Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Door blessures geplaagd AS Roma keurt ‘man van 50.000 euro per week’

Laatste update:

AS Roma wordt in de eerste maanden van het seizoen geplaagd door een heuse blessuregolf en trainer Paulo Fonseca zag Henrikh Mkhitaryan, Bryan Cristante, Lorenzo Pellegrini en Amadou Diawara al wegvallen voor zijn middenveld. I Giallorossi zijn dan ook naarstig op zoek naar een transfervrije versterking voor het middenrif en lijken nu uit te zijn gekomen bij Jack Rodwell.

Sky Italia weet namelijk te melden dat de drievoudig international van Engeland vrijdag medisch gekeurd zal worden in Rome. Rodwell stond afgelopen seizoen onder contract bij Blackburn Rovers, waarvoor hij in totaal 23 wedstrijden speelde in de Championship. De middenvelder is sinds zijn vertrek bij the Riversiders in juni van dit jaar transfervrij en kan dus per direct aan de slag bij een nieuwe club.

De 28-jarige Engelsman werd donderdagavond al op de tribunes van het Stadio Olimpico gespot tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Roma en Borussia Mönchengladbach (1-1). Fonseca zag zich in dat duel vanwege de vele blessures gedwongen om centrale verdediger Gianluca Mancini een linie naar voren te schuiven, aangezien Jordan Veretout de enige fitte middenvelder in zijn selectie was.

Rodwell gold zeven jaar geleden als een groot talent en Manchester City betaalde in de zomer van 2012 vijftien miljoen euro om hem over te nemen van Everton. De zijn periode in het Etihad Stadium liep echter niet uit op een succes en in 2014 volgde een vertrek naar Sunderland, waarmee hij twee degradaties op rij meemaakte. Met een weeksalaris van 50.000 euro drukte hij na de degradaties zwaar op de begroting bij the Black Cats, die hem ondanks verschillende pogingen niet wisten te slijten. Rodwell werd vorig jaar nog even genoemd als mogelijke aanwinst voor Vitesse, maar van een overeenkomst kwam het uiteindelijk niet.

Een goede (nood)oplossing voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie weet kan dit op korte termijn nog wel eens goed uitpakken..

25 oktober 2019 om 10:35

@hero dit is onzin toch? ik ken de jeugd en 2e van Roma niet, maar hebben ze daar niets rondlopen? In ieder geval tot januari overbruggen. Nu ga je dure speler aantrekken, voordat hij fit is en ritme heeft zit je zo in januari.

25 oktober 2019 om 12:03

Precies, ik mag hopen dat Roma in de jeugd of het reserve elftal een jongen lopen heeft die dit gat kan opvullen? Want deze Jack Rodwell gaat het hem ook niet worden hoor, dat kan ik je nu al vertellen. Van de meeloper in de Championship naar de subtop van de serie A...

Zo'n mooie club en dat wordt dan op deze manier geleid. Het is continu maar 'houtje-touwtje' beleid zonder gedachten. Het gat met Juve, Inter en Napoli is niet te overbruggen in de komende jaren, dus werp jezelf op als de ideale club voor Italiaanse talenten om zich te ontwikkelen. Daarmee creëer je vanzelf kapitaal. Laat Alessio Riccardi vanuit de jeugd gewoon minuten maken. Als middenvelder liep hij vorig jaar bijna 1-op-1 in de youth league en nu in de 19 competitie heeft hij er weer 4 gemaakt in 5 wedstrijden.

25 oktober 2019 om 10:56

Helaas was dat succes een uitschieter en deze dip niet. De verkoop van uitblinker Manolas aan Napoli, wat een concurrent zou moeten zijn, laat zien dat Roma helaas niet meer op hetzelfde niveau zit. Zij zijn onder Pallotta en Baldini helaas het Feyenoord van Italië geworden, terwijl teams Atalanta Bergamo als een soort AZ (kleiner, maar met gedegen en consequent beleid/visie) erlangs geschoten is.

25 oktober 2019 om 11:29

Precies, alsof er in heel italie geen jeugdspeler is die kan invallen en wie weet overtuigen..

25 oktober 2019 om 12:09

Ja dat is iets wat in Italië ook niet snel gebeurd helaas. Dit zijn totaal onnodige acties. Die Rodwell presteert al tijd niet heel best. En loopt alleen maar talenten in de weg

Heb mijn twijfels, als ik heel eerlijk ben. Maar goed; geef hem maar de kans en hopelijk heb ik ongelijk. Offtopic even (als dit uberhaupt mag...); Hoe zijn de ontwikkelingen mbt het nieuwe stadion (stadio della Roma)? Kan hier weinig actueels over vinden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren