Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United verhuurt aankoop van achttien miljoen euro aan AC Milan

Laatste update:

AC Milan gaat zich op zeer korte termijn versterken met Diogo Dalot, zo melden diverse Italiaanse media. De 21-jarige rechtervleugelverdediger wordt een seizoen gehuurd van Manchester United. Dalot wordt zondag medisch gekeurd in Milaan, waarna de laatste formaliteiten afgerond worden en de huurdeal beklonken kan worden.

Milan heeft geen optie tot koop bedongen voor Dalot, maar heeft op basis van een gentlemen's agreement de eerste optie om met Manchester United te onderhandelen over een eventuele definitieve transfer. Zo werd ook de huurdeal van Ante Rebic opgezet, die later door Milan definitief werd overgenomen van Eintracht Frankfurt.

Twee jaar geleden betaalde Manchester United achttien miljoen euro aan FC Porto voor Dalot. De Portugees begon nog aardig op Old Trafford, maar kwam de laatste maanden totaal meer in de plannen van manager Ole Gunnar Solksjaer voor. De rechtsback zat dit kalenderjaar zelden bij de wedstrijdselectie, behalve voor wedstrijden in de Engelse bekerwedstrijden. Dalot kwam tot op heden in 35 officiële wedstrijden in actie voor United en wist daarin één keer te scoren.

Bij Milan moet Dalot de concurrentie aan met Davide Calabria, al jarenlang de vaste rechtsback van i Rossoneri. Doorgaans fungeert Andrea Conti als back-up voor Calabria, maar eerstgenoemde is door een zware knieblessure nog maanden uitgeschakeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 oktober 2020 om 17:44

Komt als backup voor Calabria aangezien Conti er nog uit ligt, voor de breedte niet erg. Daarnaast heeft Milan ook niet veel geld die het mag uitgeven. Met wat ze hebben focussen ze zich op talent (zie Tonali bijv), de beste strategie met onze beperkten middelen.

3 oktober 2020 om 17:54

Tja wat kan Milan er nu aan doen? Die open deur van hoe goed Milan vroeger wel niet was gaat ons niet terug omhoog brengen, we zullen dit seizoen echt CL moeten bemachtigen en met dat geld langzaam groeien. Met weinig geld nu investeren in talent en hopen dat het zich uitbetaald.

3 oktober 2020 om 17:55

Mensen en jochies in Italie dromen nog steeds van Milan!
Milan blijft een prachtige club met super historie die nog steeds groot elk jongentje droom ervan hier in Nederland niet maar in Spanje en Frankrijk heeft Milan een groot aanzicht.
Daarnaast halen veel clubs op Juventus na geen grote namen binnen.
We zijn nog steeds groter dan Roma Lazio.
En we zijn sinds een jaar echt goed bezig alsof Man Utd zo geweldig dit is daarnaast een back up

3 oktober 2020 om 18:14

Met je eens, maar denk dat de stadsgenoot ook nog wel een uitzondering is qua grote name (eriksen, Lukaku,...)

4 oktober 2020 om 00:34

Ik snap je punt niet helemaal Groninger Hopp. De eerste rechtsback van Milan is namelijk Calabria, een speler van eigen jeugd. Daarbij staan ook Donnarumma, Gabbia en Colombo vaak in de basis, wat gewoon grote talenten zijn. Deze jongen is als tweede en misschien zelfs wel derde rechtsback gehaald. Wel meer clubs doen dat toch? Niet alles kan je maar bijvullen metEigen jeugd.Als je dit alleen weer als mogelijkheid hebt genomen om even het verleden er weer bij te halen, dan heb ik spijt dat ik nog inhoudelijk heb gereageerd.

Weet niet hoe ik me hierbij voel, als concurrent van Calabria prima aangezien Conti nog eruit ligt, maar als hij terug is wordt Dalot overbodig. Maarja het is een dry loan en een short fix, het kan niet mega veel kwaad. Wil liever een CB zien komen nog!

Matige transfer; goede backup, maar dat hij in 2,5 jaar niet regelmatig heeft kunnen spelen terwijl manu een matige verdediging heeft, doet mij geen hoop geven. Laten we hopen dat het desondanks net zo'n succes wordt als de manu spelers die naar inter zijn gegaan. Die hebben allen hun 2e leven gevonden

4 oktober 2020 om 03:52

21 jaar en geen basisplaats bij Manchester United is inderdaad zeer zorgwekkend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren