Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United ontsnapt aan nederlaag na bizarre slotfase

Laatste update:

Manchester United heeft zijn ongeslagen status onder interim-manager Ole Gunnar Solskjaer ternauwernood weten te behouden. The Mancunians leken dinsdagavond op Old Trafford met 0-2 te verliezen van Burnley, maar in de laatste paar minuten werd er toch nog twee keer gescoord: 2-2. Het rode voetbalbolwerk staat nu met 45 punten op de zesde plaats in de Premier League en dat zijn twee punten minder dan Arsenal en Chelsea, de nummers vijf en vier op de ranglijst.

Manchester United toonde in de beginfase initiatief en na negen minuten had men op 1-0 kunnen komen, ware het niet dat Marcus Rashford naast mikte na een pass van Romelu Lukaku. Burnley kroop hierna meer uit zijn schulp en kwam in verdedigend opzicht nauwelijks meer in de problemen. Na 39 minuten leek Manchester United wel even op 1-0 te komen, maar een doelpunt van Paul Pogba werd vanwege buitenspel afgekeurd.

Het was veelzeggend dat Manchester United niet één schot tussen de palen loste in de eerste helft. Na de pauze ging het vrij gauw mis voor de gastheer: Andreas Pereira raakte de bal kwijt aan Jack Cork waarna Ashley Barnes de bal in het dak van het doel trapte: 0-1. Burnley bleef hierna gevaarlijk en kreeg een kans via Dwight McNeil: doelman David de Gea hield die pegel knap tegen. Solskjaer greep na 63 minuten in en haalde de gefrustreerde Pereira naar de kant ten faveure van Jesse Lingard.

Manchester United had nog een kwart wedstrijd om de achterstand ongedaan te maken, maar negen minuten voor tijd werd het via Chris Wood 0-2. Toch slaagde de thuisploeg er nog in om langszij te komen: Pogba benutte een strafschop na een overtreding op Lingard en in de tweede minuut van de blessuretijd scoorde verdediger Victor Lindelöf uit een rebound. Overigens werd Pogba de eerste speler van Manchester United sinds Robin van Persie in 2013 die in vier Premier League-wedstrijden achter elkaar op Old Trafford wist te scoren.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 januari 2019 om 22:57

Pereira had gewoon nooit mogen spelen. Er was niets aan de hand, tot hij plots kortsluiting kreeg. Matige speler die helemaal niet het niveau van Man Utd heeft.

29 januari 2019 om 23:08

Zowel hij als Jones hadden daar schuld in. matig ingespeeld door Jones.

Pereira heeft zijn kans niet gegrepen in ieder geval. Jammer, want in de voorbereiding speelde hij veelbelovend. Komend jaar een andere club voor hem.

De nodige spelers die weer te weinig brachten bij United. Rashford matig vanaf links. Die is een stuk gevaarlijker in de punt.

Lukaku lekker op de bank wat mij betreft.

Young kan geen bal fatsoenlijk voorgeven. United heeft echt een betere rechtsback nodig. Geef Dalot maar gewoon de kans.

Verder speelde Heaton een puike pot. Credits aan hem.

29 januari 2019 om 22:59

Phil speelde weer niet slecht. Dit is echt niet zijn schuld net zoals het niet Andreas zijn schuld is. Je kan ROM hier ook de schuld geven of Ole want tegen een team als Burnley heb je niets aan die Belg. Creativiteit en vleugels heb je nodig samen met een hoog tempo. Begrijp ook niet dat Sanches niet begon.

30 januari 2019 om 00:37

Ik snap niet waarom je je zo stoorde aan 'die Belg'? Iedereen weet wat zijn sterke punten zijn en hoe je die moet benutten. Legt m op een presenteerblaadje voor Rashford en die gaat er zo nonchalant mee om als maar kan. Daar kan ik me pas aan storen.

Verder zelf nog 2 goede grote kansen gecreeerd die er zo in konden als de keeper een paar cm anders gepositioneerd stond.

Schiet is van afstand... Echt wtf.. zoveel getwijfel..

29 januari 2019 om 23:09

Klopt viel mij ook op. Pogba was de enige die zelf durfde te schieten. Tikkie breed heeft op een bepaald moment geen zin meer

United natuurlijk veel beter, Burnley is 3 keer gevaarlijk geweest en verder alleen maar met 10 man in de zestien en tijd rekken. Trieste ploeg, scheidsrechter ook erg matig, veel vaker geel moeten geven voor tijd rekken en veel minder vrije trappen aan spelers als Barnes die alleen maar daar op uit is. Ook nog een handsbal gemist in de zestien. Frustrerende wedstrijd alles bij elkaar.

29 januari 2019 om 22:57

Zwaar geërgerd deze wedstrijd leek wel alsof Mourinho weer de trainer was niet alleen qua spel maar het hele gevoel tijdens de wedstrijd.

29 januari 2019 om 23:08

Het schijnt dat Mourinho zich weer had verstopt in de wasmand.

Minst sympathieke club uit de PL is sowieso Burnley. Gigantische slechte reclame voor de competitie. Hoe sneller ze degraderen hoe liever. Ben niet eens een United fan. Supporter namelijk voor FC Barcelona.

29 januari 2019 om 23:30

Burnley is naar mijn mening één van de weinige sympathieke clubs die in de premier league spelen. Niet verpest door olie of tv geld. Spelen veel Britse jongens die strijden als een team. Een team waar de supporters zich verbonden mee voelen. Vind ik persoonlijk meer waard dan aanvallend voetbal.

29 januari 2019 om 23:38

Tijdrekken, constant zuigen, duwen en trekken is strijden als een team. Ik noem dat eerder vals spelen.

30 januari 2019 om 00:02

En daarin is Burnley net als zo'n beetje elke club geen uitzondering. Het verschil is echter dat je minder vaak in de situaties komt om tijd te rekken als je honderden miljoenen per seizoen kunt spenderen.

Eerste helft breekt je op. Te laag tempo en dan een enorme fout van Pereira die het echt niet verdiend. Daarna verdedigd Burnley met alles wat ze hebben en op een of andere manier valt hij dan niet. Daarna de 0-2, Rashford had al een penalty moeten hebben maar uiteindelijk draaien we het toch nog om.

Ik ben niet ontevreden, heb gezien wat ik wou zien in de tweede helft en ben trots op mijn club.

Liverpool fans alvast gefeliciteerd want ga deze zin niet nog eens herhalen.

Dat was niet al te best vandaag. Pas na de 2-0 begon de ploeg te voetballen. Leek eigenlijk op een Mourinho wedstrijd.

Jammer dat Martial geblesseerd is. Is de meest klinische voorhoede speler van de Premier League dit seizoen volgens de statistieken. Als je dan ziet hoeveel kansen die Rashford altijd mist, dan is het jammer dat Martial er niet bij was vandaag. Blijf het zeggen; Rashford is goed, maar mag de veters van Martial niet strikken.

Mata voegt ook echt niets toe. Heeft het eens in de 5 wedstrijden op zijn heupen, voor de rest is het veel vertragen en de bal voor pompen zonder een idee.

29 januari 2019 om 23:03

Wedstrijd niet gezien maar wat is dat voorbarig zeg. Martial presteert al zo een 2 maanden minder dan Rashford en dan op zo een manier je gram halen bij spelers van je eigen club.

29 januari 2019 om 23:11

Ik heb dit altijd al geroepen hoor. Rashford heeft het inderdaad uitstekend gedaan de laatste 2 maanden. Maar ook in die periode heeft hij verschrikkelijk veel kansen gemist.

Martial is een pure voetballer die over kwaliteiten beschikt die Rashford nooit zal beheersen. Rashford is snel en heeft een lekkere trap, maar hij mist overzicht, kalmte en afronding. En dan hoor ik mensen trouwens ook zeggen van, hij is pas 21, hij kan nog genoeg verbeteren, maar als je echt een toptalent bent dan beheers je dit soort dingen al op een jongere leeftijd.

Voor mij blijft Rashford een net niet talent. Op het niveau van een Martial, Dembele, Sane gaat hij nooit komen, laat staan op het niveau van Mbappã£â©.

Maar hey, dat is mijn mening. Snap dat veel United fans hem goed vinden en het hem gunnen omdat het een homegrown speler is, maar ik vind niet dat we hem moeten overschatten.

29 januari 2019 om 23:16

Maar Martial zit ook niet op niveau Dembele en Sane. Martial is lui, ontwikkelt zich niet en is zonder de bal vrij nutteloos. Wanneer is hij voor het laatst buitenom geweest? Hij heeft zeker een betere dribbel, passing, inzicht, rust dan Rashford. Maar is minder sterk (in de lucht), minder snel, minder verdedigend, mindere stilstaande trap, mindere afstandsschot. Hij heeft wel weer betere hold and link up play.

29 januari 2019 om 23:21

Martial stelt nooit teleur als hij het vertrouwen krijgt. Dit seizoen laat hij het ook weer zien. Is de topscorer van United, net als in zijn 1e seizoen onder Van Gaal toen hij ook het vertrouwen kreeg. Ook vorig seizoen had hij er halverwege al 10 in liggen, toen Mourinho plotseling besloot om hem te vervangen door Sanchez.

Waarom hij niet op het niveau van Demele en Sane zou zitten zou ik echt niet weten. Hij heeft meer scorend vermogen en doet voetballend niks onder voor die 2. Als Martial onder Guardiola zou spelen zou hij het minstens net zo goed doen als Sane verwacht ik.

En ja hij is lui, maar dat maakt hem toch geen slechtere speler? Messi is de meest luie speler ooit, maar ook gelijk de beste speler ooit. Ik heb liever dat Martial zijn energie bespaart voor de aanvallen en dat een speler als Lingard het vieze werk opknapt. Al moet ik zeggen dat Martial na de komst van Solksjaer zijn verdedigende taken uitstekend doet.

29 januari 2019 om 23:51

Hij is de topscorer met name omdat Lukaku het zo slecht doet en Pogba uit gratie raakte, niet omdat Martial het zo geweldig doet. Scoorde veel in een korte tijd en daarna weer stil.

Bovendien is Sane nog productiever en voetballend echt veel sterker. Is in alles beter dan Martial. Dembele is wisselvallig maar een veel hogere piek en beslist nu met regelmaat wedstrijden van Barça. Andere koek.

29 januari 2019 om 23:03

Reageer of een half uurtje weer🤪 zo slecht was het niet. Mata zijn handelingen snelheid gaat omlaag dat klopt. Ik ga kritisch zijn op Ole zonder er deze week te zijn geweest maar je kan niet met deze elf tegen Burnley spelen. Je hebt vleugels nodig en creativiteit. Aan Lukaku heb je niets vandaag. Sanches en Rashford in de spits en dan Lingard en Young van de flanken je kan hier rustig 3-5-2 spelen want die lui doen echt niet anders dan 90 min verdedigen, doen ze wel fantastisch trouwens! Als je dan geen hoog tempo speelt win je zo’n wedstrijd niet

29 januari 2019 om 23:27

Vond je het niet zo slecht nee? Natuurlijk werden er wel wat kansen gecreã«erd, maar voor mijn gevoel was dit echt een Mourinho wedstrijd. Ik krijg er hopelijk geen nachtmerries van haha

29 januari 2019 om 23:13

Daarmee vind ik toch dat je Rashford tekort doet hoor. Het klopt inderdaad dat wij Martial erg hebben gemist. Martial, Rashford en Lingard spelen echt goed samen. Lukaku nauwelijks iets goed gedaan vandaag. Ik durf het haast niet te zeggen maar Fellaini zou hier echt nuttig zijn geweest. En verder moeten ze voortaan echt stoppen met zo zwak aan de wedstrijd beginnen om vervolgens alles op alles te zetten wanneer ze achterstaan.

29 januari 2019 om 23:19

Vreemd genoeg had ik dat gevoel ook, voorzetten hele avond en hopen dat hij hem erin loopt want voetballend toch niet vaak doorheen gekomen

Nooit meer met Pereira beginnen aub. Het blijkt weer eens dat hij het niveau niet aan kan. Wat Mata toevoegt aan dit team weet ik ook niet. Rashford niet meer op de vleugel zetten want centraal is die gewoon vele malen beter. Echt jammer dat wij hier niet hebben gewonnen. Dit voelt gewoon als een verlies. Want wij hadden de 3 punten echt nodig vanavond.

29 januari 2019 om 23:05

Hou op zeg met zon opmerking. Die jongen heeft genoeg talent en Rashford kan prima vanaf de flank alleen niet in zo,n wedstrijd. Dan moet iig Lukaku er niet staan!

29 januari 2019 om 23:17

Sorry hoor maar telkens als hij de kans krijgt om zich te bewijzen is die matig. Hij heeft inderdaad talent maar is niet talentvol genoeg voor een club als United. Bij een team in de middenmotor zou die beter uit de voeten komen vind ik .

Ongelooflijke spanning, jammer van het resultaat. Ziet zeer zeker vandaag dat Herrera wordt gemist en weinig die dat ook opmerken. Helaas heeft perreira niks kunnen toevoegen aan het aanvallende spel. Matic deed vandaag wat meer aanvallend maar helaas zie ik te vaak dat het spel vertraagd wordt door hem. We kunnen in de zomer een middenvelder gaan hopen want vind die linie toch wat te dun.

Wie weet of Fred nog ooit wat meer speeltijd zal krijgen? Nog weinig gezien wellicht is hij een toegevoegde waarde?

Ik zit trouwens wat beelden terug te kijken maar Lukaku kan echt niet tegen zulke clubs. Tegen Spurs en Arsenal is het prima die lui spelen met 40 meter in de rug maar in zo’n wedstrijd heb je niets aan hem. In ruilen voor Greenwood volgend jaar en als het even kan nu al terug zetten naar de reserves. Ik hebbliever Fellaini nog als Pinchhitter dan deze hork. Mata en Jones gewoon laten gaan, bedankt voor al die jaren maar niet goed genoeg. Sanches houden en afwisselen met Lingard, Gomes en Chong. Young en Shaw zijn niet de beste ter wereld maar wel nuttig dus gewoon houden.

Het middenveld en CV zijn wel het probleem. Naast Pogba en Matic heb je Herrera en Fred die top werkpaarden zijn maar daar hebben we iets meer kwaliteit nodig. Zelf zie ik Savic of Neves graag komen.

Pereira dan, ik ben fan maar hij speelt steeds in de ongelukkigste wedstrijden en doet dan zulke dingen. Dat schiet niet op. Ik zou hem laten staan volgende wedstrijd als Solskjaer echt zegt dat hij het verdiend (zie persconferentie gisteren) geef dat vertrouwen dan ook maar. Kan je Pogba of Matic rouleren.

Nogmaals ongelukkig dit maar United speelt iig weer met bravoure en plezier!

29 januari 2019 om 23:22

Ik ben het met je eens op Shaw na. Hij voegt naar mijn mening toch zeker wat toe verdigend en aanvallend. Hij is volgens mij pas dit seizoen pas echt fit en kan nu de juiste stappen zetten met de juiste begeleiding en inzet.

Het meest frustrerende vond ik dat zoveel voorzetten hoog werden gegeven en bijna al de duels werden verloren. Geef ze dan toch gewoon laag voor! Verder wel credits voor de comeback.

Goed nieuws voor Arsenal! Weer voor even twee punten los van United, tot komend weekend. Nu morgen Chelsea nog de mist in gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren