Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Maar toch: Chelsea geeft niet de indruk dat ze me links laten liggen’

Laatste update:

Marco van Ginkel speelt voor de derde keer in zijn loopbaan op huurbasis voor PSV. Het contract van de middenvelder met Chelsea loopt pas medio 2020 ten einde. Van Ginkel weet niet waar zijn toekomst ligt én of hij nog toekomst heeft op Stamford Bridge. Het contact tussen club en speler verloopt via het loan department van de club.

Oud-voetballer Paulo Ferreira was laatst bij een wedstrijd van PSV, de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (3-0) in oktober. "Dat was wel een goede timing", vertelt Van Ginkel in het Algemeen Dagblad. "Het kan best ja, dat Chelsea me alleen nog houdt voor de handel. Maar toch: ze geven niet de indruk dat ze me links laten liggen."

Van Ginkel wil nog steeds zo hoog mogelijk spelen. Dit seizoen wilde de middenvelder eindelijk weer een heel jaar belangrijk zijn bij één club. "Ik kom nu bij PSV niet pas na de winterstop binnen, zoals de vorige twee keer. Het is ook duidelijk welke kant mijn ontwikkeling opgaat als middenvelder. Verbindingsspeler zijn, past me het beste."

Van Ginkel, 25 jaar, werd eerder door Chelsea al tijdelijk gestald bij AC Milan en Stoke City. PSV heeft geen optie tot koop bedongen en zag afgelopen zomer een poging stranden om de middenvelder definitief op de loonlijst te krijgen.

Denk jij dat Marco van Ginkel ooit nog een officieel duel voor Chelsea zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk ben jij een van de stukken vlees van chelsea Marco. Hij gaat sowiezo nooit een vaste basisspeler worden bij the blues. Het is gewoon een handelshuis en je moet heel goed zijn om daar te spelen

Buiten dat ik denk dat hij tekort komt voor Chelsea, heeft ie ook vette pech gehad met blessures op momenten waar hij kansen kreeg. Erg jammer voor hem. Maar is 25 nog maar.. met wat mazzel kan hij nog 10 jaar mee en kan hij naar mijn mening zeker nog hogerop

9 december 2017 om 10:04

Die blessures heeft hij deels gekregen omdat hij het niveau niet aan kon. Ik denk dat hij niet veel hoger dan de eredivisie kan.

9 december 2017 om 10:25

Wat een onzin zeg, hoe wil je dat in godsnaam ook bewijzen dan? Sinds wanneer krijgen spelers zulke zware blessures omdat ze op een hoger niveau meetrainen. Het gebeurde Van Nistelrooy ook bij PSV, twee keer zelfs. Natuurlijk is de intensiteit anders op een hoger niveau, maar je kunt never nooit bewijzen dat het daardoor is gekomen..

9 december 2017 om 11:34

Ach wel nee. Die jongen had gewoon pure zure pech. Wil er niet mee zeggen dat zonder hij t wél gered had. Maar zonder blessures zat hij nu niet bij PSV denk ik. Hij hij constanter gespeeld.. en op hoger niveau.

Hij is toch geen Chelsea materiaal, Chelsea ziet hem net als Ake als bron van inkomsten.

Dat hij nog hoop heeft snap ik niet. Hij zit daar nog al 4 jaar en geen amper wedstrijden gespeeld bij Chelsea. Maar persoonlijk vind ik dat hij naar een sterkere competitie moet. Tis duidelijk dat hij in Nederland niets te zoeken heeft. Veel te goed voor PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren