Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manolev leidt dankzij blunderende keeper oefenzege Bulgarije in

Laatste update:

Stanislav Manolev maakte in het shirt van PSV drie doelpunten in 76 competitiewedstrijden, maar vindt voor de Bulgaarse ploeg gemakkelijker het net. Donderdag was de rechtsback opnieuw trefzeker voor zijn vaderland: tegen Japan maakte Manolev zijn vierde interlanddoelpunt in zijn 31ste wedstrijd voor Bulgarije. Hij mocht daarvoor echter wel Eiji Kawashima bedanken.

Manolev opende al in de derde minuut een vrije trap, die de Japanse doelman toch echt had moeten pakken. Kawashima ging echter hopeloos in de fout en bokste de bal, die recht door het midden ging, in zijn eigen doel. Bulgarije won uiteindelijk met 0-2 en ook het tweede doelpunt kwam door de Japanners zelf: aanvoerder Makoto Hasebe maakte een eigen doelpunt.

Bij Japan deed Mike Havenaar in de tweede helft als invaller mee en hij hoopt volgende week een basisplaats te krijgen van bondscoach Alberto Zaccheroni. Japan speelt dan de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Australië en kan in dit duel een ticket voor het eindtoernooi in Brazilië veiligstellen. Japan zal dan minstens een punt moeten pakken.

Bekijk hier de goal van Stanislav Manolev:


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 mei 2013 om 17:53

@ codec

De verdediging van PSV bleek afgelopen jaar dramatisch dus lijkt me niet al te verstandig om er 1 weg te nemen.

Je levert op het middenveld dit jaar ook in namelijk waardoor de verdediging minder ontzien wordt t.o.v. vorig jaar met 3 toppers als Strootman, vbommel en Toivonen.

30 mei 2013 om 19:41

Strootgod? Doe normaal man...

goede speler die manolev. de club uit eindhoven kan hem beter op het middenveld proberen,maar ze zullen dat wel niet doen in plaats daarvan geven ze ff 20 mil uit voor bankzitters

30 mei 2013 om 17:22

Whahaha, eerst even snel wat typen zodat je bovenaan komt te staan en dan nog is iemand je voor. Jammer man, goed geprobeerd
(snap echt niet wat het belang is van de eerste reactie hebben)

En dan ook nog een hatelijke reactie wat verder weinig met het topic te maken heeft, wauw ik begin zowaar met je mee te leven.

Daarbij heeft Manolev soms leuke acties en de longen van een paard, maar dat neemt niet weg dat het balverlies wat hij leidt, ook teveel zou zijn voor het middenveld.

Voor de mensen die het trouwens gemist hebben, eerste reactie van Ajax1! was: joadsfgdoas, topper!

Heb het vaker gezegd: zet Manolev op rechtshalf en je hebt een hele bruikbare speler. Wellicht past hij nu niet in het systeem van PSV met 2 controleurs en een '10', maar qua niveau kan hij het echt wel aan. Heeft verder niks met deze vrije trap te maken natuurlijk.

30 mei 2013 om 17:28

Ze kunnen dan toch zo gaan spelen:

en dan verkopen ze Narsingh, Lens, Matavz en evt Toivonen..

Depay kan dan doordraaien met dat weer Mertens, dan weer Manolev, of zelfs met Gini of Locadia..

Keep
Verd.
Verd.
Verd.
Verd.
Manolev
Strootman
Toivon/Aankp
Mertens
Gini
Locadia
30 mei 2013 om 17:37

Klopt, maar ik denk niet dat hij zich terug gaat vechten in de basis.... en dat hij genoegen gaat nemen met een plaats op de bank..

30 mei 2013 om 17:44

Mag ik vragen waarom jij dat denk Odo?
Ik denk namelijk dat hij ijzersterk terug gaat komen, vlak voordat hij zijn blessure kreeg begon hij erg in vorm te komen en belangrijk te worden voor het team. Narsingh is natuurlijk ook nog een klasse beter dan Manolev...

Depay - Locadia - Narsingh
Mertens - Wijnaldum
Strootman

Denk dat dit de beste optie is, aangezien Mertens en Wijnaldum toch altijd het centrum opzoeken, en dan met Strootman als stofzuiger...

Is misschien aanvallend, daarom pleit ik ook voor van de Hoorn en van Dijk, 2 sterkhouders achterin, bal inleveren en weer vol in de aanval...

31 mei 2013 om 08:56

Zou inderdaad ook heel goed kunnen!

Ik vind Manolev toch een onderschatte voetballer, hij presteert uitstekend voor Bulgarije, maar kwam toch erg weinig aan voetballen voor Fulham afgelopen seizoen.

Ben benieuwd wat die clowns bij VI nu te zeggen hebben, want ik heb het commentaar en het belachlijk maken van hem eigenlijk nooit begrepen...

30 mei 2013 om 18:00

Doen ze dat bij VI ja? Maar Johan had toch zo'n hekel aan scoren over iemands rug heen? Ben het volstrekt met je eens. Manolev is echt niet zo'n waardeloze voetballer als dat de publieke opinie hem afschildert.

30 mei 2013 om 18:12

Nee ik snap dat ook niet goed. Manolev is een zeer goede speler.

On:

Interlands doet hij het altijd veel beter, laat dat een keer bij PSV zien.

30 mei 2013 om 19:44

Hebben jullie hem ooit bij PSV zien spelen? Dra-ma-tisch!
Vind je het gek dat ie belachelijk word gemaakt? Kijk naar zijn slechte acties/voorzetten en het gebrek aan verdedigende kwaliteiten bij die jongen.. Hij is echt niet goed hoor.. En deze vrije trap.. Dat was puur geluk door die keeper...

31 mei 2013 om 00:05

Mijn punt is dat hij hier enorm belachelijk wordt gemaakt door een ex-voetballer waar niemand ooit heeft van gehoord, een depressieve snor bij wie het waarschijnlijk pijn doet om iets goeds te zeggen ipv er iets slechts uit te halen en een verslaggever die waarschijnlijk nieteens weet wat buitenspel is, en dat er lowlifes zijn die daarin meedoen, terwijl ze er zelf misschien anders over denken, of zo dom zijn dat ze zelf geen mening kunnen creëren en gewoon simpel meelopen (ik zeg niet dat jij zo bent, maar die mensen bestaan).

31 mei 2013 om 00:51

Hij wordt ook enorm belachelijk gemaakt.. Klopt..
Maar Gijp is niet iemand waar nog nooit iemand van heeft gehoord hoor...
Derksen en Genee gaan vooral mee in de lol van Gijp.. Maar ik vind dat dat mag.. Het is een programma waarin je hun mening hoort en zij vinden hem enorm slecht (ik ook) en dat kan.. Want hij laat wel elke keer zien (als hij bij PSV speelt) dat hij er niet zoveel van kan..

Manolev is sinds het stoppen van Berbatov echt de beste man van het Bulgaarse elftal, maar bij PSV vind ik hem minder

Die Manolev toch! Kon er niets van als rechtsback, maar op het middenveld is hij wellicht bruikbaar komend seizoen voor Psv?! Er zullen toch wat spelers vertrekken en waarom niet eens proberen zo'n renpaard op het middenveld te zetten? Daar kan hij meters naar voren en weer mee terug maken, zoveel als hij wil. Als hij maar geen voorzetten meer gaat geven..

Manolevje! Eindbaas.
Zet hem in een 442 en hij kan best de subtop/middenmoot van Europa aan.

Mooi zo, hopelijk heeft ie indruk gemaakt op scouts, zodat wij zo snel mogelijk van hem af kunnen. Echt een lachwekkende voetballer.

off: Raar dat al die mensen hier op eens doen alsof hij kan voetballen.

De vrije trap was best goed geschoten, zat n behoorlijk effect aan waardoor die keeper de bal niet in kon schatten. Manolevje bij psv maar eens proberen op t middenveld ipv rechtsback.

Moet alleen nog maar interlands spelen die jongen, daar doet hij het echt goed!

Ik denk dat hij met twee goede cvs achter zich een geweldige rechtsback kan zijn! Het punt was echter altijd zo dat je met Lens en Wijnaldum al twee lopende spelers op de rechterflank had. Manolev erbij was een beetje een overkill en het centrale duo kon nauwelijks hun eigen mannetje behappen dus als die van manolevje soms vrij kwam te staan ging het natuurlijk helemaal mis. Komend seizoen gewoon afwisselen met Brenet of Zanka op de RB positie. Tegen verdedigende ploegen kun je hem dan eventueel ook nog doorschuiven naar het middenveld.

Van mij mag Manolev terug komen maar ik vind hem niet basiswaardig. Ik hoop dat PSV de verdediging snel gaat versterken, maar helaas moeten er daarvoor eerst spelers verkocht worden.

Deze goal is toch lachwekkend.
Ten eerste schiet Manolev recht in het midden en niet eens zo hard.

Maar in NL wordt hij onderschat door heel die vd. Gijp gekte op Vi.
Hij is een redelijke middenvelder, maar RB is hij minder goed.

Ik hoop wel dat hij blijft.

Is een blunder, maar in Europa heb veel ergere blunders.

Het is natuurlijk een blunder maar de baan van het schot is wel een ronaldo/bale tje haha
Ik denk toch dat je hem erbij moet halen zodra je 2 betrouwbare cv's hebt,
zo heel slecht is hij niet en hij heeft zon ongeloofelijke werklust en conditie, die loopt de flankspeler van de tegenstander he-le-maal kapot.

Klinkt misschien gek maar het is toch een van mijn favourite Psv'ers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren