Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United-flop switcht na twee Engelse interlands van land

Laatste update:

Wilfried Zaha laat de nationale ploeg van Engeland voor wat het is. De bij Manchester United geflopte aanvaller van Crystal Palace heeft besloten in de toekomst uit te komen voor Ivoorkust. Zaha speelde al twee interlands voor Engeland, maar omdat het oefenwedstrijden betrof mag hij nog wisselen.

/

Zaha werd al twee keer eerder benaderd door de bond van zijn geboorteland, maar beide keren weigerde hij de invitatie. Voorafgaand aan de Afrika Cup van 2013 werd Zaha zelfs gebeld door Didier Drogba, alsmede de voorzitter van de Ivoriaanse voetbalbond.

In 2012 zei Zaha al dat hij twijfelde tussen beide landen. “Ik ben geboren in Ivoorkust, maar ik ben opgegroeid in Engeland. Als de tijd komt neem ik een beslissing, maar vooralsnog richt ik me erop de top te halen”, zei hij toen.

Wilfried Zaha is goed genoeg voor Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin dan? Ziyech had ook enkel een oefenpot en mocht daarna volgens de kenners niet meer wisselen.

27 november 2016 om 23:59

Omdat Ziyech al twee officiele wedstrijden voor Jong Oranje had gespeeld, mocht hij na zijn keuze voor Marokko niet nog eens een keer switchen. Ook bij een oefenduel was de keuze definitief.

28 november 2016 om 00:43

Kijk, weer iets nieuws bij geleerd. Ik dacht altijd dat je mocht blijven switchen als je maar niet een officiële interland voor het nationale elftal van het betreffende land had gespeeld. Daarmee bedoel ik geen oefenwedstrijden.

28 november 2016 om 01:33

Je mag maar 1x switchen. Dus Jong Oranje - Marokko - Oranje kan niet, al heb je geen officiele wedstrijd gespeeld voor Marokko.

28 november 2016 om 02:44

Ziyech wilde toen toch ook helemaal niet switchen. Volgens mij zou hij nu overigens graag willen switchen, maakt goed dat doet er verder niet meer toe.

Ik kan zijn keuze wel begrijpen. Speelt wekelijks vrij goed in de PL bij Crysal Palace en is al 24 jaar. Hij kan niet eindeloos blijven wachten op een uitnodiging van Engeland. Je wil als speler lijkt mij ook een carriere met je land opbouwen. Ben al lang blij dat hij zich goed heeft terug gevochten bij Crystal Palace. Was bang dat hij na de flop bij United zou wegzakken als One Season Wonder.

Flop vind ik wat overdreven. Man.utd was net een stapje te hoog maar voor Crystal Palace is dit een erg goede speler. Zal van waarde zijn voor de nationale ploeg van Ivoorkust

Logisch dat hij het eerst bij Engeland probeerde toen hij nog beloftevol leek en nu het hopeloos lijkt voor Nigeria kiest. De meeste kiezen voor het grootste (haalbare) land, een "keuze voor het hart" bestaat niet meer.

28 november 2016 om 00:33

Nigeria?

28 november 2016 om 00:38

Weltrusten

28 november 2016 om 00:40

Ik denk dat het onmogelijk is om voor Nigeria te spelen.. denk ik he...

Was ook geen toegevoegde waarde bij engelse elftal.. wel voor ivoorkust, helaas nu een nadeel voor Marokko.. want de volgende wedstrijd zal Zaha er denk ik wel zijn en spelen ze in Ivoorkust..

28 november 2016 om 01:09

Ivoorkust is, met of zonder Zaha, al lastig genoeg. Kwalitatief een (zeer) goede ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren