Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United niet in de race voor handtekening van Guardiola’

Laatste update:

De verwachting is dat Josep Guardiola zaterdag zijn vertrek bij Bayern München bekend gaat maken. De oefenmeester blijft tot het einde van het seizoen in Zuid-Duitsland en het lijkt erop dat hij daarna naar de Premier League gaat. Manchester United wordt genoemd als een van de mogelijke bestemmingen van Guardiola, al zijn the Red Devils volgens diverse Engelse media kansloos dan wel niet geïnteresseerd.

/

In 2012 had Sir Alex Ferguson een afspraak met Guardiola: de iconische Ferguson wilde dat Guardiola de nieuwe trainer van Manchester United zou worden. Guardiola hoorde vervolgens niets meer van Manchester United en koos daarop voor Bayern München. Guardiola zou daarom nu een voorkeur hebben voor Manchester City, de stadsgenoot van Manchester United.

Op Old Trafford vindt men dat helemaal niet erg. Manager Louis van Gaal ligt onder vuur bij de supporters, maar hij staat er nog goed op bij de leidende figuren binnen de club. Men is niet van plan Van Gaal te ontslaan, alleen omdat Guardiola beschikbaar is. De verhalen over onrust in de selectie van Manchester United zouden zwaar overtrokken zijn. “Iedereen is gelukkig met Louis. Hij heeft organisatie en discipline binnen de club gebracht. Een verandering van manager zou dat werk ondermijnen”, zegt een bron tegen de Daily Mail.

Een andere visie is dat Manchester United al tijden weet dat Guardiola op weg is naar Manchester City. Als Manchester United al hetzelfde salaris kan bieden als the Citizens, is men niet van plan dat te gaan doen. Aankondigen dat er interesse is in Guardiola, om de strijd om de handtekening vervolgens te verliezen van Manchester City: dat zou enorm gezichtsverlies zijn voor de club.

Manchester United moet wél voor Josep Guardiola kiezen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho naar United. En dat hij t daar ook weer verkloot. De ultieme droom van elke Liverpool fan zou dat zijn.

17 december 2015 om 17:11

Ik mag toch hopen dat de ultieme droom van Liverpool-fans is om zelf iets te winnen, en niet een andere manager/team te zien kloten. Het is toch al een tijdje geleden dat Liverpool voor het laatst de PL won.

17 december 2015 om 17:58

lol daarom joh. komt niet eens meer in die gasten op om zelf wat te willen of kunnen winnen.

zand strooien , gokken etc etc
we zullen wel zien

Ik hoop dat hij niet naar United gaat. Ik zou het wel lullig vinden als Pellegrini ontslagen zou worden, terwijl hij nog in de race is om te prijzen. Al zie ik Guardiola wel als een stap vooruit moet ik eerlijk zeggen.

Tja, we gaan het wel zien met United. Ik verwacht geen dramatische veranderingen op korte termijn bij United. Dus als het bestuur daar oke mee is, ik gaat er niet over klagen

Laat Van gaal zijn contract afmaken, heb nog wel vertrouwen in die man. Heb ook niet echt het gevoel dat Guardiola nu gelijk zou slagen als die bij United komt, want het team is nog niet stabiel genoeg en Guardiola heeft het tot nu toe alleen laten zien met geweldige selecties. Als Guardiola nou nog een jaar rust houdt na zijn jaar bij Bayern en Van gaal heeft er een goed team van gemaakt dan zie ik Guardiola het wel weer overnemen.

Als man united het zelfde salaris uberhaupt kan bieden?? Haha, meest financieel zekere club op aarde.
City daarentegen moest al meerdere keren oppassen voor de financial fair play regels. Dus dat moet niet het probleem zijn.

Hoop gewoon dat Man United Van Gaal laat blijven en zijn werk af laat maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren