Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United ziet af van deal van 82 miljoen euro met Real Madrid’

Laatste update:

De toekomst van Raphaël Varane bij Real Madrid is onzeker, maar hij gaat zoals het er nu naar uitziet geen transfer naar Manchester United maken. Cadena SER meldde dat de onderhandelingen tussen de Koninklijke en 28-jarige centrumverdediger over een langer verblijf voorlopig nog geen overeenkomst hebben opgeleverd, waardoor hij in zijn laatste contractjaar terecht dreigt te komen. Dat is voor Real Madrid geen reden om korting te geven op Varane, want hij moet volgens ESPN nog altijd 82 miljoen euro kosten.

In tegenstelling tot Cadena SER meldt ESPN dat Varane nog niet besloten heeft om Real Madrid komende zomer te verlaten. Het is wel een feit dat de onderhandelingen over een nieuw contract moeizaam verlopen en dat kan deze zomer voor een dilemma in de Spaanse hoofdstad zorgen. Varane ligt immers tot medio 2022 vast en als hij zijn contract niet verlengt, is de komende transferwindow het laatste moment waarop Real Madrid nog een acceptabel bedrag voor hem kan vragen. Varane speelt sinds 2011 in Madrid, nadat hij voor tien miljoen euro werd overgenomen van RC Lens.

Real Madrid nam al afscheid van Sergio Ramos en als Varane ook nog vertrekt, moet er een geheel nieuw centraal duo worden gezocht. De Koninklijke heeft zich dan ook nog niet neergelegd bij een vertrek van Varane en hanteert voorlopig een torenhoge vraagprijs van 82 miljoen euro. Het is een transfersom waaraan Manchester United in ieder geval niet gaat voldoen. The Red Devils zijn al langere tijd gecharmeerd van Varane en willen best geld uitgeven om de selectie te versterken, maar vinden de huidige vraagprijs te gortig.

Er wordt bij Manchester United gevreesd dat er in Europa voor Premier League-clubs hogere vraagprijzen hanteren vanwege de financiële gevolgen van de coronapandemie. De vraagprijs van Atlético Madrid voor Kieran Trippier wordt op Old Trafford namelijk ook als te hoog beschouwd. De vleugelverdediger wil graag terugkeren naar Engeland, maar de kampioen van Spanje verlangt een bedrag van ruim 35 miljoen euro. Dat ziet Manchester United als een te hoog bedrag voor een speler die op zijn dertigste vermoedelijk weinig restwaarde heeft. Pau Torres (Villarreal) en Max Aarons (Norwich City) worden in Manchester gezien als alternatieven voor Varane en Trippier.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed gehandeld door real, lekker de hoofdprijs blijven vragen. Persoonlijk lig ik niet wakker van zijn vertrek, eder en Nacho hebben zich afgelopen seizoen goed bewezen. Mocht varane toch een jaartje langer blijven, heeft real genoeg tijd om naar een mogelijke opvolger te zoeken. Geen reden tot paniek dus

82 miljoen zou real natuurlijk voor een verkoop gaan. Een heel mooi bedrag .. Alleen staat er op de real Madrid pagina’s en gisteren bij Marca dat varane zo goed als zeker bij zal tekenen. Verder is Madrid in onderhandeling met roma over Spinazolla.. Carlo wil hem er graag bij hebben. Carlo zal dan met 3 verdedigers spelen en carjaval en spinazolla op de flanken. Een 3-5-2 waarschijnlijk

18 juni 2021 om 15:43

Waar blijft Ferland Mendy dan? Ik vind Spinazolla geweldig, maar ben ook wel gecharmeerd van Mendy. Of kan Mendy dan als linker centrale verdediger fungeren in die 3-5-2? Dat lijkt me echter meer de plek van Alaba..

18 juni 2021 om 16:04

Klopt idd mendy zal dan de linker centrale verdediger worden .. wel een beetje vaag allemaal .. maar goed het zijn natuurlijk de bladen die dit schrijven vooral nu Madrid druk bezig is met het binnenhalen van spinazolla. Als ik ancelotti was zou ik eerder gaan kijken naar een rechter aanvaller en een rechts back. Afgelopen seizoen lagen de problemen vooral aan die kant. Links heb je mendy , marcelo en die jonge gast Van Madrid b die het echt heel goed deed ..

18 juni 2021 om 16:57

Van waar heb je dat over Spinazolla?

18 juni 2021 om 17:22

As.com en madridista.tv. Staat er nu nog gewoon op. Mag hier geen link delen anders had ik je die gestuurd. Maar je kan het checken staat er nu nog op . Maryoral word in de deal betrokken ..Is wel een heerlijke aanvallende back alleen vind ik dat die niet nodig is. Probleem ligt meer op rechts. We mogen ik onze handen klappen met Vázquez die daar 3 kwart seizoen gestaan heeft en het na behoren deed. Lees even de artikelen daar over spinazolla en laat me weten wat jou mening is. Schijnt dus dat Carlo hem heel graag wil hebben

Real verbaast mij zo enorm soms bij transfers.. Een wereldtalent als Hakimi wordt pre-corona voor een schijntje verkocht en voor deze prutser willen ze in corona tijd een onrealistisch bedrag vangen, ongelooflijk. Dacht ik dat Real eindelijk besloten had om hem weg te doen blijft hij waarschijnlijk alsnog hangen bij ons. Ik zou zeggen verkoop hem voor 60mil en koop meteen Hakimi terug nu die dankzij een wonder weer in de markt is.

18 juni 2021 om 15:46

Nog steeds gek dat we spelers als Llorente, Hakimi, Reguilon, Theo en Kovacic hadden in 2018-2019. Die zouden op dit moment zo goed van pas komen. Vooral Hakimi en Llorente vond ik zelf ontzettend jammer dat die weg zijn. We moeten koste wat het kost Kubo, Brahim, Miguel en Odegaard behouden. Ook Ceballos en Jovic zou ik graag voor de diepte weer terug willen zien. Want ben bang dat er geen aankopen gaan komen deze zomer.

18 juni 2021 om 16:01

We hebben echt dringende versterkingen nodig op de backs en op de vleugelposities. Mendy en Carvajal vind ik allebei Real onwaardig, Carvajal is niet goed uit zijn blessure gekomen en denk dat hij ook niet meer zijn niveau gaat halen. Mendy is verdedigend ijzersterk en kunnen we daarom wel gebruiken in bepaalde wedstrijden maar als vaste linksback zakt je broek er van af. En voorin moeten we hopen dat carlo Bale ook bij ons aan de praat krijgt want hij liet wel goeie dingen zien bij tottenham en ik heb nog wel een heel klein beetje hoop in hazard maar desondanks moeten we echt een aanvallende versterking halen die er gelijk staat. Dus ik denk dat wij daar nu onze focus op moeten leggen om echte versterkingen te halen ipv om de diepte van de selectie te versterken want dit hebben in de zomer van 2019 gedaan en uiteindelijk bleek geen van die spelers goed genoeg te zijn waardoor Zidane hun gewoonweg ook niet meer wou gebruiken.

Voor een mooi bedrag mag hij wel vertrekken en anders blijft die maar. Probleem is dat het duo Militao-Varane niet een groot succes is geweest. Nacho met Militao daarentegen juist wel. Als Varane toch vertrekt moeten we het doen met Alaba, Militao, Nacho en Vallejo volgend seizoen. En dat is best krapjes. Zeker omdat Alaba als centrale verdediger niet zijn ideale positie is. Liever als linksback of verdedigende middenvelder en Vallejo moeten we maar is zien. Was bij Granada opzich oke maar niet indrukwekkend.

18 juni 2021 om 16:47

Vallejo moet je zeker lozen want dat is geen Real Madrid speler. De verdediging moet ijzersterk zijn en dat is juist een probleem bij Real. Zoals je zelf ook aangeeft was het bij Granada al niet geweldig . Is al enkele jaren verhuurd en is nauwelijks verbeterd. Dan moet je die absoluut gewoon verkopen.

Varane met een jaar contract is natuurlijk geen 82mil waard. Zelfs 50mil is teveel maar zoals in het artikel er staat is het omdat een PL ploeg is. Als je 80mil wil spenderen zijn er ook betere opties. Trippier hetzelfde geval, Atletico wil cashen maar goed dat United daar geen 35mil aan wil geven. In principe wel een welkome versterking om concurrentie te verhogen want onze bank is beduidend zwakker dan die van City of Chelsea.

Er zal vast een deal komen voor Varane, maar dan vooral na het EK. Dat zal onder de 82 miljoen zitten, want hij heeft geen denderend seizoen gehad, zit in z'n laatste contractjaar, en Real heeft dringend geld nodig dat ze liever niet verdienen via de verkoop van de jongere garde (althans, zo lijkt dat- dan doel ik vooral op de jongere spelers als Odegaard, Ceballos, Diaz e.d.), anders waren de nodigen al uitgescheept. Maar Ramos en Varane allebei weg in de zomer kan wel net een te grote omslag zijn voor iemand als Perez om niet de portemonnee voor een vervanger te trekken.

Real Madrid zou inderdaad in de verdediging moeten investeren. Als Varane weg zou gaan is dat niet eens een groot verlies. Als je daar 60 of 70 miljoen voor kan krijgen is dat prima. Miguel Gutierezz deed het inderdaad beter dan Marcelo dus als je Mendy en Miguel op linksback hebt. Dan zouden ze best nog een centrum verdediger kunnen aantrekken. Voor rechtsback kan je Carvajal en Lucas Vazquez gebruiken. Odriozola en Vallejo gewoon verkopen.

Met al die inkomsten moet je een poging wagen om het eenjarig contract van Mbappé proberen af te kopen. Ceballos, Mariano, Odegaard en Brahim Diaz moet je ook gewoon lozen aangezien je er nu nog aan kan verdienen. Persoonlijk zie ik meer in Kubo en Reinier dan Odegaard. Zou geweldig zijn als Reinier als een Kaká leert spelen onder Ancelotti.

Bale ga je niet meer kunnen lozen en dat is spijtig want dan wordt de komst van Mbappé realistischer. Dus hopen dat hij een geweldige EK speelt. Jovic, Kubo en Reinier moeten de selectie in de breedte gewoon veel sterker maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren