Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City zoekt overeenstemming met clubicoon van Chelsea’

Laatste update:

Frank Lampard staat voor een opmerkelijke transfer. De 35-jarige middenvelder van Chelsea is volgens La Gazzetta dello Sport op weg naar New York City FC, de nieuw opgerichte club die in 2015 gaat deelnemen aan de Major League. Opmerkelijk is dat Manchester City, concurrent van Chelsea in de Premier League, (mede-)eigenaar is van de franchise.

/

Lampard staat al sinds 2001 onder contract bij Chelsea, maar in tegenstelling tot collega-clubicoon John Terry heeft hij nog geen nieuwe verbintenis ondertekend. Er werd al langer gesproken over een wissel naar de Verenigde Staten en het lijkt dus New York City FC te gaan worden dat met zijn handtekening aan de haal gaat.

De icoon van Chelsea is niet de enige die een blikvanger van de nieuwe club moet worden. Eerder meldden diverse media al dat David Villa op weg is naar de grootste stad van de Verenigde Staten. De 32-jarige Villa heeft er een seizoen bij Atlético Madrid opzitten en was met 13 doelpunten uit 36 competitiewedstrijden erg belangrijk voor de ploeg van Diego Simeone, die kampioen van Spanje werd. Villa, in het bezit van een aflopende verbintenis, zou al een driejarig contract hebben geaccepteerd.

Frank Lampard is goed genoeg om nog een seizoen bij Chelsea te spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Lampard was zou ik een jaartje bij Chelsea blijven en daarna pas gaan.
Matic en Ramires krijgen wel de voorkeur maar ik zou Lampard dan alleen beker en een paar poule wedstrijden van de CL 1/4 van de competitie laten spelen .
Want matic wil ook speeltijd en in de CL spelen

30 mei 2014 om 10:06

Volgens mij willen ze hem geen contract meer geven, anders hadden ze dat toch al lang gedaan? Zeker als je weet dat Terry er al één kreeg. Chelsea gaat om met zijn spelers zoals je wel kan verwachten van zo'n club.

30 mei 2014 om 13:13

Pure onzin wat je nu allemaal zegt, volgens elke club moet je een speler laten gaan als die het niveau niet meer aankan. Dat is het geval bij lampard momenteel het is een legende voor ons maar heeft ze tijd nu wel gehad !

30 mei 2014 om 16:02

Maar jullie zitten niet zo breed in het centrale middenveld. Of ga je me vertellen dat Ramires en Mikel fantastische voetballers zijn? Maar Chelsea zal nu waarschijnlijk twee à drie veel te dure centrale middenvelders halen.

Vz als je (mede-) eigenaar bent van de franchise, dat zorg je niet voor een overeenstemming met een eventuele nieuwe werknemer van die tak

30 mei 2014 om 10:44

It's all about the money, hoe meer mensen er op klikken hoe meer advertenties

ON: Ik denk dat er voor lampard geen plek meer zal zijn bij chelsea, staat talent in de weg, misschien af en toe als invaller, want hij heeft een goed schot. Maar hij wordt gewoon te oud, dat zie je ook in zijn acties terug

volgens mij heeft Lampard zijn beste tijd wel achter hem liggen, ik zou zeggen lekker afbouwen in de VS en nog een jaar of 2 lekker ballen daar...

Hopelijk blijft lampard, zoveel ervaring om de jonge spelers de kneepjes van het vak te leren

Zo opmerkelijk is het niet dat een club uit de VS een transfervrije Lampard probeert te halen. Of ze nou iets met Manchester City hebben of niet maakt weinig uit.

De icoon van chelsea, serieus voetbalzone?

Onn: Zal helaas wel vertrekken bij Chelsea hoe jammer dat ook is. Was afgelopen seizoen desondanks toch belangrijk maar hij is inmiddels ook al weer 35. Als er een tijd voor hem is om nog naar de VS te gaan is het nu wel eigenlijk. Wel jammer dat het niet eerder bekend is gemaakt (als hij zou gaan), dan hadden de supporters hem nog het grootse afscheid kunnen geven dat hij verdient.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren