Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique: ‘Ik kijk ernaar uit om Frank weer te zien’

Laatste update:

Bij Barcelona zijn de meeste mensen al bezig met de Clásico van zaterdag tegen Real Madrid, maar dinsdag speelt de Spaanse grootmacht in het kader van de Champions League nog tegen Ajax. Voor trainer Luis Enrique is het een bijzondere wedstrijd: hij treft zijn oud-ploeggenoot Frank de Boer.

/

Luis Enrique is tegenwoordig de coach van Barcelona, terwijl De Boer actief is bij Ajax. “Ik heb een uitstekende relatie met Frank”, laat Luis Enrique optekenen in de Spaanse media. “Hij had een huis in Gavà, waar ik nog steeds woon. Ik kijk ernaar uit om hem weer te zien.”

“Ik kan niet oordelen over zijn werkwijze, maar het is duidelijk dat we voetbal op dezelfde manier zien”, aldus Luis Enrique, die tussen 1996 en 2004 als speler werkzaam was bij Barcelona. De Boer speelde tussen 1999 en 2003 bij de Catalaanse grootmacht.

Denk je dat Ajax een punt pakt bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ligt het aan mij of zijn er relatief veel oud spelers van barca die trainer zijn geworden,bij real kom ik niet verder dan laudrup.

20 oktober 2014 om 17:36

Wat maakt dat nou weer uit ..

20 oktober 2014 om 17:38

Míchel, Del Bosque, Rafael Benítez, Zinedine Zidane, Aitor Karanka, Makélélé, Roberto Carlos, Laudrup om er maar wat te noemen.

En niet te vergeten Luis Enrique zelf natuurlijk..

20 oktober 2014 om 17:49

Niet op ingaan joh. Marieke kan nooit inhoudelijk op een artikel reageren altijd maar vreemde dingen willen aanstippelen. Een pracht van een dame alleen moet ze haarzelf soms koesteren.

20 oktober 2014 om 17:50

Mensen zien Luis Enrique als DE Barca spelers, terwijl men gewoon vergeet dat hij jaren lang voor Real Madrid speelde haha!

20 oktober 2014 om 18:09

Haha echt he! Zoveel verstand hebben ze er nou van..

20 oktober 2014 om 18:27

Gentlemen. Je kan wel continu reageren dat iemand ergens niet op in moet gaan omdat hij of zij er geen verstand van heeft maar ik heb jou zelf ook bijzonder vaak dingen zien zeggen die nergens over gaan. Pot verwijt de ketel. On: Leuk dat ze elkaar weer tegen komen en ze hebben, zoals Enrique al zegt, dezelfde visie. Echter lijkt het me vrij logisch wie er morgen als winnaar van het veld stapt.

20 oktober 2014 om 21:14

En ik maar denken dat Luis Enrique, als we het toch over verleden van spelers/trainers gaan hebben, uit Sporting Gijon kwam.

20 oktober 2014 om 21:37

ligt het aan mij of zijn er relatief veel oud spelers van barca die trainer zijn geworden,bij real kom ik niet verder dan laudrup.

Wel lastig hè, lezen.

20 oktober 2014 om 17:40

Zo te zien ligt het aan jou

20 oktober 2014 om 18:59

Wat denk je van seedorf en zidane komt er ook aan als trainer maar over het algemeen gezien heb je wel gelijk, dat barca veel meer spelers en dus later trainers had.

Prachtige trainer, die het zeker ver zal schoppen. Ajax zal morgen zeker boven zichzelf uit willen stijgen, dat doen ze vaak ook tegen sterkere tegenstanders. Tegen Twente is het natuurlijk gewoon ff erdoor heen komen. Ik zal ze in ieder geval steunen. Ik hoop dat de rest dat ook zal doen.

20 oktober 2014 om 17:55

Als je het Nederlandse voetbal een warm hart toedraagt en je hoopt dat we niet zakken op de Coëfficiëntenlijst ga je Ajax zeker steunen.

Ik vind het trouwens wel opvallend dat 40% denkt dat Ajax een punt pakt tegen Barcelona.
Ik hoop het, maar dan zal alles mee moeten zitten.

20 oktober 2014 om 18:28

Ik denk dat Ajax iedere wedstrijd boven zich uit WILLEN stijgen. De vraag is of het ook kan. Ik hoop van wel, want het nederlands voetbal staat er al niet best voor in Europa.

Laurent Blanc speelde ook voor Barca in het team van Enrique en Pep.
Was Blanc toen een basisspeler?

20 oktober 2014 om 21:15

Speelde veel, ondanks z'n blessures.

Ik denk niet dat Ajax veel kans maakt , maar een stunt zou wel mooi zijn voor het Nederlands voetbal. Hier in België zie ik geen enkele ploeg die echt zou kunnen meevoetballen tegen Barca , iets wat ik Ajax eerlijk gezegd wek zie doen. Ik ben geen Ajaxfan maar ik zou het desondanks mooi vinden als ze niet verliezen.

Had Boer ook al met Jürgen Klopp. Allemaal beetje dezelfde visies hebben ze.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren