Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Kökçü kan Tottenham Hotspur teleurstellen met clubkeuze

Laatste update:
/
Anass Salah-Eddine gaat voor zijn kans bij Ajax. De linkspoot kiest ondanks interesse vanuit binnen- en buitenland voor de uitdaging in de Johan Cruijff ArenA. (Ajax Showtime)
/
Arsenal is erin geslaagd om Reiss Nelson te behouden. De Londense club beloont de voormalig huurling van Feyenoord met een flink opgewaardeerd vierjarig contract. (The Athletic)
/
The Gunners zouden verder geïnteresseerd zijn in Feyenoorder Orkun Kökcü. De middenvelder, die eerder werd gelinkt aan aartsrivaal Tottenham Hotspur, wordt gezien als de ideale opvolger van Granit Xhaka die vertrekt naar Bayer Leverkusen. (Record)
/
Lucas Hernández heeft een mondeling akkoord bereikt met Paris Saint-Germain. De Parijzenaren moeten nu nog overeenkomen met Bayern München, dat hoopt de linksbenige verdediger langer te behouden. (LÉquipe)
/
Alexandre Pato keert terug naar zijn thuisland Brazilië. Het ooit zo geroemde toptalent tekent tot het einde van het kalenderjaar bij São Paulo. (officiële clubkanalen São Paulo FC)
/
Galatasaray-rechtsback Sacha Boey heeft nieuwe vertegenwoordigers in de armen gesloten. De 22-jarige Fransman, die op een lijstje zou staan bij Ajax, mikt komende zomer op een transfer naar de Premier League. (Fabrizio Romano)
Is Arsenal de ideale vervolgstap voor Orkun Kökcü?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gister las ik nog dat Hernandez zijn contract zou gaan verlengen? Dat klinkt veel betrouwbaarder.

Jammer dat Arsenal gaat verlengen met Nelson. Wil je voor de grote prijzen spelen heb je een goede brede selectie nodig. Een echte buitenspeler die kan concurreren met Saka. Dat is Nelson niet.

27 mei 2023 om 09:49

Ik denk wel dat er nog wat meer in Nelson zit dat er nog uit kan komen. Viel dit seizoen positief op in de minuten die hij mocht spelen. Of het een echte uitdager van Saka kan worden weet ik niet, maar ben niet ontevreden over de verlenging.

27 mei 2023 om 09:53

Tja, heeft een paar keer leuk ingevallen, maar verder is het toch niet veel? Ik gun het die jongen zeker maar ik denk dus niet dat hij de juiste man is voor die plek. Saka was dit seizoen geweldig maar na de interlandperiode gewoon op. Dan heb je dus echt een kwalitatieve back up nodig. Dat is Nelson niet

27 mei 2023 om 10:14

Idd nog even aanzien en anders volgend seizoen verkopen.

27 mei 2023 om 11:29

Saka heeft blijkbaar met een achilles/enkel blessure gespeeld de laatst weken. Overbelasting wellicht. Was wel duidelijk te zien dat ie wat minder kon.

27 mei 2023 om 11:33

Pato! Dat die nog speelt zeg, en (pas) 32! Zo ongelooflijk jammer dat die zoveel blessures heeft gekend, vond het altijd wel een sympathieke speler.

27 mei 2023 om 09:56

Mee eens, als dit onze breedte is, ben je gewoon weer kansloos op het einde van het seizoen. Met een Nelson lever je gewoon heel veel niveau in, die zet je niet zorgeloos in de basis.

27 mei 2023 om 10:03

Precies, je ziet nu al dat Saka uitgeblust is wedstrijdje of 8 voor het eind. Laat staan als je dan nog is CL speelt en ook een gooi wilt doen naar de bekers.

27 mei 2023 om 12:37

Oké maar denk even anders. Nelson is een speler die minimaal 20-25m opbrengt als je hem verkoopt. Deze verlenging opent alsnog de deur naar een verkoop over bv 1 jaar. Zou zonde zijn om hem gratis de deur uit te laten lopen

27 mei 2023 om 12:56

Dus sportieve prestaties wegen minder op dan een verkoop voor 20 miljoen? Wat als Saka zwaar geblesseerd raakt? Dan moet je dus maar een pas op de plaats maken omdat je graag Nelson over een jaar wilt verkopen? Dat is pas zonde

28 mei 2023 om 15:28

Het is toch ook zonde om hem gratis de deur uit te laten lopen, terwijl het een Engelse speler is met homegrown status. Beetje zakelijk denken

Al ben ik het met je eens dat er een echte backup moet komen voor Saka. Nelson kan je altijd nog voor 25-30 miljoen verkopen aan een Engelse club. (edit: had de comment van Tilburg013 gemist)

Voor mij ligt de prioriteit echter bij een vervanger voor Holding, die kan echt niet meer mee met het niveau van dit team. Declan Rice als vervanger voor Xhaka strikken. Ik kan het wel begrijpen als die eerst worden gehaald en dan pas gekeken wordt naar een backup voor Saka.

28 mei 2023 om 15:49

Ja en dan? Zoals ik hierboven al zei. Is het dan belangrijker om 1 seizoen slecht te presteren omdat Saka bijv geblesseerd raakt? Dan is 20-30 miljoen toch niets waard?

Middenveld en cv hebben sws meer prioriteit. Gaan 2 middenvelders worden, kans is ook aanwezig dat ze een rechtsback halen en dat White dan weer naar centraal gaat.

28 mei 2023 om 16:44

Als Saka geblesseerd raakt gaan we het sowieso voelen, beetje hetzelfde als wanneer Haaland/de Bruyne geblesseerd raakt bij City. Ik ben er ook van overtuigd dat er op termijn een concurrent voor hem zal worden gehaald, maar ik denk dat ze dit nu niet als prio zien (wellicht dus nadat die andere posities zijn ingevuld).

Nelson was wel echt een hele begaafde technische speler in de jeugd, en zij zien hem ook elke dag op de training. Wellicht zien zij dat hij wel aan kan haken, waar een Holding dat niet kan.

We zijn geen Chelsea/man United die in 1 zomer 300 miljoen erdoorheen knallen. Dit proces heeft nog steeds tijd nodig, maar ik vertrouw volledig op Arteta/edu dat ze weten waar ze mee bezig zijn.

Kokcu is echt niks voor de top van de PL. Gewoon een werkpaard waar ze er in Engeland 1000 van rond hebben lopen. Meer iets voor zo’n kaliber Everton

27 mei 2023 om 10:06

Dan heb je weinig op Orrie gelet dit seizoen. Een jaar geleden zou ik je gelijk gegeven hebben, maar hij heeft zich enorm ontwikkeld. Tweebenig, goede trap, ziet het spel goed en heeft redelijk veel goals gemaakt voor een middenvelder. Verdedigend ook prima en onvermoeibaar

27 mei 2023 om 10:53

Ik vond Kokcu tot dit jaar ook echt overrated. Er is echter een knop om gegaan bij hem dit seizoen. Speelt echt goed en met veel passie. Veel beter dan ik ooit had gedacht. Zou me echter ook niet verbazen als ie nog een jaartje CL doet met Feyenoord.

27 mei 2023 om 11:23

Best aardige speler hoor. En hij heeft zich inderdaad verbeterd. Maar Arsenal wil toch meedoen om de titel? Daar is meer voor nodig dan Kokcu.

27 mei 2023 om 12:03

Niet dit seizoen hoor, vorig jaar was hij samen met Sinisterra ook al de uitblinker bij Feyenoord.

27 mei 2023 om 12:48

Toch weet jij ook niet of hij kan aanhaken bij Arsenal. Dat niveau is echt vele malen hoger dan Feyenoord. Het is koffiedik kijken of hij wel of niet een goeie aankoop voor Arsenal is.

27 mei 2023 om 12:53

Ja en Ik vind kenneth taylor wel iets voor Real Madrid, barca of bayern.

27 mei 2023 om 13:00

@Formus, je kunt het ook omdraaien. Jij vond Kokcu overrated tot dit seizoen. Daar waar ik Feyenoorders vooral zijn potentie zagen prijzen denk ik dat je hem onderschat hebt

27 mei 2023 om 15:02

Ik denk dat jij eerder geen PL kijkt. Deze jongen komt echt alles tekort voor de top van de PL. Ik gun Feyenoord wel een mega transfersom. Hebben ze verdient na al die tegenslagen met de jeugdopleiding. Welke top club we dan voor de gek houden maakt voor mij niets uit, maar laten we alsjeblieft niet elkaar voor de gek houden.

27 mei 2023 om 10:12

Dan heb je toch een rare kijk op voetbal. Wat heeft die jongen veel splijtende passes gegeven. Daarbij heeft hij inderdaad een soort engelse mentaliteit. Erg geschikt voor de Engelse top. Zou blij zij als Arsenal hem haalt. Ook ipv Rice, die moet toch wel erg veel geld kosten en dat is niet des Arsenals.

28 mei 2023 om 15:36

Om te concurreren met City zullen de echte topaankopen toch nodig zijn. Bij Rice heb je wel echt bijna een garantie dat het gaat lukken, aangezien hij bij Engeland ook 1 van de betere is.

Geef je 40-50 miljoen uit aan een Kokcu en hij mislukt, is het toch weggegooid geld. Ik heb dan liever dat ze 100 neerleggen voor Rice die vanwege zijn nationaliteit ook gewoon meer moet kosten. Dat is traditioneel gezien altijd zo geweest met Engelse homegrown spelers.

29 mei 2023 om 22:48

Maar Rice en Kokcu zijn toch niet te vergelijken? Een middenveld met Partey, Kokcu en Odegaard lijkt mij een perfecte balans, met Kokcu als echte '8'. Rice en Partey samen opstellen lijkt me te statisch gezien beide als een '6' gewend zijn te functioneren. Als Rice dan ook nog meer dan 2x zoveel moet kosten, zou ik liever voor Kokcu gaan.

27 mei 2023 om 10:34

De beste man speelde een geweldige wedstrijd tegen Roma in de Europa League en dan zeg jij dat ie bij een stinkclub als Everton moet spelen dat wellicht gaat degraderen. Jammer dat mensen zo'n laag voetbal IQ hebben.

27 mei 2023 om 10:54

Vond hem juist in die tweede wedstrijd matig voor zijn doen, vooral de tweede helft.

27 mei 2023 om 12:50

Everton een stinkclub noemen, getuigd ook niet van een bijster hoog IQ.

27 mei 2023 om 19:34

En dan nog zoveel likes kunnen hebben op zo'n reactie als 'stinkclub'. 😂😂

27 mei 2023 om 12:25

Als je Kökçu omschrijft als "gewoon een werkpaard" dan heb je echt geen verstand van voetbal. Hij is één van de meeste creatieve voetballers in de Eredivisie. Klaassen bijvoorbeeld, dat is pas een werkpaard. Die moet het niet hebben van de mooie steekballen en verfijnde openingen.

27 mei 2023 om 12:31

Ik weet dat niet iedereen even veel kijk op het spelletje heeft maar Kokcu "gewoon een werkpaard"? Heb je überhaupt weleens naar Feyenoord gekeken de afgelopen twee seizoenen of roep je gewoon zomaar wat?

27 mei 2023 om 13:26

Bla bla bla

Pato, misschien wel nóg blessuregevoeliger dan Robben. Was een enorme belofte, maar helaas nooit ingelost.

27 mei 2023 om 09:57

Er bestaat een lijst met hoeveel dagen spelers geblesseerd zijn geweest in europa. Robben staat op 2, abou diaby van arsenal op 1

27 mei 2023 om 11:26

Diaby, zag laatst nog wat over hem voorbijkomen. Was volgens mij iets met opvallende rugnummers en dat hij met rugnummer 2 speelde bij Arsenal als middenvelder en hij meer een soort 8 of 10 was terwijl Gallas met rugnummer 10 speelde, eigenlijk een soort box-to-box speler.

Vind het echt zo zonde dat die jongen zo blessuregevoelig was. Hij was ook een goede speler en heeft volgens mij vanaf 2008 tot 2010 best wel veel wedstrijden gespeeld. Alles daarvoor en daarna was hij zo mega blessuregevoelig, want zie net dat hij in zijn laatste 4-jaar bij Arsenal niet verder is gekomen dan 22 wedstrijden waarvan veel ook maar korte invalbeurten.

Arsenal had er toen rond die tijd ook wel meer blessuregevoelige spelers. Wilshere, Diaby maar ook Eduardo en Ramsey. Al hadden Eduardo en Ramsey pech dat ze terugvallen kregen na hun blessureleed, maar die hadden beide echt zwaar blessureleed gehad. Ramsey was daarna overigens ook een tijdje serieus goed maar dat was zo uit mijn hoofd van 2013 tot 2015 of 2016.

Toen Slot niet kwam was het ook wel duidelijk dat Kokcu niet meer zou komen. Dat was echt een soort packagedeal om Slot over te halen voor mijn gevoel. Arsenal zou wel een leuke club voor hem zijn, al weet ik niet of hij Xhaka zo kan vervangen. Niveauverschil tussen Eredivisie en PL is toch altijd erg groot, en ze spelen ook beiden in een net wat andere rol. Ben benieuwd!

Jammer dit seizoen viel Reiss Nelson goed in, maar als hij Saka 1 op 1 moet vervangen lever je gewoon vijf klasses in, zo ga je het City niet lastig maken, die hebben gewoon een Mahrez en Foden op 't bankie.

Ik blijf Dortmund een goede vervolgstap voor Kökcü vinden. Zowel de club als de competitie passen denk ik goed bij hem.

27 mei 2023 om 10:12

Volledig met je eens! Komt daar ook terecht bij een Turkse enclave, met Emre Can, Ozcan en Gurpuz.

27 mei 2023 om 11:34

Dat is voor mij ook de eerste club die mij op komt, Ik vrees dat Arsenal of een andere topclub op dit moment nog veel te hoog gegrepen is voor Kokcu. Hij moet ergens heen gaan waar hij basisspeler gaat worden, en niet voor de breedte bij Arsenal of Spurs.

27 mei 2023 om 12:22

Helemaal eens. Toevallig is hij daar in mijn fm23 save met feyenoord ook naartoe gegaan en schitterd daar helemaal overigens ving ik er 80mil voor. Dat gaat in de realiteit denk ik niet lukken

Als we echt mee willen doen om de prijzen moeten jongens als Reiss Nelson en Nketiah niet je back-up zijn, ja het zijn ontzettend harde werkers, maar het zijn geen back-up spelers van het niveau Trossard die je zorgeloos in de basis zet om te rouleren (zonder ontzettend veel niveau in te leveren).

Vind Nelson niet heel goed maar is nog jong. Om nou een back-up voor Saka te halen voor veel geld (bijv Diaby) is ook niet zo handig. Saka zal toch basis staan en anders kan Trossard daar ook wel spelen. Ik lees overigens in engelse pers (voor wat het waard is) dat Arsenal opnieuw bezig is met Caceido. Dat zou wel top zijn.

27 mei 2023 om 10:21

Tja volgens de media is Arsenal bezig met 8 middenvelders haha. Rice lijkt toch het toptarget en ik zie ze niet zowel Rice als Caicedo halen. Dat zou je gewoon 180 miljoen moeten kosten.

Over het eerste gedeelte ben ik het toch niet mee eens. Je ziet dat Saka de laatste 8 wedstrijden gewoon uitgeblust is. Straks met een bomvol seizoen met CL erbij en wat meer prestaties in de bekertoernooien heb je gewoon een goede back up nodig. Dat is Nelson niet. Hij kan Saka niet probleemloos opvangen. Bij City heb je gewoon Mahrez en Foden als back up voorin. Dan komen wij aan met Nelson?

27 mei 2023 om 10:22

Trossard is al nodig in de roulatie met Martinelli, er is echt wel een kwalitatieve back-up nodig voor Saka, die kan geen 60 potten top spelen.

27 mei 2023 om 10:29

Ben het met jullie beide eens. Ik heb dit jaar vaak geroepen dat er roofbouw op Saka wordt gepleegd en dat het anders moet. Voor mij zou het ook een oplossing zijn een extra topspits te halen (of Balogun meer betrekken) en dan Jesus soms op die rechterflank zetten. Lomp met geld smijten hoeft niet altijd, de oplossing is soms al dichtbij. Zo dichtbij dat je er zelfs makkelijk overheen kijkt. En laten we ajb geen 2e Chelsea of City worden.

ik denk dat het voor kokcu het beste is om nog 1 seizoen bij feyenoord te blijven en met feyenoord cl spelen en dan het seizoen doorop een transfer maken

27 mei 2023 om 11:36

Dat denk ik ook, maar ik vrees dat hij daar zelf anders over denkt.

27 mei 2023 om 14:14

Ja en als Feyenoord zoals altijd weer eens af gaat in de CL met 3 punten uit 6 potjes komen die clubs niet meer. Je moet het ijzer smeden als het heet is. Hij heeft nu hype, dus als die slim is pakt die z'n kans nu.

27 mei 2023 om 15:18

Dat is niet nodig. Dit jaar had hij helemaal geen CL en hij is een sensatie waar elke topscout wekelijks voor de tribune zit.

Het is me wel een Arsenal- wandelgang. Ze zouden namelijk ook al op die Sacha Boey geboden hebben.

Het zou me anders ook niets verbazen als Dortmund direct naar Kokcu doorschakelt na verkoop van Bellingham. Verschillende media zeggen dat het zo goed als rond is dat Bellingham voor ong 100 mil richting Madrid gaat. Deze miljoenen kunnen ze direct door sturen naar Kokcu. Dat lijkt me een perfecte volgende stap voor hem

Die Boey is zo houterig en moet het van zijn kracht en snelheid hebben. Beetje een blind paard a la Dumfries. Zijn techniek is niet zo denderend. Denk niet dat hij het gaat redden bij Ajax.
Meer een type speler voor Fulham, Crystal Palace.

Als Kokcu deze lijn kan doorzetten; verder ontwikkelen idem dito als dit jaar, zie ik hem juist Saka, Martinelli en Jesus aanvoeren met fraaie passing. Verdedigend heeft hij ook stappen gemaakt, er is dus potentie. Waarom zou hij de stap naar Arsenal niet kunnen maken en Frenkie wel naar Barca? Omdat ie Modric en Vinicius een keer heeft laten liggen met zn dribbel? Soms moet je ook kijken naar de spelers om je heen en de speelstijl. Dat pas wel goed bij the Gunners.

Die kiest dan eerder voor Arsenal. Championsleaque. Tottenham heeft niet eens een trainer voor volgend seizoen. Laatste eerst daar mee beginnen. Een nieuwe trainer heeft ook een voorkeur voor spelers. Verder is psg al druk met volgend seizoen. Lucas , Skirniar en assensio waar ze dus druk mee zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren