Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maduro sloeg lucratieve aanbiedingen af: ‘Ik voel mij hier thuis’

Laatste update:

Hedwiges Maduro heeft deze zomer de kans gehad om een transfer te maken. De verdediger annex middenvelder van FC Groningen zegt in een interview met het Algemeen Dagblad ‘een paar aanbiedingen’ te hebben gekregen.

/

De 31-jarige Maduro had in die landen meer kunnen verdienen dan in het Noordlease Stadion. “Maar dan moet je jezelf afvragen of je dat nu wilt. En dan zijn er nog twee clubs die er met elkaar moeten uitkomen. Dat wordt weleens vergeten. Wat voor mij nu telt: ik wil de doelstelling van Groningen waarmaken.”

“Bij elke club zoek je naar een klik, waardoor je je thuis voelt en er geen barrières zijn die presteren bemoeilijken. Die club heb ik met Groningen gevonden”, aldus de achttienvoudig international van Oranje, die tot dusverre 38 wedstrijden voor De Trots van het Noorden speelde. Daarin kwam hij tot drie doelpunten en twee assists.

Denk jij dat Hedwiges Maduro zijn loopbaan bij FC Groningen gaat afsluiten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maduro heeft best wel een mooie carriere gehad. Grote wedstrijden gespeeld bij Valencia en Sevilla bijv. Toch valt zn inbreng me tegen bij groningen. Had echt gedacht dat hij meer een leider op het veld zou zijn.

2 augustus 2016 om 10:32

Ben ik het niet met je eens! Want er zijn zeker meer dan een handvol wedstrijden waar Groningen de wedstrijd heeft weggegeven of waarin het heel slecht ging nadat Maduro werd gewisseld. Het hele middenveld stortte dan vaak in.

Je ziet het misschien niet direct maar Maduro heeft een absolute meerwaarde

2 augustus 2016 om 10:48

Indeerdaad! Ajax thuis is een mooi voorbeeld. Speelde heel goed in de 1e helft. Totdat Maduro geblesseerd uitviel

2 augustus 2016 om 11:41

Dat valt wel mee. Hij heeft amper gespeeld voor beide clubs, en eigenlijk uitsluitend als tweede of zelfs derde keus. In de Eredivisie is ie wel op zijn plek.

2 augustus 2016 om 13:52

Ik vond Maduro erg tegenvallen met wat ik er van verwacht had. Het niveau dat hij had toen hij naar Valencia ging is absoluut niet meer aanwezig. Ook geeft hij niet de gewenste rust en stabiliteit die ik verwacht had en komt hij zowel verdedigend als aanvallend net iets tekort. Last but not least denk ik dat Tibbling beter speelde met een bijtertje als Kieftenbelt naast zich dan met een controleur als Maduro.

Eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat ik lang niet alle wedstrijden heb kunnen kijken afgelopen jaar, maar alle wedstrijden die ik kon zat ik in het stadion en is hij me niet positief opgevallen.

Het niveau zal bij die andere clubs vast niet hoger zijn dan bij Groningen. Ongelooflijk hoe Maduro is weggezakt in kwaliteit.

2 augustus 2016 om 10:09

Sommige spelers zijn vroeg " oud" en zakken snel weg in niveau vd Vaart is daar een goed voorbeeld van andere spelers zakken ook wel weg maar blijven langer op een bepaald niveau hangen. Kuijt en Robben ( ondanks zn blessures) bijvoorbeeld.

2 augustus 2016 om 10:32

Helemaal eens tornado. Dat kan volgens mij liggen aan je fysieke gesteldheied. Maar bij Raffie weten we toch allemaal dat het gelegen heeft aan het feit dat hij never nooit voor zn sport heeft geleefd? Ik bedoel: die gast had meer talent in zn teen dan Kuijt in zn hele lichaam. Heeft alleen altijd alles op zn talent gedaan, was altijd te dik, altijd onrust om m heen...en nu? Moet ie slijmen of ie bij Betis sevilla nog rondjes mag rennen.

Zal daarnaast ook wel een mooie cent hebben verdiend bij Valencia, Sevilla en Paok dus echt nood om het voor het geld te gaan doen lijkt me niet aanwezig.

Maar er zijn er genoeg die het alsnog doen om nog gevulder terug te kunnen keren, goed dat die nu ook rekening houdt met een gezin dat hij dan mee moet nemen en zijn gevoel.

"bij elke club zoek je naar een klik, waardoor je je thuis voelt en er geen barrières zijn die presteren bemoeilijken."

Is dit een verkapte manier om te zeggen dat het niet zijn schuld is dat ie in het buitenland best geflopt is? Dat zou namelijk wel aansluiten bij zijn overige gezwets.

Maduro is wel een onopvallende kracht voor Groningen, hij is belangerijker voor Groningen dan veel mensen denken. Off: "noordlease stadion" moet er nog even aan wennen als ik dat zie staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren