Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mario Been trekt harde conclusie na geslaagd debuut Edgar Ié in De Kuip

Laatste update:

Edgar Ié heeft zondagmiddag kennisgemaakt met De Kuip. De verdediger maakte vrijdag pas de overstap van Trabzonspor naar Feyenoord, maar deed al mee in de tweede helft van de wedstrijd tegen FC Utrecht (1-1). Analist Ali Boussaboun van FOX Sports heeft een goede indruk gekregen van de huurling van Feyenoord en had graag gezien dat Ié een basisplaats had gekregen. Daar heeft Mario Been echter zijn bedenkingen bij.

Ié was de vervanger van Jan-Arie van der Heijden in de rust. "Zijn eerste balcontact was een mooie kap, direct kwam het publiek erachter", vertelt Boussabon na de wedstrijd. "Dat gaf een goed gevoel voor die jongen. Je ziet dat hij wel rustig is en lichtvoetig. Hij had ook een paar goede onderscheppingen." Boussabon noemt Ié een speler die 'goed op zijn voeten is en ook snelheid heeft'. "Hij is niet de grootste verdediger maar wel lichtvoetig."

"Daarom begrijp ik niet waarom ze niet met hem begonnen. Naast Eric Botteghin. Dan heb je van allebei iets", vindt de voormalig aanvaller. "Als je weet dat de tegenstander iemand heeft die de honderd meter in tien seconden kan lopen (Issah Abass, red.), dan heb je iemand erbij nodig die het eventueel kan bijhouden. Ik zeg niet dat hij ook zo snel is, maar dan heb je wel meer kans. Nu stonden er twee dezelfde verdedigers die kwetsbaar waren in de diepte". aldus Boussaboun.

Been stipt aan dat Ié 'pas één dag' in Rotterdam was en dat hij zelfs nog niet volledig heeft getraind. "Dan is het vrij snel om iemand op te stellen. Maar George Johnston is er al ruim een week", trekt Been de vergelijking met de Liverpool-huurling van Feyenoord. "Misschien dat hij wel meer met het team getraind heeft, maar die heb ik nog niet gezien." Been trekt tot slot een harde conclusie over de rol van Van der Heijden, die volgens hem is uitgespeeld. Zelf wil de mandekker graag vertrekken. "Ik weet niet wie er naast Botteghin komt te staan, maar Van der Heijden is wel klaar nu."

Moet Edgar Ié voortaan in de basis staan bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin is dat zeg een geslaagd debuut. De eerste bal die hij ''onderschepte'' werd keihard in zn voeten geschoten door iemand van Utrecht. Toen begon de kuip gelijk te gillen en de commentator op TV had het over een goede onderschepping. Verder weinig van hem gezien, behalve dat hij op het eind een keer flink mis zat.

Gozer zal vast beter zijn dan Jan-Arie, maar ook een behoorlijke uitdaging om slechter te zijn.

18 augustus 2019 om 21:35

Het gaat niet om 1 onderschepping. Zat er een paar keer goed tussen is redelijk snel. En is zeker beter dan van der heijden.

18 augustus 2019 om 21:38

Nee Downwards, hij stond ook goed gepositioneerd en is snel op de eerste meters, waardoor hij heel snel kan anticiperen. Qua rugdekking is dat belangrijk met Haps die graag opstoomt en Botteghin die niet snel is. De hele defensie oogde zekerder met hem. Het waren maar 45 minuten, maar ik ben positief verrast. Ook aan de bal oogt hij comfortabel

18 augustus 2019 om 21:49

''de eerste bal die hij ''onderschepte'' werd keihard in zn voeten geschoten door iemand van Utrecht.''

Niet onderschatten dit hoor. Sven van Beek had hem wss in eigen doel geramd als hij ineens zo bal voor zijn voeten krijgt.

18 augustus 2019 om 21:51

Downwards

Het gaat erom wat hij in drie kwartier heeft laten zien, en dat was stukken beter dan wat Jan arie al geruime tijd laat zien.

Hij heeft me positief verrast.
Vooral omdat hij er pas is en nog maar een keer heeft meegetraind .

Helemaal mee eens, jongens als van beek en vd heijden nooit meer opstellen

18 augustus 2019 om 21:42

Op een nette manier bedanken voor hun bewezen diensten, want die hebben ze beiden wel gehad. Dat lijkt me wat fatsoenlijker.

19 augustus 2019 om 10:26

Uiteraard

Het is zonde dat Van der Heijden niet een jaar geleden is vertrokken. Dan had iedereen hem herinnerd als oerdegelijke verdediger die belangrijk was in het kampioensjaar. Inmiddels staat hij alleen bekend om zijn onzekerheid en vergeet men dat hij de club echt wat gebracht heeft. Helaas maakt hij ook gewoon echt veel fouten en is hij een bron van onrust achterin. Het is inderdaad klaar met hem. Gelukkig maakte Ié, hoewel het slechts een helft was, een prima indruk

18 augustus 2019 om 21:40

Hahahaha wat is dit nou weer voor verhaal... net alsof edgar le in een ander hotel geslapen had dat hij in de basis was begonnen

18 augustus 2019 om 22:16

Ik denk dat hij er drie in het mandje had gelegd als je hem een kamer met uitzicht op de Erasmus brug had gegeven.

18 augustus 2019 om 23:58

Je heb verschillende kamer in het hotel.
Denk niet dat hij in het hotelkamer heb gelegen waar jij voor zou boeken.

Ondanks de nieuwe versterkingen lijkt Feyenoord er eerder juist op achteruit te zijn gegaan ten opzichte van het Feyenoord van Gio en Van Geel. Die hadden tenminste nog Vilhena en Van Persie tot hun beschikking. Nu lijkt het wel een zooitje ongeregeld op het veld dat op tijd aan de beademing moet.

18 augustus 2019 om 21:48

Iedereen weet dat vorig jaar heel het team om van persie draaide. Verder valt het nog mee hoe slecht het gaat. Aanvallend scoor je genoeg en creëer je genoeg kansen enige is dat het verdedigend niet goed is. Hoop dat dat met de komst van johnston en Ie is gefixt. Het is nu een beetje hetzelfde als ajax toen ten hag net nieuw was iedereen moest wennen ajax verloor veel.

18 augustus 2019 om 21:55

GOAT, Feyenoord speelde zijn beste voetbal zonder Van Persie. PSV thuis en uit bijvoorbeeld, met Jorgensen in de spits. Van Persie besliste wedstrijden, maar zonder hem speelde Feyenoord beter, hoe krom dat ook klinkt

18 augustus 2019 om 21:50

Of je er op achteruit ben gegaan betwijfel ik.
Het middenveld bestaande uit Fer. Tapia en Kokcu staat als een blok en doet niet onder voor die van PSV of menig andere eredivisieclub. Natuurlijk, van Persie mis je. Maar die was ook stelselmatig geblesseerd. En het blok Fer - Tapia is wel een klasse beter dan die van Vilhena - Clasie.

Zelfde geldt voor aanval. Nu Sinisterra ook eindelijk de kans krijgt (die hij onder van Bronckhorst absoluut niet kreeg) heb je een prima aanval. Sinisterra, Jorgensen, Berghuis.
Niets mis mee.

Het is puur de verdediging dat zo zwak is maar dat was onder van Bronckhorst ook.
Ié gaf zijn visitekaartje af, dat geeft hoop voor de toekomst. Als Karsdorp dan ook zijn oude niveau nog weet te halen, zal het uiteindelijk met de verdediging ook wel goedkomen.
Botteghin is een zwakke schakel maar het is een kwestie van tijd eer ook hij eruit gaat voor die Johnston of die Argentijnse verdediger die Feyenoord nog deze maand wil halen.

18 augustus 2019 om 22:17

Haha roepen dat Feyenoord er op vooruit gegaan is tov vorig seizoen. Van Persie zogenaamd altijd geblesseerd, maar wel 10+ doelpunten gemaakt. Wie is daarvoor in de plaats gekomen? Precies niemand. Vorig seizoen 2 spitsen nu een halve, want op Jørgensen kun je niet bouwen. Zelfs spelers die er al liepen (Sinisterra) worden gebruikt om een niet bestaande verbetering in de aanval te verzinnen.



Het middenveld kan nog geen 2 wedstrijden achter elkaar spelen omdat ze fysiek niet in orde zijn. Dat noem je dan een verbetering tov Vilhena. Lachwekkend gewoon.



O ja 5 wedstrijden gespeeld en eentje gewonnen, maar oh wat is dit team toch beter. Zelfs in de Kuip kunnen ze niet winnen van Sparta en Utrecht. 1 speler die kan scoren met Berghuis. Niemand fit genoeg voor het wedstrijdprogramma. Nog zo'n vooruitgang. Het is dramatisch en dat ga je dan verkopen als verbetering. Nu niet komen met het argument 'als iedereen fit is staat het. Feit is dat het niet staat en fit is, dus kun je niet spreken van verbetering.

18 augustus 2019 om 22:26

Master D, als je op Jorgensen niet kunt bouwen, waarom zeg je dan dat er vorig jaar twee spitsen waren?

Sinisterra doet het overigens goed hoor. Dat hij vorig seizoen niet speelde heeft daar niets mee te maken. Spelers ontwikkelen zich.

Ik ga niet roepen dat het goed gaat, maar Jorgensen en Toornstra erbij en ik heb er wel vertrouwen in. Ondanks dat het nu nergens op lijkt

18 augustus 2019 om 22:34

Vergeet niet dat vorig seizoen ook barslecht en dramatisch was. Met als absoluut dieptepunt de vernedering tegen Trencin.
Europees doet Feyenoord het dit seizoen al beter dan vorig seizoen.
En wat de competitie betreft, met de winter kan je het best een oordeel geven.
Vorig seizoen was je met de winterstop al uitgespeeld voor de plekken 1 en 2 met een levensgrote afstand.

Clasie en Martina zijn weg en die mis je absoluut niet. St Just is vervangen door Karsdorp, wat niet bepaald een achteruitgang is. Vilhena was ik nooit fan van en met Fer heb je een waardig opvolger, indien fit.
Tapia en Sinisterra die eindelijk een basisplaats krijgen, die maken je elftal significant sterker.

Ja, van Persie mis je. Maar ook dat verlies is op te vangen.
Als het team straks staat en op elkaar ingespeeld is, kan Feyenoord gewoon een leuk seizoen draaien.

18 augustus 2019 om 22:53

Raubaht, Clasie miste ik zelfs wel vandaag. Wat Kelly deed leek helemaal nergens op, die jongen heeft niets goed gedaan. Clasie is net zo klein, maar fysiek sterker, aanzienlijk feller en passt strakker. Ik zie liever Fer en Tapia, maar Clasie had vandaag zeker niet misstaan

18 augustus 2019 om 23:34

Nu ben je ook al uitgespeeld hoor met 4 punten achterstand... geen probleem verder ik vind Feyenoord best een aardig team hebben en uiteindelijk az/Utrecht/Vitesse wel van zich af schudden maar meer niet!

19 augustus 2019 om 07:54

Master D, je praat alsof Feyenoord al op de helft van de competitie zit... Feyenoord is duidelijk aan het opbouwen en probeert langzaam door te selecteren. Wat had je verwacht, dat het in een keer zou lopen... misschien mensen met jouw verstand van voetbal. Als jij nu al niet kan zien dat er nu al veel meer voetbal in de ploeg zit dan vorig seizoen dan moet je maar basketbal volgen.
Ga je opeens beweren dat van Persie niet vaak gebleseerd is? Dat hij 10 plus goals maakt is gewoon kwaliteit die hij heeft om in weinig wedstrijden goals te kunnen maken, maar om nou te zeggen dat van Persie een heel seizoen erbij was is onzin... Jorgensen is op weg terug en dat mist Feyenoord of is die ook niet gebleseerd? Sinisterra kreeg vorig seizoen geen kansen en dit jaar al meer en je ziet tov de vleugels van vorig seizoen dat hij al veel meer dreiging brengt.
Het middenveld van vorig seizoen had alleen een Vilhena wat goed is zonder bal. Tapia is zeker niet minder dan Vilhena en Fer die nog niet fit is, is veel beter dan Clasie die wel fit is. En Kokcu is gewoon een talent... idd heel lachwekkend dat dit middenveld beter is en Fer zal altijd 80% blijven dat zal niet verbeteren natuurlijk... smh.
Het is alleen nog dat ze iedereen fit krijgen en gelukkig is het nog maar 3 wedstrijden, de meeste mensen met een beetje kijk zien wel dat er voetballend al meer verbetering is, maar iedereen blijft niet fit in jouw ogen, maar we zullen zien.

19 augustus 2019 om 07:56

Maakt niet uit, Europees voetbal halen heeft prioriteit 1 en 4 punten achterstand is nou ook weer niet super veel. Uiteindelijk gaat het lopen en nu veel met eigen jeugd spelen.

18 augustus 2019 om 21:51

Dominique, de versterkingen zijn ook nog niet (volledig) fit. Van Persie besliste op geweldige wijze wedstrijden met zijn individuele klasse, maar het team presteerde veel beter als Jorgensen speelde. Hij fit, dat gaat veel verschil maken. Met Fer heb je een prima opvolger voor Vilhena. Laatstgenoemde is een goede speler, maar hij was vorig jaar alleen in de toppers echt goed. Hij liep vaak te veel met de bal en te veel uit positie. Hij wilde te veel doen, dat liep niet geweldig. Een fitte Fer kan Vilhena opvangen, ondanks dat Vilhena individueel een betere voetballer is. Het oogt op dit moment inderdaad als een zooitje ongeregeld, maar dit is niet het Feyenoord wat representatief zal zijn voor dit seizoen

Ié moet je nu niet meer eruit halen nee.
Van der Heijden gaat nu wel definitief naar de uitgang. Misschien vang je er nog een paar ton voor.

Verder zou ik ook Botteghin en Larsson nog deze maand proberen te verkopen. Ook hun rol binnen no-time uitgespeeld. Voor Botteghin heb je Johnston en Malacia/geertruida. En ik verwacht dat die Argentijnse verdediger ook nog wel deze maand naar Feyenoord komt. Dan heb je voldoende alternatieven, zodat je ook Botteghin kan proberen te verkopen.

Zelfde geldt voor Larsson. De aanval is prima bezet, zeker als straks Jorgensen, Toornstra en een eventuele nieuwe aanvaller er zijn. De speeltijd voor Larsson zal zo ontzettend minimaal zijn, die moet je nu lekker proberen te verkopen. Een geïnteresseerde club zal echt nog wel 3/4 miljoen er voor willen geven. Je heb je investering ruimschoots terug en je creëert weer wat salarisbudget.

Kortom, ik zou nog deze maand een flinke schoonmaak door de selectie heen halen.

ik vraag me af wie er gaat banken, Ie of Johnston. ik kan me niet voorstellen dat je 2 Cv's gaat opstellen van 1.80 meter

18 augustus 2019 om 21:44

Ik denk niet dat Stam Jan Arie nu direct niet meer inzet hoor. Alleen omdat Ie zijn debuut heeft gemaakt? Zo weinig krediet zal Jan Arie toch ook weer niet hebben?

18 augustus 2019 om 21:49

Geloof me zo weinig krediet heeft van der heijden wel zeker bij de fans.

18 augustus 2019 om 21:54

Maar niet bij de verantwoordelijke trainers denk ik.

18 augustus 2019 om 22:05

Jawel hoor, genoeg is genoeg.
Heeft vandaag dat klein beetje krediet wat hij nog overhad verspeeld.

Nou nou, typisch Nederlands. Een nieuwe speler speelt 1 helft redelijk goed en gelijk komen mensen met een definitief oordeel en willen ze een speler die jarenlang basis heeft gestaan direct laten vertrekken. Kijk, ik snap het natuurlijk dat Van der Heijden niet meer zijn niveau haalt, maar om nou conclusies te trekken op basis van 45 minuten..... Dat is echt heel erg kansloos. Ze hebben die speler hiervoor nooit aan het werk gezien en kunnen dus niet bepalen of dit zijn niveau is, hij vandaag heel erg piekte voor zijn doen of dit juist een zwakke pot was voor hem. We weten echt nog niks, maar laten we lekker doen alsof we het wel al helemaal zeker weten dat hij echt beter is dan Van der Heijden.

19 augustus 2019 om 00:41

Sorry maar vd Heijden kan echt niet meer, ik hoop dat je dat zelf ook inziet. Inmiddels blundert hij gewoon iedere wedstrijd, soms zelfs meerdere keren. Je kan het tegenover het legioen echt niet meer maken om hem op te stellen. Gebruik die Ie of Johnston, of zelfs Hendriks uit de jeugd. Als zij het niveau van vd Heijden van dit seizoen niet kunnen overtreffen weet ik het ook niet meer.

19 augustus 2019 om 08:01

Maar wanneer een Ajacied zijn debuut maakt komt gelijk oranje erbij genoemd, dat is pas kansloos... is het zo gek dat iemand beter is dan van der Heijden die meer fout dan goed doet laatste tijd?

Onderschat Japie niet , hij gaat zijn eigen weg .hij stelt Tapia op terwijl Troost dat niet wou . Ik moet het nog zien of vd Heijden niet meer speelt .

19 augustus 2019 om 00:47

Japie zal toch niet blind zijn of wel? Vd Heijden heeft geen snelheid, is niet wendbaar genoeg om op te vertrouwen bij 1-op-1 situaties en is niet lang genoeg om al zijn kopduels te winnen. Zijn enige kwaliteit was zijn voetballende vermogen, maar dat lijkt hij ook volledig kwijt te zijn. Kortom, hij heeft op dit moment letterlijk niets van een goede CV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren