Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lozano begrijpt waarschijnlijk niet alle beslissingen van de scheidsrechters'

Laatste update:

Hirving Lozano is zaterdagavond weer inzetbaar bij PSV. De Mexicaanse aanvaller moest de afgelopen drie wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door een schorsing. Lozano kreeg tegen sc Heerenveen zijn tweede rode kaart van het seizoen. Hans Westerhof, ex-trainer van Pachuca, kent de 22-jarige international als een speler die vaak de grenzen opzoekt.

“Ik geloof daarbij niet dat er slechte intenties bij zijn”, laat Westerhof weten in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Hij gaat gewoon heel ver om te winnen, soms nog te ver. Hij speelt met het hart en dan liggen alle verschillende emoties soms dicht bij elkaar. Het kan dan ook wat onbeholpen ogen.”

Bij balverlies van PSV kan Lozano zich nog verbeteren, meent Westerhof. “Als hij de bal terug wil veroveren, moet hij slimmer en sluwer zijn”, klinkt het. “Alle ogen zijn nu natuurlijk op hem gericht en hij kan zich zo’n schorsing eigenlijk niet meer permitteren. Je kunt niet elk seizoen een handvol wedstrijden zo missen.”

Lozano moet zich volgens Westerhof nog wel wat aanpassen in de Eredivisie. “Het gaat er in Mexico wel wat ruiger aan toe dan hier. Hij heeft daar nogal wat aanslagen te verduren gehad. Daar word je een grote jongen van, maar hij begrijpt waarschijnlijk niet alle beslissingen van de scheidsrechters hier. Dat zal hij toch snel moeten leren. Ook van zijn schorsingen in dit seizoen wordt hij een grote jongen, omdat hij de grenzen van het toelaatbare nu beter leert kennen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar dat ligt niet aan Lozano, ik begrijp de meeste beslissingen van scheidsrechters ook niet. En met mij nog veel anderen. Dat krijg je met een stel incompetente over het veld huppelende schele arbiters. Scheidsrechters uit het buitenland zijn de enige hoop op verbetering ben ik bang

17 maart 2018 om 08:35

Ja, 22 jaar en al 8 rode kaarten gepakt in zijn carriere, waarvan 6 buiten Nederland. Dan zal het wel aan de scheidsrechters in Nederland liggen dat Lozano voor een aanvaller relatief gezien veel kaarten krijgt.

17 maart 2018 om 10:05

Jij begrijpt mijn reactie niet. Ik zeg toch nergens iets over die andere rode kaarten? Ik zeg alleen dat Lozano niet de enige is die beslissingen van scheidsrechters in Nederland niet begrijpt.

17 maart 2018 om 08:35

Die andere 6 rode kaarten in zijn carrière werden natuurlijk gegeven door Nederlandse scheidsrechters in buitenlandse dienst...

17 maart 2018 om 10:07

Ook jij begrijpt mijn reactie niet, ik zeg alleen dat Lozano niet de enige is die de beslissingen van Nederlandse scheidsrechters niet begrijpt. Ik zeg niks over andere rode kaarten

17 maart 2018 om 10:01

Het gras bij de buren is altijd groener. Scheidsrechters maken overal fouten, het is gewoon een erg lastig beroep.

17 maart 2018 om 10:09

Het is zeker lastig, maar het aantal grote fouten dat hier gemaakt wordt... dat gebeurt niet zomaar overal. Hoe moeilijk iets ook is, er zijn gewoon minimumeisen. En daar voldoen de arbiters in Nederland niet aan. Ook bijvoorbeeld een Kuijpers vind ik in Nederland niet goed fluiten. Het lijkt dan net alsof hij anders fluit dan in Europese wedstrijden.

17 maart 2018 om 12:34

Zo slecht zijn de nederlandse scheidsrechters echt niet. Ze maken wel eens fouten, maar op tv ziet heter altijd zo simpel uit terwijl het in het echt toch vrij lastig is. En grote fouten worden in elke competitie gemaakt. Heb je welbeck gezien laasts? Waar de 5e man er met zn neus bovenop staat en toch een pingel geeft. Ook kijk ik regelmatig spaanse wedstrijden, maar daar zijn de scheidsrechters zeker niet beter dan hier.

17 maart 2018 om 16:51

Ja, dat die Schwalbe van Welbeck niet werd gezien is echt schandalig. Maar die 5e en 6e man heb ik nog nooit iets goed zien doen. Ajax werd ook door ze genaaid en in de CL en EL maken ze eigenlijk alleen maar foute beslissingen. Het maken van fouten is niet zo erg, als het kleine fouten zijn en het daar bij blijft. Maar het is structureel. Er is geen enkele vorm van consistentie te herkennen.

18 maart 2018 om 11:25

Ja he, elke keer als ik ze een beslissing zie nemen lijkt het de verkeerde te zijn. Maar ik blijf erbij dat het niveau echt niet zo slecht is als je wilt voor doen. Scheidsrechter zijn is gewoon een erg moeilijk vak. hoe goed je ook bent, je mist wel eens wat omdat het zo snel gaat en het ook maar mensen zijn.

Wat een onzin. In Mexico pakte ie ook relatief veel gele en rode kaarten. Dat zit schijnbaar in zijn spel opgesloten. Het heeft in elk geval er niks mee te maken dat hij de scheidsrechters hier niet of minder zou begrijpen dan in Mexico.

17 maart 2018 om 08:35

Precies, en in landen als Mexico verdien je ze ook echt als je rood krijgt.

Met 8 rode kaarten in zijn carrière waarvan 7 in de laatste 2 jaar, moet hij aan wel meer scheidsrechters wennen. Belachelijk aantal natuurlijk, helemaal voor een aanvaller.

17 maart 2018 om 08:43

Altijd kijken naar een ander toch. Deze zogenaamde speler gaat toch naar City. De counter voetballer.

17 maart 2018 om 08:52

Wat bedoel je met zogenaamde speler?

17 maart 2018 om 08:55

Gehypt, 80 miljoen, noem maar op. Vind hem teveel afwezig voor een eredivisie speler die zoveel gelinkt wordt door de media.

17 maart 2018 om 10:15

@jasonrhijn

Teveel afwezig? 13 goals en 10 assists in 22 wedstrijden als buitenspeler is verre van afwezig.

17 maart 2018 om 10:41

Goede reactie jason. Is de mvp van de eredivisie.maar is inderdaad veels te afwezig hahah

17 maart 2018 om 11:24

@Jason; Gelukkig worden de spelers vaka Ajax niet gehypt als ze net hun debuut gemaakt hebben. Maar een speler die topscorer van de competitie is, is uiteraard wel gehypt. Zet je bril eens af.

Vind het eigenlijk geen excuus om zo je tweede rode kaart van het seizoen te pakken terwijl het al snel duidelijk was dat je hier niet hetzelfde kunt permitteren als in Mexico. Desondanks pakte het niet heel nadelig uit. Mooi om te zien dat Bergwijn in zijn afwezigheid 2 x heeft gescoord. Hoop wel dat het de laatste rode kaart van het seizoen is.

17 maart 2018 om 08:37

In Mexico kreeg ie in zijn laatste seizoen ook 4 rode kaarten. Schijnbaar kun je je daar dergelijke zaken ook niet permitteren.

Het ligt niet aan Lozano hoor. Hans uit Zoetermeer, Willem uit Soest en Bjorn uit Gouda snappen die beslissingen ook om maar wat te noemen. Beide rode kaarten waren namelijk onterecht en uiterst merkwaardig dat ze niet werden kwijtgescholden. Vooral die "slaande beweging" was volkomen lachwekkend. Je ziet zo vaak dat iemand zonder intentie een ander in het gezicht raakt maar er wordt nooit iets mee gedaan. En dan bij Lozano opeens wel. Om moedeloos van te worden...

17 maart 2018 om 09:27

Ja maar dat ligt aan zijn shirt. De heren scheidsrechters hebben dit zo afgesproken..

17 maart 2018 om 09:56

Was gewoon slaan, iedereen met open ogen kon dit zelf zien. Beetje kul wat jij schrijft. Maar goed, deze discussie zal jij nog ik kunnen winnen. " interpretatie van" 😉

17 maart 2018 om 12:39

Die 2e rode kaart was zeker rood. Hij slaat gewoon naar achter en raakt iemand in zn gezicht. Duidelijker krijg je ze niet. Het was niet heel extreem, maar zeker wel rood.

17 maart 2018 om 13:43

Je kan het uitleggen als slaan maar datzelfse weekend deed Huntelaar hetzelfde en iemand van Heerenveen ook ongeveer zo iets en die krijgen dan niks of daar hoor je zelfs niemand over. Het is pure willekeur. Ik zeg trouwens niet dat PSV het altijd maar tegen krijgt maar Lozano in ieder geval wel. Scheidsrechters letten meer op hem ofzo.

18 maart 2018 om 11:21

Je moet helemaal niet naar andere acties kijken. De actie van lozano was duidelijk rood en was geen speld tussen te krijgen. Dat huntelaar ook rood had moeten hebben klopt maar betekend niet dat lozano maar gewoon mag slaan. Maradonna maakte ook een goal met de hand, vind je dan ook dat hands goals niet meer bestraft moeten worden... en het is ondertussen wel logisch dat er meer op lozano gelet wordt aangezien hij nu al zoveel rood heeft in een korte tijd.

Mexicaans temperament. Hij moet dat toch afleren, beetje gezonde agressie is goed, maar je ziet hem toch vaak gefrustreerd reageren wanneer hij erg kort word gedekt. Zodra hij niet in de wedstrijd zit heb je amper iets aan hem. Daarin moet hij nog volwassener worden.

Als je nieuw in Nederland bent en van Nijhuis naar Higler moet gaan, snap ik dat je de scheidsrechters niet snapt.

Laat mij elke willekeurige eredivisie wedstrijd fluiten en je zult zien hoe makkelijk dat te doen is. Gewoon een kwestie van het spel gespeeld hebben en een dosis mensenkennis en.......oja spelregelkennis. Piece-of-cake

17 maart 2018 om 13:46

Het is nog lastiger dan je denkt hoor. Als scheidsrechter heb je niet altijd het ideale zicht en al helemaal geen herhalingen (dit seizoen nog niet tenmiste). Dat je het beter gaat doen dan Higler sluit ik niet uit maar er komt echt wel meer bij kijken dan een beetje mensenkennis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren