Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique hoopt op Messi: ‘Dat zou fantastisch zijn, maar het is aan hem’

Laatste update:

Lionel Messi heeft bij Barcelona een contract tot medio 2018 en er wordt spoedig gesproken over verlenging en opwaardering van zijn huidige verbintenis. Als het aan coach Luis Enrique ligt blijft de superster tot het einde van zijn carrière in Camp Nou.

/

“Ik denk dat hij nog jaren bij Barcelona speelt. Hij is iemand die zijn geboorteland op jonge leeftijd heeft verlaten om hier te spelen. Om zijn carrière te beëindigen waar het ook allemaal is begonnen zou fantastisch zijn”, legt Luis Enrique uit via de officiële kanalen van de club.

“Het zou geweldig zijn, maar het is aan hem. Ik kan er geen invloed op uitoefenen, het is aan Messi en de clubleiding. Kijk naar zijn geschiedenis en zijn prestaties bij de club; het moet een happy ending krijgen. Het is aan anderen om ervoor te zorgen.”

Denk je dat Lionel Messi bij Barcelona blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een happy ending kan ook door op zijn 33-34 naar Old Boys terug te keren, wanneer hij waarschijnlijk nog zeer goed is, het zal er vanaf hangen hoe goed hij nog is op dat moment, zolang Messi een toevoeging is voor een club als Barcelona is het voor de fans van Europees voetbal het leukste wanneer hij bij Barca blijft, maar allicht zal Messi altijd een toevoeging blijven voor elk team. Voor de fans van Old Boys en het Argentijnse/Zuid-Amerikaanse voetbal is het natuurlijk leuker moest Messi nog 5 jaar ofzo in zijn thuisland gaan voetballen, dat verdienen de mensen daar ook, maar uiteindelijk moet Messi doen wat hij zelf wilt natuurlijk.

Met het geld dat die voetballers verdienen zou ik ook wel regelmatig een "happy end" bij de Thai halen ;p, vraag maar aan Andy van der Meyde.

Messi zal zeer wss in Argentinã¯e zijn loopbaan beã«indigen en dan zal nog steeds een mooi verhaal blijven. Misschien wel beter zelfs; zo zal hij niet bij de jongeren onder ons om zijn laatste jaren herinnerd worden, zoals Ronaldo (niet Cr7, maar de Braziliaan)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren