Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man United voert vergevorderde gesprekken over transfer van 78 miljoen’

Laatste update:

Manchester United ligt volgens The Times in pole position om Nicolas Pépé over te nemen van Lille OSC. De gesprekken tussen beide clubs zijn naar verluidt in een vergevorderd stadium aanbeland. Pépé, met een doorlopend contract tot medio 2022, moet de Franse club om en nabij de 78 miljoen euro opleveren.

De 24-jarige aanvaller kwam afgelopen seizoen tot 22 doelpunten en 11 assists in Ligue 1. Mede hierdoor wist Lille een plaatsbewijs voor de Champions League af te dwingen. De goede prestaties van Pépé bleven niet onopgemerkt in de Premier League, want de international van Ivoorkust werd in de afgelopen periode in verband gebracht met Arsenal, Liverpool en Everton. Concrete aanbiedingen bleven uit, al heeft Liverpool naar verluidt geïnformeerd bij Lille naar de beschikbaarheid van Pépé.

De interesse blijft echter niet beperkt tot Engeland. Ook vanuit de Serie A wordt Pépé intensief gevolgd. In de Italiaanse media doken eerder al verhalen op dat AC Milan circa 70 miljoen euro zou willen neerleggen. Buurman Internazionale zou zelfs 75 miljoen euro willen betalen voor de sterspeler van Lille, die ook is gelinkt aan Bayern München en Atlético Madrid.

Manchester United legde eerder al een flink bedrag op tafel voor Aaron Wan-Bissaka, die voor 55 miljoen euro de overstap maakte van Crystal Palace. In een eerder stadium werd Daniel James losgeweekt bij Swansea City. In de Engelse media worden the Red Devils tevens gelinkt aan Sporting Portugal-middenvelder Bruno Fernandes.

Zou jij Nicolas Pépé een goede aanwinst vinden voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is zo onnodig.. koop naast bailly een goede verdediger met ervaring en haal een middenvelder voor de verandering. Want ik ben bang dat pogba aan het einde van de transfer periode weg gaat, en UTD zonder middenvelder gaan starten

21 juli 2019 om 16:58

Pogba gaat helemaal nergens heen en een rechtsbuiten is ook nodig.

21 juli 2019 om 17:00

Ja dat snap ik. Maar kijk nou zelf... verdediging is gewoon bagger. We hadden vorig jaar op papier ook wel een prima aanval. Maar een phil jones of smalling kunnen dat goed verpesten haha

21 juli 2019 om 17:03

Jaa centraal achterin en op t middenveld moeten er ook nog versterkingen komen en gezien de vele opties die er zijn moet dat ook wel lukken anders faalt woodward weer eens hard.

21 juli 2019 om 17:04

Tenzij Pogba het zich onmogelijk maakt bij Man Utd. Dan denk ik dat Man Utd wel zal moeten, ondanks het contract. Ik zou als Man Utd zijnde, mocht zo'n scenario zich voort doen, Pogba ruilen voor Isco en Ceballos + een geld bedrag. In mijn ogen gaat Man Utd er dan op vooruit, aangezien Isco en Ceballos betere voetballers zijn dan Pogba met meer potentieel. Pogba heeft alleen wat meer fysiek en loopvermogen dan Isco en Ceballos. Voor Man Utd zou zo'n ruildeal ideaal kunnen uitpakken met een geld bedrag.

21 juli 2019 om 17:28

Haha pogba is beter in alles behalve mischien de balcontrole van isco

21 juli 2019 om 19:01

Lindelof bedoel je ipv Bailly. Die speelt gewoon prima. Maar goed we gaan het zien he.

21 juli 2019 om 17:01

Want ze hebben al een goede rechts buiten?

21 juli 2019 om 17:04

Vaak was dat Rashford? En wat heb je aan een goede aanval als je elke keer wanneer de tegenpartij de bal heeft, je hart vast houd omdat ze de verdediging binnen enkele seconden wegspelen?

21 juli 2019 om 17:23

Rashford heeft nog nooit een goede wedstrijd op rechtsbuiten gespeeld, echt nog nooit. Op dit moment is Greenwood de nummer 1 als rechtsbuiten

22 juli 2019 om 12:12

@Alican

Rashford is nooit voor rechtsbuiten geweest. Linksbuiten en als spits is zijn positie. United heeft al jaren geen fatsoenlijke rechtsbuiten Mata speelde daar bv vaak. De verdediging moet zeker ook aangepast worden maar een rechtsbuiten was al jaren broodnodig.

21 juli 2019 om 17:02

Hoezo? United heeft echt wel een rechtsbuiten nodig.

21 juli 2019 om 18:48

Bailly heeft vorig seizoen nauwelijks gespeeld. Die is echt niet de nummer 1 keus achterin voor wie een partner gezocht moet worden.

Dat je daarnaast Rashford als rechtsbuiten noemt, zegt mij dat je weinig weet van United hebt en dus een redelijk ongefundeerde mening geeft.

21 juli 2019 om 21:02

Schijnt dat de transfer van Maguire steeds dichterbij komt. Dus daar zijn ze mee bezig.
En een rechtsbuiten hebben ze al jaren niet bij United. Ook voor die positie is iemand nodig.
En Pogba gaat helemaal nergens meer heen.
Ja kan geen vervanger halen als Pogba nog niet verkocht is. Juist dan zit je met een probleem

Haal eens iemand die 3/4 jaar wat bewezen heeft... man united word zo niks. Aanvallers zijn niet eens echt nodig, middenveld en verdedigers dat is nodig bij man U

21 juli 2019 om 16:59

Man Utd heeft echter geen echte rechtsbuiten. Martial, James, Rashford en Sanchez komen alle 3 het liefst vanaf links of in de spits, maar niet op rechtsbuiten.

21 juli 2019 om 21:04

Wat je al zegt. Die spelen altijd op links. Em Rashford gaat ventraal spelen. En een echte rechtsbuiten hebben ze in jaren niet gehad

21 juli 2019 om 17:22

Iemand als Alexis Sanchez of Di Maria bedoel je? Ja dat heeft altijd gewerkt voor United.

Goede transfer voor Man Utd. Ze missen momenteel een echte rechtsbuiten. Pepe is de ideale versterking aan de rechterkant. Als ze nu nog: Koulibaly en Ceballos halen, doen ze fantastische zaken. Man Utd mist, buiten een CV, ook nog een voetballende CM.

21 juli 2019 om 17:01

Probleem met iemand als ceballos is dan wel dat hij de bal op gaat eisen terwijl je juist wilt dat pogba de bal heeft en pogba zelf ook. Denk dat ze dan beter een cvm kunnen halen en een barella achtige speler die alles kan zodat pogba helemaal los kan gaan.

21 juli 2019 om 17:50

Inderdaad. Zeker waar m.b.t. Ceballos. Zelf zou Koulibaly goed zijn maar ze moeten daar allang beginnen met flink wat verdedigers te verkopen. Heb bijna het idee dat veel spelers daar zijn vanwege een goede relatie met de club.

Ceballos, Koulibaly, Pepe en een zeer goede controlerende middenvelder hebben ze nodig.

Eindelijk een versterking waar je mee vooruit kan. Wat zijn de grootmachten als Arsenal en Man United slecht bezig op de transfermarkt zeg. Je zou zeggen dat bijvoorbeeld een De Ligt, Manolas, Bale, Dybala, Coutinho, Aké, Brandt of Havartz toch wel haalbare en directe versterkingen zijn. In plaats daarvan treuzelen ze al jaren en halen pure middelmaat.

21 juli 2019 om 17:06

Als of Arsenal die spelers die jij opnoemt kan betalen met hun transferbudget. Beetje meer research doen zal je kunnen helpen.

21 juli 2019 om 17:53

Natuurlijk kan dat. Aubameyang, Ozil en Lacazette konden toch ook gehaald worden? Maar nu ik toch met een insider van Arsenal communiceer kan je mij wellicht iets verduidelijken. Hoe komt het dat Arsenal zo gierig op de transfermarkt is? De buurman en rivaal heeft een gigantisch stadion gebouwd en kan inmiddels meer besteden. Clubs als Leicester, West Ham en Everton zijn slagvaardiger maar het grote Arsenal heeft wonderbaarlijk genoeg maar een klein transferpotje. Hoe is dat mogelijk? Nog beter gezegd. Zijn ze niet gewoon angstig, amateuristisch, afwachtend en gierig op de transfermarkt bezig? Want mocht een mooie club als Arsenal alleen al de ambitie hebben om ooit de EL te winnen dan zullen toch wel even 100-150 miljoen moeten uitgeven in een transferperiode. En dan niet aan middelmaat maar aan directe versterkingen. Je hoeft niet eens stinkend rijk te zijn. Dat is een Napoli of Dortmund ook niet. Creatief zijn en slagvaardig zijn en je komt al heel ver. Als er een wereldkampioenschap wij-hadden-interesse-maar-waren-te-laat zou zijn dan was Arsenal elk jaar kampioen.

21 juli 2019 om 18:02

Serieus gierig? Afwachtend? Onzin zeg. Je kan geen geld uitgeven wat er niet is. Arsenal heeft weinig geld omdat de eigenaar niks investeert en ook nooit iets heeft gedaan.

21 juli 2019 om 19:53

Hoe komt dat dan dat vele clubs wel prima aankopen doen? Zit er bij Everton, Leicester, Napoli of Dortmund structureel een eigenaar die er geld in pompt? Gierig en afwachtend omdat er een stadion is te vullen met toppers waarvan Wenger zei dat ze te laat waren en het “financieel onverantwoord” vonden terwijl het om relatief lage bedragen ging.

21 juli 2019 om 20:43

Zij hebben wel geld van de eigenaren. Zoek maar op, Arsenal is de enige waar de eigenaar niet heeft geïnvesteerd.

21 juli 2019 om 17:07

Pepe is niet bepaalt middelmaat. Pepe heeft onwijs hoog rendement in Ligue 1 en is ook nog erg jong. Pepe zou een fantastische aanwinst zijn voor elke topclub in BPL, behalve Man City.

21 juli 2019 om 17:16

Wel Liverpool en geen city? Dat vindt ik lastig te zeggen.

21 juli 2019 om 17:24

Omdat city geen aanvallet nodig heeft. Liverpool heeft buiten de 3 voorin niet echt sterke back up

21 juli 2019 om 17:28

Ja oke back up maar geen basis. City kan hem ook wel gebruiken, als vervanger van mahrez. Want Pepe schat ik hoger in potentie.

21 juli 2019 om 17:49

Daarmee doe je Liverpool wel tekort mee, ze hebben genoeg topspelers.

21 juli 2019 om 17:12

Ach jongen toch als je er niks vanaf weet zeg dan ook niks. Volgens mij volg je het Engelse voetbal totaal niet. Al die spelers die je opnoemt zijn of niet haalbaar voor Arsenal of United of hebben al een transfer gemaakt.

21 juli 2019 om 17:46

Hou toch op met je aannames en onzin man. Waarom zouden ze onhaalbaar zijn voor een Man United? Kan je mij dat even uitleggen? Wist jij dat United al vele jaren (een van de) grootste club(s) ter wereld is? Ben jij bekend met hun omzet? Heb jij enig idee hoeveel zij in de afgelopen 3 jaar hebben uitgegeven aan transfers en welke salarissen zij uitdelen? Man United is en blijft een gigantisch grote club ben bizar grote aantrekkingskracht. Nu mag jij even wat argumenten opnoemen waarom een Manolas (redelijk lage afkoopsom) wel naar Napoli kan maar niet naar Arsenal of United? Waarom Brandt wel naar Dortmund kan (relatief lage transfersom) maar niet naar Arsenal of Man United? Waarom Dybala of Coutinho (op een zijspoor bij hun club) niet gehaald kunnen worden? Waarom Aké onhaalbaar is? Zou je mij kunnen uitleggen waarom? Ik ben namelijk heel benieuwd naar je argumenten “jongen”.

21 juli 2019 om 18:13

Hahah omdat je er duidelijk niks van af weet. Als je wat meer research had gedaan wilde Manolas koste wat kost in Italië wilde blijven en niet naar Engeland wilde. Precies hetzelfde geld voor Brandt die in Duitsland wilde blijven. Ake denk je nou serieus dat die de defensieve problemen gaat oplossen voor United. Dybala wil niet eens weg bij Juventus en wil ook niet naar United. Coutinho speelde altijd voor de grote rivaal Liverpool en zit net bij Barcelona waar hij ook niet wil vertrekken. Denk je dat hij dan EL wil gaan spelen en dat United zomaar even 100 miljoen neerlegt. De Ligt was al nooit haalbaar voor United of Arsenal en Havertz ook niet. Nou dan heb ik volgens mij al je problemen weerlegt en dan was misschien Ake wel haalbaar geweest.

21 juli 2019 om 20:02

@tilburg013 Op het moment dat er geen concrete interesse is van een club is het makkelijk om te zeggen dat je liever in je eigen competitie wil blijven. Jij denkt dat Man United zomaar even af te wijzen is? Wat doen jongens als Pogba daar dan? Nogmaals, Man United is niet zomaar een club die je snel kan afwijzen. En wist jij trouwens dat een technisch directeur een speler kan overtuigen? Dat dat ook vaak een doorslaggevende rol speelt? Een Guardado, Hector Moreno, Lozano of Tadic had never in Nederland gespeeld zonder het werk van Brands en Overmars. Verdiep je aub in de grootte van een club als Man United ipv je aannames en meningen hier als waarheid neer te zetten.

21 juli 2019 om 20:35

Zijn geen aannames of meningen. Jij praat nu alleen over United maar je betrok ook Arsenal in je verhaal. United is ook genoeg van die status verloren de afgelopen seizoenen. Blijft een hele grote club met een zeer grote omzet maar ik had het ook niet alleen over het financiële aspect. Arsenal was bijvoorbeeld wel geïnteresseerd in Manolas maar hij wilde zelf in Italië blijven en wilde bijvoorbeeld perse niet naar Engeland, chelsea en united waren ook geïnteresseerd. Zijn zaakwaarnemer heeft dit zelf bevestigd. Ook Brandt wilde graag in Duitsland blijven. Jij bent diegene die hier aannames doet want Chelsea, United en Arsenal hebben alledrie geprobeerd om Manolas naar Engeland te halen. Genoeg over in de media geweest, als een speler niet wil tja dan houdt het op. Jij hebt volgens mij ook wel een simpel beeld van hoe de transfermarkt werkt. Genoeg spelers hebben United en Arsenal afgelopen jaren afgewezen..

21 juli 2019 om 17:17

Pepe was het afgelopen seizoen zeker geen middelmaat. Heeft uitstekende stats en het jaar daarvoor ook een prima seizoen gehad. Bovendien met zijn snelheid en doelgerichtheid is hij een prima speler voor teams zoals United die liever counteren.

21 juli 2019 om 17:41

Daarom zeg ik in mijn eerste zin “Eindelijk een transfer waar je mee vooruit kan”. Dit zijn spelers die Man United moet halen. Ipv Darmian, Schneiderlin, Jones, Dallot, Fred en dat soort gekkigheid.

21 juli 2019 om 17:53

Brandt is verkocht aan Dortmund en Manolas aan Napoli. Verder wel leuke namen, maar op een of andere manier mislukken spelers vaak bij united

21 juli 2019 om 17:56

Ik weet dat die spelers al een transfer hebben gemaakt. Mijn comment gaat daarom niet persé over nu. Ik wil met die namen aangeven ze echt geen onmogelijke aankopen zouden zijn voor Man United of Arsenal. Maar zoals bij vele andere directe versterkingen hebben ze zich niet eens gemeld.

Dit is wel het soort spelers waar United het nu van zou moeten hebben. Goede transfer voor ze.

21 juli 2019 om 17:00

Rashford gaat denk ik spits vanaf dit jaar

21 juli 2019 om 17:08

Verwacht dat Rashford dan in de spits gaat spelen. Heeft sinds de komt van Ole al aardig wat wedstrijden in de spits gespeeld en als Lukaku vertrekt is hij de enige spits in de selectie.

21 juli 2019 om 17:11

Martial, Pepe en Sanchez kunnen ook in de spits.

21 juli 2019 om 18:53

En Greenwood niet te vergeten. Die gaat dit jaar doorbreken en heeft er in de voorbereiding al 2 in liggen, waaronder de enige goal in de wedstrijd tegen Inter.

Manchester United is op zoek naar een vervanger voor Lukaku. Logisch dus. Al denk ik dat Lukaku het best in zich heeft. Een centrale verdediger en een creatieve middenvelder zijn nog altijd hard nodig. Mooi zou een ruildeal Pogba voor Varane en Isco zijn. Iedereen blij.

21 juli 2019 om 17:10

Man Utd heeft juist een leider nodig centraal achterin. Varane vind ik niet echt een leider van de defensie en ik betwijfel of hij daarom wel een ideale versterking is voor Man Utd. Varane had afgelopen seizoen heel wat flaters bij Real Madrid.

Zie ik niet gebeuren. United gaat volgend jaar achter Sancho aan en wil deze zomer nog Maguire en Fernandes halen.

21 juli 2019 om 17:25

Idd zie deze speler ook niet komen. Het is geen geheim dat United heel graag Sancho wil hebben alleen is dat dit jaar kansloos. Een Ornstein van de BBC heeft ook bevestigd dat Sancho als hij terug gaat naar Engeland het liefste naar United wil. Zoals je zelf zegt het zal Maguire en Fernandes worden. Dan heb je toch een goeie transfer zomer gehad.

Pepe en Bruno nog halen dan zijn we klaar denk ik op de markt. Het liefst nog een CV, maar zie niet zo snel iemand nog komen. Lukaku, Rojo en of Jones verkopen, dan zijn we klaar voor komend seizoen. Heb wel vertrouwen in een verdediging van AWB-Lindelof-Bailly-Shaw.

21 juli 2019 om 18:54

Vond Bailly in de wedstrijden die die heeft gespeeld wel sterk spelen en speelt ook zelfverzekerd. Heeft helaas door blessures nooit echt lange series achter elkaar kunnen spelen.

21 juli 2019 om 19:05

Waarom hadden ze de 5de/6de keus centraal achterin niet moeten verkopen?

21 juli 2019 om 19:29

En dat zijn?

Zie het niet geheel als onnodig, hoogstwaarschijnlijk zal Lukaku United verlaten voor een gelijkwaardig bedrag rond de 70m. Pepe heeft het geweldig gedaan afgelopen seizoen in Frankrijk en kan uitstekend vanaf rechts spelen als Hangende Vleugelspeler. Natuurlijk hebben ze ook nog exceptioneel talent als Mason Greenwood achter de hand maar die kan dat als stand-in fungeren. Want het lijkt me duidelijk te vroeg voor een basisplek.
Overigens ben ik het zeker met je eens dat een CM en CV noodzakelijk zijn. Het liefst zie ik dat Pogba nog vertrekt en met het geld wat hij oplevert twee van de volgende spelers probeert binnen te halen: Ruben Neves, Bruno Fernandes, Longstaff, Milinkovic Savic, Declan Rice.
Als CV zijn er een aantal opties maar het belangrijkste is dat er een leider komt, type Koulibaly zou geweldig zijn. Ben namelijk niet zo gecharmeerd van Maguire en zeker niet voor het prijskaartje wat om zijn nek hangt.

De Gea
Wan Bissaka
Lindelof
Shaw
21 juli 2019 om 17:51

Zou ik toejuichen, dan Lukaku weg, Bruno Fernandes en Maguire halen en Sancho
.

21 juli 2019 om 19:24

Exact. AWB echt gigantisch tot nu toe!

Mooie aanwinst voor Manutd..wel een hoop geld.

Had dan voor een Engelse spelers als Sancho gekozen, maar Pepe is zeker niet minder.

Nu nog een goede verdediger en middenvelder erbij.

Vind serieus Ross Barkley een prima Manutd speler.
Hij speelt ook niet wekelijks, dus volgens mij haalbaar.

Mooie aanwinst voor Manutd..wel een hoop geld.

Had dan voor een Engelse spelers als Sancho gekozen, maar Pepe is zeker niet minder.

Nu nog een goede verdediger en middenvelder erbij.

Vind serieus Ross Barkley een prima Manutd speler.
Hij speelt ook niet wekelijks, dus volgens mij haalbaar.

Zou een goeie transfer zijn, United mist een echte rechtsbuiten, daarnaast moeten ze nog wel een middenvelder en een centrale verdediger halen willen ze mee doen om de prijzen; Pepe, Fernandes en Maguire is niet teveel gevraagd denk ik😊 #ManUnitedTerugNaarDeTop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren