Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City-miskoop uit 2012 keert terug in de Premier League

Laatste update:

Jack Rodwell vervolgt zijn loopbaan bij Sheffield United, zo meldt de Premier League-club via de officiële kanalen. De 28-jarige middenvelder trainde al enige tijd mee met the Blades en zette zijn handtekening onder een contract tot het einde van het seizoen. Rodwell zat zonder club na zijn vertrek bij Blackburn Rovers afgelopen zomer. Het is de eerste aanwinst van manager Chris Wilder in deze transferperiode.

"Jack was hier al een paar weken en heeft zich van zijn beste kant laten zien", verklaart Wilder de komst van Rodwell naar Sheffield United. "Hij brengt veelzijdigheid en ervaring met zich mee op verschillende cruciale posities in het elftal. Daarnaast is zorgt Jack voor aanvulling van de selectie, wat in deze fase van het seizoen uitermate belangrijk is." Het is nog niet bekend wanneer Rodwell zijn debuut maakt voor de nummer acht in de Premier League.

Rodwell werd in oktober nog gelinkt aan een overgang richting AS Roma, al bleef een definitieve deal uit. De veelzijdige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Everton en debuteerde in de hoofdmacht in een wedstrijd tegen AZ in de UEFA Cup in 2007. Manchester City nam Rodwell in 2012 voor circa vijftien miljoen euro over. Mede door blessureleed bleef een vaste plaats op het middenveld van the Citizens uit. Hij kwam in twee seizoenen in het Etihad Stadium tot slechts 25 wedstrijden. De drievoudig international van Engeland werd in 2014 voor ongeveer negen miljoen euro verkocht aan Sunderland.

Goede zet van Sheffield United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was dit een toptalent zeg. Helemaal niets meer van gekomen helaas, vond het altijd mooi om hem te zien spelen. Wel opvallend dat hij geen nieuw contract kreeg bij Blackburn Rovers maar nu wel een contract weet te krijgen bij Sheffield United die het erg goed doen in de PL.

3 januari 2020 om 16:12

Helemaal met je eens, speelde toen echt meer dan prima bij Everton. Z'n transfer naar City is helaas geen succes geworden, hopelijk kan hij het nu weer oppakken.

Sjah Wilder heeft wel iets met spelers waar anderen niet meer in geloven maar waar hij van denkt dat hij er nog wel meer uit kan halen. Zie Rodwell niet meteen een basisplaats bemachtigen op dit middenveld maar als back-up voor Norwood zou hij wel goed kunnen zijn.

4 januari 2020 om 09:50

Da's wel een beetje uit nood geboren. Ik had begrepen dat Sheffield United twee eigenaren dan wel grote aandeelhouders heeft, en die twee partijen schijnen niet al te lekker door een deur te kunnen, wat ertoe leidt dat er maar zelden centen beschikbaar komen om pas echt van dik hout planken te zagen. Desalniettemin weet Wilder inderdaad met die beperkte middelen hele knappe dingen te doen, dus hopelijk kan hij dit zo voortzetten. En zelfs al zakt Sheffield United nog wat terug, als zij maar op plek 17 of hoger eindigen hebben ze het fantastisch gedaan dit seizoen.

4 januari 2020 om 12:30

Uiteraard is het door gebrek aan middelen, anders haal je niet iemand die net mislukt is bij een middenmoter in de Championship. Het is wachten tot Mccabe eindelijk de strijd opgeeft en dat de club ook op financieel vlak de nodige stappen kan zetten om de huidige sportieve successen bij te benen, want op dit moment is het met verre voorsprong de meest beperkte club in de PL op dat vlak. Het is wat afwachten hoe ze er volgende week weer zullen voorstaan, je zag wel dat de spelers het vlak voor de winterstop lastig had met de opeenstapeling van matchen, dus hopen ze er weer tegen aan kunnen na een weekje rust.

Geweldig, lijkt me mooie aanwinst voor Sheffield United. Ze hebben dan ook meer dan uitstekend seizoen tijdje 5e gestaan. En in PL alleen nog uit bij City verloren. Wel grappig dat promovendi het steeds vaker niet in de PL maar in heel veel zeg maar ''europeese'' topclubs gewoon meer dan uitstekend doen en met gemak overeind blijven. Herinner me jaren geleden nog hoe Hoffenheim als nieuwkomer in Bundesliga gewoon hersftmeister was, helaas leverde dat geen uiteindelijk Bundesliga titel op.

4 januari 2020 om 09:55

Het gevaar van promovendi lijkt 'm tegenwoordig niet zozeer meer in het eerste seizoen in de betreffende competitie te zitten, maar des te meer in het seizoen erop. Weten ze ook het hoofd nog boven water te houden als de beste spelers zijn weggekocht, en er daar alternatieven voor in de plaats zijn gekomen? Ik heb er alle vertrouwen in dat Sheffield United er dit seizoen wel in blijft, maar ik heb zomaar het idee dat zij het volgend seizoen wel eens erg lastig kunnen gaan krijgen.

Deze man was de ster van de Netflix docu over Sunderland. Bizar wat er allemaal gebeurde in de serie rondom hem. Overigens gaf ik hem groot gelijk.

3 januari 2020 om 20:41

Hij stond symbool voor de vrije val en het slechte beleid van die club. Lekker 80.000 per week incasseren en verder de hele week niks uitvoeren terwijl de club zowel sportief als financieel in crisis is. Ik denk dat bijna iedereen die docu wel gezien heeft onderhand, maar zo niet: echt een aanrader!

De man die een van de langste verliesstreeks op zijn naam heeft, en een van de symbolen van de val bij de buren Sunderland. Ik kan nog steeds niet geloven dat Man City, die genoeg geld had om wereldhonger te bestrijden besloten deze man een multimiljonair te maken. Maar dat is een lange tijd ereleden nu, en misschien kan Wilder er nog iets uit trekken, want hij hoort nu wel op zijn peak te zijn maar het feit dat deze man Mousset heeft leren iets meer te doen dan een zoutzak op het veld te zijn, en een erg degelijke voetballer van te maken, kan hij ook misschien deze man recht trekken

In zijn jongere jaren een groot talent. Helaas er niet uitgekomen zoals werd verwacht. Bij city ook mede dankzij de aanhoudende komst van sterren niet genoeg kunnen spelen. Wellicht kan het nog bij Sheffield dat dit seizoen aardig meedraait in het linkerrijtje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren