Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Manchester United en Paris Saint-Germain bekeken Eredivisie-topscorer'

Laatste update:

Een paar maanden geleden had niemand in het buitenland nog van Vincent Janssen gehoord, maar daar is wel verandering in gekomen. De aanvaller van AZ is met twintig doelpunten de topscorer van de Eredivisie en maakte vorige week indruk op Wembley, door bij zijn eerste basisplaats in het Nederlands elftal te scoren en een assist af te leveren tegen Engeland.

/

Opeens willen de clubs buiten de Nederlandse grens wel wat meer weten over Janssen en volgens De Telegraaf zaten er zaterdag scouts van Manchester United, Paris Saint-Germain en Everton op de tribune om de aanvaller te bekijken tegen PSV. Janssen kon het verschil echter niet maken: hij scoorde zowaar eens niet en zag zijn ploeg kansloos met 2-4 verliezen.

“Ik wilde graag winnen en dat is niet gelukt”, baalde Janssen. “Ik geef daarvoor niemand de schuld. We hebben als team gefaald.” De 21-jarige Janssen is bezig aan zijn eerste seizoen bij AZ, dat de aanvaller in de zomer overnam van Almere City. Hij heeft nog een contract voor ruim drie jaar, tot de zomer van 2019.

Zie jij Vincent Janssen ooit bij een Europese topclub belanden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vincent Janssen, laat je niet gek maken, in het buitenland zal je meer op de bank komen te zitten. Zou een stap hier in nederland hoger gaan en daarna na het buitenland. Veel verstandiger keus voor je.

4 april 2016 om 09:00

Moet hij wel betaalbaar zijn voor Nederlandse clubs. Maar sowieso is het logisch dat ze kijken. Of ze hem nu al willen aantrekken is een tweede.

4 april 2016 om 10:08

Zal zeker wel betaalbaar zijn. Het is alleen de vraag of Ajax eens boven die 5 miljoen uit wil, anders is Ajax geen optie. Ik verwacht dat PSV hem dan wel koopt.

4 april 2016 om 10:32

@ Jolano

Tja maar bij welke club zou hij terecht moeten komen? AZ zal toch wel 8 miljoen of meer gaan vragen (minimaal) na zo een seizoen en een resterend langdurig contract. Dat kunnen op PSV en Ajax na niemand betalen. Waardoor alleen PSV als mogelijke optie overblijft, maar alleen als Luuk de Jong vertrekt.

En zelfs dan nog, die hebben Locadia die vanaf de flank meer dan prima presteert!

4 april 2016 om 11:06

Jolano, waarom zou hij banken bij united? Die zitten niet godsbreed in de spitsen. En Rashford en Martial gaan geen 60 wedstrijden spelen. Ik zou het wel aandurven als Janssen, heeft toch wat kwaliteiten naast wat er van een spits gevraagd wordt.

Ik ben wel overtuigd van de klasse van Vincent Jansen. Ajax of PSV zou een perfecte volgende stap zijn voor deze jongen.

4 april 2016 om 08:59

Onbetaalbaar.. Althans, dat soort bedragen wil Ajax niet neertellen.

4 april 2016 om 09:35

Ajax wil daar best voor betalen hoor maar wel voor kwaliteit en dat heeft Jansen in mijn ogen nog niet voor Ajax en PSV , laat hem eerst nog maar 1/2 jaar bij AZ hetzelfde presteren als dit jaar en dan pas moet je kijken hoe hij er voor staat en nu ik hoor over ploegen als United en PSG nou dat is echt lachwekkend in mijn ogen want daar is hij nog helemaal niet aan toe laat staan in de toekomst want ook dan niet hoor .

4 april 2016 om 09:43

Ik denk dat Janssen in potentie wel beter is dan de Jong. Hij is fysiek sterk, balvast en ook nog is erg beweeglijk, waardoor het moeilijker is om hem te verdedigen. Daarnaast heeft hij een oogje voor de goal. Zou hem dus graag zie bij Psv, aangezien de Jong het nooit laat zien in de grote duels. Enige wat hij minder heeft dan de Jong is zijn kopkracht denk ik, maar hij compenseert dit goed door zijn beweeglijkheid, iets wat de Jong toch mist.

4 april 2016 om 10:21

@ AZ, volgens mij hebben we El Hamdaoui, Sigi, Gudelj etc ook bij jullie opgehaald. Dat waren ook niet de goedkoopste.

4 april 2016 om 10:35

@ Finalvoetbal

Het is alleen een type spits die totaal niet bij Ajax past, Jansen komt in de kleine ruimte op het moment gewoon nog te kort. En is zeker als kapstok spits niet goed genoeg. In de omschakeling met snel combinatie voetbal is hij dodelijk, dat laat hij bij AZ zien. Maar in een dominerende ploeg zijn de ruimtes vele malen kleiner en dat heeft hij nog niet laten zien.

Hij creerde wel mooie kansen zaterdag en speelde zeker niet slecht.
Het zou mooi zijn als zo'n club hem alvast een contract aanbiedt voor 2017, maar zo werkt het helaas niet in de voetballerij.

Sinds wanneer is 20 meer dan de 21 die Luuk de Jong heeft?

4 april 2016 om 12:02

Meer dan de 19 die Luuk heeft

Geen wonder als je zo speelt op Wembley. Dan komen de clubs kijken. Ik denk dat hij zo mee kan in de Premier League. Afgelopen zaterdag tegen PSV zie je ook de klasse die hij heeft.

Die gaat vast naar een Premier League club om vervolgens een overstap te maken naar een Saint-Etienne of een Benfica.

Ja precies. Ik vind het allemaal prima hoor met Vincent Janssen. Maar dit is echt een zo'n eendagsvlieg.

Nu maakt hij een strafschop tegen Engeland, nou bak een taart en vier het. Laten we het Janssen nou maar een paar in Nederland aanschouwen, kijken of hij inderdaad de nieuwe Huntelaar is.

Ik bedoel, als je hem vergelijkt met talenten van zijn leeftijdscategorie, is hij één van de mindere talenten. Denk aan Haller, Solanke, El Azzouzi. Stuk voor stuk spelers die verder zijn in hun ontwikkeling.

4 april 2016 om 13:25

Nee, Jansen is verder in zijn ontwikkeling. De spelers die jij noemt zijn allemaal spelers die in hun jeugd als groter talent zijn beschouwd. Dat is iets totaal anders.

4 april 2016 om 23:39

Solanke is van Chelsea, haller scoort 6 van de 16 goals uit penalty's. De Jong ook veel penalty's en speelt in een goed team met veel aanvoer.

EL azzouzi is een pannenkoek. Hoe hij ook rood kreeg tegen AZ, hoe dom kan je zijn.

En het blijft raar dat Ajax EL azzouzi niet heeft ontslagen nadat hij met 2 collega's een politie agente in elkaar sloeg.

ik snap niet dat mensen zo negatief zijn, hij is loeisterk, tweebening, heeft inzicht en scoort en werkt zich ook nog te pletter. Hij blijft gaan, de PSV verdediging had het moeilijk met hem dit weekend, de Ajax verdediging ook bij de 4-1 overwinning. Vraag is wel hoe het op termijn gaat, maar ik vind hem indrukwekkend. Dat had Danny Blind met zijn technische staf goed gezien om hem zo te laten beginnen.

Janssen moet gewoon nog 2 seizoenen bij AZ spelen, dat is echt een team dat er aan zit te komen en waar janssen mee kan groeien.
Ondanks grote nederlaag weer een geweldig talent gezien: levi garcia. In de eerste 5 minuten had het ook 2 -0 voor AZ moeten zijn. Maar de andere geweldige vleugelaanvaller Jahanbakshs ontbrak zodat Dos Santos zijn plek in nam en het presteerde om de bal van 1 meter voor open goal nog er lang te peren.
Centrum was ook met plakwerk in elkaar gezet door het gemis van Wuijtens en Vlaar maar ook daar heeft AZ al op ingespeeld door van Ijden te halen.
Zie ze volgend seizoen weer stappen maken zoals van de brom ook al aangaf bij foxsport om echt aan te hken bij de 'traditionele' zoals Brommetje het beschreef.

Vincent Jansen is een speler met de juiste mentaliteit. Of hij klaar is voor het buitenland vind ik lastig in te schatten. Echter vind ik hem wel zeer geschikt voor Ajax. Bovendien is het voor Vincent Janssen waarschijnlijk ook een logische vervolg stap als hij al aan een transfer denkt.

Als Millik zo door gaat wordt hij onhoudbaar voor Ajax en ligt een zomerse transfer voor de hand. Eigenlijk best triest voor het Nederlands voetbal dat een speler al na tien leuke wedstrijden onthoudbaar wordt. Wat dat betreft is de Nederlandse competitie in zekere zin de marktplaats voor voetballers geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren