Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City verslikt zich pijnlijk in Forest en ziet Arsenal uitlopen

Laatste update:

Manchester City heeft zaterdagmiddag duur puntenverlies geleden in de Premier League. Op bezoek bij Nottingham Forest had de ploeg van Josep Guardiola nagenoeg de hele wedstrijd het betere van het spel, maar bleef het wel steken op een gelijkspel: 1-1. Bernardo Silva zorgde op slag van rust voor de openingstreffer. In de slotfase maakte Chris Wood de achterstand ongedaan namens de thuisploeg met een intikker. Door de remise ziet City Arsenal uitlopen, daar the Gunners eerder op de middag wel wisten te winnen van Aston Villa (2-4).

Manchester City leek zaterdag lange tijd weinig te duchten te hebben van Nottingham Forest. Dat de bezoekers na tien minuten spelen negentig procent balbezit hadden was veelzeggend over de verhoudingen. In de openingsfase kon een schot van Jack Grealish worden geblokt door de thuisploeg, terwijl Kevin De Bruyne meters naast het doel schoot. Een voorzet van de Belgische middenvelder werd niet veel later rakelings naast gekopt door Rodri. De kansenregen bleek slechts uitstel voor Forest, dat op slag van rust alsnog geklopt werd.

Na een breedtepass van Grealish haalde Bernardo Silva ineens uit vanaf de rand van de zestien. Zijn harde knal was doelman Keylor Navas te machtig: 0-1. Ook in de tweede helft was het City dat domineerde. Tien minuten na rust leek Aymeric Laporte de score te verdubbelen, toen hij op een meter van het doel kon inkoppen. Zijn inzet ging echter recht op Navas af, waardoor de Costa Ricaan kon redden. City kreeg kansen om de score in de tweede helft verder uit te bouwen, maar slaagde daar niet in. Phil Foden zag een inzet via de keeper op de paal gaan en Erling Braut Haaland schoot op de lat en over uit een rebound.

Aan de andere kant wist Forest wel het net te vinden. Na een combinatie aan de rechterkant van het veld bezorgde Morgan Gibbs-White de bal bij de volledig vrijstaande Chris Wood. Voor de spits van Forest was het vervolgens een koud kunstje om de bal bij de tweede paal tegen het net te werken: 1-1. City probeerde in de slotminuten nog wel een winnende treffer te forceren, maar slaagde daar niet in. De één minuut voor tijd ingevallen Nathan Aké zag een fraaie voorzet uit de doelmond gewerkt worden. Komende woensdag neemt City het in de Champions League op tegen RB Leipzig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Haaland dan toch overhyped ??

18 februari 2023 om 18:01

Dat niet - totaal niet, maar hij past niet bij City.

18 februari 2023 om 18:04

26 Goals tot nu toe in zijn eerste premier league seizoen bij City, en dan past Haaland niet bij City volgens Arsenallz hoe dan?

18 februari 2023 om 18:05

Waarom niet dan? Jarenlang was het altijd “city mist een afmaker” en met het team wat ze hebben zou je zeggen dat kansen zich opstapelen. Op papier zou haaland top moeten zijn daar toch

18 februari 2023 om 18:08

Haaland past juist wel bij city, is echt het ontbrekende puzzelstuk geweest. Is een echte afmaker gebleken afgelopen seizoenen. Nu ook dit seizoen bij city alweer 26 goals. Daarnaast draagt hij voetballend zijn steentje bij. Is vaak aanspeelbaar en houd de bal in de ploeg waardoor het middenveld van city weer kan opschuiven. Je stelling dat haaland niet bij city past is dan ook een vreemde opmerking

18 februari 2023 om 18:08

Vrij eenvoudig. Haaland zelf is een fenomenale speler, hij scoort nagenoeg alle goals maar het spel met hem erbij loopt niet meer zo goed. De dominantie van City in voetballend opzicht is minder, inclusief de combinaties. Als je een spits hebt die 26 goals maakt hoor je ruim bovenaan te staan, maar het zegt genoeg dat veel andere spelers niet meer renderen.

Dat is wat ik bedoel; hij past niet bij het spel van City, niet in het voetballende elftal van Pep.

Dit City is namelijk beduidend zwakker dan City van de voorgaande jaren.

18 februari 2023 om 18:09

Waarom voetbalt City dan zoveel minder? Ze presteren momenteel minder dan voorgaande jaren.

18 februari 2023 om 18:20

Kan ook meerdere factoren zijn he @arsenallz. Vind sowieso City minder sprankelend ogen. Misschien teveel PL titels gewonnen waardoor de hongerigheid verdwijnt? Je ziet het ook bij een Bayern dit seizoen.

18 februari 2023 om 18:23

Dikke onzin, arsenal presteert gewoon veel beter. Als die zoals de afgelopen jaren presteerden, had city gewoon bovenaan gestaan. Met een topscorer met 26 goals

18 februari 2023 om 18:26

@meaz

Normaal presteert een Liverpool zoals dit Arsenal, dus met die redenatie kan je alle kanten op.

18 februari 2023 om 18:28

@derkaiser123

Dat is ook goed mogelijk. Het kan zijn dat het niks met Haaland te maken heeft. Ik constateer alleen dat sinds de komst van Haaland het minder frivool is dominant is.

18 februari 2023 om 18:38

@Arsenalz Dat is te kort door de bocht. Veel spelers hebben individueel gezien een minder seizoen. Het wegsturen van Cancelo is daar een duidelijk voorbeeld van. Dat was een van de beste performers van City

18 februari 2023 om 18:40

Het wegsturen van Cancelo is ronduit curieus. Hele creatieve gevaarlijke speler terwijl je vaak met Aké en Akanji op de back speelde...

18 februari 2023 om 20:14

Ze hebben mbappe, Leao en Saka nodig.

18 februari 2023 om 18:11

Veldspel van Haaland is beter geworden maar nog steeds ondermaats.
City mist meer. Ze hebben geen goede vleugelaanvaller. Grealish heeft zijn momenten maar te weinig over een heel seizoen. Mahrez en Foden idem dito.

Scheelt voor Arsenal echt dat dit City ook niet consistent weet te presteren. Deze match moeten ze gewoon met 0-3 winnen. Arsenal loopt gelukkig weer 2 punten uit. Er ontbreekt toch soms wat creativiteit bij City, er werden niet extreem veel uitgespeelde kansen gecreëerd. De Bruyne ook niet al te best.

18 februari 2023 om 18:07

Nu baal ik wel dat Arsenal punten heeft gepakt want als United morgen wint is het verschil met City 3 punten! Had het zelfde met Arsenal kunnen zijn die nog wel een game tegoed hebben tho

18 februari 2023 om 18:10

De als United wint kennen we nog van de vorige onderlinge strijd. Leicester balt de laatste twee duels lekker en heeft 8x gescoord.

18 februari 2023 om 18:12

Denk dat Man utd zich vooral moet focussen op CL voetbal te behalen. Kampioen worden met de huidige concurrentie is in mijn optiek niet realistisch.

18 februari 2023 om 19:22

Dat zegt mij helemaal niks.. Everton overrompelde Arsenal ook & verloor vervolgens kansloos tegen de uitvorm team Liverpool.

19 februari 2023 om 05:17

Vorm telt niet echt mee in derbies.

Wat een heerlijk resultaat voor Arsenal. 2 punten los van city met nog een wedstrijd te goed. Wie had dat gedacht na de wedstrijd van woensdag!

18 februari 2023 om 18:11

Het scheelde anders niet veel of het was vandaag weer mis gegaan. Arsenal moet het nu weer op de rails krijgen. Ze hebben pas in April weer een wedstrijd tegen de top 6. Consistent van de kleinere teams winnen en hopen dat City blijft uitglijden.

18 februari 2023 om 18:21

Ja vandaag was het zeker niet best. Het viel mij ook op dat Martinelli op de bank begon, speelde woensdag ook echt een hele slechte wedstrijd. Vind zelf trossard nou niet Arsenal basis waardig. Hopen dat martinelli zijn vorm terug krijgt, Partey en Jesus worden ook echt gemist.

18 februari 2023 om 18:29

Kan een manier zijn om Martinelli scherp te houden. Oogde namelijk vandaag bijzonder gretig.

18 februari 2023 om 18:13

het blijft de premier league. Iedereen kan van elkaar winnen en verliezen, met name in de uitwedstrijden. Kijk maar naar southampton vandaag.

Nou dit City is ook niet in topvorm. Ben benieuwd wat Leipzig tegen ze kan inbrengen. Vind de tactiek wel heel merkwaardig door zonder full-backs te spelen.

Choke choke choke, hahaha iedereen was er als de kippen bij toen Arsenal vanmiddag achterstond, en toen ze vorige week en woensdag punten verspilden. Maar nu lopen we uit en is het toch weer even stilletjes onder de misgunners

18 februari 2023 om 19:57

Mooie woordspeling daar! 😀👏

18 februari 2023 om 23:46

I see what you did there lol

Fantastisch resultaat voor Forest. Gesteund door het fantastische publiek een verdiend punt binnengesleept.

19 februari 2023 om 05:21

Ja. Wedstrijd terug gekeken op buitenlandse stream want Leo Driessen, en die hadden het geluid van de tribunes goed hard staan. Wat een geweldige sfeer, ook dat uur toen ze achter stonden, erg mooi!

Net als Arsenal vandaag dominant gespeeld, maar slordig met de kansen omgegaan. Dit zijn wedstrijden die je moet winnen. Het veldspel was niet slecht. City moet wel echt een reeks gaan inzetten

18 februari 2023 om 19:10

Wat een knotsgek seizoen he.. ik dacht City gaat het na die winst woensdag niet meer weggeven en lijken we ons te verslikken in Aston Villa. Nu kan Arsenal opeens weer op vijf punten voor komen. Word een geweldige strijd!

18 februari 2023 om 19:23

En met een beetje fatsoenlijke ref was het nog mooier. Niet gegeven strafschop vs. Newcastle, punten tegen Brentford, de goal van Martinelli vs. United

Ik verwacht nog steeds niet dat Arsenal dit gaat winnen. Nog 15 duels te gaan, of 16.

18 februari 2023 om 19:33

Ik begrijp de frustratie rondom de arbitrage/VAR, maar in die wedstrijden heeft Arsenal ook zelf enorme kansen om zeep geholpen. Ik ben ook bang dat we door de smalle selectie het onderspit gaan delven, maar makkelijk gaan we het City ook niet maken

18 februari 2023 om 23:37

Nou ja onder aan de streep is Arsenal dit seizoen (zoals gewoonlijk eigenlijk) keihard genaaid. De FA heeft inmiddels gewoon 2 potjes toegegeven waar ze glashard de fout in zijn gegaan. Beide uiteraard in het nadeel van Arsenal. Daar zit de wedstrijd tegen Southampton nog niet eens bij, anders was Arsenal, ondanks het verlies afegelopen week, echt al lang een breed aan de horizon verdwenen

Als je deze wedstrijden al niet wint als City zijnde dan lijk je de titel ook niet serieus te nemen.

18 februari 2023 om 21:12

Met deze redenatie is er in Nederland geen enkel team dat de titel serieus neemt.

De concurrent uitspelen met masterclass voetbal en vervolgens tegen degradatie materiaal het laten afweten, dit kan alleen in de premier ligue!

Wat is voetbal toch ook een geweldige sport he? Hoe uniek is dit? Hoe ongekend? Zoveel minder zijn dan de tegenstander en dan toch geen nederlaag lijden! Ik kan mij zo 1,2,3 geen andere sport bedenken waarbij je ondanks dat je gedeklasseerd wordt, ondanks dat je niet 1 niet 2 maar 3 niveaus minder speelt, ondanks dat je ABSOLUUT niets te vertellen had, je alsnog een resultaat weet te behalen... heerlijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren