Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United wil defensie versterken met Frans jeugdinternational (19)'

Laatste update:

Manchester United ziet in Malo Gusto een potentiële versterking voor komende zomer, zo meldt de Duitse tak van Sky. De rechtsback van Olympique Lyon staat hoog op de shortlist van the Red Devils. Manager Erik ten Hag ziet echter ook iets in de komst van Denzel Dumfries, terwijl Jeremie Frimpong eveneens genoemd wordt.

Ten Hag heeft bij Manchester United momenteel de beschikking over twee rechtsbacks. Aaron Wan-Bissaka moest eigenlijk de concurrentie met Diogo Dalot aangaan, echter kwam de rechtsback dit seizoen mede door blessureleed nog niet verder dan een invalbeurt van vijf minuten tegen Liverpool (2-1 winst) in augustus. Het wordt niet uitgesloten dat Wan-Bissaka tijdens de winterse transferwindow al vertrekt en Ten Hag gaf eind oktober al aan dat United op beide flanken twee goede backs nodig heeft.

United wil de selectie komende zomer in ieder geval versterken met enkele topaanwinsten. Een van de targets is naar verluidt de negentienjarige Gusto. De rechtsback brak vorig seizoen onder Peter Bosz als jeugdproduct door bij Lyon en behield begin oktober ook na het ontslag van de Nederlandse oefenmeester bij les Gones zijn basisplaats onder Laurent Blanc. Gusto is zevenvoudig jeugdinternational van Frankrijk Onder 21, speelde in totaal al 53 officiële duels voor Lyon en moet tussen de 35 en veertig miljoen euro kosten.

Naast Gusto zijn ook Dumfries en Frimpong nog altijd belangrijke kandidaten om United te versterken. Ten Hag zou een groot voorstander zijn van de komst van Dumfries. Eind november meldde La Gazzetta dello Sport dat Internazionale bereid is om de 42-voudig international van Oranje te verkopen bij een bod van zestig miljoen euro. I Nerazzurri zouden de opbrengst willen gebruiken om zelf de markt op te kunnen. Frimpong staat ook al langere tijd op de shortlist van United. De 22-jarige maakt dit seizoen indruk bij Bayer Leverkusen met vijf goals en drie assists en behoorde tot de WK-selectie van Oranje, al debuteerde hij niet op het mondiale eindtoernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"manager Erik ten Hag ziet echter ook iets in de komst van Denzel Dumfries, terwijl Jeremie Frimpong eveneens genoemd wordt.' Met de geruchten over Gakpo, wil ten Hag blijkbaar alleen maar Nederlandse spelers, of spelers met een verleden in Nederland.frimpong zou nog kunnen, die is opgeleid in Engeland, wat een voordeel is met spelers inschrijven. Maar verder ga je met deze spelers niet verder komen.
Overigens, dit talent ken ik verder niet. Maar 35-40 miljoen is ook weer een flink bedrag.

13 december 2022 om 11:14

Male Gusto een geweldige speler. Vind het die 35 miljoen echt waard want ik heb veel wedstrijden van deze jongen gezien. Hij heeft alles om een top back te worden. Als ik buiten bijvoorbeeld Hakimi, TAA, Cancelo, Mazraoui en James kijk springt zijn naam als eerste te boven.

13 december 2022 om 11:46

Aha, dus met Nederlandse spelers kom je niet verder, maar met een speler, die jij niet kent, wel? Logisch.

13 december 2022 om 12:37

Ben jij bijziend ofzo? Dat zie ik The-Jump namelijk nergens zeggen, Die spreekt zich immers wijselijk niet uit over een speler die hij niet kent, enkel over degenen die hij wel kent.

13 december 2022 om 13:15

Dat zegt hij dus indirect wel, maar ik snap dat begrijpend lezen niet voor veel mensen is weggelegd.

13 december 2022 om 13:27

Dus hij zegt het indirect? Het is dus open voor ieders interpretatie? Dan kan iemand het toch ook niet begrijpend gelezen worden toch?

13 december 2022 om 13:27

Hij zegt vooral dat hij er geen Nederlandse enclave van moet gaan maken. Dat deed hij deze zomer al namelijk met zijn beoogde transfers.

13 december 2022 om 13:27

Ik zeg enkel dat ik het wederom een flink bedrag is. Ik ken hem niet, kan niet beoordelen of hij die 35 miljoen waard is. Ik reageer met name op de geruchten van de Nederlandse spelers. Maar, lees wat je wil lezen.

13 december 2022 om 13:28

Hij legt vrij duidelijk de link tussen nationaliteit en kans van slagen, en benoemt helemaal niets over kwaliteit. Begrijpend lezen dus, real8madrid...

13 december 2022 om 11:52

Het is voor United op dit moment gewoon lastig om goede spelers te halen. Vanwege ten Hag willen evt goede Nederlandse spelers naar United komen. Jou genoemde namen zijn daarin wel goede aanvulling voor de selectie.

Als back up van Dalot natuurlijk prima, maar ik denk dat ten Hag op dit moment eerder moet kijken naar gevestigde namen ipv talenten die zich nog moeten bewijzen

13 december 2022 om 11:49

Dalot doet het meer dan prima en heeft zich wel aardig verzekerd als vaste rechtsback van United. Als je een gevestigde naam voor die plek gaat halen, gaat Dalot zijn contract niet verlengen en moet er alsnog gekeken worden naar een back up.
Hoe het op de linksback positie is ingevuld is gewoon top. Zo kan Malacia zich op z'n gemak verder ontwikkelen. En prima back om Shaw rust te geven. Dalot heeft nu echt alles gespeeld.

13 december 2022 om 13:26

Precies, zo wil je het op iedere positie eigenlijk invullen. Een speler die er direct staat en een jonge hongerige speler die klaar staat om hem te vervangen wanneer het moment zich aandient.

Misschien dat Frimpong ook nog wel akkoord zou gaan met een plek tussen bank en basis, maar ik denk eigenlijk dat hij al te ver is in zijn ontwikkeling.

13 december 2022 om 16:37

Bij Frimpong ben ik daar ook bang voor; zeker gezien zijn stappen tot nu toe. Heeft altijd gekozen voor eventuele speeltijd door naar Celtic en Bayer Leverkusen te gaan en hij moet wel veel zelfvertrouwen hebben als hij denkt dat hij Dalot in zijn huidige vorm uit de basis speelt. Ergens heb ik ook liever dat Dalot weggekocht en er dan een vervanger klaarstaat, maar dat is een luxe die United waarschijnlijk niet gaat hebben, dus dan maar concurreren waarbij er een goede speler op de bank zit. Echter probeert Ten Hag wel redelijk te rouleren (malacia krijgt ook nog wel eens speeltijd terwijl Shaw inmiddels één van de beste spelers van het elftal is) en dat zou aantrekkelijk kunnen zijn voor Frimpong. Daarnaast weet hij wel zeker dat hij sowieso heel dicht tegen het eerste aan zit en Dalot kan toch niet alles blijven spelen zoals hij dat dit seizoen gedaan heeft.

Wan Bissaka lijkt mij een prima rechtsback voor United. Ik zou het lekker houden bij AWB en Dalot en de aandacht richten op plekken die écht aangepakt moeten worden. Zoals de spits positie.

Man United moet lekker voor grote talenten gaan. Niet voor gevestigde namen tenzij het een buitenkansje is. Echte toppers komen toch niet momenteel omdat er geen CL gespeeld wordt.

Salaris technisch is het goedkoper om talenten aan te trekken. Je bent aan het bouwen aan een nieuw United. En Ten Hag heeft natuurlijk bewezen spelers te kunnen ontwikkelen.

Alleen is hierbij geduld wel het toverwoord.

Een concurrent voor Dalot is broodnodig, want Wan-Bissaka blijkt gewoon geen speler te zijn die mee kan in een team dat ook eens wil spelen op balbezit. Verdedigend 1-op-1 supersterk, maar als back bij United moet je toch iets meer kunnen dan slidings maken.

Overigens vond ik het daarom ook heel vreemd dat Ethan Laird op huurbasis mocht vertrekken naar QPR. Liet in de voorbereiding een zeer goede indruk achter, en doet het naar verluid ook heel goed daar. Misschien dat een jaartje Championship hem meer oplevert qua ontwikkeling, maar op dit moment had United hem in mijn ogen al genoeg kansen kunnen geven dit seizoen, en zou de rechtsbackpositie nu geen prioriteit zijn.

Heerlijk talent is dit. Voetballend uitstekend, defensief vrij sterk. Kan nog aan geschaaft worden.
Denk dat hij uiteindelijk ook wel een stuk beter gaat worden dan Dalot. Of hi jdat nu al is, geen idee. Maar het is in ieder geval een heerlijke back!

Wan Bissaka is sowieso wel einde oefening. Benieuwd wat ze daar nog voor kunnen vangen, gezien hij nog relatief jong is en toch ook Engels is.

Ik vind Dalot het prima doen. Snapt het spelletje van ten Hag. Dan heb je Williams ook nog. Lang geblesseerd geweest, maar is een hele goede back. Altijd op links moeten spelen, maar moet nu gewoon de tweede man op rechts worden. Leuk hoor, nog een Nederlander, maar waarom kopen als je al spelers hebt die niet minder zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren