Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man City en Man United hebben iedereen daarmee uit het veld geslagen’

Laatste update:

Manager Antonio Conte heeft meerdere malen aangegeven dat hij niet echt blij is met de aankopen van Chelsea de laatste tijd en zegt zelf te hopen op meer versterkingen. De clubleiding zou naar verluidt in onmin leven met de Italiaan, waarbij het verhaal gaat dat Conte binnenkort afscheid kan gaan nemen van Chelsea. Frank Lampard begrijpt de frustratie bij Conte wel.

"Manchester City en Manchester United hebben iedereen uit het veld geslagen aangaande het spenderen van geld de afgelopen twee jaar. Chelsea heeft de macht om mee te doen, maar dat is iets wat ze de laatste jaren niet hebben gedaan. Begrijp me niet verkeerd, ze hebben nog steeds veel besteed. Ze zijn niet opeens gestopt met het kopen van spelers. Maar andere clubs betalen veel meer", zegt Lampard.

"Ze moeten oppassen dat ze niet achterop raken. De manager is niet gelukkig en hij ziet dat zijn selectie erg dun is, te dun om op zoveel fronten mee te doen. Zijn gelijk is mijns inziens bewezen, want als je na de landstitel grote spelers als Diego Costa en Nemanja Matic verliest, moet je hevig investeren, simpelweg omdat iedere andere club dat ook doet", vervolgt de oud-middenvelder tegenover the Sun.

"Ik weet niet waar dit gedoe op de lange termijn naar gaat leiden, maar ik denk dat de manager en de club eens met elkaar om de tafel moeten zitten, zeker in de zomer, om alles op een rijtje te zetten", aldus Lampard, die benadrukt dat Chelsea Eden Hazard moet behouden: "Hij is de spil van de ploeg, de persoon waar alles om draaide de afgelopen anderhalf jaar. Chelsea moet proberen hem te behouden en moet een team om hem heen bouwen."

Ben jij het eens met Frank Lampard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk moet je investeren, maar kwaliteit gaat voor op kwantiteit en Conte heeft er de neiging om te investeren in kwantiteit. Matic verkopen vind ik niet eens een grote fout van Chelsea. Bakayoko heeft meer potentie dan Matic. Bij Monaco was Bakayoko super goed. Bakayoko heeft alleen wat meer tijd nodig om te wennen. Hij is nog maar 22 jaar. Diego Costa is echter wel een aderlating, maar ook Morata moet het kunnen opvangen. Het ligt gewoon puur aan de tactiek dat Morata nu niet rendeert. Conte moet gewoon 4-2-3-1 of 3-4-3 spelen. Dan zijn ze naar mijn mening niet minder van Man City of Man Utd

Courtios
Azpilicueta
Christensen
Caihll/Luiz
Alonso/Sandr
Kante
Bakayoko
Pedro/Willia
Fabrecas
Hazard
Morata
26 januari 2018 om 12:57

Alsof morata in de buurt komt van D. Costa...

26 januari 2018 om 13:01

Morata dit het nu niet best, omdat hij heel veel meters moet lopen door de tactiek van Conte. Deze meters veroorzaken vermoeidheid bij Morata en dat gaat ten koste van kwaliteit bij Morata. Als Conte gewoon 3-4-3 of 4-2-3-1 speelt, hoeft Morata minder meters te lopen en kan hij z'n kwaliteiten goed gebruiken. Morata is in potentie net zo goed als Diego Costa. Enige verschil is dat Costa fysiek veel sterker is.

26 januari 2018 om 13:01

Kan hij zeker komen. Heeft al behoorlijk wat gescoord en heeft laten zien over een prachtige techniek en loopvermogen (zowel looplijnen als versnellingen) te beschikken. Nu nog constanter worden en aan de premier league's intentie wennen, dan hebben we een topspits in handen!

26 januari 2018 om 13:39

Morata is een andere type spits, maar ik denk zeker dat hij een aanvallende leider kan zijn. Alleen op een andere manier dan Costa.

26 januari 2018 om 13:09

Baka is gewoon goed op 343, zelfs beter dan Matic vorig jaar. Hij krijgt zoveel haat, dat iedereen denkt dat het een miskoop is.. Krijgt bij de 352 opstelling een soort box to box rol en daar is hij niet goed in.. Gewoon een prima speler dus.

Man united transfers lukaku, matic, lindelof= £160m
Chelsea transfers morata, bakayoko, drinkwater, ruddiger, zappacosta, Barkley = £200m

Dus onzin

26 januari 2018 om 13:06

Neem daarbij in beschouwing dat Chelsea ook relatief veel basisspelers/talenten heeft laten gaan. De selectie is erg dun, en in vergelijking met andere topclubs speelt Chelsea enorm safe wat betreft inkomsten transfers en uitgaven van transfers.

26 januari 2018 om 13:12

Ja want chelsea krijgt ook veel geld binnen de laatste seizoenen. Over de laatste 2 seizoenen krijgen we 300 miljoenen binnen. Terwijl united rond de 60-70 miljoen binnen kreeg?

26 januari 2018 om 13:28

Ja probeer het 10-voudige maar. Zelfs al zou Chelsea de quadruple winnen, dan zou de omzet van Man Utd alsnog hoger zijn.

26 januari 2018 om 14:12

Hij bedoelt toch, echt ongelooflijk duidelijk, transferinkomen

26 januari 2018 om 15:46

Zou duidelijk was mij dat niet. En ook met die transferinkomens krijgt united elk jaar meer geld binnen dan Chelsea. Waarom zou je als club zijnde daar niet je voordeel mee doen?
Overigens vind ik het altijd nogal frappant wanneer Chelsea supporters zeuren op uitgaven van united, die ze op eigen kracht verdienen. Aangezien Chelsea zonder Russische geldschieters nu ergens in de championsship zou ballen tegen Sheffield Wednesday en consorten.

26 januari 2018 om 16:42

Tuurlijk moet United daarmee investeren. Ik (en ik hoop andere Chelsea fans ook) ben niet ontevreden over het feit dat United en City toptransfers maken, maar op het beleid dat Chelsea zelf aan het voeren is.

Dat Conte wel zeurt over United, tja.. snap wel dat hij het jammer vind dat zijn collega's financieel onafhankelijker transfers kunnen verwezenlijken. Dat gezegd hebbende moet Conte gewoon bezig zijn met zijn eigen selectie en niet die van andere clubs, daar komt Chelsea helemaal niet verder mee. Maar goed, je weet wat de media interessant vind, die smullen van dit soort antwoorden en stellen de vragen er ook naar.

26 januari 2018 om 16:42

Tuurlijk moet United daarmee investeren. Ik (en ik hoop andere Chelsea fans ook) ben niet ontevreden over het feit dat United en City toptransfers maken, maar op het beleid dat Chelsea zelf aan het voeren is.

Dat Conte wel zeurt over United, tja.. snap wel dat hij het jammer vind dat zijn collega's financieel onafhankelijker transfers kunnen verwezenlijken. Dat gezegd hebbende moet Conte gewoon bezig zijn met zijn eigen selectie en niet die van andere clubs, daar komt Chelsea helemaal niet verder mee. Maar goed, je weet wat de media interessant vind, die smullen van dit soort antwoorden en stellen de vragen er ook naar.

26 januari 2018 om 14:15

Sinds een jaar geleden verkocht: Oscar 60 miljoen, Ramires 30 miljoen, Costa 60 miljoen, Matic 40 miljoen, Ake 20+ miljoen, Begovic 15 miljoen. Chelsea’s netto uitgaven (en dat is het enige wat telt, bruto is echt een onzin maatstaf van United supporters) zijn 0, hoe zit dat bij United? Precies ja.

26 januari 2018 om 14:40

Als de transferinkomsten relevant zijn, zijn de overige inkomsten dat ook. Hoe zit het dan? Precies ja!

26 januari 2018 om 14:43

Toen Di Maria voor veel geld weer vertrok las ik trouwens overal dat netto onzin was Het ligt er maar aan wat wie het beste uitkomt ..

26 januari 2018 om 15:20

Ja dit is erg makkelijk om te zeggen zo, heeft ajaxcied niks mee te maken. Daarnaast vind ik Di Maria ook we een slecht voorbeeld, was het jaar daarvoor ook voor veel geld aangekocht. Meer dan ze hem verkochten, terwijl bovenstaande spelers allemaal met winst vertrokken. Misschien dat dat werd bedoeld.

26 januari 2018 om 16:10

Het ging erom dat iedereen wel een berekening kan vinden die goed past. Persoonlijk vind ik inkomsten relevant. Als iemand 1m verdiend en een huis koopt van 1m is dat bescheiden. Als iemand 50k verdiend en een huis van 1m koopt is het onverantwoord en overspenden. Maar misschien vind ik het ook een mooie rekenmethode omdat het United het beste erop zet. Maar hoe zijn transferinkomsten bijv wel relevant, maar andere inkomsten niet? Omdat jij en ajaxcied er niks mee te maken hebben? Of omdat het nu gewoon even niet goed uitkomt?

26 januari 2018 om 16:11

Oh en als het geen winst is tellen de inkomsten ineens niet meer. Ook weer even een "regel" aangepast, omdat het anders niet mooi past. Je ziet het toch zelf ook wel hoop ik??

26 januari 2018 om 16:38

Tuurlijk tellen de andere inkomsten ook mee, en daarmee staat United natuurlijk in een prachtige positie als club. Dit was enkel een reactie op Smalling die even een rekensommetje van transfersommen maakte die iets te kort door de bocht was.

26 januari 2018 om 17:44

Niet per se kort door de bocht. Gewoon andere methode. Eentje die hem beter uitkwam maar jou minder.

26 januari 2018 om 18:59

lekker dante, k las net al je reacties. je bent ten minste eerlijk

26 januari 2018 om 20:13

Ook leuk dat je bij Chelsea barkley meeneemt en bij united niet. Met alexis erbij kom je op 180. Zoveel scheelt dat niet. Dus zoveel onzin is het ook niet wat hij zegt.

26 januari 2018 om 13:08

Als je er niks van weet klinkt het inderdaad als dom gelul.

26 januari 2018 om 18:36

sssst je moet nooit met logica reageren bij deze pep soldaten

Apart beleid inderdaad de laatste tijd. Ik had gehoopt dat na het vertrek van Emenalo het tij zou keren maar daar hebben we tot op het heden niet veel van gemerkt, al is dat nog kort geleden. Spelers als Barkley, Zappa en Baka zijn niet spelers die Chelsea naar een hoger niveau gaan brengen, terwijl je als kampioen juist de aantrekkingskracht zou moeten hebben om spelers te halen die dat wel doen, of in de toekomst kunnen doen. Ik snap volledig dat als spelers als Kanté, Hazard en Courtois dit soort spelers blijven verwelkomen in de kleedkamer zij ook hun opties gaan bekijken. Met Courtois, Azpi, Christensen, Fabregas, Kanté, Hazard en Morata heb je spelers die wereldtop zijn of dat in de aankomende jaren kunnen worden, maar daar moeten meer toppers naast staan. Je schaamt je rot als fan zijnde dat je Barkley als rechtsvoor moet laten invallen, en in de 80e minuut als je iets wil forceren een Zappa voor Moses brengt. Er moet iets veranderen. Haal spelers als Fekir, Werner, Kovacic, Milinkovic-Savic, Henrichs.. want de huidige transfer geruchten zijn niet veel soeps.

Het was ook niet slim van Chelsea om Matic te vervangen voor Bakayoko. Wat is die man slecht zeg. Ze hadden met Matic een uitstekende controleur. En dan vervangen ze hem voor die zeer onrustige Bakayoko die bijna iedere wedstrijd cruciaal in de fout gaat.

26 januari 2018 om 13:38

Hij is zelfs beter dan Matic in een 343. Je zag dat Matic niet goed genoeg was vorig jaar. Baka is idd slecht als we 352 spelen, maar in een 343 is hij prima..

26 januari 2018 om 17:26

Dan heb ik de verkeerde wedstrijden gezien. Want echt elke keer als ik Bakayoko zie spelen. Dan komt hij zeer onstuimig over. Met regelmatig een cruciale fout. Terwijl Matic geen wereldtopper is. Maar wel een stabiele kracht. Die bijna altijd wel een 6 speelt.

26 januari 2018 om 18:37

Chelsea fener baka was zwak in beide en mag matic zijn veters niet eens strikken. Heeft net redelikke wedstrijden gespeelt meer niet. Nogsteeds super matig die baka.

Conte is zelf de reden dat Costa en Matic zijn vertrokken. Dat heeft niks met het spenderen van City en United te maken. Costa is persoonlijk naar de uitgang verdreven door Conte en Matic mocht onder zijn goedkeuring vertrekken en is niet voldoende vervangen is gebleken. Ik denk dat Conte de invloed van Costa en Matic behoorlijk heeft onderschat. Met Morata en Bakayoko zijn er op papier weliswaar waardige vervangers aangetrokken, maar in de praktijk zijn ze niet van vergelijkbaar niveau. Daarbij vind ik de steeds defensievere aanpak van Conte ook lastig verklaarbaar, de beste man speelts soms met 7 á 8 defensief ingestelde spelers terwijl je een wedstrijd probeert te domineren en beslissen. Ik denk oprecht dat uit deze selectie veel meer te halen valt, op City na vind ik geen enkel team kwalitatief sterker. Tel het verlies van twee steunpilaren en het tactische gepruts van Conte bij elkaar op en je hebt een logische verklaring voor de achterstand. Ik denk dat het uitgeven van geld pas secundair een reden is, het laten gaan van twee spelers van onschatbare waarde is de hoofdzaak.

26 januari 2018 om 16:45

Perfecte analyse. Morata als vervanger vind ik enorm tegenvallen. Oogt zelfs beperkt. Bakayoko begreep ik vanaf het begin niet, bij Monaco vond ik hem al een zwakkere schakel. En met het gemak waarop de geweldenaar Matic is laten gaan... Conte mag zich dat inderdaad helemaal zelf toerekenen

De beste spits van de PL verkopen en Matic en dan gaan lopen janken XD

Conte kan eigenlijk alleen maar zeuren. De spelers die hij vaak wil hebben zijn niet realistisch. Spelers als Vidal en Alex Sandro kun je nou eenmaal niet zomaar halen. Dan komen er andere spelers en dan ga je huilen omdat je wensen ver buiten de realiteit gaan.

26 januari 2018 om 15:22

Niet zomaar nee, maar als de kampioen van Engeland zou je mogen verwachten dat je dit soort spelers wel kunt aantrekken. Zeker gezien het feit dat Chelsea aan uitgaande transfers veel heeft verdiend en de huidige TV deals in Engeland.

26 januari 2018 om 16:14

Waarschijnlijk kosten Bakayoko en Rüdiger Meer in totaalplaatje dan Alexis. Het is dus niet zo dat het niet kan. Conté wil blijkbaar liever 2 aardige spelers dan 1 topspeler. Goede bezetting. Prima. Maar dan moeten ze nu niet gaan janken dat ze t allemaal niet kunnen betalen.

26 januari 2018 om 17:14

Het moge duidelijk zijn dat Conte niet over de transfers beslist.

Daarbij is dat juist wat ik net zeg, financieel heeft Chelsea echt geen probleem. De bezetting is namelijk helemaal niet zo goed als jij zegt. Dit is verreweg de smalste selectie die Chelsea in jaren heeft gehad, dus daar klopt niks van. Vorig jaar had men al een smalle selectie, maar toen speelde men alleen binnenlandse competities. Het was voor velen duidelijk dat de selectie van Chelsea groter moest worden, en met het kampioensschap had ik daar alle vertrouwen in. Bakayoko en Rudiger zijn gehaald na het vertrek van Matic en Terry, maar daarnaast kwam er niks bij. We begonnen aan het seizoen met 4 centrale middenvelders, terwijl Conte er met 3 speelde, dan doe je als club toch iets fout.

26 januari 2018 om 17:36

Natuurlijk ik bedoelde meer dat "ze" ervoor kiezen om 2 ipv 1 speler te halen. En als er verder geen geld over is om uit te geven, kun je er ook een paar uit de jeugd halen ipv iedereen verhuren. Niet ideaal misschien voor een topclub, maar beter dan onderbezet en daar dan over mopperen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren