Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manhoef hoorde interesse vanuit top drie Eredivisie maar wordt ineens afgebeld

Laatste update:

Million Manhoef gaat niet naar PSV, zo benadrukken De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad woensdagavond. Aan het einde van de middag werd duidelijk dat de Eindhovenaren interesse hadden in de vleugelspits en zij zochten direct contact met Vitesse, maar de gesprekken hebben niets opgeleverd.

Manhoef was in beeld gekomen omdat PSV te maken heeft met een blessure van Noa Lang in de selectie én omdat Yorbe Vertessen op de drempel van een overstap naar FC Union Berlin staat.

Driouech was de beoogde vervanger, maar de eisen van Excelsior om de vleugelspits te laten gaan lijken PSV te gortig. De Eindhovenaren willen maximaal 2,1 miljoen euro betalen, terwijl de Kralingers een bod van minimaal 5 miljoen euro plus een doorverkooppercentage verwachten.

De deal met Excelsior is nog niet definitief van tafel, zo meldt Rik Elfrink kort na het nieuws dat Manhoef is afgebeld. Wat de reden voor het snelle terugtrekken van PSV is, is onbekend.

Duidelijk is wel dat trainer Peter Bosz nog dringend op zoek is naar een vleugelaanvaller. De optie-Manhoef is niet meer aan de orde; Driouech staat nog wel op het lijstje. De vraag is of PSV en Excelsior het eens gaan worden.

Vitesse had Manhoef graag willen verkopen, want de club verkeert momenteel in financieel noodweer. Volgens Jeroen Kapteijns overweegt Vitesse Manhoef bij een bod van drie miljoen euro of meer te verkopen. Het zou een sportieve aderlating zijn voor de club, die na achttien speelronden laatste staat in de Eredivisie.

Clubs uit Italië en Spanje hebben inmiddels interesse getoond in Manhoef, die nog tot medio 2025 vastligt in GelreDome. Volgens Kapteijns hebben onder meer een club uit de Serie A en twee clubs uit de Serie B oren naar een samenwerking met Manhoef.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Ik krijg toch wel het gevoel dat PSV gewoon Vertessen terug laat komen. De alternatieven zijn te duur.

31 januari 2024 om 19:38

Toch ook vreemd... met vertessen haal je 5-6 mln binnen en als je hen nu terug haalt is dat een zwaar ontevreden speler. En dan kosten deze spelers te veel. Denk dat alle spelers op deadlineday opeens stukken duurder zijn

31 januari 2024 om 19:39

De alternatieven zijn ook niet goed genoeg…

31 januari 2024 om 19:47

Dat idee heb ik ook.
Ik vind Manhoef best het gokken waard, speelt prima bij Vites. Goedkope optie , jonge speler die alleen maar beter en dus ook meer geld waard word. Als je die nu voor 3 a 3.5mlj kan ophalen. Kan Vertessen blij laten vertrekken en maak je nog altijd winst als je Manhoef koopt. Win win situatie, ik zie Vertessen niet snel heel veel meer waard worden.

31 januari 2024 om 20:13

Als hij de winnende in de volgende ronde cl er in schiet is hij 10 miljoen waard.

31 januari 2024 om 22:02

Ik krijg vooral het gevoel dat de media weer flink uit de duim aan het zuigen zijn en dat iedereen er weer intrapt. Laten we de deadline rustig afwachten om te zien wat er nu werkelijk speelt.

Blufpoker van PSV waardoor Excelsior terugkrabbelt? Ik hoop het.edit: Lees zojuist dat PSV en Babadi dichter tot elkaar gekomen zijn. Toppie!!

31 januari 2024 om 19:44

PSV lijkt te shoppen met een half gevulde portefeuille. Als je denkt dat Manhoef goedkoper is dan Driouech….

31 januari 2024 om 19:55

Dst hoorde ik. Ze stonden met de koppen tegen elkaar 😂. Zonder gekheid, ik hoop dat zo'n jongen beseft dat hij nog niets heeft laten zien en dat het verstandig is om langer bij psv te blijven.

Hahah wat is dat Psv allemaal aan het doen de laatste dagen? Eerst al Vertessen veeeel te makkelijk willen laten gaan tegen een veel te laag transferbedrag, al helemaal in de winter. Dan na een blessuregeval ineens bedenken dat je selectie dan blijkbaar al te smal is als je Vertessen laat gaan? Nummer 2 niet handige standpunt in de zaak om Vertessen zo simpel te laten gaan, want wat dan als Lang in februari geblesseerd was geraakt? Dan had je blijkbaar je selectie niet meer op orde gehad. En nu halsoverkop allemaal spelers contacten waarvan de vraag nog maar is of ze beter zijn dan Vertessen (waarschijnlijk niet) , omdat je je als een filantropische inrichting richting Vertessen hebt opgesteld en nu blijkbaar ook niet meer hard durft te zeggen dat ie toch gewoon moet terug komen.

31 januari 2024 om 20:12

Je beschrijft het echt perfect. Lijkt alsof ze de zaken erg slecht op orde hebben.

Opzich vind ik het wel een raar beleid wat Vitesse utivoert. Het is niet zo dat ze lang geen sportieve successen hebben gekend. Maar keer op keer raken ze in de financiele problemen. Het is zo apart dat spelers bij Vitesse transfervrij weggaan. Laatste klapper die ze hebben gemaakt is Karavaev voor 8 miljoen naar Zenit. En dat is inmiddels al 5 jaar geleden. Maar spelers gratis laten gaan zoals Linssen, Pasveer (was al wel oud natuurlijk toen hij naar Ajax ging), Tannane, Dasa (ook wel een gekke combinatie van een transfer trouwens, een Israelier die transfervrij naar Rusland gaat, maar dat ter zijde), Bazoer, Doekhi, Tronstad en Bero. En Wittek maar voor 750k verkocht. Geen idee watvoor contracten ze bij Vitesse tekenen, maar dat hele tijd transfervrij beleid voor je sterspelers of sterkhouders is echt te belachelijk voor woorden.

31 januari 2024 om 19:37

Eens dat ze spelers makkelijk hebben laten gaan. Er moet dan wel interesse zijn voor ze. Meesten speelden wel goed in het laatste jaar, waardoor ze goed in de markt lagen. Daarbij hadden de meeste spelers ook zeer goede contracten waardoor ze echt alleen een clubbuit het segment hoger heen konden.

31 januari 2024 om 20:47

Naja ik kon me herinneren dat er voor Tannane, Bazoer, Doekhi en volgens mij ook Bero geregeld interesse was van andere clubs. Maar het ging steeds niet door op een of andere manier. Bij Bazoer was het vaak zo dat zij er niet uitkwamen ofzo. Dus ik snap het dan niet zo. En Wittek vond ik altijd zo'n ondergewaardeerde wingback. En die dan voor 750k laten gaan, terwijl die in de Conference League nog scoorde tegen Rennes, Roma en Tottenham en in zijn een-na-laatste seizoen een van de beste was van Vitesse, is geen highway robbery.

Lekker dat PSV. 2 spelers de kop gek maken, chapeau!

31 januari 2024 om 19:41

Tja, allemaal leuk en aardig maar 5 miljoen voor een speler van Excelsior of deze gozer is natuurlijk niet normaal. Daarnaast hebben ze gewoon geïnformeerd, ze hebben niets aan die jongens beloofd ofzo.

31 januari 2024 om 19:45

6 miljoen voor Vertessen is wel normaal?

31 januari 2024 om 20:50

Jaiksfc. Lijkt me vooral wat te weinig

31 januari 2024 om 20:51

Nee, te weinig zelfs.

Dit soort paniekvoetbal valt me wel serieus tegen van PSV. Het constante gedraai in je standpunt mbt de verkoop van Vertessen is niet professioneel of chique. Maar vervolgens weet je al een week of 2 van de serieuze interesse en zijn er nauwelijks fatsoenlijke schaduwlijstjes beschikbaar? En omdat de scouting niet overloopt van creativiteit wordt er nu volop belangstelling getoond in spelers waar je niet bijzonder ver mee komt. Dan vraag ik mij af, je weet dat Bakayoko straks vertrekt toch? Koop dan alvast iemand die het stokje in de zomer kan overnemen en nu kan wennen aan de club. Of huur desnoods met optie tot koop. Zo een Manhoef is net zulke geldverspilling als onze jaarlijke abonnement op miskopen als Ramselaar, Nijland, Luckassen etc.

Inmiddels loopt Vertessen met zijn ziel onder zijn arm door Berlijn en zitten Manhoef en Driouech teleurgesteld thuis. En dat allemaal over een dijbeen van Noa Lang, die het 5 potjes lang deed en daarna weken lang er niks van bakte.

Stop er gewoon mee. Je hebt opties zat. Lang, Bakayoko, Lozano, Tilman en Babadi kunnen daar allemaal prima spelen. En als de nood echt aan de man is en er breken er 3 hun been, hoef je je voor Dest, Babadi of Mauro Junior op de vleugel ook niet te schamen.

Nou, dat ging snel. Zuur voor die gozer, PSV is in ieder geval nu al kampioen, van het persoonlijk teleurstellen.

onbehoorlijk gedrag
Vitesse en Manhoeff werden misbruikt om Excelsior te laten zweten

Raar transferbeleid. Van Psv. En vreselijk hoe zo n Manhoef verpatst moet worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren