Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United brengt Januzaj bij Moyes onder

Laatste update:

Adnan Januzaj speelt dit seizoen op huurbasis voor Sunderland, zo hebben the Black Cats officieel laten weten. De 21-jarige aanvaller is na Donald Love en Patrick ‘Paddy’ McNair de derde speler van Manchester United deze zomer naar de club van manager David Moyes is vertrokken.

/

Januzaj heeft bij Manchester United nog een contract tot medio 2018, maar het was al gauw duidelijk dat de zesvoudig A-international van België onder José Mourinho niet op veel speelminuten hoefde te rekenen. Hij gaat bij Sunderland dus proberen om alsnog meer ervaring op te doen. Fiorentina en Lazio zouden eerder ook belangstelling hebben getoond voor Januzaj.

Januzaj speelde in de jeugd bij RWDM Brussels en Anderlecht, alvorens hij in maart 2011 de overstap maakte naar Man United. Hij speelde tot dusverre 63 wedstrijden in het eerste elftal van the Mancunians en liet zich vorig seizoen stallen bij Borussia Dortmund. In Duitsland stokte de teller al na twaalf optredens.

Denk jij dat Adnan Januzaj gaat slagen bij Sunderland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooi, hier kan hij genoeg minuten pakken. Ook fijn dat hij weer onder Moyes speelt, die gaf hem in zijn United tijd veel kansen. Hoop dat die jongen zich weer kan herpakken. Talent zat.
Al had ik het ook wel leuk gevonden als Ajax deze jongen had opgepikt.

12 augustus 2016 om 14:24

Dan had je weer een huurspeler erbij. Ajax moet een vleugelspeler gaan kopen, niet huren.

12 augustus 2016 om 14:35

Nou, ik beredeneer meer in het voordeel voor Manchester dan Ajax. Hij had er goed aangedaan om bij Ajax te spelen en dan hopelijk ook in de CL. Leer je toch met meer druk omgaan dan in de kelder van BPL

12 augustus 2016 om 14:36

Was wel erg geweest als Overmars twee huurspelers zou halen net nadat hij Milik voor 33 miljoen had verkocht. Hoe gierig was dat geweest!

12 augustus 2016 om 15:00

Je voetbalt met meer druk in de kelder van de BPL hoor, strijdend tegen degradatie. Daarnaast speel je altijd tegen tegenstanders die goed zijn

12 augustus 2016 om 15:19

Een heel seizoen spelen tegen degradatie in de PL geeft minder druk dan bij Ajax spelen en misschien CL? Heracles thuis geeft meer druk dan Chelsea thuis? Die moet je ff uitleggen.

12 augustus 2016 om 23:12

In de cl zijn geen sterke tegenstanders??

Mijn mening is toch wel, dat hij beter bij psv/ajax had kunnen spelen. omdat ze spelen champions league is toch weer met andere druk dan de competitie

12 augustus 2016 om 14:32

Ik denk dat Manchester United liever heeft dat een speler 38 wedstrijden op hoog niveau speelt i.p.v van 6 CL wedstrijden.

Eindelijk een slimme keuze, duurde behoorlijk lang.. Dortmund had vorig seizoen veel betere vleugelspelers en ging die daarheen, wat verwacht je dan.. Succes Adnan! Hoop dat hij veel kan spelen.

12 augustus 2016 om 14:33

Slimme keuze? Bij Sunderland zal hij misschien wel degradatievoetbal spelen. Hij had beter naar een club kunnen gaan die om de prijzen speelt en CL speelt.

12 augustus 2016 om 14:34

Dus? Januzaj is echt niet (meer) zo goed als jij denkt

Ik hoop dat hij Fellaini ook haalt dan

12 augustus 2016 om 14:42

Dan wordt Sunderland echt sterk

12 augustus 2016 om 15:11

Met johnstone, lingard, Jones, fosu mensah, tuanzebe, poole en shaw hebben we genoeg homegrown spelers onder 23 jaar. Dus we hebben geen probleem.

12 augustus 2016 om 17:54

Memphis vergeet je😀

Gelukkig maar. Ik hoorde het nieuws al, maar mij was verteld dat hij net als McNair en Love verkocht was. Gelukkig is hij verhuurd want het zou echt doodzonde zijn als ook Adnan verkocht zou worden. Ik hoop dat Pereira wel gewoon bij de selectie mag blijven. Al helemaal als Mata weggaat, wat velen ook al zeggen, zie ik hem dit seizoen wel wat wedstrijdjes spelen in het eerste, als stand-in van Rooney op 10.

Het heeft ook allemaal met cultuur te maken, met de zeden van een land: hoe wij de dingen hier doen.
Spelers met een Oost-europese of noord-afrikaanse achtergrond, dringen zelden tot de top door. De top-spelers hebben doorgaans een west-europese en/of mediterrane achtergrond.

Je kunt niet eindeloos wachten tot ze iets gaan presteren. Als je naar Mufc gaat behoor je er binnen 2-3 jaar te staan. Het zou dus ook onverstandig van Ajax zijn geweest om hem te huren. Wie zegt dat hij bij Ajax wel zou slagen. Cruijff zei altijd dat de voetbaltechnische kwaliteiten van een speler slechts voor 10% bepalen of ze gaan slagen of niet!!!!! Vechtersmentaliteit, intelligentie, doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen en hardheid (het vermogen om klappen en tegenspoed te incasseren) bepalen ook of je gaat slagen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren