Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United gaat Rashford rijkelijk belonen

Laatste update:
/
Manchester United heeft Paris Saint-Germain en Juventus afgetroefd in de strijd om Noam Emeran. De zestienjarige aanvaller annex Frans jeugdinternational komt voor 80.000 à 100.000 euro over van Amiens. (France Football)
/
Jesé Rodriguez heeft belangstelling van Real Valladolid afgewimpeld. De aanvaller, die nog tot medio 2021 aan Paris Saint-Germain is verbonden, wil echter nog altijd deze maand op huurbasis naar Spanje terugkeren. (Marca)
/
Manchester United wil Marcus Rashford rijkelijk gaan belonen om Real Madrid te slim af te zijn. De club wil het huidige weeksalaris van de aanvaller gaan verdubbelen naar een bedrag van 165.000 euro. (Diverse Engelse media)
/
Hamburger SV heeft het management van Douglas Santos laten weten dat men openstaat voor een zomerse transfer. Voor minder dan 25 miljoen euro nemen de Noord-Duitsers echter geen afscheid van de vleugelverdediger. (BILD)
/
Liverpool heeft meer dan twintig miljoen euro over voor Weston McKennie. Schalke 04 wenst echter een hoger bedrag voor het afkopen van het nog dik drie jaar doorlopende contract van de middenvelder. (BILD)
/
Paris Saint-Germain hoopt dat Everton vijftig miljoen euro neertelt voor Abdoulaye Doucouré. Idrissa Gueye mag alleen naar Parijs als Everton een vervanger kan halen, maar Watford houdt vast aan de vraagprijs. (France Football)
Denk jij dat Marcus Rashford ooit voor een andere topclub in het buitenland zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien dat het talent van Rashford eruit begint te komen. Ik heb altijd al gevonden dat Rashford qua talent niet veel onder doet voor Mbappe. Nu is er eindelijk een trainer die wilt voetballen waardoor united met al die talentvolle spelers meer kunnen ontwikkelen. Als ik Barcelona was zou ik hem halen. Suarez heeft niet het eeuwig leven en dit wordt de beste spits van de wereld en is nog heel jong!

17 januari 2019 om 22:48

Waarom zou Rashford naar Barcelona gaan? United is nog steeds de grootste club van Engeland, kan alles wat Barca hem bied ook bieden en heeft het vermogen en de potentie om, zeker als Messi stopt, over Barcelona heen te denderen. Dan moet men echter wel vasthouden aan een trainer die wilt voetballen, want Martial, Rashford en Pogba draait gewoon heel erg lekker. Nog een leuke rechtsbuiten erbij, een vervanger van Matic en een echte leider centraal achterin en Man Utd doet weer mee. Natuurlijk moeten er wat jongens vervangen worden, maar ik zie het voor Barcelona ook zeer somber in als iedereen van de gouden generatie er mee kapt.

18 januari 2019 om 08:45

Bij United is het toch altijd afwachten wat voor trainer er komt. Bij Barcelona zouden ze altijd een trainer aanstellen die het accent op het voetbal legt en ik denk dat het winnen van de CL makkelijker zou lukken met Barcelona dan met united. En je benoemd zelf al dat je het somber inziet wanneer de gouden generatie kapt. Daarom moet Barcelona nu in de nieuwe generatie gaan investeren.

17 januari 2019 om 23:02

Rashford is goed maar Mbappe is nog sneller, sterker, beter qua techniek en dribbel, veel betere decision making, tweebeniger. Rashford is sterker in de lucht, en heeft een beter afstandsschot. Mbappe is nog wel een klasse erboven. Klasse boven velen. Sancho en Matthijs mag je met hem vergelijken.

18 januari 2019 om 00:33

Rashford is een supertalent. Maar Mbappe is toch echt een klasse apart. Die staat drie trappen hoger. Als Rashford zich blijft ontwikkelen zal hij misschien het niveau van een Sane of Dembele halen die ik ook hoger in schat.

18 januari 2019 om 08:47

Drie vind ik ook overdreven, maar Mbappe is op dit moment veel verder, maar verschil is het dat Rashford zich minder heeft kunnen ontwikkelen door jaren onder Mourinho te spelen die juist spelers als Rashford tegenhouden om acties etc te maken.

Zie je niet Barca te kijken nu? Coutinho, Messi, Dembele gaan als een trein. Combinaties gaan te ver.

Die Kluivert heeft met Jese toch een topaankoop gedaan......
Die Jese heeft sinds Real echt nergens meer iets laten zien.

17 januari 2019 om 23:34

Dan is het geen topaankoop dacht ik?

17 januari 2019 om 23:40

'Sarcasme'

Weet niet of dat BILD een betrouwbare bron is maar wat heeft McKennie nu te zoeken bij een topclub? Het lijkt wel een trend te worden de laatste tijd voor Engelse clubs om een Amerikaan binnen te hengelen.

18 januari 2019 om 00:27

Voetbal groeit in Amerika het zou logisch zijn om spelers naar Engeland ts halen. Wat betreft Bild laatste tijd pakken ze een gerucht en hopen ze dat het waar is zoals met de transfers van Pavard en Goretzka.

18 januari 2019 om 01:25

Dat bericht kwam oorspronkelijk van The Sun af, dus dan weet je al dat het onzin is. Ik kan op Bild trouwens helemaal niets vinden daarover. Mckennie heeft inderdaad niets te zoeken bij een topclub als Liverpool en het zal mij benieuwen of hij überhaupt ooit het niveau daarvoor zal halen.

18 januari 2019 om 08:51

Ik vind hem eerlijk gezegd zelfs niet zo heel goed spelen dit seizoen. Scoort op elke positie een voldoende maar blinkt nergens echt in uit imo.

Weinig mensen uit Engeland hebben de TOP bereikt in het buitenland denk dat er op dit moment geen één actief is in het buitenland bij een TOP club kwa engelse spelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren