Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manu wijst geruchten resoluut van de hand: ‘Al voel ik wel iets aparts’

Laatste update:
/

Elvis Manu brak dit seizoen door in het shirt van Feyenoord. In de Champions League-voorronde scoorde de aanvaller tegen Besiktas, maar die treffer leverde uiteindelijk niets op voor de club. Zijn goal tegen Zorya Luhansk in de laatste voorronde voor de Europa League was wél van cruciaal belang. Uiteindelijk maakte Manu er nóg eens twee in internationale wedstrijden en scoorde hij zevenmaal in de Eredivisie.

Manu zou het mooi vinden om in de laatste vier speelronden de dubbele cijfers nog aan te tikken. Met drie goals in de laatste twee wedstrijden, tegen AZ en Willem II, is hij goed op weg. Het belang van Feyenoord staat echter voorop, verzekert de aanvaller. “Maar natuurlijk zit het in mijn hoofd. Ik zit in een lekkere fase, kom veel in scoringspositie. En dan weet ik ook dat het rendement nog omhoog moet”, zegt Manu in het Algemeen Dagblad.

Zijn trefzekerheid bij Feyenoord heeft ervoor gezorgd dat er geruchten de ronde deden, over Manu’s keuze aangaande een interlandloopbaan. Ghanese media stelden dat de aanvaller graag zou willen uitkomen voor the Black Stars en de knoop al zou hebben doorgehakt. Daar is echter niets van waar, zegt Manu zelf. “Het is allemaal onzin, ik heb nog helemaal geen keuze gemaakt. Al voel ik wel iets aparts bij Ghana, hoor. In december was ik er, ontmoette ik jongens als Sulley Muntari van AC Milan. Dat was echt mooi.”

Elvis Manu kan het beste kiezen voor een interlandloopbaan bij...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Áls ie moet kiezen, heeft ie meer kans op speeltijd bij Ghana

Ik denk dat het verstandig is voor hem om te kiezen voor Ghana. Te weinig kwaliteiten om in het Nederlands elftal te komen. Te veel jongens op zijn positie die meer kwaliteiten hebben.

18 april 2015 om 11:04

Vind hem dit seizoen sterker dan een Boetius of Narsing.. En die hebben Nederlands elftal ook gehaald dus waarom zou hij nu al zijn keuze maken? Hij is nog jong en heeft zich in pakweg 2 jaar tijd sterk ontwikkeld dus wie weet waar hij over 2 jaar is.. Weinig kwaliteiten vind ik hem zeket niet hebben.. En dat zeg ik als Ajacied

18 april 2015 om 12:54

Omdat Kishna, El Ghazi, Depay, Boetius, Promes allen veel meer potentie hebben en ergens in uitblinken, terwijl Manu eigenlijk nergens echt een ster in is.

18 april 2015 om 08:47

uit doelpunt en ook penalty veroorzaam

Hij voelt iets aparts? Wat denkt deze gast eigenlijk, kom op hij doet t leuk, maar dit is toch geen speler voor Oranje. Hij mag van mij voor Ghana kiezen...

18 april 2015 om 10:13

Blijven dromen mag altijd, is toch precies de reden waarom hij nog niets besloten heeft. Ik denk ook niet dat hij oranje haalt, maar er zijn slechtere spelers geselecteerd voor oranje.

18 april 2015 om 10:38

Hij doet t niet minder dan narsing en die staat er ook in. Je weet maar nooit

Ik denk dat hij blij mag wezen dat hij een jaar bij SC. Cambuur gespeeld heeft en dat hij daar beter is geworden,. Maar nu het Nederlands Elftal???? Kies maar voor Ghana . Heb je meer kans.

Ik ben benieuwd wat sommigen van jullie zeggen als hij zich stormachtig ontwikkelt en een wereldspeler wordt. Wordt het dan ineens reacties als: "hij moet voor NL kiezen want hij heeft hier zijn opleiding genoten en moet dankbaar zijn"..?

Begrijp me goed, ik denk ook niet dat hij goed genoeg is voor oranje, maar de haast hoogmoedige reacties stuiten me toch wel tegen de borst. En als hij wel goed genoeg is wordt die hoogmoed ineens hypocrisie.

18 april 2015 om 13:43

Ik heb tot nu toe nergens zulke reacties gelezen

18 april 2015 om 13:46

@kierewietje: nee bij deze speler indd nog niet, daarvoor zou hij eerst in aanmerking moeten komen voor een plek bij oranje. Bij spelers die goed genoeg zijn en tussen twee landen kunnen kiezen zie je zulke reacties namelijk constant.

18 april 2015 om 19:35

Dat is zo, achteraf weet iedereen het mooi te vertellen. Maar laten we eerlijk zijn, Manu gaat dat niveau niet halen. Het is echt een prima speler hoor, maar zulke stappen zie ik hem niet maken.

Vind hem nog wat te wisselvallig.
Maar hij ontwikkelt zich elk jaar verder , scoort ook regelmatig .

Zou hem wel in oranje willen zien kan zomaar over een paar jaar een hele goeie zijn.

Net zoals ik het jammer vind dat Gudelj nooit opgeroepen werd.
Van hem komt men er nu ook langzaam achter hoe goed hij kan worden , zal niet lang meer duren voor hij jongens als Fer heeft ingehaald - gewoon veel meer mentaliteit.

Die mentaliteit zie je bij Manu ook

Manutelli ik vind t gewoon een baas type suarez blijft maar gaan.. is altijd last voor elke verdediging

Alsof hij het Nederlands elftal gaat halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren