Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City en Aston Villa sluiten deal van zeventien miljoen euro’

Laatste update:

Aston Villa gaat zakendoen met Manchester City. Diverse Engelse media, waaronder de BBC, melden dat de Engelse promovendus een akkoord heeft bereikt met de landskampioen inzake middenvelder Douglas Luiz. De aanvoerder van Brazilië Onder-23 was de afgelopen twee seizoenen op huurbasis actief bij Girona.

Douglas Luiz gaat voor bijna zeventien miljoen euro van club wisselen, zo verwacht de BBC. Naast de 21-jarige middenvelder aast Aston Villa ook op Björn Engels van Stade Reims. Er is nog geen akkoord om een overstap van de 24-jarige centrale verdediger in gang te zetten, maar een overeenstemming ligt wel in de lijn der verwachting.

Engels werd vorig seizoen door Reims geleend van Olympiacos. Na het afgelopen seizoen betaalde de Franse club vier miljoen euro om de stopper definitief in te lijven. De Belg moet nu naar verluidt ongeveer acht miljoen euro kosten. Naast het genoemde duo is Aston Villa ook nog druk bezig om middenvelder Trezeguet los te weken bij het Turkse Kasimpasa.

The Villans hebben deze transferperiode al veel spelers definitief ingelijfd. Wesley (overgenomen van Club Brugge), Matt Targett (Southampton), Anwar El Ghazi (Lille), Kortney Hause (Wolverhampton Wanderers), Jota (Birmingham City), Tyrone Mings (Bournemouth) en Ezri Konsa (Brentford) hebben zich al aangesloten bij Aston Villa.

Een goede aankoop van Aston Villa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aston Villa lijkt een beetje op de Fulham-tour, ik hoop voor ze dat al die iets wat paniekerig overkomende transfers niet verkeerd uitpakken. Vorig seizoen hadden ze op papier al een heel redelijk team dat prima zou meekunnen in Epl. Momenteel hebben ze al voor meer dan 100 miljoen uitgegeven, en waarschijnlijk zal het daar niet bij blijven.

12 juli 2019 om 11:57

De transfers die Aston Villa hebben gedaan lijken mij heel goede transfers. 2 spelers na huur overgenomen en daarna de zwakke plekken in de selectie versterkt. Ik hoop dat ze volgend seizoen weer lekker in de PL blijven, mooie club.

12 juli 2019 om 12:14

Op papier lijken het prima versterkingen, maar dat was bij Fulham vorig seizoen ook het geval. Die wisten zelfs een middenvelder binnen te halen die dichtbij een overstap naar Barça was geweest. Uiteindelijk bied het helaas geen garanties, en hoe meer aankopen hoe meer nieuwe spelers je ook moet inpassen natuurlijk. Dat kan ten koste van het team gaan.

12 juli 2019 om 12:36

Ik vind de transfers van Aston Villa echt een stuk slimmer en logischer dan die van Fulham. Bij Fulham was iedereen terecht onder de indruk van de aankoop van Seri. Maar daarnaast werd er in Marseille gelachen om de grote som geld die werd uitgegeven aan Zambo Anguissa en was Mitrovic toch altijd een 'nét niet' spits. Jongens als Bryan, Fabri en Le Merchand die ook voor flinke sommen werden gekocht waren niet van PL niveau.

Tot nu toe zijn de spelers die Aston Villa heeft gehaald allemaal jongens die vorig jaar of ge-excelleerd hebben bij hun club (wesley, Jota), het bewezen hebben in de PL (targett), of goed hebben gespeeld voor Aston Villa afgelopen seizoen (mings, El Ghazi). Ik moet toegeven dat ik deze transfer van Luiz niet helemaal begrijp. Maar dat is de eerste transfer waar ik minder van onder de indruk ben.

Ik heb echt meer vertrouwen in Aston Villa dan in Fulham. Maar zoals je aangeeft zal het moeten blijken of deze investeringen slim zullen blijken

12 juli 2019 om 12:12

Op zich viel/valt het wel mee. Er zijn 2 huurlingen (el Ghazi, Mings) overgenomen, een aantal spelers waar de coach al mee gewerkt heeft (o.a. Jota en Konsa), een linksback die ze echt nodig hadden (targett). En die Wesley is dan wel een 'echte' aankoop. Fulham kocht vorig seizoen wel echt (al dan niet blind) een geheel nieuw elftal bij elkaar.

Pas bij deze transfer ga ik me wel echt afvragen waarom hij gehaald is.

12 juli 2019 om 13:00

Er zijn zelfs 3 huurlingen overgenomen , hause, mings en El ghazi😉

12 juli 2019 om 12:30

Het grootste verschil lijkt me wel dat Fulham voornamelijk spelers van naam haalde zoals een Schürlle, Seri, Rico,...
Terwijl Villa eerder spelers haalt die minder bekend zijn bij het brede publiek. Dat laatste doet me verhopen dat er goede scouting achter zit en niet zoals bij Fulham zogenaamde “Fifa-scouting”.

12 juli 2019 om 13:48

De toekomst zal het uitwijzen maar ik vind dat Villa veel betere aankipen doet.

12 juli 2019 om 13:56

Ze hebben een flinke bezem door de selectie gehaald. Zo is de oude garde waar je in de PL toch niet zo veel aan hebt allemaal vertrokken: Mile Jedinak (34), Alan Hutton (34), Tommy Elphick (31), Albert Adomah (31), Glenn Whelan (35), Ritchie De Laet (30), Mark Bunn (34) en Micah Richards (30).

Dat ze nu flink versterken is dan ook niet heel gek. En zoals al eerder is aangegeven zijn de meeste spelers goede bekenden van manager Smith.

Groot verschil met aankopen Fulham is ook dat Villa de spelers vrij snel haalt en niet wacht tot de laatste weken van de transferperiode. Dus voldoende tijd om nieuwe spelers in te passen.

Dit zou de totale uitgaven van Aston Villa tot 102.5 (!) miljoen euro brengen. Bizar wat die Premier League-clubs kunnen spenderen. En toch krijgen ze het met die miljarden aan televisiegeld het niet voor elkaar om ook maar een beetje degelijk voetbal op de mat te leggen in Engeland...

12 juli 2019 om 12:50

City en Liverpool spelen naar mijn mening prima voetbal. Goed argument man. Als of Girona tegen Eibar een hoogstaand duel is met oogstrelend voetbal?

12 juli 2019 om 12:58

Maar Girona en Eibar hebben toch ook veel minder geld dus dat is geen goede vergelijking.

12 juli 2019 om 16:36

Je praat over iets waar je totaal geen weet van hebt, Keizertje. Als je enig idee had waar je het over had, zou je deze reactie nooit geplaatst hebben. Girona speelt prachtig aanvallend voetbal. Je statement klopt van geen kant.

12 juli 2019 om 19:14

Bedankt voor je reactie Lesterr, je neemt me de woorden uit de mond. Ik kijk van beide competities ook de mindere affiches en het valt me op dat de Spaanse ploegen vaak goed voetbal op de mat leggen, waar het in de Premier League vaak erg lomp wordt.

In het verleden wou Guardiola deze speler nog de kans geven om bij de selectie te houden maar dat werd niet goed gekeurd omdat hij niet genoeg interlands had gespeeld om speelgerechtigd te zijn.
Nu mag deze man alsnog in de Premier league aan de slag maar helaas zit bij City voor hem nu Rodri. Als hij zich goed ontwikkeld zou die in de toekomst nog de directe vervanger kunnen worden al zie ik dat nu niet meer gebeuren.

Mooie deal voor Villa, goede prijs bedongen ook. Ik zie veel potentie in deze jongen, hopelijk wordt hij voor de basis gehaald. Handelshuis City maakt hier een bescheiden winst van 5 miljoen.

Prioriteit voor Villa zou nochtans wel een doelman en centrale verdediger moeten zijn, zolang deze transfer dat niet in het gedrang brengt kan dit een goede 'gok' zijn. Zelf had ik het idee dat het middenveld wel klaar was voor volgend seizoen en is dit mogelijk een overbodige uitgave, dan had ik het slimmer gevonden om wat meer uit te geven aan een verdediger ipv Bjorn Engels te halen.

12 juli 2019 om 14:33

Na het vertrek van Whelan en Jedinak hadden ze behoefte aan een verdedigende middenvelder. Grealish en Mcginn zijn namelijk vrij aanvallend ingesteld. Ze zaten al een tijdje achter Kalvin Phillips van Leeds aan maar dat lijkt niet te lukken aangezien Leeds de hoofdprijs voor hem vraagt (35 miljoen).

Verder met je eens dat een goede keeper prioriteit heeft. Centrale verdediger niet. Ze hebben met Mings, Hause, Konsa en Chester voldoende opties. En dan straks ook Engels (keuze voor hem snap ik overigens niet) er nog bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren