Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Louis van Gaal heeft niet gebeld en ruzie maken heeft geen zin’

Laatste update:

Een week geleden had hij het zelf waarschijnlijk niet verwacht, maar woensdag maakte Sjoerd Ars de overstap van NEC naar NAC Breda. De spits die met de Nijmeegse club promoveerde naar de Eredivisie keert zodoende terug in de competitie waarvan hij vorig seizoen de topscorer was.

/

De clubleiding van NEC was plotseling bereid om de goalgetter te laten gaan, terwijl diverse andere clubs eerder deze zomer nog nul op het rekest kregen toen ze zich in De Goffert meldden voor Ars. “Ze zeiden: we hebben liever niet dat je gaat, we hebben je er dit seizoen graag bij. Dat is nu veranderd. Misschien vreemd, maar het hoort bij de voetballerij”, vertelt de spits aan de NOS.

Ars kan zich daar verder niet druk om maken; het zijn geen topclubs die hij door de handelwijze van NEC is misgelopen. “Louis van Gaal heeft niet gebeld”, doelt de aanvaller met een knipoog op de trainer van Manchester United. “Ik heb geen hard feelings richting NEC. Als de gedachtes bij de club zo zijn, moet je daar vrede mee hebben. Daar kun je ruzie om maken, maar dat heeft geen zin.”

Vind je dat Sjoerd Ars de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verstandig. Lekker je goals gaan maken voor NAC Breda. Ruzie maken is zinloos. Ben benieuwd wie NEC nu nog denkt aan te trekken..

Ik vind dit wel logisch, ik vind Ars echt niet goed genoeg. Dus NAC is een mooie stap op een niveau dat hij beter aan kan. En ik vrees voor hem dat van Gaal hem ook de rest van zijn carrière niet zal bellen...

Misschien beseft hij dat de Eredivisie te hoog gegrepen is voor hem. Hij liep echt een beetje doelloos rond op het veld, de afgelopen twee wedstrijden.
Het enige probleem is dat NEC nu geen enkele puntspeler heeft, of kan die Ecuadoriaan daar staan?

Ik vind het allemaal prima zolang hij er maar 28 in knalt voor Nac.

Ik vind het een zeer nuchtere jongen met net zo'n nuchter antwoord.
Ikzelf zou anders gereageerd hebben als je eigenlijk gewoon voor de gek gehouden bent door de club. Hij mag nu voor NAC uitkomen, wat ook een geweldige volksclub is, en zal daar zeker weer van grote waarde zijn.
Ik bedank hem voor zijn grote bijdrage aan de promotie en wens hem al het succes toe!

Kan iemand mij wat meer vertellen over deze situatie. Snap niet echt dat 1. Hij naar nac gaat. 2 dat nec hem weg doet.

?!??!

20 augustus 2015 om 10:51

Heel simpel: een spits die het beste tot zijn recht komt als zijn team de betere is. Maar hij is niet goed genoeg voor de teams in de eredivisie die vaak de betere zijn in de wedstrijd. Dus kom je bij de betere teams in de eerste divisie uit.

Als spits voor een team dat tegen degradatie vecht heeft hij gewoon geen meerwaarde, want met dat type spel komt hij niet tot zijn recht.

NEC Nijmegen bedankt voor de soepele onderhandelingen. Wij zijn heel blij met Ars en hij heeft mijn vertrouwen. Succes Sjoerd!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren