Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marca bezorgd: ‘Zijn glimlach is verdwenen, alsof hij de operatiekamer in moet’

Laatste update:

Vinícius Júnior is zijn 'glimlach verloren', schrijft Marca daags na de wedstrijd tussen Real Madrid en Real Valladolid (1-1) in LaLiga. De Braziliaan maakte als invaller zijn entree in de tweede helft, maar kon niet imponeren. Vinícius wordt volgens de krant op een verkeerde manier ingezet door trainer Zinédine Zidane en dat doet de aanvaller 'geen goed'.

Vinícius had in de eerste wedstrijd van het seizoen, vorige week zaterdag tegen Celta de Vigo (1-3 zege), nog een basisplaats als linksbuiten. Tegen Real Valladolid werd hij echter aan de rechterkant opgesteld, zoals in de voorbereiding ook meermaals gebeurde. "Op de lange termijn heeft hij er misschien profijt van, maar de constante wisseling van positie biedt hem op dit moment geen goede basis om consistent te presteren", schrijft de krant daags na de competitiewedstrijd in een analyse.

"Het lijkt erop dat Zidane het vertrouwen in Vinícius is kwijtgeraakt. Hij had nog een basisplaats tegen Celta de Vigo, maar is nu gedegradeerd tot bankzitter ten faveure van spelers als Gareth Bale en James Rodríguez." Tegen Real Valladolid maakte James na 56 minuten plaats voor Vinícius. Het kwam meerdere keren voor dat een aanval van Real Madrid strandde toen invaller aan de bal kwam op de rechterflank. "Keer op keer ontving hij de bal, en keer op keer koos hij voor de veilige optie", zo luidt de kritiek.

"Toen hij nog op de linkerflank mocht spelen, was Vinícius net een kind in de snoepwinkel. Nu lijkt het eerder alsof hij in de wachtruimte voor de operatiekamer zit." De negentienjarige aanvaller heeft volgens het dagblad uit Madrid twee problemen: een 'tactisch' en een 'emotioneel' probleem. "Het tactische probleem is de keuze van Zidane om hem op de rechterflank te zetten. Het emotionele probleem kan door Vinícius zelf worden opgelost, als hij erin slaagt om een doelpunt te maken of een goede assist te geven. Dan kan de glimlach en de steun van de trainer terugkeren."

De steun van de trainer is op dit moment echter ver te zoeken, zo concludeert Marca op basis van een uitspraak die Zidane na de wedstrijd deed. "Vinícius kwam binnen de lijnen... In de tweede helft speelden we slechter." De technicus, die een jaar geleden overkwam van Flamengo, zou gebukt gaan onder de druk. Hij heeft het gevoel dat een mindere wedstrijd zijn situatie kan verslechteren, zo klinkt het, en dat is geen gezonde situatie voor iemand die 'negentien jaar is, nog veel moet leren en niet in staat is om zoveel last op zijn schouders te dragen'.

Is Zinédine Zidane de vormdip van Vinícius Júnior aan te rekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee dat is te makkelijk. Die jongen heeft genoeg speeltijd gekregen. Bij Real moet je er meteen staan. Er is geen tijd om in te komen. En de situatie nu is gewoon wat ingewikkelder, ook voor Zizou. Je kan die jonkies wel laten spelen maar je algemene niveau gaat omlaag en vraag je eens af, moet hij straks voorrang krijgen tov Hazard? Tsja het is gewoon lastig. Maar ik weet wel als hij gewoon rendementvol en klinisch was geweest, hij nog meer zou spelen.

25 augustus 2019 om 19:08

Er zijn maar een klein aantal spelers die er meteen staan als ze bij een team aansluiten, en al helemaal bij Real.
Snap sowieso niet waarom real Hazard heeft gehaald voor dat geld met 1 jarig contract.
Altijd raar als spelers op positie gezet worden waar ze eigenlijk niet horen te staan. Net als bijv. Bergwijn op 10

25 augustus 2019 om 19:30

Vinicius is gwn niet zo goed, mooie trucks maar mist veel inzicht, en eens aan de 16 weet ie niet meer waar hij is en wat hij moet doen. Vind het maar een rare speler, vlees noch vis.

25 augustus 2019 om 19:36

Die jongen is 19, kom op. Logisch dat die dan nog grillig is en niet altijd de juiste keuzes kan maken. Maar als je die zag spelen tegen barca... Man mijn tikker ging aan 200 per uur. Keer op keer gevaarlijk. Hij moet enkel nog gefinetuned worden voor de goal, maar denk dat Zidane daar niet de juiste trainer voor is eerlijk gezegd.

25 augustus 2019 om 19:39

Kan zijn hoor wat je zegt, kan best dat ik er naast zit en hij over 3 jaar een megaster is, maar ik zie het voorlopig niet.

Sensatie zoeken doet Marca. Is toch niet heel raar dat Zidane hem op rechts test en wilt hebben. Op links is Hazzard de nummer 1.
Verder loopt Vincius voor op schema. Dit jaar zou hij eigenlijk aansluiten.
Verder weet ik niet wat ik van Vin moet vinden ziet er heel leuk maar geen redenment. Weet iemand wat in de jeugd zijn specifieke kwaliteiten waren scoren of asists?

25 augustus 2019 om 23:21

Eigenlijk heeft Hazard nog 45 miljoen extra gekost. Zonde dat zo’n talent zich niet optimaal kan ontwikkelen op zijn favoriete positie. Misschien een jaartje verhuren.

Totaal begrijpelijk, ik ben ook mijn glimlach kwijt door Zidane en als het aan mij ligt vertrekt hij eerder gisteren dan vandaag.
Voordat mensen mij een glory hunter noemen, Ben hem dankbaar voor wat hij heeft betekend voor Real zowel als speler en coach en hij blijft een legend, maar de chemie Zidane en Real is klaar.
Zidane kwam terug als de messiah, maar heeft vervolgens compleet gefaald in de transfer window door alleen op bepaalde plekken spelers te halen maar de plekken waar het broodnodig was te negeren zoals de defensie, middenveld en rechtsbuiten.

Zidane heeft tot nu toe alleen maar tactische blunders en fouten gemaakt door spelers zoals Ceballos, Llorrente en Kovacic te verkopen, Kubo te verhuren en totaal geen vervangers te halen en vrolijk weer door gaan met het middenveld die gewoon zwaar verzadigd is.

Na 3 + jaar zie je dat Zidane totaal geen tactiek heeft, totaal geen visie heeft en alleen maar poppetjes "proberen" op de juiste plekjes te zetten en te motiveren. Maar dat is uitgewerkt.... Spelers hoeven niet bang te zijn voor hun basis plek als een carvajal of een Modric een drol van een wedstrijd spelen weten ze zelf dat ze de volgende wedstrijden weer spelen, want Zidane is niet meer serieus te nemen, als jij spelers als bale en James probeert weg te loodsen en vervolgens doet alsof het de beste spelers ever zijn en je heel blij bent met ze dan ben je gewoon fake.

Ik roep het al vanaf het eerste moment dat het een fout was om Zidane terug te halen en ik blijf het herhalen dit word een hele hele lange en teleurstellende seizoen en rond kerst zullen de eerste "Zidane Out" spandoeken verschijnen in de Bernabeu.

25 augustus 2019 om 23:22

Pff wat een onzin. Dat je zelf begint over gloryhunter en jezelf verdedigd zegt ergens wel wat. Maar oke, snap je de situatie uberhaupt wel? Denk je nou echt niet dat hij alles geprobeerd heeft? Hij wil het een en ander. Helaas lukte dat niet maar om dan blind andere spelers te gaan halen zou dan ook vreemd zijn, niet? Hij had graag ruimte gemaakt door Bale s vertrek, niet gelukt. Wat kan hij daar aan doen? Hij moet verder, het is niet wenselijk, de huidige situatie maar hij had het anders gewild. En wat wil je dat hij doet? Al die jonge jongens een basisplek geven? We zijn geen Arsenal he. Jongens moeten er staan die een hoog niveau kunnen halen. Daarom gaat hij verder met diezelfde jongens. Zodra je met Hazard, Benz, Jovic en James of Bale speelt heb je een prima aanval met een killer. En om je zo negatief te zien praten is wel erg gemakkelijk. Zizou heeft gigantisch gepresteerd. Zijn spelstijl is hetzelfde. Daar hoeven we geen mooi voetbal verwachten. Het is de situatie die niet optimaal is. Maar hij moet verder. Het team op de rit hebben en het vertrouwen terugbrengen. Dat kan hij. Deze jongens hoef je niks nieuws te leren. Daarnaast hebben we Solari en daarvoor Lope gehad, nou dat ging ook niet best. Maar laat wel duidelijk zijn dat hij moet presteren, de jongens weer wakker krijgen en dat gaat lukken. Alleen even hier en daar wat sleutelen dan komt het goed.

Als er iets van waar is, legt dit precies het probleem van veel jonge spelers bloot. Jongens van 19, 20 jaar die door iedereen vertelt worden dat ze geweldig zijn geloven dit meteen en beschouwen het als vanzelfsprekend. Vervolgens zit het even tegen en dan ‘verdwijnt de glimlach’. Meneer Vinicius moet niks anders dan zn stinkende best doen, ook al is het voor 5 min op rechtsback. Zijn trainer is Zidane die alles heeft gewonnen wat los en vast zit. Zijn concurrent is meervoudig CL winnaar. Dat mogen zulke krentjes zich wel gaan realiseren anders wordt het niks. Laat hij leren van zijn voorganger.

Deze jongen echt zoveel potentie alleen denk ik niet dat meteen real zo een goede zet was . Hij moet nu veel op zijn rasechte positie spelen om te groeien en niet anders. Hopelijk red hij het bij real.

Hoop niet dat Vinicius een Robinho 2.0 wordt, zeg ik als barca-fan. Je ziet dat die zijn vertrouwen volledig kwijt is en nu enkel op safe wil spelen. De trainerswissel heeft hem geen goed gedaan. Zidane is meedogenloos, vele jongens worden door Zizou zonder problemen aan de kant gezet.

Zidane heeft gewoon geluk gehad dat CR7 het team keer op keer op sleeptouw nam. Overschatte coach die veel doet op gevoel, maar weinig op tactisch vlak.

25 augustus 2019 om 19:32

Robinho heeft alsnog een mooie carrière gehad, met veel goals, liep gewoon netjes 1op2 qua goals en assists, en enkele knappe prijzen, ik denk dat deze Vinicius niet zo goed is als Robinho, Robinho deed wel eens wat te veel, maar had een zeer goed overzicht, inzicht en aanvallers visie, allen dingen die ik mis bij Vinicius, ook scoorde Robinho vlotter, Vinicius klapt dicht rond de 16 en heeft geen schot.

Ik heb toen al geroepen en doe het nu weer. Zidane is echt niet die fantastische trainer. Dat ze de CL toen meerdere malen hebben gewonnen is niet vanwege Zidane. Ze hebben toen het nodige geluk gehad en ik heb nou nooit het gevoel gehad dat Zidane ze die CL heeft bezorgd. Mark my words, Zidane gaat dit seizoen niet afmaken.

Denk dat deze jongen gewoon veel te snel gebracht is. Vorig jaar was hij erg gevaarlijk maar ook niet meer als dat. Hij kan niet scoren, is alleen snel en heeft wat leuke trucjes maar meer is het niet. Nu heeft hij weinig vertrouwen en speelt hij alles op safe, iets wat elke speler vorig jaar zon beetje deed op Vinicius na. Hoop dat Rodrygo minder snel gebracht gaat worden, verwacht trouwens ook meer van hem als van Vinicius.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren