Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lodeweges erkent: ‘Als hij die transfer kan maken, is het geweldig’

Laatste update:

Mark Uth heeft donderdagavond tegen Vitesse vrijwel zeker zijn laatste wedstrijd in het Abe Lenstra-stadion gespeeld. De aanvaller van sc Heerenveen geniet al enige tijd belangstelling van TSG Hoffenheim en hij rekent zelf al op een transfer naar de Bundesliga-club. Uth was in de reguliere competitie goed voor vijftien goals en scoorde in de play-offs al driemaal.

/

“Of het mijn laatste wedstrijd is geweest? Ik weet het nog niet, ik heb nog niet getekend”, vertelde Uth, die donderdag prachtig scoorde, in gesprek met de NOS. “We moeten nog zien of de clubs eruit komen.” Werder Bremen werd lange tijd gezien als de bestemming van Uth, die echter meer voelt voor de aanbieding van Hoffenheim.

Dwight Lodeweges gunt Uth, 23 jaar, in ieder geval een overgang naar Duitsland. “Als hij die stap kan maken, is het geweldig voor hem”, reageerde de oefenmeester van Heerenveen. “Het is misschien ook wel belangrijk voor de club, anders loopt hij volgend jaar voor niks weg. De club verdient er dan ook een paar centen aan.”

Mark Uth is klaar voor een Bundesliga-club als TSG Hoffenheim

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onbegrijpelijk dat de Nederlandse top deze jongen niet haalt. Feyenoord had hem uitstekend kunnen gebruiken. Nu hebben ze met Kazim, Kuyt en Achahbar al drie spitsen, maar deze kunnen allemaal ook op de flank uit de voeten.

29 mei 2015 om 05:48

Feyenoord kan hem niet betalen!!!

29 mei 2015 om 07:13

Als ze Bilal, Boula, Kazim en Vermeer niet hadden gehaald, denk ik dat ze hem prima konden kopen.

Hoffenheim..een beetje het Sc Heerenveen van Duitsland dit jaar gezien de ranking. Het zijn geen grote stappen als je die transfer maakt en het kan ook echt slecht uitpakken zoals we bij Finnbogason hebben gezien als je bij een voetballend mindere ploeg met slechte aanvoer gaat spelen (geen idee of dat bij Hoffenheim zo is). Mogelijk was een stap naar de Nederlandse top wel een betere geweest.

29 mei 2015 om 00:23

Geen grote stappen?nou financieel zeker weten van wel,een zeer grote stap.

29 mei 2015 om 00:25

Finnbogason is gewoon niet goed genoeg voor Sociedad. Je kan Sociedad niet de schuld geven van zijn slechte cijfers.

29 mei 2015 om 00:55

Besef je je wel welke spelers er bij Sociedad om Finnbogason heen spelen? Hij is simpelweg niet goed genoeg.

29 mei 2015 om 10:16

Haha, inderdaad. Sociedad heeft een prima selectie, Finnbogason is gewoon dom gescout want hij is een beperkte speler die niet mee kan in het technische voetbal.

Gelukkig laat hij zich niet zo gek maken dat je het in zijn spel ziet. Nu in de play-offs is hij erg belangrijk (geweest). Jammer dat hij weggaat, maar ik gun hem deze stap wel. Naar een mooie club in Duitsland is precies wat hij graag wou, en nu heeft hij de kans. Als hij nou zondag nog eventjes de winnende maakt verdiend hij het helemaal

Dat er mensen zijn die durven te beweren dat Hoffenheim niet zo'n grote stap vooruit is. Ten eerste is het financieel en grote stap vooruit. Ten tweede zijn ze gewoon 8e geëindigd in de Bundesliga, een van de sterkste competities ter wereld. Heerenveen zou niets minder dan een degradatiekandidaat zijn in de Bundesliga, of zit ik ernaast?

29 mei 2015 om 01:46

Met de scouting van Heerenveen en de budgetten van een Bundesliga clubs zou Heerenveen op dezelfde plek uitkomen als in de Eredivisie..want dan moet je ook de voordelen van de Bundesliga meewegen.

29 mei 2015 om 10:17

Dit soort vergelijkingen gaan inderdaad volledig mank door het verschil in inkomsten uit reclames etc. Als Heerenveen in Engeland in de PL zou meedoen zouden ze ook beginnen met minimaal 60 miljoen euro.

Hoffenheim is desalniettemin een flinke stap voorwaarts voor Uth, zowel financieel als sportief.

Waarom voor Hoffenheim kiezen als je ook naar Bremen kan.. Is hoffenheim zo'n stabiele club geworden of was afgelopen seizoen een incident

29 mei 2015 om 01:08

Laatste jaren zijn het beiden middenmotors dus is vergelijkbaar. Werder van oudsher wel grotere club en grotere aanhang, Hoffenheim daarentegen veel geld dankzij oprichter van SAP.

29 mei 2015 om 08:18

Effe gegoogle, maar Hoffenheim telt ook maar 32.000 inwoners... beetje de Heerenveen van Duitsland, dan zal de overgang in dat op zicht niet zo groot zijn

29 mei 2015 om 10:17

Hij kan niet naar Bremen. Werder heeft van hem afgezien en Ujah gekocht van Koln. Dus er is niet echt sprake van een keuze. Uth gaat naar Hoffenheim.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren