Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Marc Overmars wil onderste uit de kan halen en verdubbelt prijs’

Laatste update:

Luis Orejuela staat in de belangstelling van Flamengo en Palmeiras. De verdediger van Ajax wordt tot 31 december verhuurd aan Cruzeiro, dat een optie tot koop van anderhalf miljoen euro heeft. De Braziliaanse club kan momenteel echter nog niet met het geld over de brug komen, een situatie waarvan Flamengo en Palmeiras hopen te kunnen profiteren.

De twee laatstgenoemde Braziliaanse clubs willen de 24-jarige rechtervleugelverdediger graag overnemen van Ajax, waar hij nog tot medio 2022 vastligt. Directeur voetbalzaken Marc Overmars hanteert volgens het Braziliaanse ESPN echter een hogere prijs dan de anderhalf miljoen euro die Cruzeiro moet betalen om de Colombiaan in te lijven.

'Ajax had begin van het seizoen AZ en PSV leeg moeten kopen'

Naar verluidt verlangt Ajax van Flamengo en Palmeiras drie miljoen euro, het dubbele van het bedrag dat Cruzeiro moet betalen. Laatstgenoemde club kan volgens de laatste berichten de optie tot koop niet lichten, aangezien men niet meer beschikt over de benodigde financiële middelen na de degradatie. Cruzeiro zou momenteel nog wel op zoek zijn naar een investeerder om alsnog een deal te bereiken.

Volgens Liberdade FM was Flamengo al akkoord met Ajax over een transfer van Orejuela, maar het medium noemde geen bedrag. ESPN meldt nu echter dat er van een overeenkomst nog geen sprake is. Volgens de tv-zender zijn Flamengo en Palmeiras voorlopig niet van plan om drie miljoen euro te betalen, waardoor een definitief vertrek van Orejuela bij Ajax tot op heden onzeker is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou lekker zijn, dan heb je zijn aankoopbedrag er haast weer uit gesleept.

25 december 2019 om 11:24

Ja, of anders 1.5 miljoen plus een Braziliaans talent hierheen halen.

Overmars begint al te leren van die Zuid Amerikaanse onderhandelingen. Als ze denken hem bijna binnen te hebben snel de prijs verdubbelen. 👍 Maar Flamengo is helemaal geen verkeerde ploeg. Is Orejuela zoveel beter geworden? Misschien nog interessant om eerst nog even wat wedstrijden van hem te bekijken?

25 december 2019 om 11:15

Mogelijk dat een vijfmansverdediging beter ligt?

25 december 2019 om 11:20

Orejuela zou bij Flamengo tweede of derde keus zijn op de rechtsback positie. Hij heeft Rafinha nog voor zich plus die andere back (ben ff z'n naam kwijt). Anders wordt ie misschien gekocht als handelswaar of voor als Rafinha stopt. Basis zit er niet in zolang Rafinha nog speelt.

Elke keer als ik deze naam hoor denk ik, o ja die staat ook nog onder contract bij ons. Zou mooi zijn als we er nog wat centjes aan over houden.

25 december 2019 om 11:19

Dat heb ik ook elke keer als ik Siem De Jong hoor. Zou mooi zijn als Siem gaat vertrekken bij Ajax deze winterstop en Ajax er nog wat centjes aan kan overhouden want hij voegt niks meer toe aan Ajax. Loopt eerder in de weg.

25 december 2019 om 12:12

Zeker als je tegen ADO die talenten ziet ballen. Oke, het is dan slechts ADO, maar om de hele tijd Siem in te brengen in de CL slaat ook nergens op. Siem is niet aantoonbaar beter dan Gravenberch of Ekkelenkamp en vertegenwoordigt in tegenstelling tot die jongens totaal geen waarde

Misschien moet Orejuala toch weer een kans krijgen bij Ajax, indien hij niet wordt verkocht? Hij heeft het goed gedaan bij Cruzeiro en is daar zelfs uitgegroeid tot Colombiaans-international. En ja, Cruzeiro is gedegradeerd maar dat komt omdat het een financiële puinhoop is bij Cruzeiro en dat heeft ook invloed op hun sportieve prestaties. In goede doen is Cruzeiro te vergelijken met FC Twente in hun goede jaren onder Joop Munsterman of met het huidige AZ en Orejuala hoorde ook echt wel tot een van de betere backs in de Braziliaanse competitie, die ook echt niet van een verkeerd niveau is. De rechtsbackpositie bij Ajax dit seizoen vind ik toch wel een twijfelgevalletje, want Mazraoui vind ik in de meeste wedstrijden die hij dit seizoen heeft gespeeld, als een natte krant spelen (als back, maar ook als middenvelder) en Dest vind ik aanvallend goed maar verdedigend laat hij het een en ander vallen. Orejuala maakte in zijn periode bij Ajax eigenlijk geen indruk bij Jong Ajax en volgens mij speelde hij tot dusver maar 1 of 2 wedstrijden in Ajax 1. Misschien dat hij er nu na zijn huurperiode aan Cruzeiro anders ervoor staat en het nu wel red bij Ajax? Want ik heb op de een of andere manier altijd ergens wel het idee gehad dat Orejuala wel gewoon een prima back voor Ajax kan zijn.

25 december 2019 om 12:19

@rochesterdat doet me een beetje denken aan Dijks om hem (tegen beter weten) weer terug te halen. Met je verhaal over Masraoui en Dest ben ik het wel eens. Ik zie het liefst Veltman verdwijnen uit het centrum en verkassen naar RB.

25 december 2019 om 14:25

Maar wie moet er uit? 3e keus zal die zelf ook niet willen en moet je gewoon een jeugdspeler voor inpassen. 1e en 2e keus Dest Mazraoui (en zelfs Veltman) zijn voorlopig nog niet weg.

Was het niet 1,5 miljoen voor 50% van de rechten? Als je nu afstand wilt doen van alle rechten is 3 miljoen 'logisch' gevolg lijkt me. Tenzij het nogsteeds over zelfde percentage gaat. Voor mijn part verkopen ze hem aan Cruzeiro en proberen ze Alejandro te halen om extra optie op de flank bij Jong Ajax te krijgen. Kan Cruzeiro Orejuela houden waar ze tevreden mee zijn en kan Ajax een positie waar spoeling dun in opvullen.

Hahah jezus deze jongens was er ook nog.. naja lekker voor Ajax als ze geen verlies op draaien. Verder wil ik via deze weg iedereen op vz een hele fijne kerst toewensen!

Toch apart waarom deze jongen nooit een serieuze kans heeft gekregen bij Ajax.als je je zo goed staande kan houden in de Braziliaanse competitie, welke toch een paar klassen beter is dan de Nederlandse, moet je toch echt wel wat kunnen.

25 december 2019 om 12:45

In welk opzicht is de Braziliaanse competitie volgens jou dan beter dan de Nederlandse? Niet dat ik het ontken hoor, gewoon uit interesse. Bredere top? Betere middenmoot? Ik vind Ajax eerlijk gezegd niet onderdoen voor een Braziliaanse club.

25 december 2019 om 13:36

Haha haha...de Braziliaanse competitie is “beter” Dan de Eredivisie....goede grap man!!!los vh feit dat het type voetbal totaal anders is, Tactisch en wat tempo betreft is de Braziliaanse competitie van een bedenkelijk niveau; ja er Lopen veel ruwe briljantjes rond maar iedereen speelt een beetje voor zichzelf..

25 december 2019 om 14:41

Niet perse beter maar zeker wel betere voetballers inderdaad. Niet normaal

25 december 2019 om 15:45

Nou zo grappig is het niet hoor want ik denk dat jij ofwel de Braziliaanse competitie niet kent of de ED nogal overschat . Maar de Braziliaanse competitie is dus echt wel veel beter dan de ED. Kijk maar naar een Flamengo dat gewoon gelijkspeelt tegen Liverpool

25 december 2019 om 23:23

Zo ken ik er nog een paar pprins. Ajax wint ook van Juventus en real Madrid, speelt twee maal gelijk tegen Bayern. Ik denk dat jij dus de eredivisie niet kent of de Braziliaanse competitie nogal overschat. Je hele argumentatie slaat als kut op Dirk. Zet Ajax (of AZ in mindere mate dit seizoen) tegen een willekeurige Braziliaanse topclub en je hebt zeker een 50-50 kans om te winnen, misschien wel meer.

Beetje onnodig dit. Dadelijk boor je zo'n jongen een transfer door de neus omdat je nu in een keer meer geld wil zien.

Hoezo Ajax had az en psv moeten leegkopen. Zown dooie zin midden in t artikel zonder bronvermelding of wie dat dan ook gezegd mag hebben.

25 december 2019 om 12:58

Sjaak lult zoals gewoonlijk weer drie slagen in de rondte. Ajax kán AZ en PSV helemaal niet 'leegkopen'. Of dacht Sjaak soms dat hij Koopmeiners voor 15 miljoen, Boadu voor 20, Stengs voor 30 en Ihattaren voor 40 miljoen had kunnen kopen? Nonsens natuurlijk. Het zal de komende jaren, wellicht, best kunnen gebeuren dat Ajax een speler van PSV of AZ binnen haalt, maar daarvoor moeten ze de hoofdprijs betalen en iedere TD van Ajax met een beetje verstand zal zijn geld veel en veel beter besteden elders.

25 december 2019 om 16:10

Constant kante

Ajax kan wel degelijk az en psv leegkopen, ik.hoop van niet maar het kan wel degelijk

Met 100 miljoen zou je stengs boadu en koopmeiners al hebben , denk dat je met nog 90 miljoen malen en bergwijn zou hebben

Het zou nooit gebeuren maar t kan wel, maar het is niet des ajax

25 december 2019 om 17:12

Ajax kan echt niet zomaar 100 miljoen uitgeven hoor. Misschien eenmalig maar dan verdamp je wel heel de financiële buffer die Ajax de laatste jaren opgebouwd heeft. Dus zelfs al zou Ajax het willen, dan nog gaat het niet gebeuren.

26 december 2019 om 02:05

Precies Rink, Ajax kan deze spelers best betalen, maar moet dat vooral niet doen.denk dat Constante zoals gewoonlijk weer een beetje uit is op likes met z'n reactie..

Ik zeg verkopen aan flamengo in ruil voor Reinier (het Braziliaans talent dat Ajax heel graag wilt)

Ik vind de opstelling van Marc niet zo gek. Je komt een bepaald bedrag over met Cruzeiro, hij speelt boven verwachting maar Cruzeiro degradeert. Als een andere club hem dan wil hebben omdat Cruzeiro niet kan betalen dan kun je een hoger bedrag vragen. Het zal wel op 2 of 2 1/2 miljoen eindigen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren