Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mario Been raadt ‘verreweg de beste speler in de Eredivisie’ transfer aan

Laatste update:

Hakim Ziyech zou er goed aan doen om een transfer naar het buitenland te overwegen, zo denkt Mario Been. De aanvaller van Ajax bedankte afgelopen zomer voor de mogelijkheid om over te stappen naar Sevilla en bleef actief in de Eredivisie. In Nederland leert hij echter niets meer, stelt Been daags na de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Ajax (2-4).

Ziyech was met zijn voorbereidend werk bij doelpunten van grote waarde in Overijssel. Met een voorzet vanaf de linkerflank stelde hij Quincy Promes in staat om de 0-2 aan te tekenen; later bereidde hij ook de 0-3 en de 2-4 van Neres voor. Hij leverde ook fraaie passes die geen doelpunten opleverden en was dreigend met succesvolle dribbels. Been genoot zaterdag van de ‘weergaloze’ Ziyech en vraagt zich af waar ‘het gaat eindigen’ voor de international van Marokko.

'Het gemak waarmee hij ballen neerlegt’ imponeerde Been. Tegelijkertijd nuanceert de analist het optreden van Ziyech door te benadrukken dat PEC hem ‘geen strobreed’ in de weg legde. Het niveau van de Eredivisie is te laag voor Ziyech, vindt hij. “Je wordt hier niet elke week getriggerd. Hij kreeg zeeën van ruimte tegen PEC Zwolle, maar dat gebeurt in Engeland niet." De discussie richt zich echter ook op de vraag hoe Ziyech zelf aankijkt tegen een transfer.

Jan-Joost van Gangelen wijst erop dat Ziyech jaarlijks 4,5 miljoen euro verdient, meedoet om de titel én in de Champions League speelt. De vraag is dan ook of de smaakmaker van Ajax überhaupt wel wíl vertrekken. “Dat is heel veel geld”, beaamt Been. “Maar je wilt voor jezelf toch ook kijken waar je top ligt? In de Nederlandse competitie leert hij niets meer, en is hij verreweg de beste speler die we hebben. Met Dusan Tadic misschien, al was die gisteren niet in goeden doen. Maar ik denk dat hij sportief gezien nog wel een stap zou willen maken."

Is Hakim Ziyech goed genoeg voor de Europese top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja god, alsof Ziyech een transfer nooit overwogen heeft en niet beseft dat hij in Nederland is uitgeleerd. Er moet alleen wel een club komen die sportief en financieel een verbetering is, een spelfilosofie heeft die bij Ziyech past én waar hij bijna gegarandeerd een basisplaats heeft. Dat zijn zo ongeveer wel de eisen van Ziyech volgens mij en dat lijken mij ook normale factoren bij de keuze om van club te veranderen. Zo'n club moet echter ook wel langskomen voor Ziyech. Naar een club als Sevilla vertrekken om het vertrekken lijkt mij ook niet de juiste keuze...

Laat Ziyech lekker bij Ajax blijven. Daar komt hij het beste tot zn recht, het beste voor hem en dat is ook het beste voor Ajax. Ziyech kan voor continuiteit van dit niveau zorgen bij Ajax zodat wij nog jaren van een fantastisch Ajax kunnen genieten. Helemaal nergens naartoe gaan dus.

2 november 2019 om 19:10

Er is meer in de voetbalwereld dan Ajax hé, je wilt als beste speler de afgelopen 2 jaar toch een keer een stap hoger op of een nieuwe uitdaging?

Zie hem graag in La Liga bij een Valencia of Sevilla die hebben weinig creativiteit op het middenveld.

2 november 2019 om 19:31

Kom je met hun aan. Kijk eens naar je eigen club. Hij creëert zoveel kansen voor benzema en hazard dat je fluitend kampioen word.

3 november 2019 om 00:36

Van de huidige selectie moet Overmars proberen Ziyech, Neres, Promes, Tadic, Martines, Blind, Tagliafico en Onana te behouden met goede contracten. Deze jongens graag Ajacied voor t leven maken. Dan hebben we ook de komende jaren een topteam. Veltman heeft verlengd en heeft zich bewezen als een nuttige speler. Mag blijven. Dest heeft zich goed ontwikkeld. Mag blijven. Alle andere spelers mogen dromen van andere clubs want die worden door onze jeugdspelers vervangen, Gravenberg, Unuvar, Traore, Brobbey, Noa Lang.

Ziyech zou perfect bij Liverpool passen. Daar lopen vooral dravers en niet een speler die een subtiele pass als Ziyech kan geven. Met Ziyech erbij zou Liverpool echt een moordteam zijn

2 november 2019 om 19:59

Liverpool is momenteel misschien wel het beste team ter wereld. En dat komt door de huidige samenstelling van het team. Ziyech past daar juist helemaal niet bij. Niet iedere club heeft een speler nodig die met geweldige passes strooit. Liverpool is juist zo enorm sterk door dit dynamische middenveld. Met Ziyech zou je een compleet ander spel moeten gaan spelen.

2 november 2019 om 20:09

Ziyech is toch ook best wel dynamisch. Veroverd best veel ballen terug en legt best veel energie in een wedstrijd. Dat is volgens mij ook juist de reden dat hij erg veel balverlies lijdt hij is soms een beetje naar adem aan het happen. Liverpool zou hij geen onbetwiste basisspeler zijn nee, maar om handbalverdedigingen te breken zou hij een prima wapen voor Klopp en co zijn.

2 november 2019 om 20:32

Nou in vergelijking met de huidige middenvelders van Liverpool is Ziyech totaal niet dynamisch. Hij past totaal niet in dit Liverpool.

Zit die jongen niet zo massaal naar het buitenland te praten... Laten we blij wezen dat zo een speler nog in Nederland speelt en laten we dat vooral koesteren... Hij heb het naar zijn zin hier bij Ajax, laten we dat vooral zo houden en hem lekker in de Eredivisie houden... We willen toch dat de eredivisie weer tot de top 5 van Europa gaat horen ? Dan moet je vooral een speler als Ziyech een transfer aanpraten, ongelooflijk... Kappen nou

3 november 2019 om 02:17

Eens, net zo zeer dat men al die geweldige AZ talenten ook niet steeds aan ajax moet linken.we willen allemaal een sterke competitie, nou laat ajax het met hun talenten doen en AZ met het hunne. Beide kunnen als ze zo door groeien wel potten breken in de C.L want er staat me wat kwaliteit bij de Noord Hollandse clubs op het veld.

Ziyech heeft zelf al aangegeven dat hij veel waarde hecht aan zijn omgeving/familie en dan ook niet ver weg te willen wonen. Tenzij het absolute top is. Wat mij betreft zien we hem nog vele jaren in Ajax

Hij vindt ziyech verreweg de beste speler van de eredivisie en vorige week zei hij dat hij strengs in potentie beter vind,hoe goed gaat strengs dat wel niet worden.....

2 november 2019 om 19:18

Marco van Basten, ook als analist aanwezig in de FOX-studio, denkt dat het sportieve plaatje geen grote rol speelt. "Het gaat toch om geld? Dan hangt het er van af wat hij wilt.

Weer een sneer van Marco naar ziyech toe,volgens gaat het juist niet om geld bij hakim..

2 november 2019 om 19:44

Nou dan heb ik naar een andere uitzending gekeken bij Fox! Volgens mij zij van Basten juist dat het niet om geld draait. Sterker nog wat hij bij Ajax krijgt is bruto en bij buitenlandse clubs van niveau netto. Het was dus helemaal geen sneer van v. Basten. Sterker nog hij zei ook dat Ziyech is uitgeleerd maar misschien helemaal geen ambitie heeft om naar het buitenland te gaan.

2 november 2019 om 19:55

Oké bedankt hiervoor zo stond het op voetbalprimeur,dit gebeurt er als iets verkeerd wordt gepost door een grote websites en aangezien hij en ziyech een verleden hebben geloofde ik het ook nog...

Ben echt benieuwd wat zijn plafond is. Zou hem graag in een topcompetitie willen zien met betere voetballers om zich heen.

Wanneer je onbesproken bent in een team dat rendeert in de Champions League, dan is dat toch beter dan ergens rotatiespeler te zijn. Ziyech wil zekerheid en stabiliteit en bij Ajax heeft hij dat; dan is het toch goed. Meestal veredelde oefenpotjes tussen eens in de twee weken een Champions League-duel, ik zou het anno 2020 niet beter kunnen wensen.

Heb vanmiddag een stuk van man.u. zitten kijken, als Ziyech daar mee speelt is ie gelijk de beste van het veld. By far!!

Wat een kenner die Been. Die man moet lekker hoofdklasse gaan coachen of als mascotte van Feyenoord het weekend doorkomen. 0,0 voetbalverstand.

Ziyech is goed, maar wie echt het niveau van de eredivisie is ontstegen is Veltman. Hij verdient gewoon een toptransfer naar Bayern, Real of Manchester City. Hoe hij tegen Pec op het laatste moment besloot die speler te laten lopen was gewoon geniaal. 9 van de 10 verdedigers hadden gewoon een uiterste poging gewaagd om zonder een overtreding te maken die bal nog weg te tikken. Joel Veltman had echter al heel snel in zijn hoofd berekend, dat het een beetje energieverspilling zou zijn, waarbij er een reëel risico zou zijn dat zijn kleren vies zouden worden of dat hij mis zou tasten en de speler zou raken i.p.v. de bal en er dan met rood af zou moeten. Dus gewoon laten lopen en erop gokken dat Onana die bal wel pakt of die gozer huizenhoog overschiet. Helaas voor Veltman vloog die bal erin en was Onana kansloos, maar ik weet zeker dat er toch een scout van een topclub op de tribune zat die ervan overtuigd was dan deze Einstein onder de voetballers de missing link is voor hun verdediging. Joel Veltman is nog meer dan Ziyech toe aan een nieuwe uitdaging en ik gun het hem van harte.

Ziyech zit bij Ajax top. Is echt zijn plafond. Bij iedere topclub zou hij op de bank terecht komen. "Goede" speler, maar zie hem in een ander systeem niet slagen.

Tottenham dortmund Arsenal. 3 geweldige clubs waar Ziyech echt wel mee kan. Zelfs met gemak. Ook b v bij een Chelsea. Is echt wel beter dan een pulisic. Mocht ten hag vertrekken naar een bayern dan zie ik hem Ziyech wel meenemen

3 november 2019 om 06:50

Nee job Dat kan niet volgens VI heeft Ten Hag geen goede band met Ziyech

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren