Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Londense sensatie tekent na vijf maanden opnieuw nieuw contract’

Laatste update:
/

Tottenham Hotspur gaat Harry Kane binnen nu en tien dagen belonen voor zijn imposante opmars, zo schrijven diverse Britse media zondag. De 21-jarige aanvaller ondertekende in augustus een nieuw contract met de Londenaren, maar na vijf maanden ziet de directie zich genoodzaakt om Kane nog betere contractvoorwaarden aan te bieden.

De verwachting is dat Tottenham in de komende dagen met witte rook komt. Kane ging in augustus akkoord met een weeksalaris van ongeveer 30.000 euro. De aanvaller is sindsdien tot een van de smaakmakers van het team van Mauricio Pochettino uitgegroeid, met 17 doelpunten in 29 duels.

Het bestuur wil Kane aan de selecte groep van basiskrachten toevoegen die wekelijks 45.000 tot 50.000 euro overgemaakt krijgen. De aanvaller wil naar verluidt nog jaren op White Hart Lane blijven en zal spoedig zijn handtekening zetten. Tottenham maakte afgelopen week bekend dat Ryan Mason, die ook zelf opgeleid is, een nieuw contract tot medio 2020 heeft ondertekenend. Het is de bedoeling dat ook Kane tot 30 juni 2020 op de loonlijst komt te staan.

Harry Kane is op dit moment de beste Engelse aanvaller

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kane, wat een held. Had nog nooit van hem gehoord, maar doet het fantastisch. Ook mooi dat een Engelse jongen het weer eens goed doet.

25 januari 2015 om 11:33

Het is toch eigenlijk tekenend dat zoiets gebeurt he. Alleen omdat Soldado en Adebayor geen deuk in een pakje boter schieten krijgt zo'n jongen een kans en hij blijkt fantastisch. Wie weet hoeveel goede jonge Engelsen er nog ergens in de jeugd zitten omdat hun club het nodig vond 30 miljoen voor een Argentijn of een Fransman neer te leggen.

25 januari 2015 om 11:45

Klopt inderdaad. In de PL wordt er met geld gestrooid alsof het niets is. Ik hoop dat Kane nu zijn hoofd koel houdt en gewoon bijtekent bij Tottenham, zie het namelijk ook nog gebeuren dat een Man City nu 30 miljoen voor hem neerlegt en hij vervolgens in de anonimiteit verdwijnt zoals een Sturridge bij Chelsea, Rodwell bij Man City, Sinclair bij City e.d.

25 januari 2015 om 12:28

Net zo tekenend als dat Bentaleb, Mason een kans krijgen? Doe nou niet of jonge spelers bij ons geen kans krijgen.

25 januari 2015 om 13:29

Het antwoord op je vraag is dan ook simpel Geert: enorm veel.

Dat verdien ik in 2 jaar. Abnormaal

25 januari 2015 om 12:46

Ik in 14 maanden

Dit is fantastisch nieuws! Eigen jeugdproduct, Engelse nationaliteit, maar vooral, die jongen heeft zoveel kwaliteiten. Coys!

25 januari 2015 om 11:50

Bizar hoe weinig fans hij op vz nog maar heeft :D echt een goeie die Kane from the Lane, toch prachtig dat zo'n jongen doorbreekt bij zijn club op zo'n niveau.

25 januari 2015 om 12:25

Ja heerlijk toch. Als kleine jongen ging ie al meekijken naar Tottenham met z'n vader, vermits ze op wandelafstand van het stadion woonden. Als je dan kan doorbreken bij de club van je hart, geweldig. Met 'harricane' gaan we een mooie toekomst tegemoet.

25 januari 2015 om 17:44

'harrycane' of 'hurrikane' hahaha. Geweldige speler met een grote toekomst voor zich. Een harde werker die technisch vaardig is en ook een goed schot heeft. Overigens ben ik totaal niet bang dat hij zijn kop verliest door geld en roem, want hij heeft echt een goede mentaliteit.

Mooi om te zien, kwam voor mij ook uit het niks! Binden tot 2020, goede zaken.

Hij scoort vaker dan adebayor en krijgt maar 50k/w en adebayo geloof ik 130k/w

Laat de laatste tijd geweldige dingen zien die Kane, maar om m nou gelijk tot beste Engelse voetballer te bombarderen gaat wel erg ver, Rooney en Sturridge staan daar nog wel boven.

25 januari 2015 om 11:54

In het algemeen niet maar dit seizoen toch wel. Alleen al omdat Sturridge gewoon niet gespeeld heeft.

Dit is zo alles zeggend over de premier league. Je hebt 2 spitsen voor veel geld gehaald, die bakken er helemaal niets van. Daarom besluit je maar om een jeugdspeler de kans te geven en die is geweldig. Waarom is dit toeval? Als je toch voetbalverstand hebt, weet je toch wat er in de jeugd rondloopt? Dan had je deze jongen toch al een beter contract kunnen geven?

Kon hem eerst alleen van fm, waar die altijd een groot talent was/is. Nu breekt die echt door en laat die zien wat die kan. Het is een zeer goede afmaker, maar ook technisch best sterk en fysiek en in de lucht niey makkelijk te kloppe .

En nu kost ie 100 miljoen...

25 januari 2015 om 17:45

Dat is gewoon de prijs die clubs moeten neerleggen willen ze hem echt graag. Hij is gewoon niet te koop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren