Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United maakt melding van de volgende terugkerende verdediger

Laatste update:

Tyrell Malacia is vanaf begin 2024 weer fit genoeg om te spelen, zo verwacht Manchester United. De club brengt vrijdagmiddag in een statement naar buiten dat de linksback een operatie heeft ondergaan, waardoor hij op termijn weer beschikbaar zal zijn voor Erik ten Hag.

"Helaas heeft Malacia een terugslag gehad in zijn herstel", schrijft United op de clubwebsite. "Hierdoor moest hij wederom geopereerd worden."

"De operatie is succesvol volbracht en Malacia is nu terug op Carrington (trainingscomplex van United, red.), waar hij hard werkt om begin volgend jaar weer fit te zijn", aldus United.

Malacia lijkt zich daarom te kunnen gaan richten op de Premier League-confrontaties met Tottenham Hotspur (14 januari) en Wolverhampton Wanderers (30 januari).

Malacia speelde door zijn huidige blessure nog geen enkele minuut voor United dit seizoen. De laatste keer dat de ex-Feyenoorder überhaupt in actie kwam was in juni van dit jaar. Malacia mocht toen vijftien minuten meedoen namens het Nederlands elftal in de halve finale van de Nations League tegen Kroatië (2-4 verlies na verlenging).

De 24-jarige verdediger speelt sinds juni van vorig jaar voor United. In die zomer werd Ten Hag aangesteld in Manchester en de oefenmeester zag in Malacia een welkome versterking. The Red Devils maakten vijftien miljoen euro over naar Feyenoord om de inmiddels negenvoudig international over te nemen. Sindsdien speelde Malacia 39 wedstrijden voor United.

Ten Hag zal tevreden zijn met de terugkeer van zijn pupil. De trainer moest dit seizoen al de nodige verdedigers missen. Onder meer Lisandro Martínez, Luke Shaw en Sergio Reguillón kenden lange periodes van afwezigheid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hij is iets ouder dan ik dacht. Lang geblesseerd geweest en voor zijn blessure had hij het niveau niet. Hij moet in de tweede seizoenshelft meer laten zien. Ik vind hem te licht.

1 december 2023 om 17:19

Wist ook niet dat Malacia al 24 was. Dat is gewoon even oud als jongens als Havertz en Odegaard..

1 december 2023 om 17:43

Hoe men over hem sprak kreeg je het gevoel dat hij nog maar 20 was en geen 24, denk dat we daarom dachten hij nog piepjong was voor een voetballer.

Hoop dat hij verhuurd of vertrekt naar een niveau lager. Buiten zijn blessures geen indruk gemaakt nog. En dit zou een goede wissel zijn voor Hartman. Naast Hartman hebben we niet echt iemand die linkerwing kan spelen in het Nederlands elftal.

Ben benieuwd. Denk niet dat Malacia het (voetballende) niveau heeft voor wat United wil halen. Shaw is stukken beter, in mijn ogen. Maar beiden zijn niet echt fit te krijgen tot heden...

Denk dat Malacia het beste kan vertrekken. Onder Ten Hag maakt hij wellicht nog kans als Nederlander, want hij is wel defensief sterk en fel. Maar aan de bal te min.

Denk dat een andere coach hem niet eens meer zal overwegen.

Denk dat een niveautje lager prima voor Tyrell zou zijn. Clubs (normaliter) zoals Valencia, Sevilla, Villareal etc.

1 december 2023 om 17:00

Het ging vorig seizoen eigenlijk verassen goed met de fitheid van Shaw, jammer dat hij er nu een paar maanden uit heeft gelegen.

Deels ook de schuld van ten Hag, want Shaw speelde bijna iedere wedstrijd. Deels was dit noodgedwongen door blessures van andere spelers, maar ook nu gooit hij hem direct na zijn blessure weer vol in de basis. Ik zou wat voorzichtiger zijn en Shaw sparen voor de echt belangrijke wedstrijden..

4 december 2023 om 11:07

Zou ik ook doen. En vorig jaar was hij inderdaad veel fit. Ook als LCV. Prima speler, die de schijn af en toe beetje tegen heeft wegens zijn wat ''forsere'''bouw.

Ik hoopte dat het over Martinez ging, maar helaas. Ik heb liever Dalot dan Malacia als backup.

1 december 2023 om 21:23

De titel deed denken aan Phil Jones of Eric Bailly, zoals ook Evans terugkeerde. Malacia zal hard moeten werken en presteren als hij bij United een vaste plek wil veroveren. Het lijkt er niet op dat hij daar de capaciteiten voor heeft, maar een verrassing is altijd mogelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren