Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United komt terug via langverwachte goal Sancho maar zal toch balen

Laatste update:

Manchester United heeft woensdag niet meer dan een punt behaald tegen Leeds United. De ploeg van Erik ten Hag kwam op Old Trafford verrassend op een dubbele achterstand via Wilfried Gnonto en een eigen treffer van Raphaël Varane. United gaf niet op en knokte zich sterk terug in de wedstrijd. Eerst kopte Marcus Rashford binnen, waarna Jadon Sancho de gelijkmaker noteerde. Daar bleef het bij: 2-2. Het was voor Sancho overigens al vijf maanden geleden dat hij had gescoord. De Engelsman miste het WK door een blessure en dook tijdens het toernooi op bij een amateurclub in Rosmalen om te werken aan zijn herstel.

Binnen de minuut keek Manchester United tegen een achterstand aan. Patrick Bamford liet de bal uitstekend vallen voor Gnonto, die van zestien meter overtuigend en laag binnenschoot: 0-1. Korte tijd later ging Luis Sinisterra naar het gras. De voormalig Feyenoorder werd vervangen door Crysencio Summerville. In de elfde minuut voorkwam David de Gea met een redding dat Pascal Struijk vanaf de tweede paal binnenkopte.

Ook United liet zich daarna zien. Alejandro Garnacho kwam tweemaal dichtbij. Eerst vuurde de Argentijn rakelings naast uit de dropkick. Enkele minuten later omspeelde hij de ver uitgekomen doelman Illan Meslier en leek een doelpunt aanstaande. Ex-Ajacied Maximilian Wöber voorkwam dat echter met een ingreep op de doellijn. Ook basisdebutant Marcel Sabitzer kreeg de bal er niet in voor United. De Oostenrijker zag een afstandsschot uit de kruising getikt worden.

De ploeg van Ten Hag wilde de achtervolging na rust vervolgen, maar incasseerde in plaats daarvan een nieuwe tegentreffer. Crysencio Summerville trok de bal vanaf de achterlijn scherp voor, waarna Varane die ongelukkig in eigen doel tikte: 0-2. Ten Hag bleef er vol in geloven en bracht na een uur onder meer Sancho in plaats van Wout Weghorst. Enkele minuten later kopte Rashford uit een voorzet van Diogo Dalot de 1-2 binnen.

De thuisploeg drukte door en maakte korte tijd later gelijk. Sancho zette een combinatie op met Luke Shaw en kreeg de bal uit de kluts terug voor de voeten. Schuin voor het doel vond de linkerspits zonder aarzelen de verre hoek: 2-2. United opende de jacht op de volle buit, maar zag een gevaarlijke kopbal van Varane onder de lat uit getikt worden. Bruno Fernandes dacht Meslier daarna wél te kloppen. Het schot van de Portugees dwarrelde echter rakelings over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2-2 vind ik wel terecht. United had echt een offday vandaag. Zoveel fouten, geen scherpte, het leek echt nergens op. Viel mij ook dat Fernandes ontzettend veel balverlies leed. Net zoals Fred.

Het gemis van Eriksen en Casemiro voelen ze blijkbaar. Jammer, gemist kans op een overwinning en dichterbij City te komen.

8 februari 2023 om 23:15

Tja, als je zoveel wedstrijden speelt sinds de winterstop (om de 3 of 4 dagen) en qua breedte is het ook niet veel, dan krijg je dit soort wedstrijden. Gelukkig hebben ze nog gelijk kunnen maken.

8 februari 2023 om 23:21

Heb je zeker gelijk in Mrkos. Programma is ontzettend zwaar. En United is volgens mij de enige ploeg die nog in alle competities actief is.

Viel mij op dat de opbouw/middenveld vandaag heel matig was. Zullen blij zijn wanneer Casemiro en Eriksen weer aansluiten.

8 februari 2023 om 23:23

Ja klopt, in 30 dagen tijd 10 wedstrijden spelen gaat op den duur echt wel zijn tol eisen.

8 februari 2023 om 23:20

Het gemis van Eriksen & Casemiro idd tr voelen! Sabitzer gaat nog goed mee, maar die Fred is me toch partij matig zeg, goh die moeten ze van de zomer gelijk van de hand doen! Dalot duidelijk niet fit, zat helemaal niet lekker in de wedstrijd & Bruno.. die moet kappen met bal verlies lijden. Het gebeurd hem te vaak dat er bij bal verlies een doelpunt om de oren krijgt. & ETH mag ook wel weer kappen met Wout in de basis..

8 februari 2023 om 23:24

Hoeveel wedstrijden heeft Case gekregen? Volgende potjes zijn Leeds en Leicester geloof ik, die zou hij nog missen als ie er 3 gekregen heeft.

8 februari 2023 om 23:38

3 inderdaad. Twee keer Leeds, een keer Leicester.

8 februari 2023 om 23:38

Ja 3 match ban bij een directe rode kaart!
Baal echt, ga de wedstrijd United v Leicester bij wonen & dan is er hij er dus niet bij.. daarnaast ga je hem tegen een ploeg als Leicester zwaar nodig hebben. Middenveld dat zij hebben gaat United het nog lastig zat krijgen!

9 februari 2023 om 09:04

Het probleem met Dalot is echt dat die te afwachtend is. Ik zeg niet dat die elke keer moet happen op alles, maar alle andere verdedigers gaan op de man af en blijven niet kijken op 2 meter afstand. Zo haal je nooit een voorzet eruit. Sabitzer deed het prima voor iemand die er pas zo kort bij is. Zondag hopelijk wel 3 punten meenemen!

9 februari 2023 om 00:11

Vooral Fred gewoon weer als vanouds vreselijk slecht. Onbegrijpelijk dat Ten Hag dan niet die laatste 10 minuten nog Mainoo of Iqbal laat invallen voor hem, want man man wat een blamage. Zeker nadat met Lindelof defensieve zekerheid was ingebracht zou je zeggen dat een van die twee jeugdspelers wel gebracht kan worden.

9 februari 2023 om 08:12

Offday? Ze begonnen 2 keer uitermate slap aan de helft maar verder viel het mee. Grote delen van de wedstrijd dominant geweest.Dat zie je ook terug in de stats.66% balvezit. 24 doelpogingen waarvan 7 op goal tegen 8 van Leeds waarvan 2 op goal.Leeds kwam nog een paar keer gevaarlijk door maar we verdienden wat mij betreft duidelijk de winst. We hebben het echter zelf grandioos weggegeven door het slappe beginnen.

Tja erg leuke wedstrijd gezien. Beide clubs zullen balen, maar ook mogen beide clubs blij zijn met een punt. Snel naar leeds voor het vervolg, ik heb er zin in.

9 februari 2023 om 09:16

De wedstrijden tussen Man Utd en Leeds zijn zelden saai inderdaad!

Tja.... Kan het hier wel elke wedstrijd herhalen en ik heb ook niks tegen die jongen, maar Weghorst is geen United niveau. Hij speelt voldoende, maar voldoende is niet goed genoeg voor United. Rashford kan gewoon prima in de spits spelen. Hierdoor laat je Garnacho/sancho op de bank.
In ieder geval jammer van het resultaat. Fred speelde weer ouderwets Fred.
Wel blij met Sabitzer, die kan echt wel ballen.
Volgende wedstrijd met de sterkste elf beginnen en de punten binnen halen.

8 februari 2023 om 23:11

Weghorst is een prima invaller. Het is alleen geen basis. Je kan er het spel niet mee maken. De voorhoede Sancho, Rashford, Pellistri is veel meer voetbal. Werkte ook niet mee dat Weghorst met Garnacho speelde, die heel veel alleen deed. En er minimaal 1 had moeten maken trouwens

8 februari 2023 om 23:40

Mee eens. Sancho of Garnacho op de bank laten voor Weghorst vind ik echt geen optie. Hopelijk krijgt ETH dit ook door en hakt hij nu de knoop door om Weghorst op de bank te laten. Pellistri moet nog even als invaller minuten maken.
Het is gewoon jammer, want we verspillen de eerste twee wedstrijden met Weghorst in de basis 4 punten en nu weer 2. Dat ligt echt niet allemaal aan hem, maar gewoon dat we niet met de sterkste 11 op het veld staan.

8 februari 2023 om 23:21

@superman123 eens! Maar ze hebben er hier nog weleens een handje van om Weghorst heel erg op te hemelen terwijl hij gewoon niet genoeg is voor dit niveau.

8 februari 2023 om 23:29

Dat zie je werkelijk niemand doen. Iedereen kent de tekortkomingen van Wout Weghorst. Iedereen is enthousiast over hoe ver hij met matig talent is gekomen, maar dat is een ander verhaal

8 februari 2023 om 23:41

Ophemelen vind ik ver gaan, maar hij draagt absoluut zijn steentje bij. Jaagt af, komt in de bal, kaatst goed. Trekt aandacht waar anderen van kunnen profiteren. Tuurlijk is hij minder qua niveau, maar ik zie liever hem basis staan dan Antony. Aan Weghorst heb je tenminste nog wat.
Moet gewoon nog een goaltje meepakken, dat scheelt altijd. Kijk maar naar die Oghalo. Die vond ik nog minder, maar deed toch leuk mee toen die eenmaal scoorde. En ja, ik weet dat Weghorst er al eentje gemaakt heeft. Maar moet even een flow krijgen. Dan kan hij boven zichzelf uitstijgen.

9 februari 2023 om 00:07

Waneer je als spits van United niet scoort en dreigend bent dan doe je het niet goed genoeg. Ten Hag kan toch niet gokken op een 'flow' van Weghorst wanneer je Garnacho en Sancho op de bank hebt zitten.

mag toch hopen dat het volgende pot andersom gaat. Eerst Rashford in de punt, als t niet lukt mag Weghorst als stormram.

Wissels waren weer op tijd. Rash die opeens vanaf rechts begon? En ohja. Leeds die natuurlijk van iedereen pak slaag krijgt en doet alsof hun hele familie is gegijzeld en moeten winnen van Manu of anders gaan hun familieleden eraan. Ik kreeg het gevoel alsof OGS aan de leiding stond weer vandaag. Hebben mensen dit gevoel ook gehad?

9 februari 2023 om 00:30

@Alican. Nee daar ben ik het niet mee eens. SANCHO os waarschijnlijk nog niet fit genoeg om een hele wedstrijd te kunnen spelen dus die wordt voorzichtig gebracht.Antony is geblesseerd evenals Martial en Eriksen. Casimero geschorst.Dalot mist wedstrijden ritme na zijn blessure . Dit alles bijelkaar is gewoon teveel voor United. Dan krijg je Fred op mid mid. Dat kan hij niet. Geen overzicht,geen pass geen finesse. Fred moeten ze laten gaan. Het is niet meer dan een kuitenbijtertje.Al met al toch nog een punt tegen een sterk spelend Leeds.

9 februari 2023 om 02:46

Nou dan heb jij Leeds thuis tegen Arsenal gemist. Toen stond er een Leeds die 90 minuten druk zette en Arsenal compleet van de mat veegde.

9 februari 2023 om 09:20

Van de mat veegde? Het was lastig idd, maar volgens mij heeft Arsenal daar gewonnen.

9 februari 2023 om 09:35

Ah daarom heeft Arsenal er 4 gemaakt en stonden ze tot de 75ste minuut 0-3 voor..

9 februari 2023 om 10:09

Nee joh, we hebben 0-1 gewonnen daar, moeten nog thuis tegen ze. Of heb je het over een andere wedstrijd?

Hier had meer in gezeten. Echt zwaar onterecht en enorm balen dat we niet alsnog die 3-2 maken. Ik wil zeggen dat ik Fred voorlopig niet meer hoef te zien, maar we hebben niemand anders.. Je merkt toch wel dat de spoeling erg dun is als Casemiro, Eriksen, Martial, Mctominay en AWB er niet zijn..

8 februari 2023 om 23:28

McTominay en Martial mag je wel uit dat rijtje laten, dat zijn gewoon bankspelers meer niet. Verder viel het me enorm op hoe slecht Fred speelde in vergelijking met wanneer Casemiro naast hem staat, vond hem de laatste paar weken juist sterk spelen net een muur naast m. Dalot te licht verdedigend en AWB maakt enorme stappen in het spel naar voren, verdedigend weten we natuurlijk hoe sterk hij is. Vind overigens ook dat je Rashford nooit meer op rechts mag zetten, totaal onzichtbaar vanaf die positie. Ook Garnacho was niet best, is een erg leuk talent maar mist vaak de juiste keuze na een actie. Verwacht dat ze dit weekend gehakt maken van Leeds in de rematch.

9 februari 2023 om 09:08

Martial is absoluut geen bankzitter hoor. Die speelt altijd zodra hij (weer) fit is. Alleen dat is hij dus nooit.

Rashford op rechts is kansloos idd, ik denk dat Sancho vanaf nu op links gaat spelen en Rashy in de spits.

Zwakke wedstrijd. Wel goed terug geknokt. Maar die knop moet om in dit soort wedstrijden. Als de arbitrage je niet in bescherming neemt moet je zelf van je afbijten. Ik denk dat Fred zonder overdrijven werkelijk waar niets goed gedaan heeft vandaag. Sterke invalbeurt Sancho, Shaw was ijzersterk en Rashford tweede helft gevaarlijk. Voor garnacho is het nog net allemaal te vroeg, pellistri viel degelijker in.

Begin zelfs medelijden te hebben met Weghorst, want pas nadat hij eruit gehaald werd begonnen ze meer voorzetten te geven in de zestien.

8 februari 2023 om 23:08

Ligt ook aan zijn eigen bezetting voor de goal. Vaak is hij te laat in positie. Rashford stond daar goed al.

8 februari 2023 om 23:28

Tsja ze willen hem daar niet dat blijkt wel

Wat is die Fred toch een drama, hoe kan die elke keer worden opgesteld..

8 februari 2023 om 23:08

Er is niemand anders... Mctominay, Eriksen en Donny geblesseerd en Casemiro geschorst.

8 februari 2023 om 23:11

Snap niet waarom hij Martinez niet als gelegenheid op middenveld gebruikt. Lindof kan moeiteloos achterin spelen of zelfs Shaw in het centrum en Malacia linksback zetten

8 februari 2023 om 23:15

Hij heeft het nog steeds niet geprobeerd om met lisandro op het middenveld te spelen. Ik snap niet waarom. Het zou misschien wel eens goed kunnen uitpakken.

8 februari 2023 om 23:19

Martinez is belangrijker en beter achterin, maar hij had het best wel eens kunnen proberen idd.

8 februari 2023 om 23:41

Nou Gaz, vond wel dat hij Martinez vandaag naast Sabitzer kon zetten. Die Fred kan echt niet meer. Het is wonder dat er niet meer tegendoelpunten vielen door zo’n amateuristische balverlies

9 februari 2023 om 09:07

Eens en dan heeft hij ook nog de winnende op z'n schoen..

Vandaag is wel duidelijk geworden dat rashford altijd spits moet zijn, en dat weghorst gewoon moet ingebracht worden als het nodig is. Leuke speler weghorst, en hij doet enorm zn best. En naar mijn idee doet hij het echt niet slecht, maar rashford is gewoon een beweeglijke spits en dat heeft united nodig.

Wel zuur voor weghorst natuurlijk dat de eerste 2 hoge voorzetten pas worden gegeven als hij uit het veld is.

8 februari 2023 om 23:18

Helemaal met je eens. Weghorst moet gewoon invallen en een plan b-spits zijn.

Lekkere wedstrijd. Leeds kwam tweemaal sterk uit de startblokken. Met vandaag een sterke Max Wöber.

Het grote verschil was de invalbeurt van Sancho. Hij viel heel sterk in. Je zag eindelijk wat terug van zijn kwaliteiten.

Verder waren Bruno Fernándes en Fred erg, erg zwak. Weghorst compleet onzichtbaar, op 1 geweldige breedtepass na. Garnacho heeft duidelijk talent, maar wil te veel zelf doen.

8 februari 2023 om 23:18

Enige lichtpuntje was de goal van Sancho. Wat gunde ik hem dat!

8 februari 2023 om 23:23

Shaw ook weer prima en Rashford nadat hij in de punt kwam ook. Ik heb altijd wel een zwak voor Fred gehad, maar ik moet zeggen dat hij echt niet meer kan. Het is niet eens 10 tegen 11 met hem, maar zowat 10 tegen 12. Het is een wonder dat er door zijn balverlies op een domme plek er geen goal is gevallen.

Was het trouwens geen hands bij de 0-2 van Leeds?

8 februari 2023 om 23:37

Die hands bal was volgens mij van te dichtbij aangeschoten
Heb doelpunten wel zien worden afgekeurd hiervoor..

9 februari 2023 om 09:07

Helemaal met je eens Manga. Ik heb dan juist weer een zwak voor Smt.

En om eerlijk te zijn vond ik het geen hands, was te dichtbij daarvoor en het was bijna zijn schouder.

Zonde had meer in gezeten. Wel weer mooi om Martinez zo goed te zien spelen, geweldige pitbull.

Zonde. 2-2 in de 60e minuut, dan mag je het eigenlijk niet meer zo makkelijk weggeven. Je mag totaal niet verwachten dat we winnen hoor, maar als het dan toch zo staat met nog maar 30 minuten te spelen ga dan maar vies voetbal spelen met lange ballen waar je eigenlijk niet meer achteraan gaat. Verdediging stond niet goed. Puntje op Old Trafford is altijd mooi dus niet teveel klagen.

8 februari 2023 om 23:26

Toch een halve new coach bounce, volgende keer het vervolg

8 februari 2023 om 23:42

Ik teken ervoor. Het gaat nog ontiegelijk zwaar worden. Hopelijk staat de verdediging wat beter op zondag.

United doet maar wat, ze hebben in het eerste seizoenshelft veels te veel punten binnen gehaald obv hun spel (2x geholpen door de scheids ARS en CITY). Ik verwacht dat united aankomende maanden gaat wegzakken.

9 februari 2023 om 00:32

Mee eens, hier en daar best wel geluk gehad met nipte overwinningen waarin de wedstrijd beide kanten op zou kunnen vallen. Ze zijn goed op weg maar het is zeker nog niet denderend. Chelsea, Liverpool en Tottenham) zijn dit seizoen ook veel te wisselvallig dus dat zit ook wel een beetje mee, normaal gesproken zouden dat concurrenten moeten zijn, vooral Chelsea en Liverpool.

De titel is binnen voor Arsenal, wie had dat gedacht. City is niet meer wat het geweest is en met de onrust komt het ook niet meer goed voor ze.

9 februari 2023 om 09:41

Nee joh, nog lang niet binnen. City kan zomaar opeens een run van 15 wedstrijden achter elkaar winnen, als daar 2x verlies voor ons tussen zit hebben ze ons al bijna ingehaald. Daarnaast heeft van deze groep vrijwel niemand ervaring met het winnen van een nationale competitie, behalve de coach zelf natuurlijk, maar dan moet hij dat nog wel over kunnen brengen op de spelers.

Daarnaast kan je in februari gewoon nog niet zeggen of een titel binnen is voor een ploeg in de PL want vaak genoeg waren er clubs die dikke voorsprongen hadden rond deze tijd en het alsnog weggegeven hebben, daar zou ik bij Arsenal ook niet raar van staan te kijken. Al heb ik er met Arteta wel vertrouwen in dat hij iedereen scherp kan houden en daadwerkelijk wedstrijd voor wedstrijd gaat kijken.

Het blijft een onvoorspelbaar Premier League seizoen de ene wedstrijd speelt een team het andere team van de mat en de volgende wedstrijd hebben ze geluk met een punt tegen een degradatiekandidaat.
Er komen nog veel verassende uitslagen voorbij verwacht ik

Met Woutje W speel je gewoon met een man minder. Hij kan er niet zo heel veel van op dat niveau. Je moet hem alleen als pinchhitter gebruiken en verder niet.

Ngonto, Sinisterra, Summerville.....een voorhoede om van te dromen in Rotterdam en het had zomaar gekund....

9 februari 2023 om 10:17

Echt dom gewoon van Feyenoord om die Gnoto te laten lopen voor slechts 4.5 miljoen euro... Dit zou een revilatie zijn geweest in Rotterdam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren