Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martins Indi in het ongewisse: ‘Ik zou willen blijven, maar ben een huurling’

Laatste update:

Bruno Martins Indi heeft bij Stoke City het voetbalplezier weer gevonden. Bij FC Porto zat de mandekker op de bank, maar in Stoke-on-Trent is hij basisspeler en kwam hij dit seizoen twaalf keer in actie. De ex-Feyenoorder weet echter nog niet of hij na het seizoen in de Premier League actief blijft.

/

“Ik word voor een jaar gehuurd van FC Porto en ik kan dus nog niet verder kijken. Ik ben hier wel gelukkig. Ik ben blij dat ik speel en ik ben blij dat het team het goed doet”, laat Martins Indi weten aan Sky Sports.

“Er zijn drie partijen nodig om iets voor elkaar te krijgen in de voetballerij en je weet nooit wat er gaat gebeuren. Ik zou willen blijven, maar ik ben een huurling. Ik ben gelukkig, Stoke City is gelukkig en de fans zijn gelukkig.”

Stoke City is een mooie club voor Bruno Martins Indi

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje net als Imbula, kwamen beiden bij Porto niet echt helemaal uit de verf, en staan nu gewoon in de basis in de middenmoot van de Premier League (waar Imbula zijn vorm nog niet helemaal heeft gevonden).

Ik vind het wel leuk dat BMI weer een basisplaats heb, want hij is nog maar 24 jaar en als hij toch wordt gekocht door Stoke en hij doet het 2 seizoenen daar goed, dan kan hij nog een bij een mooie club belanden. Hebben we toch weer met Bruma (niet in topvorm, maar toch), Blind (op linksback, maar centraal prima), Van Dijk, De Vrij en BMI prima centrale verdedigers, waar we 10 jaar vooruit kunnen, moet dan wel een goede doorstroming komen en niet teren op het succes van deze centrale verdedigers. Overigens ben ik nu nog heel wat namen vergeten die potentie hebben om dit jaar of wellicht volgend jaar Oranje international te worden op de centrale positie.

6 december 2016 om 23:25

Tja, dat was de BMI van Porto. De BMI van nu kent zijn rol en dat is zijn mannetje uitschakelen en that's it, en dat zal je misschien verbazen, hij doet dat vrij goed. In BMI had ik het altijd wel gezien, alleen is hij zoals je zegt verschrikkelijk onrustig. Zoals @hangover96 zei, dit zijn fouten van een jonge verdediger. Maar hij doet het meer dan behoren, want je praat teveel mee met de rest, maar ik vind dat je hem moet afrekenen op de vorm van nu en niet van het verleden.

6 december 2016 om 19:42

Kneitersterk centraal basis duo met de Vrij en van Dijk en als die op zijn, zouden de generatie van de Ligt en Fosu Mensah klaar moeten staan. Centraal achterin zitten we voorlopig wel goed. Probleem zit hem in de rest van het team.

6 december 2016 om 23:22

Naja meer de aanvallende posities, want vleugels en spitsen zitten we redelijk krap. Naja krap, spelers die niet bij elkaar passen. De enige spits in de huidige Oranje die als enige met de vleugelspelers kan spelen die we nu hebben (dus vleugelspelers die continue naar binnengaan en voor eigen succes gaat), is Janssen, alleen is hij hopeloos uit vorm.

De rest heeft aanvoer nodig: De Jong (hopeloos uitvorm) en Dost hebben beide aanvoer nodig. Misschien als Locadia weer beter is en zich goed ontwikkeld bij Psv, dat hij dan een tweede optie is achter Janssen. Locadia kan wel iets forceren zonder aanvoer van vleugelspelers.

Middenveld zitten we goed, alleen is het teveel van hetzelfde. We missen een specialist die Sneijder kan volgen. In dit geval heeft Sneijder de rol van nummer 10, dus spelmaker, dus iemand met een splijtende pass die de wedstrijd kan beslissen. Alleen heeft Sneijder een keiharde schot, wat hem dan zo compleet maakt.

Wat we nu hebben zijn allemaal 'box-to-box' middenvelders, dus lopers van het ene zestienmetergebied naar de andere. Wijnaldum, Klaassen, Fer en Ramselaar zijn allemaal aanvallend ingestelde 'box-to-box' middenvelders. Strootman, Bazoer, Vilhena en Hendrix zijn verdedigend ingestelde 'box-to-box' middenvelders. Dan hebben we nog de 'brekers' op het middenveld, dus kuitenbijters. Dan hebben we alleen De Roon die dat goed beheerst. De enige waarvan ik denk die de 'nummer 10' positie kan bekleden zijn Propper, Clasie en Van Overeem (mits hij zich goed ontwikkelt).

Dan denken jullie weer, waarom Clasie en Van Overeem?!? Omdat ik Clasie helemaal niet zie als een kuitenbijter, maar meer als een spelmaker, want hij beschikt over een geweldige steekpass, zowel door de lucht als vanaf de grond. Die voetbalintelligentie heeft hij wel, alleen moet hij nog zijn plek zien te vinden bij Southampton. Van Overeem heeft dezelfde flegmatiek als Propper vind ik, kan als een dirigent het spel versnellen of vertragen. Vorig jaar een paar goede passes gegeven, waardoor hij 11 assists had gegeven. Prima voor een speler op het middenveld.

Aanvallend maak ik me dus een beetje zorgen over.

6 december 2016 om 19:49

BMI was toch een drama in oranje en heeft met fouten deelname aan het EK gekost. De komende 2 jaar niet oproepen mits hoge nood

7 december 2016 om 09:52

Onder Van Gaal deed hij het prima. Is voor een verdediger nog jong dus kan zich gewoon nog ontwikkelen.

Is er iemand die vaak Stoke City kijkt en kan vertellen hoe hij het doet? Uit het artikel kan ik niet echt halen of hij echt goed is of een beetje meehobbelt en geen grote fouten maakt.

kijk redelijk vaak naar stoke en stoke speelt gewoon redelijk goed met goede resultaten, hierdoor speelt BMI ook lekker mee. Ben wel benieuwd als stoke slecht speelt of BMI ze dan op sleeptouw kan nemen (vrees helaas van niet). Jammer genoeg heeft BMI tegen Burnley een blessure opgelopen en zou hij lang buitenspel kunnen staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren