Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique weerspreekt teneur in pers: ‘We hebben het laten zien’

Laatste update:

Lionel Messi blesseerde zich eind september in de wedstrijd Barcelona-Las Palmas en staat sindsdien aan de kant. Van de acht wedstrijden die zijn club nadien speelde werden er zes gewonnen, eindigde er één gelijk en ging er ook één verloren. Luis Enrique vindt dat Barcelona heeft laten zien dat het wel meevalt met de Messidependencia, de pure afhankelijkheid van Messi bij de club.

/

“Dat is iets wat de pers maar blijft roepen. We zijn natuurlijk beter mét Leo erbij, maar we redden ons ook zonder hem. Dat hebben we laten zien”, vindt de trainer. “We hebben hier een fantastisch team en iedereen heeft een stap naar voren gedaan in Messi’s afwezigheid. Los van wie er beschikbaar is, aanvallend en verdedigend, hebben we een topteam”, verduidelijkt Luis Enrique.

“Het team heeft een extra slag geleverd zonder Messi. En we zijn ook meer dan alleen Neymar en Luis Suárez: kijk ook eens naar de grote bijdrage van het middenveld en de verdediging”, vraagt de coach in aanloop naar de wedstrijd tegen Villarreal. Zondag komt El Submarino Amarillo op bezoek in Catalonië en zal Barcelona proberen de negende zege in elf wedstrijden te boeken. De wedstrijd tegen Villarreal is overigens ook een weerzien met Denis Suárez.

/

De 21-jarige middenvelder stapte in 2013 over van de jeugdacademie van Manchester City naar Barcelona, maar kwam niet verder dan dik dertig wedstrijden in het B-team. Daarna verhuurde de club hem aan Sevilla en nu speelt hij dus voor Villarreal. Barcelona heeft een terugkoopoptie op hem en kan die aan het eind van dit seizoen activeren, als het dat wil. “De tijd zal het leren. We houden een oog in het zeil bij de spelers die verhuurd zijn en bij hen die zijn verkocht met een terugkoopclausule”, zegt Luis Enrique.

“We hopen dat hij blijft presteren zoals hij dat doet. Het is niet eenvoudig terug te keren bij Barcelona, want we hebben ’s werelds beste voetballers, maar uiteindelijk is hij degene die in grote mate bepaalt waar hij terechtkomt”, spreekt de trainer motiverend. Suárez kwam in het shirt van Villarreal dit seizoen tot zeven wedstrijden, waarvan drie als basisspeler. Hij staat met zijn club op een verdienstelijke vierde plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meestal kun je idd wel zonder Messi, aangezien Neymar en Suarez ook gewoon zowat de beste ter wereld zijn op hun positie. Messi is echter wel degene die Barca, in mijn ogen, de allerbeste ploeg ter wereld maakt. Zonder die kleine man schat ik Bayern hoger in.

7 november 2015 om 19:21

Zonder die kleine is Barca idd niet magisch maar ontzettend goed.

Ik hoop vurig dat Denis Suárez in de nabije toekomst terugkeert bij Barcelona. Hij speelt heel erg goed voor Villareal de laatste weken, en kan nog heel veel stappen zetten. Zou mooi zijn als hij als back-up van Neymar en Iniesta gehaald wordt, hij kan op beide posities uit de voeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren