Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maradona steunt nieuwe voorzitter niet: ‘Hij is een absolute verrader’

Laatste update:

Het stemt Diego Maradona niet tevreden dat Gianni Infantino is verkozen tot voorzitter van de wereldvoetbalbond FIFA. De oud-voetballer uit Argentinië haalt in een interview met persbureau Télam hard uit naar de Zwitser.

/

“Die man is een absolute verrader. Hij bleef werken terwijl zijn baas Michel Platini door de mangel werd gehaald. Ik wil een president die niet van plan is zichzelf te verrijken met het voetbal, de miljoenen en sponsoren. Die man zou ik steunen”, aldus Maradona, die zegt dat Sjeik Salman en Prins Ali ‘veel potentie’ hebben.

Over Platini en Joseph Blatter heeft Maradona dan weer geen goed woord over: “Als je zoveel bewijs hebt tegen deze mensen en als je ziet hoe zij jarenlang aan het roven waren, dan hadden ze een levenslange celstraf moeten krijgen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De tijd zal het leren, ik vertrouw ze allemaal niet!

26 februari 2016 om 19:45

Diego in optima forma. Ik vertrouw die Infantino ook niet trouwens maar dat geldt voor niemand bijna

26 februari 2016 om 19:30

wil je jouw reactie verduidelijken

26 februari 2016 om 22:00

Lijkt me vrij duidelijk. Diego is ook niet bepaald open en eerlijk geweest over zijn misstappen.

27 februari 2016 om 03:18

Ik zou niet weten waarom hij daarover open zou moeten zijn. Als iemand een blowtje rookt of wat dan ook dan gaat ie dat echt niet bekend maken hoor. Voorbeeldfunctie? Jazeker, maar zulke beroemdheden zijn dus ook mensen.

Pff deze man is, helaas, zelf al jaren niet meer serieus te nemen. Geef deze man nu gewoon de kans om te laten zien wat hij kan. Er zijn nu genoeg instanties die er bovenop zitten dus als er iets niet in de haak is dan wordt dat snel genoeg kenbaar.
Zijn meer voorbeelden van rechterhanden die het overnemen en veel beter werk afleveren.

Zwgt hij, een van de grootste mafkezen die er in de voetbalwereld rondlopen. Supervoetballer maar daarna niks meer, iets overgehouden van het snuiven denk ik.

27 februari 2016 om 00:17

Daarom. Hij spreekt uit ervaring.
Ik hoop dat deze man het goed gaat doen en verdient gewoon een eerlijke kans

Maradona, boeit me niet wat hij zegt of doet, ik kijk liever naar de mooiste voetballer aller tijden zijn voetbal kunsten, zijn filmpjes kan je kijken en blijven kijken. Uiteindelijk maakt het me ook niet uit wie er aan de top van de fifa staat, maar geef de man een kans, we kunne enkel zien en afwachten wat er gebeurd.

Je kan zeggen wat jij wil maar pluisje was 1 van de eersten die in de jaren 90 aan de noodklok trok als het om corruptie bij de fifa gaat, toen werd hij uigelachen en voor een gek uitgemaakt, ja Diego is ook geen ideale schoonzoon maar op dit punt had hij wel gelijk.

26 februari 2016 om 21:11

Maar wel vaak int voordeel van Argentinië. ..naja misschien siert hem daarom nog wel meer dat hij degene was die er wat van zei

Iemand die verwacht dat je het voor Blatter opneemt, spoort niet.

Zucht, dit is zo makkelijk op te lossen allemaal. Zorg gewoon ervoor dat de baas en het bestuur een vast inkomen hebben en geen cent hierboven mogen verdienen.

Vervolgens moeten ze open toegang geven tot hun bankrekeningen en dergelijke en hierdoor kan er geen fraude gepleegd worden, geen omkoop praktijken en dergelijke. Hierdoor krijgen mensen weer vertrouwen erin. Ik wel tenminste!

26 februari 2016 om 20:19

Ik snap wat je bedoelt, maar open toegang geven tot hun bankrekening? Dat gaat een beetje ver niet? Ik ben het wel met je eens dat ze een vast salaris dienen te krijgen zodat daar in ieder geval geen gezeur of iets over kan bestaan.

29 februari 2016 om 22:47

Njah als je echt voor het voetbal leeft dan zou je geen moeite moeten hebben om al je afschriften te laten zien. In ieder geval aan een onafhankelijke instelling die die controleert of iets in deze trant.

Ik bedoel dus niet open voor het publiek, dat is inderdaad te extreem.

Toch liever dit dan allemaal Arabieren op steeds meer sleutelposities in internationale organisaties.

27 februari 2016 om 04:35

Racist much?.. Je wilt ook zeker het derde reich herstellen? Wat ben jij een bekrompen mens.

28 februari 2016 om 08:07

Je kunt ook iets vinden zonder direct een racist te zijn. Dat vergeten mensen zoals jij nogal vaak. Het gaat om geopolitiek, traditie, cultuur, rechtsorde, identiteit etc. Dat heeft niets met racisme te maken vriend. De Arabische wereld steunt de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens niet eens met hun Caïro-tegenhanger, weigert vluchtelingenverdragen te tekenen etc. Maar daar mogen we zeker niets van vinden. Jij weet erg weinig van geschiedenis.

Sjeik Salman veel potentie? Er zullen dan inderdaad veel mensen binnen de Fifa verdwijnen. Alleen dan wel letterlijk.

Getekend Maradona, voormalig genie turned randebiel

Diego Maradona is ook lekker serieus te nemen zeker. Geen idee of hij mag stemmen, maar zo ja, dan is absoluut de eerste die om te kopen is.

"Ik wil een president die niet van plan is zichzelf te verrijken met het voetbal, de miljoenen en sponsoren. Die man zou ik steunen".

Aangezien sjeik Salman ook een man is met een zeer discutabel verleden hoeft Maradona niet serieus genomen te worden. De Argentijn is dan ook niet vies om vriendjes te hebben in verschillende dictaturen. Dat hij zich uitspreekt voor Salman is dus ook geen verrassing.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren