Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Suárez en Lionel Messi maken er samen vier bij vijfklapper Inter Miami

Laatste update:

Luis Suárez heeft zaterdagavond zijn rekening geopend namens Inter Miami. De Uruguayaan was in de thuiswedstrijd tegen Orlando City tweemaal trefzeker. Zijn goede vriend en aanvalspartner Lionel Messi maakte er ook twee. Het werd 5-0.

Suárez was tot dusver alleen trefzeker in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Al-Hilal eind januari. In competitieverband wist hij het net nog niet te vinden. Daar kwam zaterdag tijdens de derde speeldag in de MLS verandering in.

Al na vier minuten stond de voormalig Ajacied aan het einde van een fraaie aanval. De spits werd bediend door Julian Gressel en schoot fraai raak in de korte hoek. Amper tien minuten later was het opnieuw raak.

Wederom kwam het voorbereidende werk van Gressel, die Suárez bediende met een subtiel wippertje en de spits zijn tweede van de avond zag maken. De 138-voudig international schoot diagonaal raak.

Inter Miami zorgde voor een vermakelijk tweede thuisduel van het seizoen en had na amper een half uur spelen de 3-0 al op het bord staan. Ditmaal kwam het voorbereidende werk van Suárez zelf en mocht Robert Taylor afronden.

Na rust was het de beurt aan Messi. Nadat de Argentijn eerst nog een vrije trap op de buitenkant van de paal schoot, was het na een klein uur spelen wel raak. De linkspoot kon van dichtbij afronden nadat een inzet van Jordi Alba van de lijn werd gehaald.

Vijf minuten na de 4-0 zorgde Messi tevens voor de 5-0. De sterspeler werd bij de tweede paal bediend door Suárez en kopte diagonaal raak. Inter Miami gaat door de ruime zege aan kop in de Eastern Conference met zeven punten uit drie duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een leven zeg haha. Kan je voorstellen dat je carrière hebt uitgespeeld en dat je dan met je beste maat in Miami lekker elke week nog balletje trapt om een laag niveau voor de lol en dat je er ook nog heerlijk betaald voor krijgt. Messi en Suárez hebben voetbal uitgespeeld.

3 maart 2024 om 10:08

Messi ja, maar Suarez toch niet? Of mis ik een prijs met Uruguay?

3 maart 2024 om 10:32

De Copa America in 2011? Of tellen we die niet?

3 maart 2024 om 10:34

Suarez copa gewonnen met Uruguay.

3 maart 2024 om 10:51

Alleen een wk winnen. Maar dat was onmogelijk geweest behalve in Zuid Afrika toen ze in de halve finale kwamen.

MLS dat zit tegen het niveau aan van de keuken kampioen divisie. En dan zoveel goede spelers in 1 team. Ze zouden elke wedstrijd daar met 5-0 moeten winnen. Maarja geef ze eens ongelijk. 😅

3 maart 2024 om 12:22

Zoveel Goed spelers? Wie allemaal?😆

3 maart 2024 om 13:31

Nouja Messi, Suarez, Busquets en Alba in een team is voor MLS begrippen best wel een stevig aantal opzich. Oudjes, maar wel goede oudjes.

Die jongens (messi, Suarez, Alba, Busquets) hebben het slim bekeken. Geld genoeg, sportief alles al laten zien, wonen in het heerlijke Zuid-Florida en nog lekker met veel plezier een balletje trappen met elkaar.

3 maart 2024 om 09:52

En nog op een redelijk niveau ook. Alleen die reisafstanden zijn minder.. ik vind het wel jammer dat Suarez niet terugkeerde bij Ajax, zoals hij eens gezegd had in een interview

3 maart 2024 om 10:54

Redelijk niveau? Kkdtje

3 maart 2024 om 09:56

Onderschat het reizen niet in de VS. Vrijwel elke uitwedstrijd moet je langer dan 6 uur vliegen en dat heeft ook een impact op je lichaam

3 maart 2024 om 10:10

Nou dat is wel lichtjes overdreven; Los Angeles is 6 uur vliegen vanuit Miami, maar dat is dan direct een van de verst mogelijke reizen. Verder kan ik zo uit m'n hoofd Seattle, Portland en Salt Lake City bedenken wat langer dan 6 uur zal zijn denk ik. Edit: de langste reis van allemaal vergeten: Vancouver uit. Alles in de Eastern Conf. daarentegen is flink korter: max. 3 uur vliegen over het algemeen. Tijdens de reguliere competitie speelt Miami 28 wedstrijden (14 uit en 14 thuis) tegen Eastern Conf. tegenstanders en slechts 6 (neem aan 3 daarvan uit) tegen tegenstanders uit Western Conf. Dus voordat de play-offs beginnen zijn de reistijden nog wel binnen de perken, daarna kun je wel een paar serieus verre afstanden voor de boeg hebben inderdaad. Desalniettemin vrij lange reistijden natuurlijk vergeleken met onze Europese standaarden, dat zeker!

3 maart 2024 om 11:34

natuurlijk dat vliegreizen erin hakken, maar we moeten niet vergeten dat deze spelers prive vliegen, niet in een economy ryanair vlucht oid.
dat is best wel een groot verschil wat betreft hoe brak je ergens aankomt.

ik vind het vooral geweldig voor zo'n robert taylor, speler van niveau onderkant eredivisie/kkd die zijn geluk ging beproeven in amerika om vervolgens opeens tussen messi, alba, busquets en suarez te staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren