Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Locadia: ‘De bondscoach vertelde me dat ik op de goede weg ben’

Laatste update:

In aanloop naar de oefeninterland tegen Duitsland besloot Danny Blind dat Jürgen Locadia zich bij de nationale ploeg mocht melden. Hij kwam erbij als vervanger van Eljero Elia, maar omdat de wedstrijd werd afgelast kwam Locadia niet in actie. Hij zegt echter dat hij hard zijn best doet om er de volgende keer opnieuw bij te zijn.

/

Hoewel de terreurdreiging alles overschaduwde vond Locadia het wel mooi om bij Oranje te mogen komen. Het is voor hem een bevestiging geweest als voetballer, zegt hij in het Algemeen Dagblad. “Ineens train je op een nog hoger niveau en daar trek je je aan op. Je kijkt bijvoorbeeld naar hoe een speler als Wesley Sneijder met zijn vak bezig is, zich opstelt en voorbereidt”, legt Locadia uit in de ochtendkrant.

Locadia sprak ook met bondscoach Blind en kreeg een positieve noot. “De bondscoach vertelde me dat ik op de goede weg ben en in beeld blijf voor het Nederlands elftal”, aldus de PSV’er. Blind had eerder al hardop gezegd dat hij spelers als Locadia en ook Michiel Kramer wel in de gaten hield. “Locadia speelt niet altijd, of van de linker- of rechterkant. En nu heb je Michiel Kramer weer in beeld die zich manifesteert, hopelijk trekt-ie dat langer door”, zei de bondscoach toen.

Denk je dat Jürgen Locadia bij de volgende gelegenheid weer bij Oranje komt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zegt hij tegen iedereen .....

Zelfs Kramer is goed bezig volgens deze trainer, en heeft kans er bij te komen.... Zal er dus niet te veel van aantrekken als ik Locadia was.

We hebben op Robben na op dit moment gewoon niet 1 andere echt goede flank speler. Ben dna ook blij dat Blind eindelijk van dat 4-3-3 is afgestapt, daar hebben we gewoon geen spelers voor. Ook deze Locadia is gee echte flank speler. Is ook een spits die is omgevormd tot een soort van Flank speler.

20 november 2015 om 10:38

Het is ook moeilijk om je hoge niveau bij Feyenoord vast te houden als spits, zelfs het systeem van Ajax is meer begaanbaar als spits. Heb je ook nog Kuyt en Elia naast je lopen waarbij Kuyt en Elia vaak naar binnen trekken voor Nelom en Karsdorp en andere middenvelders en dan heb je ook nog eens geen echte 10 achter je zoals Immers of Toornstra.

Onder Koeman was de spelopvatting veel beter en wonnen ze meer met Pelle als directe aanspeelpunt en afmaker maar sinds Koeman weg is gaat Feyenoord meer onder aan vechtvoetbal en slechtere positiespel.

Maak van Kramer een goede aanspeelpunt en je hebt een Pelle 2.0 in huis

20 november 2015 om 10:50

Grappig , kritiek op Koeman was juist dat er juist niet tactisch werd gespeeld.
Alles op Pele was het enige.

20 november 2015 om 11:47

Kramer heeft niet de kwaliteiten om een Pelle 2,0 te winnen. Kramer kan geweldig op goal winnen. Maar iedere bal buiten de 16 verliest hij koppend. de Techniek van Pelle heeft hij ook niet.

Een hoog niveau vast houden? Heeft nooit eenhoog niveau gehad, is gewoon een goede spits niets meer en niets minder. En zeker goed genoeg voor hier in Nederland maar zal ook niet meer worden.

Onder Koeman zat e rook niet heel veel voetbalin, onder Rutte in het begin was het voetballend wel geweldig. Zakte alleen als een kaartenhuis in 1.

Dit jaar word het vechtvoetbal overdreven, roept iedereen nu ineens na die ene wedstrijd tegen Ajax. In competitie verband speelde ze bijv tegen Ajax voetballend ook gewoon heel goed. Loopt alleen nog niet zoals het moet lopen dat zeker niet.

20 november 2015 om 23:05

Wat een onzin. Aanspeelpunt zijn is makkelijk te trainen en ook baltechniek. Kijk bijv naar Huntelaar die kan het prima.

Als spits is het grootste punt om kansen te creeren en kansen af te maken anders ben je nutteloos als spits (zie Kazim).

Wordt je als aanspeelpunt gebruikt dan is de grootste druk om hoe je daarmee om gaat, loop je naar de bal toe, ga je tussen 2 man in staan of een linie of zoek je de ruimte en diepte op.

In het top voetbal is dat veschrikkelijk moeilijk als je tegenover een verdediger staat die goed is en ook nog als je gedekt wordt, je kan jezelf niet ontzichtbaar maken op de juiste moment zoals jij dat wilt waardoor je minder kansen benut.

Een Makaay bijv was daar expert in in zichzelf ontzichtbaar maken en ook Pelle is daar goed in maar heeft het nu toch zeer moeilijk in de Premier League zeker als een team niet loopt.

Benzema had daar ook verschrikkelijk veel moeite mee maar redeneert de laatste 3 jaar prima, zeker met alle druk erbij die je krijgt als spits bij een topclub kan je niet niet meer dan respect voor hem hebben.

Kijk bijv Falcao, kan er niks meer van

Wat mij betreft blijft Locadia erbij, ik zie het wel in hem zitten eigenlijk, sterk, doelgericht en ik zie er wat dat betreft meer in dan in Castaignos of Zivkovic. Had stiekem gehoopt dat Feyenoord hem deze zomer zou binnen hengelen, maar verwacht dat hij nu al onhaalbaar is geworden voor een andere Nederlandse club.

20 november 2015 om 09:55

Dat feyenoord wie binnen zou halen? Locadia? Denk niet dat PSV hem naar feyenoord laat vertrekken..

20 november 2015 om 10:14

Nee, dat lukt nu niet meer nee, maar ik had stille hoop deze zomer toen er al wat onvrede was bij Locadia over zijn positie/weinig speeltijd.

Jammer dat Cocu, Locadia op linksbuiten zet in plaats van de spitspositie. Maar ik begrijp de keuze wel aangezien De Jong de nummer 1 spits is. En momenteel ook de beste spits van de Eredivisie. Locadia verhuren had beter geweest, maar dan heb je geen back-up meer voor De Jong. Had Locadia graag bij Ajax gezien, maar dat lijkt mij geen makkelijke transfer.

Vind het eigenlijk opmerkelijk van Blind dat hij een flankspeler (elia) vervangt door een pure spits die op links staat omdat Cocu geen andere opties heeft. Blind had beter een echte flankspeler kunnen uitnodigen.

20 november 2015 om 10:16

Denk dat je dat moet zien in het licht van de tactiek, we spelen 5-3-2 en hebben dus niet meer echt een pure flankspeler in het elftal. Ik denk dat Locadia dan juist een goede toevoeging is, hij is een spits die vanaf linksbuiten veel naar binnen trekt, ideaal voor dit systeem denk ik.

20 november 2015 om 11:40

Locadia is gewoon een toptalent en in potentie de nr. 1 spits van oranje voor de toekomst! Hopelijk volgend jaar ook nr. 1 bij Psv, hij kan een hele grote worden als hij mentaal ook maar ok blijft.....dat is zijn zwakke kant.

Iig beter om erbij te hebben dan elia, op welke positie dan ook.

Danny Blind is net als onze Mark Rutte hij zegt dingen en niemand gelooft hem meer. Of heeft nog vertrouwen in hem. Want ook Blind maakt de foute beslissingen voor ons land. Tijd voor een nieuwe leider zou ik zeggen. En dan blijf ik wijzen naar Co Adriaanse dat lijkt mij de beste leider voor Oranje. En anders zou ik zeggen Morten Olsen. Spreek onze taal en heeft wel de kennis van het spelletje.

En gesn Van Persie... Zucht! Wat een drama zeg! Die jongen is niet goed genoeg als spits voor PSV voorlopig, dus maar op de flank gebazoerd en wordt nu wel ineens een oranjewaardige speler volgens Blind. Man man man, wat is die Blind!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren