Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City wint maar Guardiola baalt van blessure in extra tijd

Laatste update:

Manchester City heeft woensdagavond een enigszins moeizame overwinning in Groep C van de Champions League geboekt. Het team van Josep Guardiola, die de niet wedstrijdfitte Nathan Aké buiten de selectie had gelaten, moest in eigen huis tot het uiterste gaan om FC Porto een 3-1 nederlaag toe te dienen. Domper op de overwinning van van the Citizens was zonder meer het uitvallen van invaller Fernandinho in de extra tijd.

Het team van Guardiola domineerde in de eerste helft, had het meeste balbezit, maar slaagde er in offensief opzicht niet in om de code te kraken. FC Porto kwam er bovendien voortdurend gevaarlijk uit en dat leidde na nog geen kwartier spelen al tot de 0-1 in het Etihad Stadium. Luis Diaz ontving de bal net over de middenlijn en zette vanaf de linkerkant een geweldige solo in die tien seconden duurde en aan de rechterkant van het strafschopgebied eindigde. Ederson had geen antwoord op zijn diagonale schot: 0-1.

Minuut 13.03: ?? Minuut 13.12: We investeren in januari 60 miljoen euro in een verdediger

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 21 oktober 2020

De Portugese vreugde was van korte duur. Enkele minuten later eindigde een schot van Ilkay Gündogan op de paal, waarna een botsing tussen Pepe en Raheem Sterling volgde. De arbiter wees naar de stip en de VAR deed er langer over om te kijken of Gündogan geen overtreding op Agustin Marchesin had gemaakt. Agüero mocht uiteindelijk aanleggen vanaf elf meter en tekende voor zijn veertigste doelpunt in de Champions League: 1-1.

Manchester City kwam in de tweede helft moeizaam op gang, maar een sublieme vrije trap van Gündogan bracht de wedstrijd na 65 minuten spelen uit balans. De heerlijke inzet van de Duitser was te machtig voor Marchesin: 2-1. Ferran Torres bepaalde acht minuten later, en drie minuten na zijn invalbeurt voor Agüero, de eindstand. De Spanjaard combineerde erop los met een andere invaller, Phil Foden, en zijn inzet eindigde uiteindelijk in de bovenhoek: 3-1.

Domper op de zege was het blessureleed bij Fernandinho, die vijf minuten voor tijd juist Rodri had vervangen. De veelzijdige Braziliaan had duidelijk pijn en moest zich diep in de extra tijd laten vervangen door John Stones. De teleurstelling en frustratie was op het gezicht van Guardiola af te lezen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

City kreeg de hulp mee zo te zien. Een penalty krijgen terwijl Gundo duidelijk ervoor vol op de been vd keeper stond, vreemd. Var had daar nooit de penalty mogen geven. En grappige Pepe weer gezien, pakte die schwalbekoning Sterling even goed aan. City is toch zwakjes afgelopen tijd maar goed ze winnen wel.

22 oktober 2020 om 08:55

Pepe verdiende Donkerrood, city verdiende nog een penallty, en Heel veel kleine overtredingen werden niet gegeven voor city terwijl alles voor porto wel gegeven werd. Constant geel geven om onzin. Kijk eerst is echt naar de wedstrijd en niet naar een twitterfilmpje van 10 seconden. Daarnaast had gundogan de bal en raakte hij onopzettelijk de keeper, en dus is dat helemaal geen overtreding.daarnaast heeft sterling in de hele wedstrijd 0 schwalbes gemaakt dus wat lul je nou?

22 oktober 2020 om 12:32

Ja Pepe was weer eens idioot bezig. Ben ook van mening dat Rodri er ook af mocht met een tweede gele. Ook niet gebeurd.hoe dan ook ik deel je mening echter niet. Heb de wedstrijd gekeken en dat Porto geholpen werd is natuurlijk onzin. Reactie van Guardiola was natuurlijk extreme vreugde bij die derde goal, omdat zij het vrij lastig hadden. Dat Gundogan het onopzettelijk deed geloof ik zeker. Niemand heeft de intentie om op iemands been te staan. Maar ik vind het woord onopzettelijk zo simpel beargumenteerd. Hij staat gewoon op iemands been daarmee is de keuze heel simpel. Overtreding. Sterker nog, Walker maakte een soortgelijke overtreding door op de voet te staan van Marega, daar floot hij wel voor. Met anders woorden, inconsequent gefloten. Dit was ook onopzettelijk, dus mocht het spel door dan? Nieuwe regel inbrengen dat op elkaars voeten en benen staan vanaf nu mag als er geen opzet bij was?hoe dan ook heeft City het moeilijk gehad, maar vind ik dat ze terecht gewonnen hebben. Maar ermee aankomen dat ze benadeeld waren in deze pot gaat een beetje ver.

Matige wedstrijd van City maar toch gewonnen. Er was gek genoeg wederom geen creativiteit. Iets wat we juist van ze verwachten. Porto was wellicht de grootste concurrent in de poule. Het is op papier natuurlijk een makkelijke groep en door meteen te winnen van Porto lijkt het erop dat het niet heel moeilijk gaat worden om te overwinteren.

Hier is City toch echt wel geholpen... gundogan maakt toch gewoon een overtreding op die keeper van porto

22 oktober 2020 om 06:32

En pepe verdiend rood voor natrappen, maar goed we zien alleen het slechte van city natuurlijk. Ik denk als je wat meer PL kijkt dat je ziet dat er andere teams zijn die vaak geholpen worden door ref en var.

22 oktober 2020 om 08:20

Waarom wijzen City supporters toch zo vaak naar andere clubs? Riciotto heeft t nota bene over 'hier', oftewel (enkel) deze wedstrijd.

22 oktober 2020 om 08:54

Misschien omdat het ook daadwerkelijk zo is? Liverpool krijgt constant dodgy penalties voor schwalbes en elk doelpunt tegen wordt afgekeurd, united heeft meer penalties dan wedstrijden, leicester scoort 20 buitenspel goals per seizoen en niemand die er wat over zegt, arsenal maakt 400 overtredingen per wedstrijd maar er wordt niks gefloten Van de grote PL teams worden alleen chelsea en spurs niet geholpe en wordt city als enige keer op keer genaaid

22 oktober 2020 om 10:23

Heeft niks met wijzen te maken het zijn de feiten. Het id altijd maar door verschillende supps van verschillende clubs die hun gal komen spuwen over city. Maar vergeten zelf te kijken hoeveel keer de ref of de var in hun voordeel was. Terwijl er niks aan de hand was. Het is zoals feyenoorddude het verwoord.

22 oktober 2020 om 12:49

@Feyenoorddude... Het zit je echt heel diep he?
* Dat zagen we afgelopen weekend dat Liverpool geholpen werd aan penalty's vs. Everton, of de goal in blessure tijd die wel afkeurd.
* Als City supporter zou ik tegenwoordig niet wakker liggen van Arsenal of United.
* Als leicester werkelijk zovaak buitenspel scoort en niemand piept erover komt het niet geloofwaardig over niet?
Komt persoonlijk over alsof je niet zo heel goed tegen je verlies kan, maar ik kan het mis hebben.

22 oktober 2020 om 12:52

@MCFC1982 ik spuug mijn gal toch niet? Waar blijkt dat uit?
Ik vroeg me gewoon af of dit geen overtreding was van gundogan, het is een belangrijk moment en hier door lijkt City wel (terug) in het zadel te worden geholpen.
Ik praat toch niet in min achting over City?

22 oktober 2020 om 14:50

Je praat mss niet echt min achting, ik heb jouw niet gequote maar de persoon onder u. Het is bijna elk topic city komen ze bla bla koopclub bla bla dit bla bla dat. Ook vooral japie krekel, als je niks met city hebt laat ze dan. Ze doen echt ook bangelijke mooie projecten voor de gemeenschap. Maar daar heeft niemand het over he. City heeft een eigen school, is niet voor de city jeugd alleen is ook voor de buurt kinderen. Noem het maar op.

22 oktober 2020 om 08:51

Besef jij wel hoe groot de onzin is die jij hier uit je nek lult? Pepe verdiende Donkerrood, city verdiende nog een penallty, en Heel veel kleine overtredingen werden niet gegeven voor city terwijl alles voor porto wel gegeven werd. Constant geel geven om onzin. Kijk eerst is echt naar de wedstrijd en niet naar een twitterfilmpje van 10 seconden. Daarnaast had gundogan de bal en raakte hij onopzettelijk de keeper, en dus is dat helemaal geen overtreding.

22 oktober 2020 om 12:42

Ik heb de wedstrijd gezien, leg me aub geen worden in de mond als jij mij niet kent, je kan niet ontkennen dat heet zeer discutabele is en toch een belangrijk moment is voor in de wedstrijd.
Waarom zijn de meeste zo erg op hun tenen getrapt zeg.
Ik heb niet eens een Twitter account laatst staan dat ik daar filmpjes van kijk.
Leer vervolgens iedereen is in zijn waarde te laten inplaats van dingen te schreeuwen als "hoe groot de onzin is die jij hier uit je nek lult" ... zou het een stuk aangenamer maken om met elkaar te discussiëren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren