Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lumu praat met 'betere clubs' dan RKC: 'En anders geef ik ze een belletje'

Laatste update:
/

Jeroen Lumu gaat niet aan de slag bij RKC Waalwijk. Het jonge talent, dat vorige maand na een dienstperiode van nauwelijks vier maanden aan de kant werd gezet door sc Heerenveen, heeft volgens het Brabants Dagblad zijn eigen glazen ingegooid. Hij zou tot vier keer toe een afspraak met de clubleiding van RKC hebben afgezegd.

In twee gevallen had de negentienjarige aanvaller een geldige reden: een stage bij het Engelse Derby County en aanwezigheidsplicht in Heerenveen om zijn contractontbinding te bekrachtigen. In de andere twee gevallen kwam hij niet opdagen. De Brabanders hebben daarom besloten af te zien van de komst van het jonge talent.

Lumu laat in het regionale nieuwsblad weten dat hij meer ijzers in het vuur heeft. Dat RKC hem voorlopig heeft afgevinkt, lijkt hem dan ook weinig te deren. Hij zegt in gesprek te zijn met 'betere clubs'. "Als dat niks wordt, geef ik RKC een belletje om te vragen of ze nog een gesprek met mij willen."

Denk jij dat het nog goedkomt met Jeroen Lumu?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arrogante houding.. Voor hem 10 andere denk ik zo.

Ken trouwens zijn voetballende kwaliteiten niet, maar mentaal gaat het in ieder geval niet lekker.

4 november 2014 om 14:37

Bij ludogorets deed hij wel lekker mee samen met virgil misidjan. Altijd leuk om nederlanders in een relatief onbekende competitie zoals bulgarije te zien slagen.

4 november 2014 om 14:56

Wat praat je man? Deze gozer is helemaal niet geslaagd bij Ludogorets. Na een half jaar heeft hij zijn contract laten ontbinden. Sinsdien een hoop stages gehad bij verschillende clubs, maar mentaal zit het niet goed bij hem. Talent heeft hij zeker.

4 november 2014 om 22:08

Anders geef ik ze een belletje...


Mag leien dat even een 'belletje' pleegt, dan keihard lachen en 'de hoorn op de haak' gooien

Iets voor roda jc of nec?

4 november 2014 om 14:39

Ik vraag me af of je dit wel in je club moet laten. Alleen spelers die het shirt met veel plezier dragen en daar trots op zijn. Maar het is een groot talent maarja. Wat moet je er mee als hij zich zo gedraagt?

4 november 2014 om 15:22

Kan mij niet voorstellen dat er veel spelers zijn die met trots een shirt van RKC of vergelijkbare clubs dragen.
Je hebt wel een heel romantisch idee over voetbal en zijn spelers. Dat bijvoorbeeld een Tadic het Twente logo kuste zegt vrij weinig, althans het zegt mij niet dat hij trots was om voor Twente te spelen.
Misschien dat spelers uit de regio trots zijn om voor de club te spelen, maar 90% speelt toch echt voor de poen en/of de prijzen.

Natuurlijk had hij die 2x RKC netjes moeten afzeggen, maar dat hij kijkt of er betere opties zijn lijkt mij vrij logisch.

4 november 2014 om 17:17

Je hoeft niet per se trots te zijn op de club waar je bij zit, maar je mag best trots zijn op het feit dat je op dat niveau speelt. Lumu zou dat zeker moeten zijn, want met deze houding lijkt hij niet veel verder te gaan komen.

4 november 2014 om 14:40

Zal best beter zijn dan Lagouireh maar dan heb je er wel een pak problemen bij. Het team draait nu aardig dus het lijkt me niet echt nodig. Zie liever dat er een betere spits komt.

4 november 2014 om 14:49

Als meneer Lumu zichzelf te goed voelt voor een club als Rkc, waarom zou hij doen naar Roda of NEC verkassen?

Toch zonde, werd altijd beschouwd als een van de grotere talenten in NL, met de juiste mentaliteit had die het wellicht veel verder geschopt, nu mag die op een club die hem wilt omarmen.

4 november 2014 om 15:24

Omdat je bij die 2 clubs de kans hebt om te promoveren naar de eredivisie.

4 november 2014 om 15:34

Iemand met zo'n houding zou ik never nooit toelaten bij mijn club. Lekker jaartje bij de amateurs spelen, dan zichzelf dan afvragen waar het mis is gegaan. Omhoog gevallen ventje joh.

4 november 2014 om 17:52

Roda heeft genoeg opties op de vleugels. Tien keer liever Höcher, Jansen, Schreurs en Lagouireh op de vleugels dan deze omhooggevallen kerel, hoe goed hij ook mag zijn. Gewoon 4 keer een afspraak met een geïnteresseerde club laten schieten om vervolgens doodleuk te zeggen "als dat niks wordt, geef ik RKC een belletje om te vragen of ze nog een gesprek met mij willen."

Nee. Als hij zo doorgaat, mag hij zich gelukkig prijzen als hij nog ergens in het betaald voetbal aan de slag kan.

Onvoorstelbaar deze jongen. Denkt hij serieus dat er nog clubs uit de eredivisie op zo' n onruststoker zitten te wachten. Hij mag RKC nog dankbaar zijn dat ze hem eens kans geven.

4 november 2014 om 15:00

Opzich, kijk naar die Letschert. Heeft een breuk proberen te forceren bij Roda, toen Roda degradeerde. Nu speelt hij basis bij bij Utrecht en Utrecht zal optie tot koop lichten denk ik als hij zo blijft spelen. Voetbalwereld is een rare wereld.

4 november 2014 om 17:57

Die Letschert is inderdaad ook zo'n apart geval. Bij Groningen zijn contract ontbonden omdat hij daar overhoop lag met de trainer. Vervolgens geeft Roda hem de kans en laat hij de club stikken na degradatie. Ik meen gelezen te hebben dat hij nog voor zijn Groningen-tijd ook was weggestuurd bij Heerenveen.

Hahaha, waar haalt hij het lef vandaan. Graag of niet lijkt mij.

Dat is de juiste mentaliteit. Een club die viermaal toe een afspraak maakt voor een gesprek negeren en dan doodleuk zeggen, ik kijk eerst voor wat beters en anders bel ik wel als het mij uit komt. Kijken of RKC enig zelfrespect heeft en zo'n jongen mededeelt dat er voor hem geen plek is. Of dat RKC gewoon vrolijk achter die jongen aan loopt en straks hem weer uitnodigd voor een gesprek.

Wat is dit respectloos zeg hey. Ik hoop toch dat andere clubs door dit soort uitspraken beseffen wat ze binnen halen. Iemand die zulke uitlatingen doet is niet te vertrouwen.

Dus die is over drie jaar afwasser bij Van der Valk. Arrogant klotejoch

4 november 2014 om 20:16

Niet waar dan overvalt benzinepompen en juweliers want meneertje is gewend aan deze levenstijl en weet niet wat hard werken is!!!!!!

Hahaha wat een grap deze man.

Het is te hopen dat dit hooghartige mannetje nergens meer aan de slag gaat bij een BVO !!

Een perfect voorbeeld van een begenadigd talent dat zonder te presteren meteen naast zijn schoenen is gaan lopen. Een flut-mentaliteit van heb ik jou daar. Het wordt tijd dat hij eens met beide voetjes terug op aarde komt....

Wat moet Roda hiermee?
We hebben net ene T. Letschert naar FCU laten gaan!
Die vond zichzelf ook beter dan de rest vd selectie....

Roda heeft een prima kliek, die gaan voor elkaar door 't vuur!
Onruststokers hebben we niet nodig, ongeacht hoe goed ze kunnen voetballen.

4 november 2014 om 14:40

En die letschert doet t wel goed nu in utrecht...

4 november 2014 om 15:21

Letschert is ook gewoon een Eredivisie waardige speler, en als je hem vergelijkt met jongens als Guy Ramos en Bart Biemans, dan snap ik inderdaad dat Letschert zich beter voelt.

Lumu is eigenlijk ook een Eredivisiespeler mits hij zich op het mentale vak eens normaal kan gedragen. Daar ziet het echter niet naar uit, dus zal niet veel van over blijven.

4 november 2014 om 16:09

Sinds Letschert vertrokken is en Biemans terug gekomen is, krijgen we nauwelijks nog tegendoelpunten. Voor ons een regelrechte vooruitgang dat Timo weg is. Dat hij het nu redelijk doet in Utrecht, is mooi voor hem, Utrecht en Roda. Nu is de kans namelijk groot dat Utrecht hem koopt en dan zijn wij van een stoorzender verlost. Het is nu enkel nog wachten totdat hij herrie gaat schoppen in Utrecht, want hij is zowel bij Heerenveen, Groningen als Roda niet leuk weggegaan.

Toch wel heel triest dit. Lumu heeft het talent om de nieuwe Robben te worden. Erg veel voetbaltalent die in zn Willem II tijdperk gevolgt werd door clubs als Barcelona, Arsenal en Man U. Om er maar een paar te noemen. Totaal geen topsportmentaliteit. Iedereen hier zou er van dromen om zijn talent te hebben jammer genoeg verknalt ie het voor zich zelf en zullen we niets anders dan dit soort berichten van hem horen. Erg jammer.

Verschrikkelijk arrogant die jongen, dacht in zijn tijd bij Willem II al dat hij de grote man was. Hij mag blij zijn dat een RKC hem nog een kans wil geven want ik verwacht dat met deze arrogantie er maar weinig clubs in de rij zullen staan om hem aan te trekken

Haha, wat een kwal. Jongen, je bent 19 en komt net kijken man. 'als het niets wordt geef ik ze wel een belletje'... Kneus!

Profvoetballer onwaardig die Lumu. Doodzonde om zo met je talent im te gaan.

Haha moet ie zich vooral zo gaan gedragen, dan worst rkc sowieso niks. En ik zou niet weten waarom andere clubs hem nog zouden willen, na al die mislukkingen.

Lumu???

Wie is dat??

Nooit van gehoord??
Dus Nog niets maar dan ook niets laten zien!

Domme puber niets meer niets minder. .

M.b.t. Letschert denk dat hij wel slaagt bij de FC uit Utrecht.
Wij kunnen altijd wel omgaan met probleem gevallen of moeilijke jongens

Zijn we zelf namelijk ook

Tot nu toe zeer content met letschert!

IK geef een advies aan alle clubs. Ga Niet !!! In zee met Lumu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren