Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City en Arsenal scoren niet: Liverpool grote winnaar van het weekend

Laatste update:

Manchester City en Arsenal zijn zondagmiddag niet tot scoren gekomen in het Etihad Stadium. Managers Pep Guardiola en Mikel Arteta zagen dat beide ploegen kansen kregen, maar het ontbrak simpelweg aan scherpte voor het doel: 0-0. Door de puntendeling is Liverpool, dat eerder op de dag afrekende met Brighton & Hove Albion (2-1), de grote winnaar van het weekend. The Reds leiden de dans in de Premier League met 67 punten, gevolgd door Arsenal (65) en Manchester City (64).

Aan de kant van Manchester City voerde Guardiola twee wijzigingen door ten opzichte van FA Cup-zege op Newcastle United (2-0). Kyle Walker werd vervangen door Nathan Aké, terwijl Kevin De Bruyne landgenoot Jérémy Doku afloste. Bij Arsenal voerde manager Mikel Arteta twee wijzigingen door vergeleken met de overwinning op Brentford (2-1). David Raya kreeg de voorkeur boven Aaron Ramsdale, terwijl Gabriel Jesus startte ten faveure van Leandro Trossard.

Manchester City was de dominante ploeg in de openingsfase, waarin onder meer Erling Braut Haaland net niet tot een kopbal kwam. Arsenal stichtte zelf ook gevaar, al had het daarbij wel de hulp van Manuel Akanji nodig. De Zwitser dook onder de bal door en zag Gabriel Jesus veel te weinig met zijn volley doen.

Na een kwartier spelen kreeg Aké de grootste kans van de wedstrijd. De Oranje-international kreeg de bal uit een hoekschop op zijn hoofd, maar deed daar bijzonder weinig mee. De weinig krachtige inzet van Aké werd gekeerd door Raya, die amper leek door te hebben dat hij de reddende engel van Arsenal was.

Halverwege de eerste helft ging Aké plots zitten. Al snel werd duidelijk dat de Nederlander niet verder kon en hij liet zich dan ook aflossen door Rico Lewis, waardoor Akanji naar het centrum schoof. De nieuwe verdediging van Manchester City kwam na een half uur met de schrik vrij toen Gabriel Jesus na een goede kapbeweging net naast schoot. De Braziliaan kreeg een nieuwe kans na een dramatische inspeelpass van Mateo Kovacic, maar wachtte te lang en liep zich vast.

Het eerste gevaar na rust kwam van de voet van Kovacic. De Kroaat zag wat ruimte voor zich en besloot vanaf een meter of twintig te schieten. Zeker niet onaardig gedacht, maar zijn poging vloog een meter naast het doel van Raya. Aan de andere kant kwam Manchester City juist goed weg, toen Gabriel Jesus een teenlengte te kort kwam om een voorzet bij de tweede paal binnen te glijden.

Arsenal verdedigde uitstekend en zorgde er zo voor dat het normaal zo dominante Manchester City weinig potten kon breken. Guardiola bracht met Doku en Jack Grealish twee verse aanvallende krachten; Arteta reageerde met de komst van Thomas Partey en Takehiro Tomiyasu. Veel veranderden de wissels niet aan het spelbeeld. Manchester City was de dominante ploeg, maar beet zich stuk op the Gunners.

Manchester City nam naarmate het eindsignaal in zicht kwam wat meer risico. Het leverde een op het oog grote kans op voor Haaland, die echter geen rekening leek te houden met de afleidende bewegingen van Raya en derhalve vergat te schieten. De risico's van Manchester City leverde Arsenal wat ruimtes op en na een fraai passje van Martin Ødegaard leek Trossard op weg naar de 0-1, ware het niet da Stefan Ortega redde op het schot van de Belg. Het bleek de laatste serieuze kans van de wedstrijd te zijn.

Welke club wordt kampioen van Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niemand bij City was geweldig vandaag. Maar ik vraag me af wat wat Doku nou precies toevoegt aan dit City en waarom hij zo vaak mag spelen? Hier en daar wat leuke acties, maar zijn eindproduct is bijna altijd matig

31 maart 2024 om 19:29

Ruw talent en zorgt altijd voor veel dreiging. Als je hem verder kan ontwikkelen en meer rendement aan zijn spel toevoegt, dan is het een gruwelijke speler. Potentie heeft hij in ieder geval genoeg.

31 maart 2024 om 19:31

Dat ze hem hebben gehaald t.o.v Mahrez.. het laten gaan van Gundogan was ook een fout.
Sinds die 2 weg zijn is & voetbalt City niet meer hetzelfde naar mijn mening!

31 maart 2024 om 19:33

Mahrez speelde niet zoveel vorig seizoen. Gündogan mee eens.

31 maart 2024 om 19:33

Doku is een speler die door zijn snelheid en explosiviteit het best rendeert bij veel ruimte. Dat is nou net wat City vrijwel nooit heeft doordat ze zo geduldig aan de bal zijn in de opbouw. Ik denk dat City daarom ook geen goede ploeg voor hem is. Liverpool bijvoorbeeld speelt veel directer, dat zou hem beter passen. Maar hij heeft zeker veel potentie, dus snap wel dat City hem wilde hebben.

1 april 2024 om 03:21

Daarom gaat Liverpool Bakayoko kopen v.d. zomer.

31 maart 2024 om 19:40

Ongeslagen tegen de normale top teams: City, liverpool, Spurs, manutd en Chelsea Waarvan je al 2x liverpool en city gehad hebt. Daar teken je natuurlijk voor. Word spannend

31 maart 2024 om 22:01

@linley dat zei ik ook een tijdje terug, het heeft totaal geen dreiging.. zijn cijfers bij Rennes waren dramatisch, ik zie het echt niet..hij is op dit moment een verbeterde versie van Hadj Moussa van Vitesse

Een matige wedstrijd helaas. Kwam vooral door Arsenal terwijl ik dacht dat het daar juist belangrijk was om de clubcultuur te bewaken en dus goed voetbal (sexy champagne football) willen spelen. Dat gaat daar boven het resultaat heb ik gehoord. Heb ik vandaag niet gezien.

Verder vreemd dat er zoveel kritiek op Haaland is. Het is een hele goede afmaker en dat is het. Geen idee wat ze verder verwachten van hem. Vorig seizoen was hij beter maar ook niet speciaal op het aantal doelpunten na.

31 maart 2024 om 19:29

Nou ja. Arsenal won dit seizoen al een keer van City en won van ze in de community shield.
City heeft weinig raad tegen een defensieve Arsenal. Ik ben zeer blij met het resultaat.

31 maart 2024 om 19:35

Had inderdaad ook het idee dat Arsenal vooral niet wilde verliezen vandaag. City was tot 20 meter van de goal nog wel aardig aan de bal, maar vanaf daar konden ze het ook niet verzinnen. Zonde, was op papier een prachtig affiche.

31 maart 2024 om 19:44

Als Arsenal de countermogelijkheden beter uitspeelt had je ook 3 punten kunnen pakken.

Zat via ViaPay te kijken. Verslaggever had een duidelijke voorkeur en wat ga je daar naarmate de wedstrijd vordert steeds meer aan storen. Erg irritant.

31 maart 2024 om 20:00

Die ruimte lag er zeker, maar het aantal kansen dat ze daaruit gecreëerd hebben valt ook tegen.

Vond je Arsenal niet erg slordig aan de bal? Ze hebben dit seizoen zoveel moois laten zien. Snap dat het ook met City te maken heeft, maar spelers als Odegaard en Saka zouden dat juist ook in de grote wedstrijden moeten kunnen laten zien.

31 maart 2024 om 19:52

Arsenal heeft ook wel geleerd van vorig seizoen. Vorig jaar leek er geen vuiltje aan de lucht, tot het in 3-4 weken tijd compleet weggegeven werd. Ondanks dat het een hele saaie pot was om naar te kijken, zullen ze bij Arsenal best hebben aangevoeld: wij moeten het van wat spaarzame momentjes hebben vandaag. Met andere woorden: Arsenal was duidelijk niet de spelmaker. En City was niet bij machte om een goal te maken. Dan krijg je helaas zo'n bloedeloos gelijkspel als vandaag, die wellicht gunstiger is voor Arsenal dan voor City (die thuis speelde).

Matig pitje was dit. Op het einde pas beetje wat plaagstootjes. Resultaat voor Liverpool prima maar had wel een leukere pot liever gezien daarbij

31 maart 2024 om 19:51

Ontzettend saai inderdaad. Dit weekend een paar knallers maar Brentford United en dit City Arsenal waren allebei oersaai (van de kanten van United en Arsenal dan) en slecht voetbal ook nog eens. Alleen verdedigend (van de kant van Arsenal) was het aardig om te zien. Verder gewoon angsthazenvoetbal.

Arteta heeft gekregen wat die wilde maar vraag mij af of dit nou zo slim was. Dit City was echt wel te pakken nu geef je Liverpool vrij spel terwijl Arsenals programma het zwaarst is. Wel bizar hoe weinig City kon creëren. Had eigenlijk wel verwacht dat het fout zou gaan maar Arsenal komt eigenlijk wel met de beste kansen

Misschien wel de saaiste topper van dit seizoen. Erg matig van beide kanten. City dat de bal alleen maar zat rond te passen waardoor Arsenal niet in hun spel kon komen en naar achter geforceerd werd. Scheids was ook erg matig. Mogen van geluk spreken dat we maar 2 gele kaarten gepakt hebben.Maar goed in principe tevreden met 1 punt bij city. Hebben we in iedergeval een seizoen een keer niet tegen ze verloren. COYG!

Voorafgaand tekende ik hiervoor. Een gelijkspel. Vier punten gepakt dit seizoen tegen City en Liverpool. Arsenal heeft weer stappen gemaakt tegen de topclubs.
Wel jammer dat Liverpool twee punten voorstaat maar 1 misstap en Arsenal staat bovenaan vanwege doelsaldo.

Heerlijk om te zien die chagrijnige kop van Haaland. Koos vandaag Gabriel als directe tegenstander omdat Saliba hem in The Emirates in de broekzak had. Maar Gabriel hield zich staande. City al 180 minuten niet gescoord dit seizoen tegen Arsenal.
Nu alle overige wedstrijden winnen want je hoeft alleen nog tegen Spurs uit als lastige wedstrijd. United op Old Trafford maak ik voor nu geen zorgen. Spannende slotfase wordt dit.

Arsenal breekt het record af van City. Zij scoorden 57 wedstrijden in eigen huis achter elkaar behalve vandaag!

Wat een waardeloze wedstrijd. Als een club dan ook nog eens n witwasoperatie zonder emotie is blijft er weinig over van deze 'topper'.

Wat een pot zeg, slaapverwekkend.

De manier waarop Arsenal ook voor de dag kwam. Hun goed recht hoor maar wanneer Porto het doet gooit mini-Pep een tantrum als een kleuter.

31 maart 2024 om 19:32

En wanneer deed Arteta zich voor als een kleuter tegen Porto? Ben benieuwd want ik heb dat
niet meegekregen. Bedoel je dat de Porto trainer zei dat ie zijn familie uitschold? Die Porto trainer liegt wel vaker.

31 maart 2024 om 19:35

Dat was volgens mij na de terugwedstrijd.

De heenwedstrijd liep Arteta te zaniken, janken en stampvoeten dat Porto niet 'wou voetballen'.

31 maart 2024 om 19:50

Heb je quotes of artikelen? Het enige wat mij was bijgebleven na het verlies was dat Arteta zei dat hij nu weet hoe Porto speelt. Nergens doet Arteta raar dat Porto kwam verdedigen.
Arteta is geen populist dat verdedigen niet bij voetbal hoort en schaamt niet om soms dubbel te parkeren. Hoe denk je dat Arteta de FA cup won vier jaar terug?

31 maart 2024 om 19:55

Mikel Arteta: "they had no intention of playing at all!"

Stop met je zo dom voor te houden kerel. Het is een maand geleden. Dit komt heel gluiperig over.

31 maart 2024 om 20:08

Dat was omdat de Porto spelers continue op de grond lagen. Dat is een groot verschil. Verdedigen met veel man achter de bal of continue vallen zijn twee verschillende dingen.
Arteta bekritiseerd geen ploegen die verdedigend spelen want hij doet het zelf namelijk ook zoals vandaag.

31 maart 2024 om 20:10

Laten we eerlijk zijn Arteta is gewoon een irritant klein kind langs de lijn. Of trainer A of B dat nou ook doet of wat dan ook, hij is gewoon irritant langs de lijn.

31 maart 2024 om 19:32

Hoop ook echt dat ze nog de deksel op de neus krijgen. Hele wedstrijd tijdgerekt en geen moment de ambitie gehad om zelf iets te creëren.

31 maart 2024 om 19:37

Tijdrekken? Geen ambitie om te winnen? Denk dat wij een andere wedstrijd hebben zitten kijken.

31 maart 2024 om 19:47

Dat tijdrekken heb je gemist? Ze probeerden continu te vertragen. Waar denk je dat die keeper geel voor kreeg? Maar als Liverpoolsupporter vind ik het prima hoor.

31 maart 2024 om 19:50

Dat arsenal een paar gele kaarten kreeg was volledig terecht maar die gele kaart sloeg werkelijk nergens op. Martinelli stond nog geen 10 seconden op het veld en Raya kreeg geel voor tijdrekken.

31 maart 2024 om 19:55

Ah kom op je kan toch niet ontkennen dat Arsenal 90 minuten lang heeft geprobeerd het spel stil te leggen. Met watvoor bril jij hebt gekeken valt voor mij wel te raden, Jari-Gunner.

31 maart 2024 om 20:03

Ik denk dat jij met een geblindeerde bril hebt gekeken. Enige wat je zou kunnen aanmerken waren de 3 uittrappen van Raya waarbij hij toch de spelers naar voren dirigeerde.

31 maart 2024 om 20:07

Dat tijdrekken viel wel mee hoor. Alleen Raya die wat langer deed over een uittrap en hij kreeg daar ook terecht geel voor.

Tegenwoordig wordt de verloren tijd aan tijdrekken toegevoegd aan de blessuretijd, vooral in de Premier League. Het feit dat we slechts 5 extra speelminuten kregen zegt genoeg over hoe weinig tijd er is verspild aan tijdrekken.

31 maart 2024 om 20:08

Kaart van Jesus vergeten? En die uittrappen van Raya begonnen al vanaf de eerste minuut ongeveer.

31 maart 2024 om 20:13

En voor die paar uittrappen en Jesus momentje werd adequaat tijd toegevoegd. Dus hoeveel tijd is er nou uiteindelijk gerekt?

31 maart 2024 om 21:20

Het spijt me hoor, Arsenal brigade. Weinig genoten van jullie vandaag.

31 maart 2024 om 19:45

En als we het niet doen gaan types zoals jij zeggen dat wij minder naïef moeten spelen.. Het is ook nooit goed of wel? Was inderdaad een saaie pot, maar uit tegen City niet verliezen is gewoon een goed resultaat. Als je niet genoeg doet om te winnen, moet je in ieder geval zorgen dat je niet verliest.

31 maart 2024 om 19:56

Zoals ik zei: Hun goed recht.

Ik heb kritiek op het feit dat Arteta een tweezak is. Niet dat ie zijn team defensief laat spelen met momenten.

Dus ja, het is wel ooit goed. Wanneer je je eigen ding doet en geen stuk hypocriet bent.

31 maart 2024 om 20:28

Ach ja, je kunt daar heel moeilijk over gaan doen maar zo zijn nagenoeg alle coaches. Misschien Ancelotti niet, aangezien hij wel echt classy is altijd, maar 95% sowieso. Arteta is hypocriet, Klopp, Pep etc. Iedereen. Een coach praat altijd naar zijn eigen club toe. Dus ik snap niet helemaal dat jij daar zo'n probleem van maakt eigenlijk.

Arteta is soms een opgewonden kleuter, helemaal mee eens. Maar dat zijn ze nagenoeg allemaal. Bovendien, ieder mens is hypocriet. Jij, ik, Arteta, iedereen. Het enige verschil is dat jij en ik geen publieke figuren zijn.

They say our days are numbered - we're not famous anymore
But Scousers rule the country like we've always done before...
YNWA...

31 maart 2024 om 19:36

Always? 😂🤣
Gast, jullie komen net weer kijken, hebben 1 titel gewonnen in 30 jaar. Hoe durf je 🤣

31 maart 2024 om 20:00

Gen Z??

Iedereen die al langer voetbal kijkt dan de invoering van de PL weet wie over all de meest succesvolle clup van het land is.

31 maart 2024 om 20:02

Niet van de PL kan ik je verzekeren, FA Cup ook niet. Dat weet iedereen ook!

31 maart 2024 om 20:33

Ik zeg ook 'Over All', dus Champions of England, FA Cup, EFL Cup, Champions League, Europa League, UEFA Super Cup, World Cup bij elkaar.

31 maart 2024 om 21:20

‘Jullie komen net weer kijken’, zegt ‘ie. Je kan veel zeggen over Liverpool, maar ze zijn al zeker 6 jaar wereldklasse.

1 april 2024 om 08:56

Een wereldklasse team met 1 covid titel in 30 jaar. Gast, ga terug in je hok

1 april 2024 om 14:44

3 Champions League finales in 6 jaar + 1 CL titel + 1 PL titel + 2x runner up + 1 wereldbeker = Thoughts and prayers for United 🙏

Had hier toch echt meer van verwacht, vond het een aardig saaie pot. Haaland weer in een topwedstrijd niks laten zien

Dit was echt zo'n schaakspel waarbij geen van beide teams de overhand kreeg en geen winnaar van zou komen. Zowel City als Arsenal slaagden er niet in om te domineren. Jammer...

Tja matige topper zeg. Beide ploegen wouden eerder niet verliezen en dan krijg je dus dit. Antony Taylor trouwens blijft een bizar matige scheids zeg. Weigert geel te geven aan beide kanten terwijl er wel vaak momenten waren om dat te geven.

8 punten voor Arsenal tegen Liverpool en City, ik denk niet dat er veel mensen zijn die dat hadden verwacht.

Verdedigend spelen is geen probleem, zolang je weinig kansen weggeeft en dat hebben we gedaan, maar dit betekende wel dat we aanvallend moesten inleveren en die defensie van City is niet altijd even sterk geweest dit seizoen, dan misten ze nog ook een paar spelers. Maar ik kan niet klagen, want vaak genoeg meegemaakt dat we op een naïeve wijze onderuit gingen zoals vorig jaar toen het 4-1 werd. Qua resultaat niet ontevreden, maar ik zie Liverpool echt nog in weinig wedstrijden nog punten verspelen.

31 maart 2024 om 20:30

Eens Imesut. Ik hoop alleen dat wij op een gegeven moment dit nog weten te gaan koppelen aan "gestolen overwinningen". Je had hier vandaag best kunnen winnen namelijk, als je de counters beter uit had gespeeld. Jesus te veel kansen nodig voor een goal.

Defensief spelen is goed in dit soort potjes, maar dan moet je wel goed gaan counteren.

31 maart 2024 om 20:46

Martinelli is onze beste speler hiervoor, maar helaas kon hij maar een kwartiertje meedoen. Een vlugge buitenspeler erbij volgend seizoen zou welkom zijn, geeft ons toch wat meer opties, want vind Trossard snelheid missen en prefereer hem in de spits.

1 april 2024 om 10:34

Sowieso inderdaad! Liefst iemand die tweebenig is. Eens over Trossard. Is vooral afhankelijk van de tegenstander waar je Trossard neer kunt zetten in mijn optiek. Vond Jesus vooral tegenvallen vandaag. Erg slordig en gewoon allemaal net niet met zijn kansen.

Zou het Klopp gunnen om met een kampioenschap afscheid te nemen

Helaas niet veel kunnen kijken (op de achtergrond) van deze pot. Wat ik meekreeg, stond Arsenal defensief gewoon ijzersterk en domineerde City (zeker de 1e helft) qua balbezit. Qua kansen was het echter Arsenal met wat meer speldenprikjes. De kopbal van Ake was er eentje van City en een afstandsschot van Kovacic geloof ik?

Trossard had die bal met buitenkant voet of links moeten geven op Martinelli, dan kwam die zo met zijn rechter 1 op 1 met de keeper. Die had hij kunnen maken en misschien wel moeten durven geven (ondanks dat het geen geheel makkelijke bal was met een instormende Akanji ook)....

Verder vond ik Partey in wat ik zag, aardig invallen. En ook goed dat TOmi weer terug is....

Ben overigens ook benieuwd naar de rol van een ESR en Vieira. Krijgen erg weinig minuten sinds ze weer fit zijn. Zinchenko weet zijn plek ondertussen ook. Al is het logisch om hem niet te brengen als je defensief ijzersterk staat en dat wil houden. Die moet je tegen kleintjes brengen als je het spel wil open breken etc....

4 punten van City gepakt. Clean sheet. Zat misschien met wat meer geluk nog meer in en Saliba en Gabriel die Haaland wederom in de tang hadden. Dat is ook mooi om te zien!

Enorm tevreden met de progressie die Arsenal boekt dit jaar t.o.v. vorig jaar. Zowel tegen Liverpool als City.

Ik gok dat het nog niet genoeg is voor een titel, maar je mag altijd hoop houden als fan.

Denk dat wij voorin nog wat kwaliteit en klasse missen in mijn ogen. En misschien nog wat creativiteit vanuit het middenveld ook...

Al met al een aardig resultaat. Nu gewoon zoveel mogelijk winnen en zien waar het schip strand...

Nog lastige potten voor de boeg met o.a. Villa (gelukkig wel thuis), Wolves uit (helaas), Chelsea thuis (altijd lastig, Chelsea lijkt toch altijd wel een ander team vs Arsenal dan tegen een Burnley) en Spurs en United uit,,,

Is gewoon een prima tactiek om hier niet te verliezen denk ik zo, vorig jaar opgefokked met 4-1 verlies, zullen strx zien of dit punt uiteindelijk je over de streep trekt aan het einde van het seizoen, nog 9 games te gaan, spannend!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren