Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mahrez wakkert geruchten aan met bezoek aan spelershotel Chelsea

Laatste update:

Vichai Srivaddhanaprabha schreef donderdag op Instagram dat Riyad Mahrez ‘niet te koop is’, maar absolute duidelijkheid over de toekomst van de rechtsbuiten is er nog niet. De 25-jarige Mahrez heeft de geruchten nu zelfs zelf aangewakkerd.

/

De 24-voudig international van Algerije bracht maandag een bezoek aan The Chelsea Harbour Hotel, het spelershotel van Chelsea. De aanvallende middenvelder nam zelfs een koffer zich mee, wat er mogelijk op wijst dat hij een nacht in Londen ging doorbrengen. Dat blijkt uit een reeks foto’s die voetbalfan Alessandro Schiavone op zijn Twitter-pagina plaatste. Hij voegde eraan toe dat de zaakwaarnemer aan hem had laten weten dat Chelsea Mahrez inderdaad wil hebben.

Leicester wil Mahrez behouden en zou hem zelfs al een nieuw contract hebben aangeboden. De linkspoot, die momenteel tot de zomer van 2019 vastligt in het King Power Stadium, zou zijn weeksalaris kunnen laten verhogen van 47.000 naar 120.000 euro.

Denk jij dat Riyad Mahrez deze zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mahrez zou een toptransfer zijn voor Chelsea!
Wanneer dit daadwerkelijk gaat gebeuren, zijn ze weer een titelkandidaat in mijn optiek.

9 augustus 2016 om 08:56

Je hebt Willian en Hazard, denk dat Chelsea beter voor een verdediger kan zoeken.

9 augustus 2016 om 09:21

Zowel Hazard, Willian en Mahrez kunnen op 10 achter de spits dus dat betekent dat oscar af gaat

9 augustus 2016 om 09:03

Ik zie hem ook graag komen, alleen missen we nog steeds defensieve versterking. Onze backpositie is te dun bezet en over onze centrale duo wil ik het niet eens hebben.

9 augustus 2016 om 17:35

Zouma en Cahill is heel degelijk hoor ben het er wel mee eens dat we nog een centrale verdediger nodig hebben en de backpositie mag ook wel versterkt worden alhoewel als je Aina zo ziet spelen..

10 augustus 2016 om 17:48

Ik zie ook graag Aina een basisplaats krijgen, alleen als Ivanovic is mij zelfs te slecht als derde back.. met een blessure zitten we dan al snel in de problemen.

9 augustus 2016 om 09:06

Willian kan dan op 10 spelen.. Ik zou dit echt toejuichen, het is vreemd dat niemand zich gemeld heeft voor Mahrez, die was echt de beste

9 augustus 2016 om 10:25

Denk wel dat er genoeg clubs met interesse zijn. Maar het juiste bedrag moet op tafel komen en nog belangrijker; de speler moet ook willen. Lijkt me binnen Engeland dat je op persoonlijk gebied het liefst in Londen zit. En dan kan ik me zo voorstellen dat Chelsea en Arsenal de opties zijn. Chelsea is dan financieel en qua intentie de meest daadkrachtige van de twee..

Als Crystal Palace 35 mio vraagt voor Bolasie, kan Leicester gerust het dubbele vragen. Contract tot 2019, dus dat worden taaie ondrhandelingen

Gewoon doen! 25 jaar is een mooie leeftijd om deze overstap te maken. Hazard, Willian, Mahrez, als spits zijnde zou dit een natte droom zijn.

lol daarom dat Arsenal geen interesse meer heeft in Mahrez, Chelsea heeft zich er mee bemoeid en laat even zien hoe je een transfer afrondt. Deden ze al eerder bij Tottenham met Willian.

9 augustus 2016 om 09:42

Arsenal is er niet mee bezig omdat ze eindelijk eerst de zwakke plekken als prioriteiten instellen ze zijn hard bezig met een spits en een cv.

9 augustus 2016 om 09:52

Maar de rechtsbuiten is ook een zwakke plek.

9 augustus 2016 om 10:04

Minder zwak dan de spits en cv, al helemaal met de huidige blessures. Op rechtsbuiten kun je in principe nog 5 spelers opstellen: Alexis, Campbell, Oxlade, Walcott en Iwobi. In de spits heb je nu alleen Giroud (is nog niet eens terug) en als cv's heb je Holding en Chambers. Dan lijkt het mij toch wat dringender om Mustafi te halen bijvoorbeeld, en iemand als Lacazette, voordat je aan Mahrez denkt.

9 augustus 2016 om 10:15

Iwobi is toch een spits?

9 augustus 2016 om 13:02

Iwobi is meer een cam/vleugelspeler. In de jeugd speelde hij in de spits bij mijn weten, maar voor het eerste team heeft hij alleen nog maar op de 10 of op de vleugels gespeeld.

9 augustus 2016 om 13:06

Jackieboy10

Je beseft zelf toch ook wel dat de namen die je opnoemt eigenlijk te belachelijk zijn voor een topclub? Arsenal kan zeker een versterking gebruiken op de vleugel, iemand die kansen creëert en ervoor zorg dat Giroud vaker een schiet kans krijgt. Dan heb je met Giroud nog best een aardig spits in huis.

9 augustus 2016 om 13:15

Oh, wist niet dat er een beperking was op het aantal spelers dat je kon halen. En dat ze hard bezig zijn met het halen van een spits en een cv, leuk en aardig, maar die zijn er ook niet, dus die vlieger gaat ook niet op.

Ik denk eerlijk gezegd dat mahrez uiteindelijk blijft arsenal is totaal niet bezig met hem en chelsea jah wst moeten ze met hem. Hij moet dan wss banken als willian net zo goed is als vorig jaar.

9 augustus 2016 om 09:48

Oscar gaat misch naar inter in ruil voor icardi dus kan william op 10 of mahrez

9 augustus 2016 om 10:23

Wat moet Chelsea met Icardi? Ze hebben al genoeg spitsen.

9 augustus 2016 om 14:48

het is toch wel heel raar dat Mahrez net op die plaats verschijnt .... je hebt 2 hotels in het stamford bridge stadium maar het chelsea harbour hotel is een kleine km verderop naast de Thames, goed afgeschermd en waar het team van chelsea vaak vertoefd wanneer ze echt uit de picture willen blijven of uit de drukte rondom het stadion willen blijven .... dan is het toch wel erg raar dat een topspeler van een ander team net daar opduikt ...

ik zeg niet dat Mahrez naar chelsea gaat maar hij was ook niet daar om een city trip te maken in Londen en indien Mahrez naar Londen kwam om onderhandelingen te voeren met bijvoorbeeld arsenal , dan zouden die onderhandelingen zeker niet gebeuren in het hol van de leeuw , zijnde de thuisbasis van chelsea .....

het lijkt haast zeker dar er wat gaande is .... of het lukt is nog een andere zaak !

If you can't beat them, buy them?

Maar zonder gekheid, Mahrez is een geweldige speler die zonder twijfel bij Chelsea mee kan. Ik zou als ik hem was alleen wel naar een andere club gaan, omdat ze bij Chelsea ook nog jongens als Hazard en Willian hebben. Als die hun niveau halen, kun je ze niet zomaar banken. Ook niet voor Mahrez.

Ik had al verwacht dat de geruchtenmolen weer zou gaan draaien deze week. Iedereen vroeg zich af of Leicester dit seizoen ook maar een schim zal zijn van het team dat vorig seizoen landskampioen werd, wat natuurlijk doorslaggevend zou moeten zijn in de beslissing van de sterren van het team. Nu Leicester zich afgelopen zondag voor het eerst heeft kunnen meten met een competitiegenoot zal de pers wel weer beginnen te roepen dat spelers als Mahrez geen enkel vertrouwen meer hebben in succes met Leicester en dus alles op alles zullen zetten om toch nog een transfer te forceren. Nu zijn het toevallig foto's van een Twitteraar, maar zodra die kerel op de redactie van de Daily Mail opgewarmd is, zullen de meest belachelijke lulverhalen weer de kop opsteken...

9 augustus 2016 om 14:55

heb het hierboven reeds beschreven hoe en waar dit hotel zich bevindt en het is werkelijk wel hoogst ongebruikelijk dat een topspeler van een ander team net daar opduikt in volle transfer tijd.

Mahrez was daar zeker niet voor een city trip in Londen en wanneer bijvoorbeeld andere Londense clubs zouden onderhandelen met Mahrez ...wel dan zouden die onderhandelingen zeker nooit daar in de thuisbasis van chelsea gebeuren of zouden die clubs die speler nooit daar laten logeren want net daar kan je dit nooit geheim houden !

er is wat aan de hand , dat zeker maar het wordt toch afwachtten want onderhandelingen kunnen ook mislukken .....

Mahrez zou goed staan bij Chelsea. Maar hebben ze dan niet te veel buitenspelers? William,hazard,Cuadrado? Ze kunnen beter investeren in een topspits en topverdediger. Morata,Benzema,Bonucci,Koulibaly,

9 augustus 2016 om 11:20

Benzema en Bonucci komen sowieso niet en voor Morata moet je al gauw 60+ betalen. Ze hebben trouwens ook al genoeg spitsen nu, Koulibaly zou wel een welkome versterking zijn

9 augustus 2016 om 11:28

Dat is geen probleem om 60+ te betalen. Ik betwijfel of die spitsen ook potten kunnen breken.

Ga je op basis van 1 seizoen al de conclusie trekken dat als chelsea mahrez aantrekt, chelsea kampioen wordt? Nou nee, in de selectie van LCity waren er geen egos iedereen streed voor elkaar. Bij chelsea heb je wereldklasse spelers met een egotje., dus dat wordt aanpassen en in dienst spelen anders krenk je de egos van de spelers die het al hebben laten zien en die.constant de bal opeisen. Ik moet het allemaal nog wel zien of mahrez uberhaupt naar chelsea gaat en of hij zich daar staande kan houden. Dan heb ik het nog niet eens over of hij wel of niet in de basis wordt gezet.

Zou een heerlijk antwoord zijn op de aankopen van Manchester United en Manchester City. Dan hebben we zo dadelijk de beste speler van de Premier League op rechts en zijn voorganger op links. Enkel nog een Koulibaly en Rodriguez voor in de verdediging en boem we zijn klaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren