Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United heeft na Sancho ook Varane definitief binnen

Laatste update:

Manchester United heeft de komst van Raphaël Varane bevestigd. De verdediger is na Jadon Sancho de tweede zomeraanwinst van Manchester United. In een eerder stadium meldden the Reds al dat er een akkoord werd bereikt met Real Madrid. Alleen de medische keuring scheidde de Franse verdediger nog van een definitieve deal. Varane heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025. Met de deal is naar verluidt vijftig miljoen euro inclusief bonussen gemoeid.

United haalt met Varane een speler binnen die in zijn carrière al negentien prijzen wist te veroveren, waaronder vier Champions Leagues, drie Spaanse titels en het WK 2018. "Er is nog veel meer dat ik wil bereiken in mijn carrière", vertelt Varane na zijn komst in Engeland. "En ik weet dat ik bij een team terecht kom vol geweldige spelers die allemaal dezelfde vastberadenheid hebben om wedstrijden en prijzen te winnen. Na een gesprek met de manager heb ik gemerkt hoeveel vooruitgang er is geboekt de afgelopen seizoenen. Ik wil hier impact maken en zal er alles aan doen om deel uit te maken van de roemruchte geschiedenis van deze club."

Ook manager Ole Gunnar Solskjaer is verheugd met de transfer. "Ik ben absoluut blij dat we een van de beste verdedigers over de laatste tien jaar hebben weten te contracteren. Raphaël is een bewezen winnaar die we gedurende een lange periode hebben gevolgd. We hebben veel internationale verdedigers en hij zal zijn leiderschap toevoegen aan de groep. Hij is een unieke verdediger met zeldzame kwaliteiten, waarvan ik weet dat ze op onze jongere spelers zullen worden overgedragen. Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt, maar ik weet dat hij nog steeds vastbesloten is om te slagen."

De naam van Varane werd de afgelopen weken steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. De Franse centrumverdediger had bij Real Madrid nog een contract tot medio 2022 en heeft alle aanbiedingen om die verbintenis te verlengen naast zich neergelegd. Manchester United profiteert nu optimaal van die situatie en maakt een einde aan een samenwerking van tien jaar tussen Varane en Real Madrid, dat hem in de zomer van 2011 voor tien miljoen euro overnam van RC Lens.

In de afgelopen tien seizoenen in Spanje kwam de aanwinst van Manchester United tot 360 wedstrijden in alle competities. De prijzenkast van Varane werd in Madrid aangevuld met onder meer viermaal de Champions League, drie keer de Spaanse landstitel en eenmaal de nationale beker. Deze zomer gold hij als vaste waarde bij de Franse nationale ploeg, dat verrassend vroeg naar huis moest na in de achtste finale geëlimineerd te zijn door Zwitserland. Real zag eerder ook al Sergio Ramos vertrekken. De clubicoon koos voor een nieuw avontuur bij Paris Saint-Germain.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dit was toch al lang officieel bekend?

14 augustus 2021 om 13:38

een principe akkoord de officiële presentatie nog niet

Was dat nog niet gebeurd dan? Anyways een super transfer voor Man. United, gaan er nog veel plezier aan beleven.

Fijn om te weten voetbalzone. Krijgen we nu weer hetzelfde artikel als toen het al 2 weken geleden bekend was?

14 augustus 2021 om 13:33

Het was nog niet helemaal rond. Hij stond nog gewoon ingeschreven bij Madrid. Ze wachtten op een fax.

14 augustus 2021 om 14:14

Nee hij moest 10 dagen in verplichte quarantaine voor zijn medical.

Krijgt Man Utd nu ook zoveel kritiek, nadat ze voor een kleine 200m hebben geïnvesteerd en Chelsea dat ook doet? Of geldt dat alleen voor City en PSG met hun sjeiks?

14 augustus 2021 om 13:44

United krijgt genoeg kritiek voor de manier hoe ze met hun geld omgaan. Clubs als city en PSG krijgen kritiek voor hoe ze aan hun geld komen, namelijk oliegeld van de sjeiks. Geld waar organisaties als Amnesty trouwens over zeggen dat de overheden uit de regio's waar dat olie vandaan komt zeker geen fijne mensen zijn. Dus je mag zeker kritiek hebben over de absurde manier hoe een voetbal bedrijf als united geld spenderen, maar vergelijk dat niet met sjeik clubs.

14 augustus 2021 om 13:55

Wie neemt Amnesty nou serieus ze zijn zo hypocriet als ik weet niet wat. Dingen die de VS (overheid) doet hoor je ze nauwelijks over

14 augustus 2021 om 13:58

Goed argument.

14 augustus 2021 om 14:03

Geen een instantie of instelling is perfect, en je hebt zeker gelijk dat de VS vaak "weg" komen met misstanden, maar dat heeft niks te maken met dit onderwerp en de reden waarom sjeik clubs kritiek krijgen.

14 augustus 2021 om 14:22

Meestal hebben de mensen die kritiek uiten op City, PSG en Chelsea geen weet van hoe clubs als Manchester United, Real Madrid, Bayern Munchen, Ac Milan etc.. groot zijn geworden. Achja, binnen 20-30 jaar zullen de 3 eerstgenoemde clubs ook als historische clubs worden beschouwd. Zo heeft het altijd gewerkt, de meesten die huilen om die clubs zouden zelf heel blij zijn met een rijke eigenaar .

14 augustus 2021 om 15:00

@voetballlll Ah oké, dat wist ik niet. Dan zijn de landen uit het midden oosten dus eigenlijk hele fijne landen die het goed voor hebben met de mensenrechten.

14 augustus 2021 om 14:16

Eerst je huiswerk doen. Liefhebber16 geeft je al een inkoppertje!

14 augustus 2021 om 14:16

Hoe kom je aan 200m? 85m voor Sancho en 50m voor Varane. Heb ik een transfer gemist? Of heb je dat bedrag zeer overdreven afgerond?

14 augustus 2021 om 14:18

Nog steeds is dat meer dan wat Chelsea heeft gespendeerd dit seizoen.

14 augustus 2021 om 14:29

85m exc bonussen en 50 incl bonussen. Daarmee zeggende dat het nog niet klaar is bij United. Want die geven al sinds SAF jaarlijks enorm veel geld neer. Waarin PSG dit seizoen alleen voor Hakimi en Danilo heeft betaalt. En ja ze betalen tekengeld voor de transfervrije spelers, maar dat doen de clubs ook wanneer ze een speler gekocht hebben.

14 augustus 2021 om 14:50

Ja of je spendeert in 2 jaar 200 miljoen aan spitsen dat kan natuurlijk ook

14 augustus 2021 om 14:32

Je laatste regel geeft het antwoord al 😌

Beetje genant....net voor de aftrap een shirt aan varane in zn handen duwen en vragen om een rondje mee te gaan lopen op t veld. Alsof ze de nieuwe messi of ronaldo binnengehaald hebben.

14 augustus 2021 om 13:58

Drink anders nog een glaasje azijn.

Doe mij voor dat geld maar Ben White

14 augustus 2021 om 13:55

Ik hoop dat deze sarcastisch is

14 augustus 2021 om 14:20

Hahahah, 50 Mil, als ik hem gister aan het werk zag die zowaar elk luchtduel verloor & kinderlijk werd weg gekapt voor 50 mil..
Typical something for the Gunners..

14 augustus 2021 om 14:44

Ben White kost uiteindelijk een kwart van de totaalprijs van een Varane hoor. Weet je wat die gast wel niet verdient ...

14 augustus 2021 om 14:45

Een kwart? Kom maar door met je berekening dan, bij Arsenal voetbalt iedereen zeker voor niks. En dan nog geeft kwaliteit de doorslag.

als het een beetje meezit kan United gewoon Kampioen worden want ze hebben zich goed versterkt en zijn nu voorin en achterin een stuk sterker. de enige positie waar ze nog een top speler kunnen gebruiken is de positie verdedigende middenvelder. verder ben ik ook wel benieuwd hoe Real het dit jaar oppakt want ze hebben in 1 zomer hun hele centrale verdediging veranderd

Moet het nog maar zien met Varane. Vond hem bij real zonder ramos altijd erg onzeker overkomen.

14 augustus 2021 om 15:15

dat klopt maar Maguire is de leider in de verdediging dus hij neemt die rol van Ramos over, en Varane kan zichzelf aan hem optrekken. nu nog 1 top verdedigende middenvelder en ze zijn samen met City top favoriet voor de Titel. daarna komen Chelsea Liverpool en daarachter pas Leicester en de Spurs en met Arsenal hoeven we geen rekening te houden

Hopelijk wordt die een succes daar! Was zonder Ramos de laatste 2 jaar wat minder maar ik denk dat hij hier aan toe was. Een nieuwe uitdaging gaat vast meer motivatie opleveren voor Varane!

Jammer dat Messi beschikbaar werd nadat Sancho al binnen was. Nou is Sancho verder ook een super aankoop, Varane ook. Trippier voor de breedte erbij. Alleen nog een middenvelder erbij (als Pogba vertrekt, nog 1 erbij) en dan hoort de selectie van United bij de beste 3 van de Premier League. Kante zou perfect zijn als derde grote topaankoop.

Henderson
Wan-Bissaka
Maguire
Varane
Shaw/Telles
Kante
Pogba
Sancho
Fernandes
Rashford
Cavani
14 augustus 2021 om 17:44

Camavinga zou ook een perfecte derde aankoop zijn.

"The Reds". Dat is de bijnaam van liverpool. Er is niemand in Engeland die ManUtd "The Reds" noemt. Misschien een nieuwe redacteur, die nog niet bekend is met het Engelse voetbal.

OT: mooie wedstrijd gezien, jammer dat Donny niet mocht invallen. Veel artikelen gelezen dat hij het heel erg goed zou doen en zelfs even aanvoerder mocht zijn in de voorbereiding.

14 augustus 2021 om 17:23

Of "the Reds" als meervoud van redacteur?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren