Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City neemt wraak en knikkert kansloos Chelsea uit FA Cup

Laatste update:

Manchester City heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de FA Cup, het toernooi waarin men vorig seizoen nog de finale verloor van Wigan Athletic. In het eigen Etihad Stadium werd competitiekoploper Chelsea zaterdagavond door doelpunten van Stevan Jovetic en Samir Nasri met 2-0 verslagen. Chelsea leed pas zijn tweede nederlaag in de laatste 33 wedstrijden in de FA Cup.

/

De resultaatbrigade van Chelsea was vorige week maandag met 0-1 te sterk voor de aanvalsmachine van Manuel Pellegrini, maar liep dit keer in het mes van the Citizens. Jovetic zorgde na een kwartier voor de openingstreffer: nadat de Montegrijn al de lat had gekust met een rebound, schoot hij op aangeven van Edin Dzeko via de paal overhoeks binnen. De voorsprong was over het geheel bezien terecht, want de thuisploeg had het overwicht en kreeg de betere kansen. Jovetic maakte zijn vierde doelpunt in het shirt van de huidige nummer drie van de Premier League.

Beide partijen speelden georganiseerd en gaven weinig weg, al was City, dat het moest stellen zonder Sergio Agüero en Fernandinho, na de 1-0 van Jovetic nog het meest dicht bij een treffer. Petr Cech dook een geplaatste bal van Edin Dzeko uit de hoek, een schot van Yaya Touré vloog voorlangs en voorzet van James Milner kwam net niet bij een medespeler terecht. De enige keer dat the Blues zich gevaarlijk voor het doel meldden, was bij een voorzet van Branislav Ivanovic, die doelman Costel Pantilimon met moeite onder controle kreeg. Mourinho greep in de rust in en bracht Mohamed Salah ten koste van Samuel Eto’o.

/

City kwam, ondanks dat Chelsea voorzichtig de aanval zocht, niet in de problemen. The Special One gaf daarom ook Fernando Torres speeltijd; de Spanjaard verving Ramires na een uur spelen. Het bood de meegereisde Blues geen soelaas, want halverwege de tweede helft besliste Nasri de wedstrijd. De Fransman tikte de bal binnen na een succesvolle combinatie met David Silva. Laatstgenoemde stond overigens buitenspel. Chelsea kwam niet tot één serieuze mogelijkheid en leek nog even op een 3-0 achterstand te komen, maar Joleon Lescott stond bij een hoekschop buitenspel.

Chelsea, dat in de FA Cup eerder Derby County en Stoke City uitschakelde, was mede door de sterke defensie van de tegenstander aanvallend onmachtig en hoeft zich nu enkel nog op de competitie en Champions League te richten. De Londenaren spelen zaterdag thuis tegen Everton en treffen de woensdag daarop Galatasaray, in het kader van de achtste finale van de Champions League. City blijft in de race om de quadruple, want de ploeg van El Ingeniero Pellegrini is nog op vier fronten actief.

Denk jij dat Manchester City de FA Cup wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De vorige wedstrijd was leuker. Maar ja dan speelde Luiz ook op het middenveld. Wat moet die man in de verdediging. Dat middenveld liep voor geen meter. Willian en Hazard vonden elkaar helemaal niet. Eto'o was nergens te bekennen. Terwijl newbie Salah tijdens de rust moet invallen om de boel te moeten redden. Zucht. Luiz verkopen aan Bayern.

15 februari 2014 om 20:13

Werd terecht gewisseld maar als je dan toch Salah moet inbrengen had je hem even goed kunnen laten staan. Ging misschien nog lukken.

15 februari 2014 om 21:17

Ik snapte niet hoezo hij Ramires gewoon niet na de 1e helft eruit haalde. Was echt een drama aan de bal.

16 februari 2014 om 11:33

Daar maak je inderdaad een heel goed punt, de spitsen bij Chelsea zijn er niet om te scoren, maar om mee te voetballen lijkt het wel. Tikkie breed op Hazard en die pist ze er wel in, en af en toe mogen ze het zelf proberen.

Ben het met je eens dat ramires drama speelt, als hij nou de enige was.. Luiz achterin kan ook gewoon echt niet meer.. Is een grappenmaker, en dat zou je bij wijze van in het veld ook bijna zien... Lijkt het niet bepaald serieus te nemen. Vin hem op de cvm wel weer heel behoorlijk spelen.

Moet Mourinho weer iets nieuws verzinnen om de druk van zijn spelers af te halen!

15 februari 2014 om 20:49

Nee hoor Chelsea had verloren omdat ze een tussenweekse wedstrijd had. City niet. Daar zal het ongetwijfeld aan hebben gelegen

Hahaaa lekker voor die mourinho!

15 februari 2014 om 20:50

Haha, dat zongen wij hier net. Inderdaad lekker, lekker, lekker voor die Mourinhooooo !

15 februari 2014 om 21:02

Jij ook Inmessionante?

15 februari 2014 om 21:17

Blink

Natuurlijk, het is toch algemeen bekend dat Barca supporters hier op vz een grote obsessie hebben voor Mourinho?

Neem zo Impossante bijvoorbeeld, hij is meer een Mourinho hater dan dat hij Barcelona lief is. Wel zonde dat de die hard echte Barcelona supporters hiermee worden verward. Maar ach iedere topclub heeft zulke fans, ook mijn Chelsea...

15 februari 2014 om 21:34

Niks tegen Chelsea hoor maar na Mourinho's arrogante uitspraken over Wenger deze week denk ik dat iedereen hem ten onder wilde zien gaan.

15 februari 2014 om 21:48

Ja, hij had praatjes pas. Ik gun hem even verlies. Hij beledigde Wenger iets te hard.

Dus ik genoot eventjes, samen met wat vrienden.

15 februari 2014 om 21:50

@paci_pensioner.

Jij was toch diegene die Persiangooner had verraden ?

Liever discussieer ik niet met zulke mensen als jij.

Maar goed, voor één keer; ik heb nooit echt veel negativiteit uitgesproken betreft Mourinho, maar hij ging echt te ver door Wenger een mislukking te noemen.

Terwijl Wenger gewoon wereld top is.. Mind games of niet, dit is zo respectloos..

15 februari 2014 om 21:51

Ik kon altijd van zijn reacties genieten vandaar dat ik verbaasd ben, en ik vond hem tot en met vndg iig de meest objectieve Barca fan op vz.. maar zo zie je weer wat haat kan doen met een persoon.

15 februari 2014 om 22:04

Nou nou laten we niet overdrijven. Niemand is 100 procent objectief. We zijn allemaal mensen hier.

15 februari 2014 om 22:10

PersianGooner heb verraden?

Hoezo verraden? Ik heb niets met zijn ban te maken. Dat ik niet mee ging met een paar idiote Gunners voor een stomme petitie voor hem maakt mij geen verader. Dat ik het opnam voor Dammie was omdat een hoop idioten idiote reacties op zijn page zetten zonder enige idee te hebben hoe dat hele ban systeem werkte en ik sowieso niet gescharmeerd was van dickryders.

Maar als je mijn mening wilt weten, ik vind het een zware gemis dat pg er niet is, ondanks alle controversie kon hij zijn reacties onderbouwen en was het een intelligente gozer. Als het aan mij ligt komt hij terug met een undercover naam.

Misschien is het de volgende keer handig om maar niets te zeggen ipv dingen roepen die je niet zeker weet.

15 februari 2014 om 22:35

Blink182

Is geen haat. Ben een bewonderaar van Wenger. hij maakt teams heel veel beter, maakt spelers beter, laat mooi voetbal zien.

Ondanks hij zo een matige selectie onder zijn hoede had.

Keur jij dan goed wat Mourinho zegt ? Vele mensen hebben kritiek geuit op zijn reactie. Respect voor je mede collega man.

15 februari 2014 om 22:42

Het was sowieso belachelijk dat hij een ban kreeg, als je zag wat andere allemaal zeiden in het live topic.

Schelden, beledigen, haten etc. Die wedstrijd las ik mee toevallig, het was in ieder geval niet objectief gehandeld.

Zo een petitie begreep ik dan ook wel, want we leven niet in Korea waarin je zonder reden eruit gekickt wordt.

Bovendien wiste Dammie selectief alle negatieve berichten over hem op PG zijn profiel

Vele leden hier op VZ noemde jou naam, en vertelde wat er gebeurt was; ik kan die frustratie wel begrijpen.

15 februari 2014 om 23:05

@inmessionnante (nu wel goed gelezen)

Dat mensen achter mijn rug roddelen zegt meer over hun dan dat niemand mij daarover benaderd. Wat ik probeer te zeggen is dat ondanks PG populair was hier het geen uitzondering moet zijn. Die kerel had genoeg waarschuwingen gehad en wat ik zei is dat je in principe bij een laatste waarschuwing ook met een 'lichte' reactie een ban kunt omdat ik toevallig wist dat PG in het verleden meedere keren voor andere dingen was gewaarschuwd. Dat waren dingen die ik wist nog uit mijn moderator tijdperk. Dat mensen dat meteen opvatten als veraden en dat ik zo een petitie afkeur is weer wat anders.

Ja zo een petitie vind ik belachelijk. Feit is als ik een definitieve ban zou krijgen, zouden mensen dan spontaan een petitie voor mij schrijven? Of iemand anders die ook goede reacties heeft? Ik denk het niet, maar omdat PG een algemene bekende naam is klinkt het dan opeens anders. Ik heb genoeg keren gehad dat mijn reacties (onterecht ) verwijderd was omdat ik het niet overal mee eens was met voetbalzone.

Voor de rest gebeuren dat soort dingen niet alleen bij PG vandaar dat ik sommige mensen dat probeerde wijs te maken. Korea of niet, feit blijft wel dat voetbalzone een soort anti Chelsea propoganda is begonnen met artikels die gewoon verkeerd worden vertaald of duidelijk te zien dat een schrijver niet op CFC of Mourinho gemunt heeft. Dat mensen hier de club niet mogen prima, maar dit begint nu toch wel zielig te worden en mede waarom ik ook geen moderator ben. Dus moeten we echt zo druk maken om zo een bannetje? Ik ben echt benieuwd hoe Barca of bijvoorbeeld Arsenal supporters zouden reageren als een Real Madrid supporter of een Tottenham supporter zo een artikeltje zou gaan maken. Men maakt zich al boos bijvoorbeeld als Wenger een keer verkeerd is geciteerd, nou Mourinho wordt alleen maar verkeerd geciteerd en er worden meerder verhalen verzonnen. Meestal zie ik dan zo een reactie van King_osgood die dan erop wijst (met bewijs) dat het voor geen meter klopt.

Ik ben de laatste die wil dat Persiangooner een ban zou krijgen. Mensen als Sa2juve, King_eric, PG etc die niet meer reageren op vz omdat het forum wordt verkloot door een hoop propoganda en veel fan boys waarmee discusseren niet meer leuk is. Vroeger ondanks alle revaliteit heerste er respect tussen Barca, Real supporters, of Arsenal, Cfc, United, Liverpool supporters etc, dat is nu ver te zoeken.

Maar zeg jij eens zelf, is het dan raar dat ik dan op een gegeven moment een paar Barcelona fans aanspreek omdat zij zeggen hekel te hebben aan Mourinho, maar tegelijke tijd ook de gene zijn die zijn topics altijd opzoeken? Sommige fans reageren nog meer op Mourinho topics dan dat ik het doe...

16 februari 2014 om 09:29

Ik was t niet vaak eens met persiangooner maar die gozer weet wel veel van voetbal. Dat hier bij vz elke dappere kerel moderator wordt is echt funest voor deze site. Hele normale reactie worden verwijderd omdat t iemand niet aan staat. On topic. Fijn dat city heeft gewonnen , had eigenlijk gehoopt op gelijkspel maar helaas. Goed dat Mourinho even terug op aarde is gezet

16 februari 2014 om 11:35

Wat een onzin hier zeg. Ik kan je als ex-mod zeggen dat PG ook al een hele waslijst aan feiten uit het verleden staan had op zijn 'strafblad'. Je wil ook niet weten hoe vaak hij indertijd het voordeel van de twijfel gekregen heeft van ons, net omdat hij een poster was die iets toevoegde aan deze site.

Dergelijke petities zijn dan ook compleet debiel natuurlijk. Al dat gedoe over Korea en weet ik wat nog allemaal. Idiote vergelijking. Je zit op een f*cking forum waar je je bij het inschrijven bewust onderwerpt aan de regels van het forum, en aan de forumleiding. Als je daar niet mee om kan gaan, dan zoek je maar een ander forum.

Paci had groot gelijk om te doen wat hij deed (wat dat dan ook was). Jullie hebben er geen idee van wat het is om moderator te zijn, en van die kinderachtige mini-revoluties van verongelijkte kindjes zijn wel het laatste wat je als mod nodig hebt.

Chelsea is me toch erg tegengevallen. City terecht door, leek niet al te veel moeite te kosten.

Haha Pellegrini overmeestert Mourinho zo te zien

Zelf niet kunnen kijken maar als ik hoor hoe oppermachtig Man City was denk ik dat Barca ook zit te bibberen, want het is niet normaal hoe goed City in vorm blijkt te zijn.

15 februari 2014 om 20:15

Ja maar hij speelde niet en dan kan je ook over Man City beginnen die toch zonder Aguero speelde.

Altijd van twee kanten bekijken he haha

15 februari 2014 om 20:56

Ik roep al tijden dat die Luiz een zwaar overschatte speler is, Chelsea moet wel beter kunnen krijgen dan dat.. komop zeg

15 februari 2014 om 20:13

Vorige wedstrijd niet gezien?

15 februari 2014 om 20:17

Nee, was afgelast als ik het goed heb

Begrijp natuurlijk wel wat je bedoelt maar je kan niet ontkennen dat City lekker bezig is, Chelsea ook. Daar niet van maar ik kan ook niet echt goed beoordelen hoe het vandaag ging aangezien ik de wedstrijd niet heb kunnen kijken vanwege studie

15 februari 2014 om 20:19

Domme mensen bestaat blijkbaar ook. Dus City is in vorm omdat ze van Chelsea winnen?
Ze hebben tegen Norwich 0-0 gelijk gespeeld 0-1 verloren van Chelsea. Dan ben je echt niet in vorm.

15 februari 2014 om 21:05

Barca begint goed in vorm te raken. Dit city is kansloos tegen een Barca in vorm.

Chelsea speelde echt zeer matig

15 februari 2014 om 20:13

En man city heel goed

We moeten ons schamen, 2 schoten. Dik dik dik verdiend gewonnen door City. Ik zeg verder niks

Jammer, nu hopen dat we de PL winnen, want in de CL heb je heel veel geluk nodig om die te winnen.

Ik denk niet dat City de quadruple wint.

15 februari 2014 om 20:18

Denken jullie dat jullie zo nog kans hebben op de titel? Maar 2 schoten en die waren nog niet eens es binnen de 16. City moet nog een wedstrijd inhalen en die gaan ook weer als een stormloop. Jullie zijn nog lang niet van ons af, maar nu focussen op Barca.

15 februari 2014 om 20:22

Chelsea heeft veel makkelijk progamma dan City. Vergeet trouwens ook maar de wedstrijd van twee weien geleden waar Chelsea heer en meester was.
City moet nog naar Liverpool, United, Arsenal en Everton. Daar haal je nooit 12 punten uit.

15 februari 2014 om 22:10

nou als je het nu kijkt naar die 4 uitwedstrijden heb je wel beetje gelijk (uit; arsena;,liverpool,everton,united)

chelsea 2 punten ( -liverpool uit) moet nog gebeuren!
liverpool 1 punt - manchester u uit!
everton 4punten
united 1 punt - everton uit ,maar denk dat everton thuis gewoon wint van united iets wat arsenal niet kan

15 februari 2014 om 22:12

Chelsea moet ook gewoon nog naar Arsenal, Everton, Liverpool en Tottenham. Daar haal je nooit 12 punten uit.

Chelsea zonder Terry is gewoon een wereld van verschil. Luiz kan ook direct vervangen worden. Toure was duidelijk man of the match, wat een enorme speler, na Suarez de beste speler van de BPL atm. Verder was de wedstrijd vrij saai, was erbij sommige individuen geen enkele vorm van passie te vinden en is Javi Garcia toch van een ander niveau dan Demichellis dat is..

City terecht winnaar.

15 februari 2014 om 20:19

Ik weet nieteens of Toure de beste is van City simpelweg omdat Aguero en Kompany van een vergelijkbaar niveau zijn. Wat een team.

15 februari 2014 om 20:25

En dan Silva vergeten haha

15 februari 2014 om 20:51

Silva en Luiz zijn by far de beste spelers van de PL.
Jammer dat Kompany niet bij Liverpool speelt. Dat zou de kans op een titel een stuk groter maken

15 februari 2014 om 23:24

Ik denk dat hij Luis Suarez bedoelt.

Chelsea was wel erg onmachtig. Het gebrek aan een goede spits werd erg duidelijk vandaag. Bovendien zie ik het niet gebeuren dat Luiz ooit nog centraal achterin komt te staan, zeer zeer zwak.

Iig goed dit voor mn toto. Heb flink wat geld op city in de cl en dit zal in mn voordeel werken.

15 februari 2014 om 20:15

Jose wou centjes verdienen ipv een ronde verder te komen dus...

15 februari 2014 om 20:19

Waar is je Mourinho verafgoding nou? Hier werd hij toch overklast door Pelligrini, bij wie zijn beste speler geblesseerd was.

15 februari 2014 om 20:25

Ja dus ? De wedstrijden die belangrijkste waren is Pellegrini overklast door Mourinho.

15 februari 2014 om 20:34

Wauw is het inmiddels zo triest gesteld met de gemiddelde Arsenal fan?

Zat je thuis al te bidden voor een verlies van Chelsea?

Het moet toch wel heel erg gesteld zijn met de Pl, als Chelsea City 2x op rij wist te verslaan...in hun eigen stadion, dat voor kort nog een slachthuis was voor iedere tegenstander. Alhoewel.. in zn laatste seizoen bij Real flikte hij dat wel tegen Barca, dus heb geduld zou ik zeggen!

15 februari 2014 om 20:41

@j.mourinho jr.

De overwinning in Manchester vond ik zeker een knappe prestatie. Tactisch geniaal van Mourinho. De wedstrijd in London vond ik een stuk minder overtuigend. Toen ging het vrij gelijk op.

15 februari 2014 om 21:01

Mwa, ik vond Cfc eerlijk gezegd gewoon beter op SB hoor (met Fernandinho en Aguero in de basis). Zowel uit en thuis was Cfc beter dan City, in mijn ogen iig.

15 februari 2014 om 20:25

Chelsea werd dus helemaal weggespeeld door een City dat niet eens zo heel goed speelde??

Ik las dat geen enkele Cfc speler goed heeft gespeeld.. Met Luiz als de slechtste speler op het veld.

15 februari 2014 om 20:32

Als Mourinho Luiz niet kan leren geconcentreerd te spelen.. dan moeten ze hem gewoon verkopen.. mssn zit zijn tijd bij Cfc gewoon erop. Of moet hij op het middenveld spelen. Matic - Luiz op het middenveld is echt goed.. zoals tegen City vorige keer.

15 februari 2014 om 20:36

Ramires is ook zwaar uitvorm. Voetballend is hij erg zwak. Nuttig maar dat is ook alles mee gezegd.

15 februari 2014 om 20:38

Nou ja geen enkele zou ik niet zeggen. Ik vond Matic best wel goed spelen eerlijk gezegd. Een beest van speler ook. Kon fysiek gewoon makkelijk mee met Toure en durft ook goed naar voren te spelen.

Maar vooral Luiz vond ik schrikbarend eerlijk gezegd. Hoe nonchalant hij zich opstelt, het was wel heel erg duidelijk. Mourinho lijkt me geen man om zulk gedrag bij te vertonen, dus daar moet echt wel mee oppassen.

En dan de spitsen... Ik zou in de zomer desnoods maar het transferrecord gaan breken voor een Cavani, want dit is wel heel zonde voor het benutten van het potentieel van dit team. Een eerlijk gezegd zie ik ook zeker gebeuren dat er een nieuwe spits gaat komen. Eto'o is vrijwel zeker weg. Ba ook.

Een mooi alternatief voor Cavani zou Costa zijn. Ook een geweldenaar en wss wat realistischer. Mss nog Torres als ruilmiddel bieden om de prijs wat te drukken, zou geweldig zijn!

15 februari 2014 om 20:56

Ben sws geen fan van Ramires zijn sterkste punt is zijn snelheid en dat hij een redelijke afmaker is maar dat is het wel zo'n beetje

Luiz gelijk verkopen, maarja, deze nederlaag zat eraan te komen. Als je Man City terecht verslaat in de competitie zijn die extra gebrand op een overwinning in eigen huis nu.

Verdiende overwinning van city. Ik begrijp gewoon niet waaom mourinho ramirea opstelt zo een belachelijk slexhte speler. Eigenlijk waa niemand goed bij chelsea dus gewoon naar voren kijken en er weer tegenaan gaan. Comeon bluess

15 februari 2014 om 20:45

Ja maar hij heeft ook zijn mankementen. Bouwt heel slecht op en voetbalt slecht mee

Terechte overwinning van City. Chelsea speelde zeer zwak.

Mikel had nooit in de basis mogen starten....

David Luiz z.s.m verkopen. Wat erger ik me mateloos aan hem. Ramires idem dito. De Brazilianen van Chelsea doen dit seizoen niet wat ze moeten doen.
Verder was het een saaie wedstrijd. Chelsea had er blijkbaar geen zin in.

Heerlijk dit
kansloos chelsea
Konde geen vuistje maken ben nu wel benieuwd wat de scheids dit keer fout heeft gedaan in de ogen van mind master

15 februari 2014 om 20:24

Jongen die reacties kan je verwachten als je coach zo elke week reageert.

Heb normaal een hekel aan clubs als man city maar toch ff lekker als Mourinho is een keer flink op zijn nummer gezet wordt.

15 februari 2014 om 21:25

@JohnRectum

Niet zozeer de Liverpool fans, meer die boys uit Noord Londen..

16 februari 2014 om 00:23

Liverpool fans waaronder ik genieten ook van het verlies van Chelsea.
De meeste pool fans verkiezen City boven Chelsea.

16 februari 2014 om 08:35

Dat probeer ik inderdaad te zeggen, uiteindelijk is iedereen in conflict met iedereen, maar de Gooners zijn momenteel het ergst.

15 februari 2014 om 20:25

Als Chelsea kansloos is, vraag ik me af wat Arsenal is

15 februari 2014 om 20:26

Arsenal kan al 8 jaar geen vuist maken haha

15 februari 2014 om 20:33

We zijn niet afgedroogd a la Arsenal of Tottenham. Ook nog in ons slechtste wedstrijd van het seizoen.

15 februari 2014 om 22:09

Chelski zal nooit afgedroogd worden zolang deze trainer er zit. Met 10 man achter de bal krijg je nooit veel doelpunten tegen maar je scoord ook niet veel, maar ja, je kunt dan ook gewoon je spitsen de schuld daarvan geven.
Ik hem medelijden met de fans, die moeten hier iedere week naar kijken, ik had het zelfde toen wij die rare spanjaard hadden.

15 februari 2014 om 23:49

Sorry, heb ik toevallig net die andere 10% gezien

16 februari 2014 om 08:40

Het verbaast mij nog dat er Liverpool fans zijn die kritiek uiten op Benitez.

Maar ja Chelsea heeft dit seizoen helaas niet altijd even mooi gespeeld. Helaas heeft Mourinho niet altijd gekozen voor een iets wat aanvallender ingestelde Chelsea. Maar ja ik zou een egoist zijn als ik niet blij zou zijn de de voorlopige eerste plaats. Want dit is voor het eerst sinds 2010 dat ik rond februari mag dromen van een PL.

Chelsea heeft geen vuist kunnen maken, terwijl ik City nog niet eens heel goed vond spelen. Dat heeft ook te maken met de opstelling van Chelsea. Chelsea gaf weinig ruimte weg, waardoor City het balbezit niet kon omschakelen in veel doelpunten.

15 februari 2014 om 20:35

En dat terwijl we twee weken geleden nog overklast werden door tactisch geniale zetten van Mourinho. Ik ben daarom ook hartstikke blij met de winst.

Dinsdag wacht Barca, dat is i.i.g. een stuk moeilijker. Zeker zonder Aguero en Fernandinho. Maar gelukkig is Nasri terug en speelt Jovetic goed, dus kan het best nog een mooie pot worden. Ik weet niet eens wie ik moet supporteren, ik ben fan van beide ploegen..

15 februari 2014 om 20:46

@eziomessi

Dat gaat zeker een mooie pot worden dinsdag! Garcia speelt dan natuurlijk op de plek van Fernandinho. Dat is ook niet zo heel erg verkeerd. Aguero ga je in ieder geval wel enorm missen. Ik ben erg benieuwd met welke opstelling Pellegrini gaat komen. Ik zou graag Nasri willen zien, maar Navas is dodelijk tegen Barca op de counter. Ik zou toch voor 4-2-3-1 gaan .

Hart
Zabaleta
Kompany
Demichelis
Glichy
Yaya Toure
Garcia
Navas
Silva
Nasri
Negredo
15 februari 2014 om 21:07

Mooie opstelling, denk dat dat de beste opstelling zal zijn voor City tegen Barca. Ik wens jullie het beste tegenover Barca. Ik hoop dat we een Engelse halve finale zullen krijgen.

Vreselijke partij, het middenveld leek nergens op, eto'o werd niet gevonden, verdediging zwak.. Vreselijk!! David luiz was echt slap, bij de 2-0 handje omhoog ipv meeverdedigen..
Na het inbrengen van torres heb ik geen een fatsoenlijke bal zijn kant op zien gaan. Zonder meer de slechtste wedstrijd dit jaar

Toch jammer dat we een speler als Jovetic niet vaker zien! Luiz zeer zwak, maar aan de andere kant is het in vorm een klasse verdediger... Opportunistisch om nu te roepen dat hij er niks van kan

De geniale mindgames hebben hun vruchten afgeworpen! Wat was Chelsea vreselijk slecht, dikverdiend verloren.

15 februari 2014 om 20:25

Aké krijgt dus echt geen basisplaats.

15 februari 2014 om 20:30

Mourinho is niet iemand die de jeugd een kans geeft, Ramires is een van zijn lievelingetje's en hij verkoopt hem echt niet. Zo wel dan koopt ie gewoon iemand anders.

15 februari 2014 om 20:33

Dan moet Juve Ramires wel willen

Het liefst zie ik ook iemand uit de jeugd(zoals Mceachren of Chalobah),maar ik weet zeker dat dat niet gaat gebeuren.

15 februari 2014 om 21:01

Ik hoop ook erg op Mceahcran man duimen dat hij het gaat maken Mceachcran naast Matic zou ik heel graag willen zien

15 februari 2014 om 21:03

Mceachren en Chalobah zijn grote talenten en wachten al een eeuwigheid op een kans.

15 februari 2014 om 21:12

@willian

Dat hoop ik ook, Mceachren moet de opvolger van Lamps worden.

15 februari 2014 om 23:24

Maar realistisch gezien zal hij het waarschijnlijk niet worden omdat jeugdspelers bij ons toch geen kansen zullen krijgen. Echt zonde dat het niets mee is geworden want Mceachran was echt onze beste talent sinds jaren die in het eerste had kunnen spelen. Ik geloof vanaf zijn 8ste al bij Chelsea.

16 februari 2014 om 08:42

Momenteel is Piazon inderdaad een groter talent, maar ik bedoel destijds toen Mceachran zijn debuut maakte onder Ancelotti had hij daarna meer kansen moeten krijgen.

Ik hoop dat Abramovic gekeken heeft want dit kan echt niet, er moet van de zomer wel wat gebeuren hoor.

15 februari 2014 om 20:37

Ik ook, die Luiz mag hij als eerst verkopen

15 februari 2014 om 20:42

Gewoon even kijken wie Liverpool op de korrel heeft.

15 februari 2014 om 23:22

Wat mij betreft mogen jullie David Luiz zo meenemen. Voegt werkelijks niets toen in de verdediging. Ik heb liever een jeugdspeler als Chalobah dan hem op Cv..

Hopelijk houdt mourinho zijn smoel nu dicht met ze klote reacties.

15 februari 2014 om 20:58

Omdat hij 1x heeft verloren van City uit? haha. Je kent Mourinho niet volgens mij.
Ik zeg; wacht maar tot het einde van het seizoen.

15 februari 2014 om 21:02

Mourinho heeft al gezegd dat City een grotere paar is dan Chelsea.

15 februari 2014 om 23:21

Als Mourinho zegt dat Chelsea beter is, is hij arrogant. Als Mourinho zegt dat City beter is dan is hij ''laf'' en ''bang'' om te verliezen. Oftewel, mensen gaan altijd wel naar een reden zoeken om hem af te kraken.

15 februari 2014 om 23:51

Ja, maar dat zullen we altijd meemaken. Het is nooit goed.

16 februari 2014 om 13:17

@paci Zeg nu niet dat je dat vreemd vindt met al zijn uitspraken.......

Jammer slechte prestatie en vreemde opstelling. City heeft gewoon verdiend gewoon dus gefeliciteerd City fans. City speelde ook niet top, maar wel tenminste beter dan Chelsea.

Lekker voor die mourinho!
Benieuwd wat ie nu gaat kweken

De blauwe bus stond vandaag verkeerd geparkeerd.

weet iemand waarom ze bij de FA cup geen return hebben? Want is t dan eerlijk als ze alleen bij city spelen maar geen wedstrijd bij chelsea thuis..? dat is dan toch niet eerlijk?
zou iemand mij dat kunnen uitleggen. (ik weet wel dat eer return is bij gelijkspel)

Slechte prestatie van Chelsea. Alleen Cahill speelde goed, de rest viel zwaar tegen. Luiz moet zo snel mogelijk verkocht worden. Deze man gaat qua niveau alleen maar achteruit, maakt amateuristische fouten, komt onbesuisd in en zorgt voor onrust in de verdediging. Hij is inmiddels 26 jaar en dan mag er wel meer van hem verwacht worden. Ramires ook dramatisch. Hij kan alleen maar hard lopen en heeft geen techniek. Hazard en Willian konden elkaar niet vinden. Cech ook onrustig en kon geen bal vastpakken. Verdiende overwinning van City.

15 februari 2014 om 21:38

Ben het met je eens wat Ramires betreft. Daarentegen vind ik dat Luiz wel degelijk beschikt over voldoende kwaliteiten om voor Chelsea te spelen. (al is hij inderdaad wat onrustig zo nu en dan)
Toch denk ik dat Chelsea de meeste kans maakt op de titel. City is nog altijd geen team in mijn ogen (wel al stukken meer dan vorig jaar) en Arsenal en Liverpool missen toppers op essentiële posities in hun elftal. (doelman, spits bij Arsenal en beide flankspelers bij Liverpool)
Begrijp alleen niet dat Chelsea Mata naar Man Utd heeft laten vertrekken. Blijft toch een klasbak.

Vandaag weer een overwinning voor het voetbal. Chelsea wil niet voetballen. Chelsea is enkel uit op dode spelmomenten, westrijdritme ontregelen en vooral staat het belang om niet te verliezen boven het winnen van een wedstrijd. Daarnaast maken ze ook nooit het spel.. Hooguit tegen een hekkensluiter.
Dit is heel erg jammer omdat dit elftal barst van heerlijk technische en kwalitatief zeer sterke spelers..
Soms vraag je je af, wil een hazard eigenlijk niet liever spelen in een offensieve spelopvatting.

15 februari 2014 om 23:19

En wanneer City bijvoorbeeld FC Barcelona uitschakeld roept iedereen weer ''geld heeft verloren van voetbal etc''.

16 februari 2014 om 10:04

Ja, dat zou ik alleen wel anders vinden.. Zeker als je die 2 clubs vergelijkt op basis van de waarde die op het veld staat..
Alle absolute topclubs hebben geld, zij het helemaal zelfstandig ( bayern ), of wat leningen en onderpand ( barca/real/etc ) of een rijke eigenaar ( m city/psg/etc )
Dat komt allemaal een beetje op hetzelfde neer..

Tijd van banvloek terug?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren