Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mancini biedt excuses aan na worsteling met Everton-collega Moyes

Laatste update:

Roberto Mancini en David Moyes zorgden woensdagavond voor een opmerkelijk beeld. In de slotfase van de wedstrijd tussen Manchester City en Everton gaven beide trainers het verkeerde voorbeeld, door bijna met elkaar op de vuist te gaan. Scheidsrechter Howard Webb moest tussen beide kemphanen komen en stuurde beide trainers naar de tribune: “Voor mij is het niets. Het ligt achter ons”, reageerde Mancini.

/

Bij een 0-2 tussenstand werd de bal uit het veld geschoten en gevangen door Moyes. De coach van Everton deed er volgens zijn collega van Manchester City wel erg lang over om het speeltuig terug te gooien en besloot om de bal zelf op te halen. Beide trainers raakten betrokken in een worsteling en uiteindelijk moest Webb ervoor zorgen dat het akkefietje niet uit de hand liep.

Mancini trok na afloop het boetekleed aan: “Ik heb David na afloop gesproken en mijn excuses aangeboden”, zei de Italiaan. “Ik wilde alleen dat de bal snel terug in het spel kwam, aangezien er nog vijf minuten te spelen waren. Ik ben niet agressief, ik wilde alleen de bal hebben. Het lijkt me dan ook niet nodig dat de FA hier een onderzoek naar instelt. Voor mij is het niets. We hebben elkaar de hand geschud en het ligt nu achter ons.”

Moyes baalde dat de aandacht na afloop van de 0-2 overwinning naar het ruzietje tussen de managers ging. “Want Everton heeft geweldig gespeeld vandaag (woensdag, red.)”, zei de coach na afloop. “Wat ik fout deed toen Mancini op me afstormde? Ik heb nog geen idee. Ik zou de bal toch wel teruggeven, maar het ging blijkbaar niet snel genoeg. Ik had niet weggestuurd hoeven worden, maar het is gebeurd. Nu ga ik wat drinken om deze zege te vieren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slaat natuurlijk nergens op dit..maarja ben blij voor Everton ze hebben naar mening verdiend gewonnen

haha, weer is wat anders als 2 spelers die gaan knokken. Wel een slecht voorbeeld, maar als ze het zelf hebben goedgemaakt hoeft de bond van mij niet in te grijpen

Volwassen van Mancini dat hij zijn fout toegeeft en zijn excuses aanbied, daar kan menig mens nog iets van leren. Zoals bijvoorbeeld Zidane ofzo!

25 maart 2010 om 08:31

Een volwassen vent begint niet eens met dit soort geintjes.
Zeker niet als die het voorbeeld moet geven aan de spelers/publiek

25 maart 2010 om 10:00

Waarom zou Zidane zijn excuses aan moeten bieden?

25 maart 2010 om 10:54

wat een reactie... dat zidane geen excuus maakt is 100 % goed te begrijpen...

25 maart 2010 om 13:51

Ma zwijg gewoon over Zidane. Als iemand u moeder beledigd ga je toch niet je exuces aanbieden

Wat verassend zeg deze 0-2 overwinning.. Ik vind Everton de laatste tijd wel erg goed spelen tegen topclubs.. Maar het is natuurlijk wel humor wat Mancini deed hahaha

25 maart 2010 om 09:36

Helemaal met je eens, de Evertonmotor draait weer op volle toeren.
Zeker sinds Arteta weer speelt.

Heel knap van Everton.
Want volgens mij was City de enige ploeg die nog niet verloor thuis dit jaar.
Chelsea verloor van City, United van Aston Villa, Arsenal van United en Chelsea, Liverpool verloor er ook een paar waaronder Arsenal thuis, en ook Everton verloor thuis van Arsenal en ook van Liverpool.

25 maart 2010 om 12:48

Ik snap er niks van

On:
Trainers moeten dit soort dingen natuurlijk niet doen, ze hebben een voorbeeldfunctie voor jonge fans en spelers.
Het is moeilijk om je emoties in bedwang te houden, je kan een keer over de schreef gaan, dus Mancini, bij deze is het je vernomen.

Is er hier toevallig een filmpje van? Ik kan het namelijk niet vinden op youtube.

25 maart 2010 om 11:19

via telegraaf.nl kun je er komen

on: reactie van mancini was overdreven, terecht dat hij naar de tribune werd gestuurd, kan het aan de ene kant wel begrijpen dat hij wil dat t spel snel hervat wordt, maar dit was te

wel goed dat hij wel zijn excuses heeft aangeboden

haha zou die film wel egt is wille zien van die 2

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren