentinië, ik heb die kwartfinale gezien. Elk team heeft sterke en zwakke punten. Wij moeten proberen de aanvoer naar Messi eruit te halen.” Messi was tot dusver op het WK goed voor vier treffers en vier benoemingen tot man of the match.

Martins Indi heeft in Brazilië ontzettend veel geleerd. De verdediger plukt naar eigen zeggen de vruchten van het trainen met de overige Oranje-internationals en de aanwijzingen van de technische staf. “Neem de manier waarop ik verdedigend opgesteld moet staan, ik los sommige dingen heel anders op dan voorheen en leer het spel nog sneller te lezen. En dan speel je ook nog eens tegen de beste spelers ter wereld.”

Haalt Nederland de finale in Rio de Janeiro?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon voetballen. Al die tactische praat. Messi is niet echt te stoppen. Zorgen dat jij eerder bent met scoren.

7 juli 2014 om 09:16

Niet echt te stoppen nee, maar om 'm dan z'n gang maar te laten gaan lijkt mij niet zo'n goed idee. Wellicht dat dicht bivakkeren van de verdediging nog wel de beste oplossing is.

7 juli 2014 om 11:14

Varane wist m anders ook te stoppwn in el classico. Dus dan zou t heus wel mogelijk zijn. En ik weet dat er geen Nl defender is met het talent van varane maar we hebben wel ron beton met meer ervarinv

Ik ben bang dat we eruit gaan tegen Argentinië maar dan nog is het WK al geslaagd.

7 juli 2014 om 08:37

Is dat een voorgevoel of heb je daar argumenten voor?
Persoonlijk zie ik de wedstrijd met veel vertrouwen tegemoet. Er zit een overtuiging en strijd in dit team, dat heb ik bij geen enkel ander team gezien. Bovendien kan Robben in zijn eentje de wedstrijd beslissen. We gaan winnen!

7 juli 2014 om 09:01

Bij de Argentijnen zal er ook wel wat loskomen, misschien is Nederland op dit moment wel de grootste angst om tegen te komen. Geen idee hoe de spelers naar onze geslepen machine kijkt. Zei van te voren al, als iemand het kan is het Louis wel. En wat was iedereen negatief zeg en kijk waar we staan. Heel het land weer hosanna heerlijk volkje zijn we!

7 juli 2014 om 12:31

Zeker zal er wat loskomen bij de Argentijnen, althans dat mag ik hopen voor ze. Desalniettemin zal de beleving en overtuiging bij oranje groter zijn. Alles is anders deze keer; ze zijn niet gebonden aan 1 systeem dus uitermate flexibel (je zou kunnen zeggen dat ze meer tegen het systeem van de tegenstander spelen dan tegen de tegenstaander zelf), ze hebben obstakels overwonnen die in het verleden altijd onoverkommelijk waren (winnen met penalties op een wk/niet verliezen in de verlenging), ze zijn ongelooflijk veerkrachtig (drie keer terugkomen van een achterstand en winnen na een achterstand), geven niet op en blijven knokken tot en met het einde, ze hebben de beste coach van dit moment en stralen een bepaalde overtuiging uit dat heel duidelijk zijn uitwerking heeft bij de tegenstander.
Alles maar dan ook alles wordt voorbereid en geanalyseerd waardoor iedereen weet wat hij moet doen en nog belangrijker wanneer hij dat moet doen. Het is een team waarin iedereen zijn rol heeft en die accepteert. Niemand mokt want ze zien dat de ingeslagen weg succes heeft. Die overtuiging, zonder een greintje arrogantie, zal samen met alle factoren die ik hierboven heb genoemd er voor zorgen dat ze het Argentinië bijzonder lastig gaan maken en van ze zullen winnen. Ze hebben geen andere keuze.

Ja , ja BMI. Het zal wel. Nooit dat je je plan de media ingooit. Hopelijk zijn Messi en co niet zo stom om op de woorden in te gaan want de tactiek zal wel ietsjes anders zijn a.s. woensdag. Wel raar trouwens dat de ene team een dag langer rust heeft voor de finale dan de andere. Of heeft dit weer te maken met fifa en brazilie?? Just askin' . Aub verwijder mijn mooie reactie niet.

7 juli 2014 om 07:38

Of je hebt een dag langer rust voor de finale, of als ze gelijk zouden spelen hadden ze een dag extra rust voor de halve finale. Dat had denk wel beter geweest, maar ja zal wel geld verdiend moeten worden. Hoop niet dat we tegen Brazilië in een mogelijke (!) finale moeten want als het moment daar is zie ik de scheids wel eens een foutje maken onder die druk

7 juli 2014 om 08:22

De scheidsen hebben al genoeg "foutjes" gemaakt in braziliaans voordeel hopen dat duitsland ze eruit tikt en dat we een ouderwetse nederland duitand finale krijgen

In Duitsland verloren we tegen Duitsland
In Argentinie verloren we tegen Argentinie
In Brasilie ? verlies tegen Brasilie of gaan we dit eens doorbreken?
Of wordt t toch Duitsland tegen Argentinie
3 toplanden bij de laatste 4 en Nederland is de underdog
Maar Nederland onderscheid zich als 4e topland en speelt niks minder dan de andere 3
Laat t maar Nederland Duitsland worden
tegen Brasilie wordt t veel meer een heksenketel met voordelen voor het gastland

7 juli 2014 om 08:14

Tegen Brazilië heb je natuurlijk 20 keer zoveel kans om te winnen dan tegen Duitsland. Als ze een scheidsrechter als Howard Webb aanstellen die dit toernooi bewezen heeft Brazilië niks cadeau te doen en zich niet laat intimideren dan is dat onze enige kans. Duitsland is veel en veel beter daar zie ik ons niet van winnen.

Eerst Argentinië maar, want ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat die dekselse Messi de wedstrijd wel weer beslist met een zo'n geniale actie. Je kan doen wat je wilt maar deze man is gewoon simpelweg niet te verdedigen.

7 juli 2014 om 08:20

Ja maar als Brazillië wint van Duitsland dan zijn ze toch beter dan Duitsland

7 juli 2014 om 16:29

Of ze hebben de scheids mee haha

Idd het perfecte niveau om dingen bij te leren. Hoe hoger het niveau, hoe beter

En ook wel fijn voor Indi om eens tegen toppers te spelen.
Persoonlijke not: Roep al jaren dt Feyenoord gewoon Europees moet voetballen om daadwerkelijk door te groeien.

7 juli 2014 om 08:16

Nou dat was ook niet zo moeilijk om te constateren. Zo werkt het over het algemeen in het voetbal hé, hoe hoger je speelt hoe meer je leert, hoe beter je word. Dus ga niet pronken met iets wat half Nederland nog wel kan bedenken.

Dat gelul elke keer dat Messi niet te verdedigen is. Als dat nou echt zo was. Dan zou Barcelona elke jaar alles winnen. Dan word Argentinie in 2018 weer wereld kampioen.

Nederland en Argentinie zullen beiden hun kansen krijgen. Maar Nederland moet er voor zorgen dat ze 1 keer meer scoren dan Argentinie.

Als Iran het Messi moeilijk kan maken, dan kunnen wij dat ook.

7 juli 2014 om 09:15

Laten we gwn met tien verdedigende spelera plus robben gaan spelen. Dan winnen we wel.

Was Messi geen Motm tegen de Belgen? Raar zeg, hij voetbalde dat duel net als alle andere duels, niet al te best, maar wel zijn naam mee.

Ontopic: Bij Argentinië voetballen er meer als alleen Messi. Higuain kan je ook niet zomaar laten lopen. We moeten blij zijn als Di Maria en Aguero het niet redden, maar met Pallacio en Lavezzi hebben ze ook nog 2 toppers voorin lopen.

Het middenveld van Argentinië is gelukkig niet het sterkste en de verdediging ook niet. Aan onze taak dus om verdedigend sterk te staan. Aanvallend krijg je genoeg kansen.

Op dit wk is gebleken dat je van niemand gemakkelijk kunt winnen. Echt zwakke tegenstanders waar je overheen loopt zijn er niet. zie Iran, Australie, Costa Rica en ga zo maar door. Tactisch zijn ze allemaal sterk genoeg om het hun tegenstanders ontzettend moeilijk te maken. Het zal denk ik in de komende wedstrijden ook niet anders zijn denk ik. Geluk zal een grote rol blijven spelen. Je kunt heel veel kansen krijgen, maar als je niet scoort kun je er zomaar uitvliegen. kijk maar naar die laatste kans van Costa Rica tegen Nederland.

Martins indi straalt een heel positieve instelling uit vind ik. De verdediging doet het sowieso erg goed. Van gaal heeft gelijk dat het met name voor de achterhoede om het totale samenspel gaat en niet zozeer om individuen. Hoor trouwens op dit moment ook niemand over Virgil van dijk.

Argentinië goed als team? Het is los zand, alleen tegen België in de eerste helft zag het er redelijk uit. Verder zijn het bevliegingen van Messi die een paar minuutjes zijn best doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren