Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United wil contract van routinier voor 2,3 miljoen afkopen’

Laatste update:

Manchester United en Bastian Schweinsteiger nemen een dezer dagen aan de onderhandelingstafel plaats. De inzet van de gesprekken is het ontbinden van de tot medio 2018 doorlopende arbeidsovereenkomst, zo meldt de Daily Star.

/

De 32-jarige Schweinsteiger heeft nog een contract dat in totaal een kleine twintig miljoen euro waard is, maar de club van manager José Mourinho is niet bereid om de Duitser voor dat bedrag af te kopen. Men mikt op een vergoeding van ruim 2,3 miljoen euro.

Schweinsteiger, die niet in de plannen van Mourinho voorkomt, zou reeds aanbiedingen uit Engeland en Duitsland hebben ontvangen. Ook Internazionale wordt als mogelijke nieuwe werkgever genoemd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat gaat dan weer te ver. Verkoop em dan gewoon voor een paar miljoen.

22 augustus 2016 om 10:13

Kennelijk is er nog niemand zo gek geweest om een paar miljoen te bieden.

22 augustus 2016 om 10:23

Niemand is zo dom om voor Schweinsteiger miljoenen te betalen...

22 augustus 2016 om 10:54

Hoezo te ver. Er is geen enkele club die naast het mega salaris wat hij waarschijnlijk vraagt ook nog eens een paar miljoen neer telt. Of te wel moeten ze hem dan of transfervrij laten gaan of ze betalen hem de komend seizoenen alles bij elkaar meer dan 20 mil.

Afkopen is dan ook voor blijde partijen beter. Man utd zit niet meer met een mega salaris opgescheept voor een speler die toch niet speelt. En voor Sweinsteiger is het voordeel dat hij in alle rust opzoek kan naar een nieuwe club en niet vast zit aan de transfer periode.

Daily star....

Daarnaast natuurlijk nooit mee akkoord gaan, lekker cashen op de bank a la Bogarde.

22 augustus 2016 om 10:48

Precies.

Als ik Schweini was zou ik dikke schijt hebben aan Mourinho.

Je wilt me op de bank zetten toch? je wilt me met het tweede laten trainen toch? Ik ben 32 jaar, heb alles gewonnen wat er te winnen valt, dus betaal maar lekker door totdat ik de laatste cent van die 20 miljoen binnen heb.

Daaggggg

22 augustus 2016 om 10:52

zal geen EK gewonnen hebben en Gouden Bal zal hij ook niet winnen.. maar met Bayern was hij wel zeer succesvol

22 augustus 2016 om 11:01

Ach, als dat het enige is.

WK wel gewonnen, CL ook gewonnen, en vaak genoeg landskampioen geweest. 120 caps voor die mannschaft.

Prima zo.

2 miljoen of 20 miljoen... Hmmm... Ik zou het wel weten.

22 augustus 2016 om 10:48

Ach ja scheelt maar een 0 he?!!

22 augustus 2016 om 11:34

Maar als je die 2 miljoen pakt kan je bij een andere club nog 12 gaan verdienen op die twee jaar. Das een verschil van zes miljoen en elke dag trainen in een B elftal en nooit spelen of nog in de herfst van je carrière bij een ploeg als schalke aan de bak mogen.

22 augustus 2016 om 12:54

Ik betwijfel of er nog een club is die hem zo'n hoog salaris aan zal bieden. Dus als ik Schweini was zou ik denk ik ook blijven. Maarja misschien is er in china een club die hem wel op wil pikken, maar de vraag is of hij daar naartoe wil.

Vorig jaar nog 10 miljoen voor betaald met een contract van 10m per jaar om vervolgens miljoenen te betalen om hem weg te sturen en voor 110m een vervanger te halen. Ik zou zeggen 'Only in America', maar dit is gewoon een paar km verderop in Manchester.

22 augustus 2016 om 10:08

Wel toevallig dat de eigenaren daar uit de buurt komen.

Daily star achja.

Ik vind het respectloos hoe ze omgaan met Schweini. Verkoop of verhuur hem gewoon. Er zijn zat clubs in Spanje en Engeland die hem willen

22 augustus 2016 om 11:25

Verkoop of verhuur hem gewoon Er is geen enkele club (behalve in China, waar de markt al gesloten is), die een salaris van meer dan €230.000 per week wil betalen voor een blessuregevoelige speler die al 2 jaar geen hoog niveau meer haalt.

22 augustus 2016 om 14:24

Haha lol, ze zetten hem in het B elftal om duidelijk te maken dat ze hem niet kwijt willen ? Of wat is jou theorie hier juist ? Hij mag weg. Ze bieden hem aan bij clubs maar niemand heeft interesse ... Dat is nu toch niet zo moeilijk te begrijpen ? Ik wil niet onrespectvol overkomen maar dit is wel een heel domme reactie

Ze hebben met het volle verstand hem een contract aangeboden met een formidabel salaris. En nu respectloos met je omgaan en afkopen voor 2.3 milj. ? Laat maar meer betalen. De voetballerij is ook zo gek om miljoenen uit te geven voor het aankopen van spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren